Ερωτικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2021

Ερωτικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2021

Ερωτικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2021

Πώς θα είναι ο Ιανουάριος για τα αισθηματικά; Ποια ζώδια θα επωφεληθούν από το μοναδικό τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη στα ζώδια της γης στις 9/1; Για ποιους η Νέα Σελήνη στις 13/1 θα σημάνει νέες γνωριμίες, σχέσεις και επισημοποιήσεις; Ποιοι θα ζήσουν πάθη και ποιοι θα κυριευτούν από εμμονές με τη σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα;

ΚΡΙΟΣ

Η νέα χρονιά ξεκινά δυναμικά για λίγες ημέρες όμως, καθώς μέχρι τις 6/1 εξακολουθεί να βρίσκεται ο Άρης στο ζώδιο σας που σας σπρώχνει στις περιπέτειες και μέχρι τις 8/1 η Αφροδίτη στον φιλικό σας Τοξότη που ενισχύει την αναζήτηση. Μετά, καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης περνούν αντίστοιχα στον Αιγόκερω και τον Ταύρο, μεταβάλλονται οι ενέργειες και τα πράγματα ησυχάζουν. Αυτό όμως δεν είναι κακό, τουναντίον, τουλάχιστον για σας που ήδη έχετε μια σχέση. Για όσους την ψάχνετε ο Ιανουάριος δεν προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες περιπέτειας, γνωριμιών και νέων σχέσεων, εκτός αν έχετε ωροσκόπο σε ζώδια της γης, δηλαδή: Αιγόκερω, Παρθένο, Ταύρο. Η έξοδος του Άρη από το ζώδιο σας κι η είσοδος του στις 7/1 στον Ταύρο στον τομέα της ασφάλειας θα μπορούσε να οδηγήσει μια σχέση, που μπορεί να είχε σκαμπανεβάσματα την προηγούμενη χρονιά, σε πιο σταθερές βάσεις. Ενώ θα σας επιτρέψει να δείτε σε βάθος και με μεγαλύτερη ησυχία αν με αυτό το άτομο, που έχετε επιλέξει να είστε μαζί, μοιράζεστε κοινούς στόχους, όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα στρέψει πιο πολύ το ενδιαφέρον σας στον τομέα της καριέρας παρά της ερωτικής σας ζωής, εκτός αν τα συνδυάζετε αυτά τα δυο με κάποιον τρόπο όπου εκεί μια χαρά μπορεί να πάει το πράγμα. Αν ας πούμε συνεργάζεστε κιόλας με το ταίρι σας, ο Ιανουάριος θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα επιτυχημένος. Ή αν υπάρχει ένα φλερτάκι με κάποιον από τον χώρο εργασίας, ίσως εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο. Το μότο του τριγώνου Αφροδίτης-Άρη είναι μια σχέση που να βασίζεται στην σταθερότητα και την ικανοποίηση και των δυο. Άτομα που απλά δίνουν υποσχέσεις κι εξαφανίζονται την άλλη μέρα… ούτε καν θα είναι στο οπτικό σας πεδίο.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν έχετε περάσει και την καλύτερη κατάσταση σε αυτό τον τομέα την προηγούμενη χρονιά, ακόμη κι αν έχετε την ιδεώδη κατάσταση στα ερωτικά σας. Η κύρια αιτία ήταν η πολύμηνη παρουσία του Άρη στον Κριό, μέσα σε ένα παρασκηνιακό, ψυχολογικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας που δεν άφηνε τον έρωτα να εξελιχθεί ή να ανθίσει όπως θα επιθυμούσατε στη ζωή σας. Ανασφάλειες, σύγχυση, έλλειψη κινήτρων, επιθυμιών ή μια κατάσταση που παρέπαιε ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα, ήταν για πολλούς από σας η καθημερινότητα της αισθηματικής σας ζωής και είναι μέχρι τις 7/1, ευτυχώς όχι για πολλές ημέρες ακόμη. Στις 7/1 ο Άρης περνά στο ζώδιο σας όπου και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Μαρτίου και αυξάνει την αυτοπεποίθηση, τη δυναμικότητα, την επιθυμία κατακόρυφα. Έτσι ξαναμπαίνετε στο παιχνίδι της διεκδίκησης και εκτός από τον Άρη έχετε σύμμαχο την Αφροδίτη που περνά στον φιλικό σας Αιγόκερω. Μάλιστα στις 9/1 οι δυο εραστές της μυθολογίας μας συναντιούνται σε ένα μαγικό βαλς με μια όψη τριγώνου και ευνοούν την ερωτική σας ζωή. Αν έχετε γνωρίσει κάποιον-α που σας κάνει να νιώθετε ανασφάλεια ή σας δίνει διττά μηνύματα, καιρός να τον-ην αφήσετε πίσω σας και να ψάξετε για κάποιον-α που σας ενθουσιάζει, σας στηρίζει με κάθε τρόπο και σας κάνει χαρούμενους. Αν σας κάνει να υποφέρετε δεν είναι αγάπη φίλοι μου Ταύροι. Τον Ιανουάριο ευνοούνται ιδιαίτερα και οι νέες γνωριμίες από απόσταση, διαδικτυακά ή με άτομα από το εξωτερικό. Ίσως να πρέπει να αποδεχτείτε εκείνο το αίτημα φιλίας τελικά. Αν είστε δεσμευμένοι ο Ιανουάριος μπορεί να σας φέρει πιο κοντά με το ταίρι σας και να ανάψει την ερωτική σπίθα ξανά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου εξακολουθεί να έχει ενδιαφέρον σε σχέση με την προσωπική σας ζωή, καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται μέχρι τις 8/1 απέναντι σας στον Τοξότη και ο Άρης στον Κριό. Αυτή η συγκυρία αυξάνει και τις πιθανότητες μια νέας γνωριμίας ή ενός φλερτ. Η παρατεταμένη πορεία του Άρη στον Κριό μέσα στην προηγούμενη χρονιά μπορεί να έδωσε μια γνωριμία που ίσως ξεκίνησε σαν μια χαλαρή φιλική σχέση και μετά εξελίχθηκε σε κάτι πιο ερωτικό, μολονότι κάποιους-ες μπορεί να σας μπέρδεψε με την αστάθεια και τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεση είτε τη δική σας είτε της άλλη πλευράς. Από την άλλη, μπορεί να μην είχατε όρεξη για κάποια δέσμευση, ενώ και οι εκλείψεις του Ιουνίου και του Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου μπορεί να έφεραν τα πάνω κάτω είτε με χωρισμούς είτε με νέα πρόσωπα στη ζωή σας. Αν είστε σε φάση απωλειών ή τέλος σχέσεων, ο Ιανουάριος θα βοηθήσει να επέλθει η ίαση κάπως πιο εύκολα, μολονότι δεν θα λείψουν οι εμμονές ή και τα πισωγυρίσματα, ειδικά στις 13/1 και στις 28/1. Δεν είναι ανάγκη να αυτομαστιγώνεστε όμως αγαπητοί μου Δίδυμοι αν απέτυχε μια σχέση. Μετά τις 7/1 που θα περάσει ο Άρης στον Ταύρο και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θέλει προσοχή στις παράνομες ή κρυφές σχέσεις. Ψάξτε τις κάπως καλύτερα. Μπορεί επίσης να γνωρίσετε κάποιον-α που να ασκεί ακατανίκητη έλξη πάνω σας, αλλά ίσως δεν είστε βέβαιες-οι για το αν αξίζει να εμπιστευθείτε αυτό το πρόσωπο. Σε αυτή την περίπτωση καλύτερα να ακολουθήσετε το ένστικτο σας. Στο τέλος του μήνα ο κυβερνήτης σας Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία κι αυτό μπορεί, ακόμη και στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, να σημαίνει επιστροφές από το παρελθόν ή και κολλήματα με το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το 2020 ήταν μια περίεργη χρονιά και ο προσανατολισμός της τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας ήταν «προς τα που πάμε;». Τι μέλλον έχει η σχέση που έχετε ή δημιουργήσατε; Ο Ιανουάριος έρχεται να σας απαλλάξει από τις μεγάλες αγωνίες. Καταρχάς αν είστε σε σχέση ή γάμο και φτάσατε μέχρι εδώ, αυτό σημαίνει ότι στηρίζεστε σε καλές ανθεκτικές βάσεις και τώρα μπορείτε να κάνετε τονωτικές ενέσεις στον δεσμό σας. Αν τώρα είστε από αυτούς που βγήκαν από σχέση και είστε στο ψάξιμο, πάλι τα νέα είναι ευχάριστα και σημαντικά για τον πρώτο μήνα του 2021. Από τις 7/1 ο Άρης περνά στον Ταύρο και κάνει πιο ανάλαφρη τη διάθεση σας, ενώ πολλαπλασιάζει τις πιθανότητες νέων γνωριμιών είτε μέσω του φιλικού σας περίγυρου είτε μέσω των κοινωνικών πλατφορμών που μπορεί να ακολουθείτε. Είπαμε αυτή η χρονιά δοξάζει τους διαδικτυακούς έρωτες κι ο Ιανουάριος μπορεί να το αποδείξει! Στις 8/1 η Αφροδίτη περνά κι αυτή με τη σειρά της στον Αιγόκερω στον τομέα των σχέσεων και δίνει το σύνθημα να αρχίσει το «πάρτι»! Ακόμη κι αν δεν έχετε όρεξη για σοβαρές δεσμεύσεις, απλά θέλετε να χαρείτε με κάποιο φλερτ, δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη συνθήκη από το τρίγωνο των αιώνιων εραστών της Αφροδίτης και του Άρη στις 9/1 στα ζώδια της γης. Είναι η στιγμή να κάνετε γνωριμίες, να φλερτάρετε, να απελευθερωθείτε λίγο, αλλά και αν έχετε μια σχέση να κάνετε πιο οργανωμένα σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Η Νέα Σελήνη στις 13/1 μπορεί να δείξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σας ζωή είτε με την επισημοποίηση μιας σχέσης είτε με μια πρόταση γάμου. Οι γεννημένοι από 14 μέχρι 17 Ιουλίου μπορεί να γνωρίσετε κάποιον-α που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας, αλλά πρέπει να προσέχετε τα παιχνίδια εξουσίας, διότι το άτομο αυτό μπορεί να είναι κυριαρχικό και να σας καταπιέζει κάπως.

ΛΕΩΝ

Με εξαίρεση την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου -που κρατά ακόμη τις εύνοιες της Αφροδίτης μέχρι τις 8/1 στον Τοξότη και του Άρη μέχρι τις 6/1 στον Κριό- ο υπόλοιπος μήνας είναι πιο άτονος στα θέματα του έρωτα για όσους είναι στο ψάξιμο της σχέσης, αλλά καθόλου κακός αν έχετε ήδη κάποια σχέση. Από τις 7/1 ο Άρης θα πάρει θέση σε ένα πολύ κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σας, στο μεσουράνημα, που συμβολίζει τα θέματα της καριέρας περισσότερο, παρά του έρωτα. Εκτός αν και με τον συνδυασμό της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω το «αίσθημα» προκύψει μέσα στον χώρο εργασίας ή σε κάποια δοσοληψία, που τουλάχιστον ο ένας από τους δυο βρίσκεται στον χώρο της δουλειάς του. Η επιρροή του Άρη είναι δυναμική και κάνει και σας πιο αποφασιστικούς στη διεκδίκηση αυτών που θέλετε πραγματικά από μια σχέση! Κάποιοι που σχετίζεστε καιρό, ενδεχομένως να κάνετε και σχέδια για συγκατοίκηση ή για να το πάτε πιο σοβαρά παρακάτω. Αν είχε προκύψει μια ερωτική ιστορία την προηγούμενη χρονιά και ήταν η κατάσταση σε μια αμφιβολία -είτε γιατί δεν υπήρχαν ξεκαθαρισμένα συναισθήματα είτε λόγω των συνθηκών υπήρχε απόσταση- τότε από τις 20/1 και έπειτα μπορεί να προκύψουν εξελίξεις. Εκεί θα υπάρχουν πολλοί πλανήτες στον Υδροχόο, κάτι που θα κορυφωθεί μες τον Φεβρουάριο και θα ξεκαθαρίσουν όλα τα ερωτηματικά που μπορεί να έχετε, ώστε να ξέρετε που βαδίζετε και κυρίως με ποιον-α! Πολύ σημαντικό ότι τον Ιανουάριο η Αφροδίτη μετά τις 8/1 θα βρίσκεται στον τομέα της υγείας. Αυτή η θέση της σας προτρέπει να αγαπήσετε πιο πολύ εσάς τους ίδιους, να σας φροντίσετε, να ασχοληθείτε με τη διατροφή και την εμφάνιση σας και να σας περιποιηθείτε με κάθε τρόπο ή αν είστε ζευγάρι να βάλετε στόχους να βελτιώσετε μαζί τη φυσική σας κατάσταση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τέλος της πολύμηνης παρουσίας του Άρη στον Κριό, που έρχεται στις 6/1, θα ανακουφίσει κατά πολύ την ψυχολογία σας, καθώς θα σταματήσουν αυτά τα απίστευτα σκαμπανεβάσματα που άλλοτε σας πήγαιναν στους επτά ουρανούς κι άλλοτε σας γκρέμιζαν. Όλο το προηγούμενο εξάμηνο ήταν επιβαρυντικό για τον κόσμο του συναισθήματος και μπορεί να νιώσατε περίεργα ή και άβολα σε κάποιες σχέσεις. Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν κι έρχεται ένας μήνας πολύ δυνατός για την ερωτική σας ζωή, ειδικά αν είστε καθαρόαιμοι Παρθένοι, χωρίς πολλούς πλανήτες στον Λέοντα ή στον Ζυγό. Από τις 7/1 με συμπαραστάτη τον Άρη από τον Ταύρο και από τις 8/1 με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της δημιουργίας -ακόμη και σε περιορισμένες συνθήκες λόγω πανδημίας- εσείς θα έχετε τις ευκαιρίες σας να φλερτάρετε, ίσως και μέσω διαδικτύου. Ρίξτε τα βέλη σας και είμαι βέβαιη ότι αυτό τον μήνα μπορεί να πιάσουν τόπο. Δεν έχει σημασία αν θα είναι μια σχέση με πολύ σοβαρές προοπτικές. Σημασία έχει αν είστε μόνες-οι και απογοητευμένες-οι να ξαναμπείτε στο παιχνίδι της διεκδίκησης και της έκφρασης των επιθυμιών σας. Διότι αυτό τον μήνα και στόχο μπορείτε να βρείτε και ανταπόκριση μπορεί να έχετε. Η πολύ καλή αρχή μπορεί να γίνει στις 9/1 με το ακριβές τρίγωνο της Αφροδίτης και του Άρη στα ζώδια της γης, μια εξαιρετική συνθήκη και για το δικό σας ζώδιο. Μπορεί να ξυπνήσει μέσα σας το πνεύμα της περιπέτειας και ο παιχνιδιάρικος εαυτός σας, χωρίς απαραίτητα να αποσκοπείτε κάπου συγκεκριμένα. Η Νέα Σελήνη στις 13/1 μπορεί εσάς που επηρεάζεστε από τον Ποσειδώνα να σας επηρεάσει λίγο παραπάνω, γι’ αυτό οι γεννημένοι από 11 μέχρι 13/9 μην στέκεστε στην επιφάνεια που όλα μπορεί να λάμπουν. Ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει και στο τέλος του μήνα με τη σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 28/1.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ιανουάριος είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός μήνας, όχι τόσο γι’ αυτό που φέρνει όσο γι’ αυτό που παίρνει μακριά σας κι εννοώ φυσικά τον Άρη από τον Κριό. Ο κόκκινος πλανήτης, που είχε πάρει θέση απέναντι σας από τον Ιούνιο του 2020 και δεν σας άφηνε σε ησυχία, στις 7/1 μπαίνει στον Ταύρο κι έτσι σταματούν οι μεγάλες πιέσεις, οι παρεξηγήσεις, τα νεύρα και οι δυσκολίες που αντιμετωπίσατε οι περισσότεροι στον τομέα των σχέσεων. Ακόμη κι αν δεν επηρεαζόσασταν σε ερωτικό επίπεδο και υποφέρατε ας πούμε σε επαγγελματικές σχέσεις, δεν παύει έμμεσα να επηρεαζόταν κι η ερωτική σας ζωή. Όσο κουλ κι αν είστε τα νεύρα, η απογοήτευση από τη δουλειά, από την οικογένεια ή το άγχος και η αγωνία για το αύριο, ποτέ δεν είναι καλοί σύμβουλοι ούτε για τον έρωτα. Από τη νέα του θέση στον Ταύρο ο Άρης, κυβερνήτης του τομέα των σχέσεων στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, στρέφει την προσοχή σας στα μελλοντικά κοινά πλάνα που έχετε με το ταίρι σας. Από την άλλη βέβαια, μπορεί να σας κάνει και πιο κτητικούς ή να σας βγαίνουν κάποιες ζήλιες ή παράπονα. Αν έχετε αποφασίσει να συμβιώσετε η Νέα Σελήνη στις 13/1 μπορεί να βοηθήσει να βρείτε το σπίτι που θα θέλατε. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μετά τις 8/1 και μέχρι το τέλος του μήνα, ο χώρος του σπιτιού θα είναι το κέντρο σας και θα προσπαθήσετε να τον ομορφύνετε ώστε να δημιουργήσετε ένα πιο άνετο χώρο για σας και το ταίρι σας. Η επιρροή της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω δεν θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα βοηθητική για νέους έρωτες ή νέες σχέσεις, γι’ αυτό αν είστε στο ψάξιμο μπορεί τα ευρήματα να μην σας ικανοποιούν πλήρως. Αυτό αναμένεται να αρχίσει να αλλάζει σιγά σιγά μετά τις 20/1 με αποκορύφωμα τον άλλο μήνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι τελευταίοι μήνες του 2020 δεν ήταν ακριβώς φτιαγμένοι για να εξυπηρετήσουν την ερωτική σας διάθεση αγαπητοί μου Σκορπιοί. Με τον παραδοσιακό κυβερνήτη σας Άρη στον Κριό, από τη μια οι συνθήκες της πανδημίας με όλα τα περιοριστικά μέτρα, το άγχος και η αγωνία για τη δουλειά κι από την άλλη η αστάθεια και η σύγχυση δεν επέτρεψαν μεγάλες πολυτέλειες χαλάρωσης ώστε να ευχαριστηθείτε τις σχέσεις, ακόμη κι εσείς που έχετε κάτι όμορφο και σταθερό στη ζωή σας. Ο Ιανουάριος όμως έρχεται με «άλλες» προδιαγραφές, με τον Άρη να μπαίνει στις 7/1 στον Ταύρο στο ζώδιο απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων και την Αφροδίτη να περνά στον Αιγόκερω στον τομέα της έκφρασης και της επικοινωνίας. Όσοι είστε μόνοι-ες μπορείτε να ελπίζετε με αυτή την πλανητική αναδιάταξη ότι μπορεί να προκύψουν περισσότερες ευκαιρίες να κάνετε μια νέα γνωριμία και γιατί όχι και μια σχέση που μπορεί να έχει προοπτικές μακροημέρευσης. Αν έχετε μια σχέση που τον τελευταίο καιρό παρέπαιε, τον Ιανουάριο μπορείτε να της κάνετε κάποιες τονωτικές ενέσεις και να ανανεώσετε το ενδιαφέρον σας. Αν όμως οι διαφορές είναι μεγάλες, παίζει πολύ έντονα και το σενάριο να αποφασίσετε τη λήξη της. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σας κάνει πιο θελκτικούς και αναδεικνύει το χάρισμα που έχετε εσείς οι Σκορπιοί να γοητεύετε με ένα βλέμμα, με μια κίνηση ή τα λόγια σας, τους άλλους. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη στις 9/1 μπορεί να είναι ιδιαίτερα θετικό για μια καλή γνωριμία ή και για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο προσέξτε όμως, τόσο στις 13/1 όσο και στις 28/1 τα παιχνίδια δύναμης και ελέγχου στη σχέση, διότι δεν θα σας βγουν σε καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η παρατεταμένη περίοδος του Άρη μέσα στον τομέα του έρωτα, των φλερτ και της δημιουργίας σίγουρα απέδωσε στην προσωπική σας ζωή, εκτός αν όλη αυτή την ενέργεια, που επικρατούσε στο δεύτερο εξάμηνο του 2020, επιλέξατε αντί για τον έρωτα να την στρέψετε σε ένα επιχειρηματικό ή δημιουργικό ορίζοντα ή στην απόκτηση ενός απογόνου (αυτό κι αν είναι έρωτας). Βέβαια το να έχεις τον Άρη τόσους μήνες μέσα σε έναν τομέα δεν σημαίνει μόνο δυνατότητες και προοπτικές, αλλά και ένταση, νεύρα, θυμούς. Από τη μια σε λούζει ο ενθουσιασμός κι από την άλλη ο κρύος ιδρώτας. Τέρμα όμως στα δράματα, ο Άρης φεύγει από τον Κριό στις 7/1 και περνά στον πιο γειωμένο Ταύρο. Από τα νεγκλιζέ στις φόρμες γυμναστικής για τον Άρη και το ωροσκόπιο σας, από τώρα μέχρι τις αρχές Μαρτίου λοιπόν, αφού μέσα από τον 6ο οίκο θα στρέψει την προσοχή σας στη φυσική σας κατάσταση και υγεία, αλλά και στη δουλειά. Ταυτόχρονα σχεδόν εγκαταλείπει το ζώδιο σας και η Αφροδίτη, που μετακομίζει στον Αιγόκερω και μέσα στον τομέα των οικονομικών. Έτσι αν δεν έχετε κάποιο γήινο ωροσκόπο, δηλαδή: Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω, ο Ιανουάριος δεν είναι ο μήνας των σχέσεων. Είναι ο μήνας για να στρέψετε την προσοχή σας στα πρακτικά σας θέματα και να επιτύχετε σε αυτούς τους στόχους. Όσοι έχετε κάποια σχέση που προέκυψε μέσα στην προηγούμενη χρονιά, τώρα που ησυχάζουν κάπως τα πράγματα θα καταλάβετε αν μπορείτε να ελπίζετε σε μακροημέρευση. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη στις 9/1 είναι θετικό σε μια πιο πρακτική κατεύθυνση, αν θέλετε ας πούμε να βάλετε κάτω τα πράγματα με το ταίρι σας και να δείτε πού θέλετε να πάτε στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο τέλος της παρατεταμένης και εξαντλητικής για τη διάθεση σας επιρροής του Άρη από τον Κριό, εκεί που πιστεύατε ότι τίποτε δεν αλλάζει, γίνεται μια εξαιρετική για το ζώδιο σας πλανητική αναδιάταξη, που μόνο θετική και υποστηρικτική μπορεί να αποδειχτεί για τον πρώτο μήνα της καινούριας χρονιάς. Ο Άρης εισέρχεται στον φιλικό σας Ταύρο στις 7/1 μέσα στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της δημιουργίας, των παιδιών και η Αφροδίτη στις 8/1 περνά στο ζώδιο σας. Και ξαφνικά θέλετε να φαίνεστε ωραίες-οι ξανά. Θέλετε να είστε σέξι, θέλετε να φλερτάρετε ή αν είστε ήδη σε σχέση να αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή με το ταίρι σας. Αφήστε τις πιτζάμες και τις φόρμες στην άκρη. Δεν πειράζει που ακόμη υπάρχουν περιοριστικά μέτρα. Έχετε την Αφροδίτη στο ζώδιο σας και πρέπει να λάμπετε και να εντυπωσιάζετε ακόμη κι όταν σας βλέπουν στο zoom ή το skype! Στις 9/1 έχουμε μια μαγική μέρα με την Αφροδίτη να σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη, μια όψη που μπορεί να φέρει ανταπόκριση σε ένα φλερτ, την υπόσχεση μια σχέσης με μακροπρόθεσμες προοπτικές. Είναι η στιγμή να πάρετε πρωτοβουλία, να κάνετε μια κίνηση ή έστω να ανάψετε το πράσινο φως σε κάποιον-α που έχει δείξει ενδιαφέρον για σας. Αυτή η όψη είναι και όψη εγκυμοσύνης για τις κυρίες του ζωδίου, αν σας ενδιαφέρει ή αν είναι κάτι που επιθυμείτε να σας συμβεί. Αν έχετε γενέθλια κοντά στις 12-14/1 μπορεί να γνωρίσετε κάποιον που να αλλάξει τελείως τη στάση και την κοσμοθεωρία σας για τον έρωτα. Επειδή όμως υπάρχει ακόμη ένας Πλούτωνας στο ζώδιο σας και κάνει και όψη συνόδου με την Αφροδίτη στις 28/1, προσέξτε τις εμμονές και τις εξαρτητικές σχέσεις.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τελευταίο εξάμηνο εσείς οι Υδροχόοι κουράσατε το μυαλό σας πολύ σε σχέση με τις ερωτικές σας υποθέσεις. Λες κι ο έρωτας ζούσε μόνο μες τον εγκέφαλο σας! Κι αφού τον υπεραναλύσατε, βγάλατε τα συμπεράσματα σας, τώρα ήρθε η ώρα των αποφάσεων. Είναι η στιγμή να κατέβει στην καρδιά, έτσι ώστε να είναι και σωστές αυτές οι αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον μιας σχέσης. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι ή παντρεμένοι το μεγαλύτερο μέρος του Ιανουαρίου θα αναλωθείτε σε θέματα που αφορούν στο σπίτι σας. Μπορεί ας πούμε να αποφασίζετε μια μετακόμιση ή μια συμβίωση. Από την άλλη, μπορεί να μπαίνετε σε διαδικασία επισημοποίησης μέσα στη χρονιά και έχετε αρκετά πρακτικά ζητήματα να διαχειριστείτε. Αν όμως το 2021 σας βρίσκει μόνους-ες, τότε θα έλεγα ότι ο Ιανουάριος ιδιαίτερα από τις 8/1 κι έπειτα δεν επιτρέπει μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας για τα ευρήματα του. Μπορεί να μην έχει να κάνει με το ότι δεν βρίσκετε κάποιον-α να σας αρέσει. Μπορεί να μην υπάρχει η ανταπόκριση και η θερμότητα που θα επιθυμούσατε ή μπορεί εσείς ακόμη να μην έχετε φοβερά κέφια για δεσμεύσεις μέσα στην περίοδο αυτή. Από την άλλη, μην ξεχνάμε και πόσο δύσκολο είναι μέσα σε τόσους περιορισμούς να ανθίσουν έρωτες. Κι επειδή ο Ιανουάριος δεν φαίνεται να φέρνει το πολυπόθητο φως και σ’ αυτό τον τομέα, νομίζω πρέπει οι αδέσμευτοι να μεταθέσετε τις ελπίδες σας για αργότερα, από τον Φεβρουάριο, μολονότι για σας η άνοιξη θα είναι η σούπερ δυνατή κι ερωτική εποχή! Αν βγήκατε πρόσφατα από μια σχέση ο Ιανουάριος προσφέρεται για να κλείσουν πληγές. Βέβαια είναι κι ένας μήνας που ευνοεί τις μυστικές και μάλλον… παράτολμες κι επικίνδυνες σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πλανητική αναδιάταξη του Ιανουαρίου, με τον Άρη να προχωρά στον Ταύρο -μετά από 6 ολόκληρους μήνες- σε ένα πιο φιλικό ζώδιο προς το δικό σας και την Αφροδίτη να περνά στον επίσης φιλικό σας Αιγόκερω, κάνει πολύ διαφορετική την κατάσταση και στην προσωπική σας ζωή αυτό τον μήνα, χαρίζοντας σας θετικότερες επιρροές ώστε να δημιουργήσετε ένα καλύτερο κλίμα στις σχέσεις σας. Μπορεί οι πιέσεις, ο φόρτος εργασίας, οι περιοριστικές συνθήκες της πανδημίας, να ατόνησαν το ερωτικό σας ενδιαφέρον το τελευταίο εξάμηνο, όμως ο Ιανουάριος θα έχει περισσότερα κέφια. Δεν είναι μήνας που έχει άμεσες επιρροές στον τομέα του έρωτα και των σχέσεων, έμμεσα θα ωφεληθούν κι αυτές. Από τις 8/1 με την Αφροδίτη μες τον τομέα των φίλων και του κοινωνικού σας περίγυρου μπορεί να βοηθηθείτε για να κάνετε νέες γνωριμίες μέσω φίλων ή μέσω των κοινωνικών δικτύων που συμμετέχετε. Ζούμε στην εποχή του διαδικτύου και πλέον πρέπει να προσαρμόσουμε και τις προσδοκίες μας, τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη που τα πράγματα θα αρχίσουν να είναι λίγο πιο ελεύθερα. Ο Άρης στον Ταύρο άλλωστε σας προτρέπει να ανοίξετε λίγο τις γραμμές επικοινωνίας με τον έξω κόσμο, να είστε λίγο πιο τολμηροί και διεκδικητικοί και πιο θετικοί στην προσέγγιση σας από άλλους. Αν είστε ήδη σε σχέση ο Ιανουάριος έχει μια πιο γλυκιά γεύση, αφού μπορεί να καταφέρετε να συντονιστείτε καλύτερα με τον σύντροφο σας και να κάνετε από κοινού δραστηριότητες που ενθουσιάζουν και τους δύο. Αν περάσατε μια κρίση ή τα πράγματα ψυχράνθηκαν κάπως με τον σύντροφο σας τον τελευταίο καιρό, ο Ιανουάριος δίνει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να λειάνετε τις διαφορές και να αναθερμάνετε τη σχέση σας.