Ανάδρομος Ερμής στον Κριό 01/04/2024 – 26/04/2024: Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Ανάδρομος Ερμής στον Κριό 01/04/2024 - 26/04/2024: Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Ανάδρομος Ερμής στον Κριό 01/04/2024 – 26/04/2024: Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Ο Ερμής γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος για πρώτη φορά το 2024 στο ζώδιο του Κριού από την 1η Απριλίου μέχρι τις 26 Απριλίου 2024.  Όπως κάθε φορά για τρεις εβδομάδες περίπου η ροή της κανονικότητας στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις διακόπτεται και δημιουργούνται καθυστερήσεις, αναβολές, παρεξηγήσεις και διάφορα άλλα ευτράπελα στην καθημερινότητα μας, αφού ο Ερμής ούτως ή άλλως είναι δείκτης τόσο των επαφών, των εμπορικών δοσοληψιών, της εκπαίδευσης τουλάχιστον της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας, των μετακινήσεων και των μέσων επικοινωνίας και μεταφοράς. Σε μια περίοδο που έχουμε εκλείψεις και μάλιστα μια έκλειψη στο ίδιο ζώδιο αλλά και μια σύνοδο με τον βόρειο Δεσμό και τον Χείρωνα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια παλιά τραύματα, καταστάσεις που μας είχαν δοκιμάσει στο παρελθόν. Το να τρέξουμε να ξεφύγουμε από τον πόνο δεν είναι λύση. Πρέπει να κάνουμε κάτι για να ξεριζώσουμε όμως μια για πάντα όλα αυτά που μας κρατάνε πίσω. Όπως καταλαβαίνετε το πρώτο και σημαντικότερο που πρέπει να κάνουμε με τον πλανήτη της επικοινωνίας και της τεχνολογίας σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία είναι να εξασφαλίσουμε τα δεδομένα μας, στον υπολογιστή, στο κινητό, να κάνουμε πιο ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης σε όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιούμε, ειδικά σε οικονομικές συναλλαγές, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δευτερευόντως, να προσέχουμε όλες τις κινητές ηλεκτρονικές συσκευές, αλλά και το μεταφορικό μας μέσο. Καθώς θα κινείται παράλληλα με την Αφροδίτη θα δούμε παλιές φιλίες να ξαναζωντανεύουν, παλιά φλερτ ή μετανιωμένους πρώην να ξανάρχονται.

Η επιρροή στα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η πρώτη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή συμβαίνει στο δικό σας ζώδιο αγαπητοί μου Κριοί. Με κάποιο τρόπο επηρεάζει τόσο τους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας όσο και τον προφορικό και γραπτό σας λόγο. Είναι μια επιρροή που μπορεί να σας ζορίσει κάπως νοητικά, καθώς θα έχετε πολλά να πείτε και να κάνετε, αλλά πολλά θα είναι κι αυτά που μπορεί να καθυστερούν, να αναβάλλονται ή να βρίσκονται σε μια κατάσταση σύγχυσης. Μπορεί να έχετε μια αίσθηση ομίχλης στην καθημερινότητά σας όπου δεν διευκρινίζονται πολλά κι έτσι δεν ξέρετε πώς να οργανωθείτε. Σε γενικές γραμμές, δεν είναι καλό να παίρνετε πολύ σημαντικές αποφάσεις τώρα ούτε να κάνετε ενάρξεις. Αποφύγετε ακόμη ακριβές αγορές. Άτομα από το παρελθόν μπορεί να ξαναέρθουν στη ζωή σας μέχρι τις 26/04. Από την άλλη καθώς ο ανάδρομος Ερμής θα συναντήσει σε σύνοδο τον Χείρωνα μπορεί να ξυπνήσει βαθιές πληγές και να τις φέρει στο προσκήνιο προκειμένου να βρείτε τρόπο να τις εκριζώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρώτη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Κριό γίνεται σε ένα πιο παρασκηνιακό, μυστικό και ψυχολογικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και ο μόνος του κίνδυνος είναι να παρασύρεστε από διάφορους «θορύβους» στην καθημερινότητα σας και να μην συγκεντρώνεστε στις προτεραιότητες σας και στις δουλειές σας. Από την άλλη, ίσως να ερευνάτε διάφορα πράγματα, τα οποία πιθανώς δεν θέλετε προς το παρόν να τα ανακοινώσετε. Ή μπορεί να κάνετε μυστικές επαφές και συζητήσεις για το μέλλον της δουλειάς σας ή ενός επαγγελματικού σας σχεδίου. Ενδεχομένως ακόμη, να είστε σε μια φάση αναζήτησης κάποιας θεραπείας ή διατροφής ή άσκησης για να φροντίσετε τη φυσική σας κατάσταση. Άτομα από το παρελθόν μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους, ακόμη και στα όνειρα σας, αυτή την περίοδο. Η διαίσθησή σας θα είναι εξαιρετικά οξυμένη γι’ αυτό να δίνετε σημασία τόσο στις «συμπτώσεις» όσο και στα όνειρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή στον Κριό θα επηρεάσει τις φιλικές και επαγγελματικές σας επαφές. Μπορεί να ξανασυναντήσετε άτομα από το παρελθόν της δουλειάς ή φίλους που είχατε χάσει επαφή. Πιθανώς να σας προτείνουν δουλειά παλιοί συνεργάτες σας. Από την άλλη, μπορεί τώρα να ξανασκεφτείτε πιο βαθιά τον δικό σας ρόλο σε ομάδες που δραστηριοποιείστε. Ή ακόμη να ξαναδείτε τους στόχους σας, παλιότερες συμφωνίες και να κάνετε τροποποιήσεις. Φυσικά, παίζει το ενδεχόμενο παρεξηγήσεων ή και δυσκολιών στη συνεργασία σας με άλλους. Θα πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί και βέβαια αν θέλετε να κάνετε ένα φιλόδοξο ξεκίνημα καλύτερα να το αφήσετε για τον Μάιο που θα είναι πιο αβανταδόρικος για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Κριό  στον τομέα της καριέρας θέλει ιδιαίτερη προσοχή στις επαγγελματικές σας σχέσεις, κυρίως αυτές με τους ανωτέρους, προϊσταμένους και όσους έχουν λόγο για τη δουλειά σας. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε πρακτικές, τρόπους δουλειάς, να διορθώσετε αυτά που θεωρείτε κακώς κείμενα ή να έχετε συσκέψεις ώστε να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις και αλλαγές. Φυσικά θα προσέξετε τόσο στην επικοινωνία όσο και στις αποφάσεις που παίρνετε. Σαφώς δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για μια ριζική αλλαγή όσο κι αν ένα τέτοιο ενδεχόμενο σας προκαλεί ενθουσιασμό. Θα πρέπει να οργανωθείτε σωστά και να αναβάλλετε μια σημαντική έναρξη μετά τις 26/04 για πιο στέρεα αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Κριό δεν είναι τόσο δυσαρμονική προς το δικό σας ζώδιο. Πιθανώς να αναθεωρείτε κάποια σχέδια σας, είτε για τις σπουδές είτε για τα επαγγελματικά σας πλάνα για το μέλλον. Μπορεί να αντιμετωπίσετε περισσότερες καθυστερήσεις ή προβλήματα στην επικοινωνία με ξένους, εξωτερικό ή σε ένα πιθανό ταξίδι. Ακόμη μπορεί να έχετε δυσκολίες σε νομικά θέματα ή σε θέματα με το δημόσιο. Από την άλλη, μπορεί να εμφανίζεται κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σας που έχει να σας προτείνει κάτι. Προσέξτε ιδιαίτερα τις μετακινήσεις σας, να είστε συγκεντρωμένοι στην οδήγηση και να ελέγχετε τα δεδομένα σας για να είναι ασφαλή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ζώδιο σας φημίζεται για τις εσωτερικές του διεργασίες και την εσωστρέφεια, οπότε μια φαινομενικά ανάδρομη πορεία Ερμή μέσα στον 8ο Ηλιακό σας οίκο δεν θα σας είναι ξένη ως εμπειρία. Ο Ερμής από την 1η Απριλίου σας βάζει σε μια διαδικασία να ψαχτείτε λίγο περισσότερο πάνω στα πράγματα που σας μπλοκάρουν σε συναισθηματικό και ερωτικό επίπεδο, αλλά και στα οικονομικά σας θέματα. Έχετε μια ευκαιρία για περισσότερη ψυχανάλυση, αλλά και για μια διερεύνηση των τρόπων που μπορείτε να ενισχύσετε το εισόδημα σας. Ψάξτε τι μπορείτε να περικόψετε, τι αλλαγές μπορείτε να κάνετε σε διακανονισμούς και συμφωνίες, αποφύγετε νέες επενδύσεις και ρίσκο και μην παίρνετε ριζικές αποφάσεις τώρα για το μέλλον κάποιας σημαντικής σχέσης ή συνεργασίας.

ΖΥΓΟΣ

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, η οποία ξεκινά από Την 1η Απριλίου, ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών, των σημαντικών «άλλων» στη ζωή σας. Η περίοδος που εκτείνεται μέχρι τις 26/4, χρειάζεται προσοχή στις συζητήσεις σας και θα πρέπει να δίνετε πρώτο βήμα στο να ακούσετε τι έχουν να σας πουν οι άλλοι και μετά στο να καταθέσετε τις δικές σας απόψεις. Κάποιες διαφωνίες του παρελθόντος μπορεί να επανέλθουν ή θέματα που σας απασχόλησαν τον προηγούμενο μήνα μπορεί να έρθουν ξανά στο προσκήνιο. Φυσικά μπορεί να προκύψουν κι άλλα ευτράπελα. Από την άλλη, μπορεί να επιστρέφετε σε μια παλιότερη σχέση ή συνεργασία. Φροντίστε όμως πριν δεσμευτείτε εκ νέου με ένα άτομο από το παρελθόν να έχουν αλλάξει αυτά τα πράγματα που σας έκαναν να χωρίσετε την πρώτη φορά. Γενικότερα αποφύγετε σημαντικές δεσμεύσεις και υπογραφές συμβολαίων μέχρι τις 26/04 κι αν δεν γίνεται να κάνετε αλλιώς ζητήστε τις συμβουλές ενός ειδικού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για πρώτη φορά μέσα στο 2024 ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Κριό στους τομείς της εργασίας, την καθημερινότητας της δουλειάς σας και της φυσικής σας κατάστασης. Αυτό που μπορεί να σας ενοχλήσει περισσότερο μέσα στο διάστημα της ανάδρομης πορείας του είναι τα καθημερινά μικροπράγματα, τα οποία μπορεί να αναστατώνουν την ημέρα σας και να πετάνε το πρόγραμμα σας εντελώς έξω από αυτό που έχετε οργανώσει. Ακόμη, το να προγραμματίσετε για το μέλλον σας και πάλι μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο, καθώς θα εμφανίζονται καθυστερήσεις, εμπόδια. Γι’ αυτό κοιτάξτε να είστε πιο ευέλικτοι και προσαρμοστικοί. Το να επιστρέψετε σε καλές συνήθειες σχετικά με την υγεία σας είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Κριό πραγματοποιείται σε ένα ζώδιο που είναι φιλικό προς το δικό σας και δεν θα σας παιδέψει τόσο πολύ όσο άλλες φορές. Αυτό που μπορεί να σας ενοχλήσει κάπως είναι ότι ίσως δεν έχετε τόσο δημιουργικές ιδέες, αλλά πιθανώς αν ανατρέξετε στο παρελθόν σας να βρείτε κάτι που μπορείτε να το αξιοποιήσετε τώρα. Από την άλλη, θα μπορούσε αυτή η ανάδρομη πορεία του Ερμή να σημάνει μια επιστροφή από το ερωτικό σας παρελθόν. Μολονότι ο ανάδρομος Ερμής δεν προσφέρεται για νέες ερωτικές ιστορίες είναι μια χαρά κατάλληλος για  επιστροφές και δεύτερες ευκαιρίες αρκεί να έχουν αλλάξει ριζικά τα πράγματα, αν θέλετε να έχετε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Προσέξτε αυτό το διάστημα και τις επιχειρηματικές σας κινήσεις ή το ρίσκο. Σίγουρα το διάστημα μέχρι τις 26/04 δεν προσφέρεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ανάδρομος Ερμής, που ξεκινά από την 1η Απριλίου, σας βάζει σε μια ιδιαίτερα συναισθηματική φάση με θέματα που μπορεί να έρχονται από το παρελθόν, ακόμη κι από την παιδική σας ηλικία, στην επιφάνεια και να σας δυσκολεύουν. Αντί όμως να πέφτετε ψυχολογικά ή να αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια προβλήματα, πάρτε μια και καλή απόφαση να τα επιλύσετε, μιλήστε ανοιχτά γι’ αυτά, ειδικά με τα άτομα τα οποία μπορεί να εμπλέκονται ή αν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε εκείνα, μπορείτε να το κάνετε με έναν έμπιστο φίλο ή και με έναν ψυχολόγο. Από την άλλη, αυτή είναι μια καλή περίοδος που εκτείνεται μέχρι τις 26/04 για να «φτιάξετε» σχέσεις που διαρρήχθηκαν με κάποιους από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή ακόμη και παλιούς φίλους. Θέματα ακινήτων μπορεί ακόμη να σας απασχολήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής ξεκινά την πορεία του μέσα στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων από την 1Η Απριλίου και από κει και κάτω θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα σε οτιδήποτε αφορά την επικοινωνία, το διαδίκτυο, τις εφαρμογές επικοινωνίας και κοινωνικών μέσων δικτύωσης, τα e-mails σας, τα μηνύματα, τους κωδικούς σας, αλλά και το μεταφορικό σας μέσο. Αυτό που μπορεί να σας γλιτώσει άγχος και πίεση είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις λεπτομέρειες και να διπλοελέγχετε ό,τι φεύγει από σας. Μέχρι τις 26/04 αποφύγετε να υπογράψετε σημαντικά συμβόλαια ή να κάνετε αγορές ειδικά μέσων επικοινωνίας ή μεταφορικών μέσων. Εξαίρεση αποτελούν τα μεταχειρισμένα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος στον τομέα των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο και αυτό σημαίνει ότι το χρήμα θα είναι στο μυαλό σας για πολλούς και ποικίλους λόγους. Σίγουρα δεν σημαίνει ότι πρέπει, ακόμη κι αν το έχετε, να το διαχειρίζεστε επιπόλαια. Αποφύγετε πολύ σημαντικές αγορές, ιδιαίτερα ηλεκτρονικών μέσων και γκάζετς ή μεταφορικών μέσων εκτός αν πρόκειται για κάτι μεταχειρισμένο που σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει πρόβλημα. Επίσης, προσοχή σε λογαριασμούς, φροντίστε να πληρώνετε έγκαιρα τις υποχρεώσεις σας, μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα. Αν κάποιος σας οφείλει χρήματα προσπαθήστε να τα ζητήσετε σε αυτή την περίοδο, διότι μπορεί να τα πάρετε. Τέλος μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις στα επαγγελματικά σας ειδικά αυτό τον μήνα που είναι και ο Άρης στο ζώδιο σας. Σκεφτείτε τα πράγματα, οργανωθείτε καλύτερα και προχωράτε σε δράση μετά τις 26/04.