Ερμής στον Ζυγό 2021: Επικοινωνία με το… γάντι!

Ερμής στον Ζυγό 2021: Επικοινωνία με το… γάντι!

Ερμής στον Ζυγό 2021: Επικοινωνία με το… γάντι!

Ο Ερμής περνά στον Ζυγό τη Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021 και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 6 Νοεμβρίου 2021. Συνήθως ο Ερμής δεν μένει περισσότερο από 20 μέρες σε ένα ζώδιο, όμως αυτή η συνθήκη διαταράσσεται όταν γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του, λοιπόν, θα παραμείνει για περισσότερο από δυο μήνες στον Ζυγό. Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας στην αστρολογία και στο αέρινο, κοινωνικό και ευχάριστο περιβάλλον του Ζυγού, νιώθει περίφημα. Είναι μια θέση που του ταιριάζει ιδιαίτερα, καθώς ευνοεί τον διάλογο, χτίζει γέφυρες και ξεπερνά με χάρη τις διαφορές και τις αντιθέσεις. Ο Ζυγός πάντα γνωρίζει ότι υπάρχουν δυο πλευρές σε κάθε πράγμα κι έτσι λειτουργεί εξαιρετικά σαν διαμεσολαβητής ανάμεσα σε δυο πλευρές που συγκρούονται. Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της αρμονίας και της ευγένειας, έτσι με τον Ερμή σε αυτή τη θέση οι συζητήσεις γίνονται λίγο πιο κόσμιες και τα επιχειρήματα χτίζονται με πιο «πολιτισμένο» τρόπο.

Διπλωματία και αντικειμενικότητα

Η διπλωματία είναι το χαρακτηριστικό του Ερμή στον Ζυγό κι αυτό είναι το ατού του όταν προσεγγίζουμε τους άλλους. Βοηθά να είμαστε πιο αντικειμενικοί, να βλέπουμε τα πράγματα πιο ισορροπημένα και χωρίς μεγάλη ανάμειξη συναισθήματος στην κρίση μας. Βέβαια, μερικές φορές τείνει να χρυσώνει το χάπι στις συνδιαλλαγές του, αποφεύγοντας την πραγματικότητα και επιλέγοντας την επιφάνεια.

Παρανοήσεις και μπερδέματα

Ήδη από τις 6/9 θα μπει και στη «σκιά» της ανάδρομης πορείας του, που θα ξεκινήσει ουσιαστικά στις 26/9 και θα ολοκληρωθεί στις 20 Οκτωβρίου. Ξαφνικά μπορεί να αρχίσουμε να νιώθουμε ότι δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα με τους άλλους, πιθανώς να αρχίσουν οι παρανοήσεις, οι καθυστερήσεις ή τα προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις στην καθημερινότητα μας. Πολλές φορές στην περίοδο αυτή εμφανίζονται και άτομα από το παρελθόν μας εκεί που δεν το περιμένουμε. Αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα μετά τις 26/9 ίσως χρειαστεί σχεδόν μήνα για να επιλυθεί.

Απαιτητικές ημερομηνίες

Οι δύο πιο απαιτητικές ημερομηνίες της πορείας του στον Ζυγό είναι η 10η Οκτωβρίου που θα σχηματίσει σύνοδο με τον Άρη στον Ζυγό, αλλά σε φάση ανάδρομης πορείας και η 4η Νοεμβρίου που θα επαναληφθεί η ίδια όψη, αλλά αυτή τη φορά με τον Ερμή ορθόδρομο. Σε αυτές τις δυο ημερομηνίες και τις μέρες που τις περιβάλλουν, κυρίως στη φάση της ανάδρομης πορείας του, καλό είναι να αποφεύγουμε να υψώσουμε τόνους στις συζητήσεις μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι όταν οδηγούμε ή χειριζόμαστε επικίνδυνα μηχανήματα. Είναι μέρες που στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις τα πράγματα θα έχουν ένταση και εμείς θα είμαστε πιο παρορμητικοί, βιαστικοί και ίσως επιθετικοί.

Ας δούμε ποιους τομείς θα ευνοήσει ανάλογα με το ζώδιο σας.

ΚΡΙΟΣ

Θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές. Θα έχετε ευκαιρίες για συζητήσεις, επαφές, προβολή της δουλειάς σας. Μετά τις 26/9 και μέχρι τις 20/10 επιστροφές από το παρελθόν, εντάσεις, διαπληκτισμοί, καθώς ο Ερμής θα συναντήσει τον Άρη στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα βάλετε τα δυνατά σας στη δουλειά, θα οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας, θα είστε πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί. Μετά τις 26/9 και μέχρι τις 20/10 εντάσεις με συνεργάτες, σχέδια που αναβάλλονται ή καθυστερούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλύτερη επικοινωνία με τους άλλους, διασκεδαστικές επαφές και έξοδοι, έρωτες και φλερτ, καλύτερη επαφή με παιδιά, ενασχόληση με σπορ, χόμπι. Μετά τις 26/9 και μέχρι τις 20/10 επιστροφές ερωτικών συντρόφων, δυσκολίες στην επικοινωνία με παιδιά, τάση για αφηρημάδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενασχόληση με τα προσωπικά σας θέματα, το σπίτι, την οικογένεια. Ίσως ασχοληθείτε με ένα καινούριο χώρο σπιτιού ή δουλειάς. Τάση για υπερβολικές αντιδράσεις μετά τις 26/9 και διαπληκτισμοί με συγγενείς ή άτομα που συγκατοικούν μαζί σας. Προβλήματα με ένα ακίνητο.

ΛΕΩΝ

Καλύτερες συνθήκες στην επικοινωνία στην καθημερινότητα σας, αυξημένοι ρυθμοί, μεγαλύτερη ενασχόληση με σεμινάρια, σπουδές, διαδίκτυο, ευχάριστες επαφές, διαφήμιση των ταλέντων και της δουλειάς σας. Μετά τις 26/9 προσοχή σε οδήγηση, μετακινήσεις, το μεταφορικό σας μέσο. Αποφύγετε εντάσεις με στενούς συγγενείς, συνεργάτες και φίλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέματα που αφορούν στα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Μπορείτε να τα οργανώσετε καλύτερα. Ακόμη, μπορεί να επιτύχετε έναν πιο ωφέλιμο διακανονισμό ή μια χρηματοδότηση. Απλά βιαστείτε, διότι από τις 26/9 μέχρι τις 20/10 θα είναι πιο δύσκολο να τα διαχειριστείτε και θα υπάρχουν καθυστερήσεις ή και προβλήματα σε οικονομικές συμφωνίες.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιο σας θα σας τρέξει ακόμη περισσότερο στην καθημερινότητα σας, παρόλα αυτά θα έχετε καλύτερη κρίση, πιο ξεκάθαρη εικόνα του τι πρέπει να κάνετε, θα είστε πιο ομιλητικοί και θα γοητεύετε τους συνομιλητές σας. Μετά τις 26/9 ξεκινά η φάση της ανάδρομης πορείας του κι αυτό σημαίνει ότι ξεκινά η ταλαιπωρία στις επαφές με τους άλλους και τις μετακινήσεις. Να μετράτε καλά τα λόγια σας, να είστε υπομονετικοί και προσεκτικοί όταν οδηγείτε. Θέματα που θα παρουσιαστούν αυτό το διάστημα θα σας ξαναενοχλήσουν στο τέλος Οκτωβρίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια πιο εσωτερική περίοδος για σας, σημαίνεται από την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό. Ίσως είναι μια περίοδος με πολλά μυστικά ή και παρασκήνιο, που θα βγει αργότερα στην επιφάνεια. Από την άλλη, μπορεί τώρα να προετοιμάζετε κάτι, να έχετε πέσει με τα μούτρα σε ένα σχέδιο, να κάνετε έρευνα ή να ετοιμάζετε κάτι για τις σπουδές σας και χρειάζεστε λίγη απομόνωση. Μετά τις 26/9 μην δίνετε λαβές για σχόλια και αποφύγετε σε κάθε περίπτωση να μεταφέρετε ό,τι σας εκμυστηρεύονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η θέση του Ερμή στον Ζυγό είναι ιδανική για να εξετάσετε τους στόχους σας, να ζητήσετε βοήθεια από συνεργάτες και φίλους ώστε να τους υλοποιήσετε, να συσφίξετε τις σχέσεις σας με αυτούς που εργάζεστε μαζί τους, να κάνετε νέους φίλους και να ασχοληθείτε έντονα και με το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μετά τις 26/9 μπορεί να δείτε φίλους από το παρελθόν ή και συνεργάτες, αλλά χρειάζεται προσοχή στις σχέσεις σας, διότι θα έχουν ένταση. Καθυστερήσεις και εμπόδια θα είναι καθημερινότητα από το τέλος Σεπτεμβρίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλα για την καριέρα, λέει ο Ερμής από τον Ζυγό για το ζώδιο σας. Είναι μια φιλόδοξη περίοδος για σας, στην οποία η εξέλιξη και η άνοδος σας επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Φυσικά, θα υπάρχει και έντονος ανταγωνισμός, αλλά αν δράτε με ψυχραιμία, υπομονή και επιμονή, δεν έχετε να φοβάστε τίποτε και κανέναν. Μετά τις 26/9 μπορεί να προκύψουν εντάσεις με υψηλά ιστάμενους στη δουλειά ή και ρήξεις αν δεν προσέξετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερα βοηθητική η νέα θέση του Ερμή στον φιλικό σας Ζυγό, τόσο για την επικοινωνία σας με τους άλλους όσο και για να εισπράξετε τα μέγιστα αν σπουδάζετε, αν ασχολείστε με ένα επάγγελμα επικοινωνίας, το εμπόριο, την εκπαίδευση, τα νομικά. Μετά τις 26/9 όμως και μέχρι τις 20/10 θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, τόσο στις μετακινήσεις και το μεταφορικό σας μέσο όσο και στις επαφές σας με τους άλλους, διότι οι δύσκολες όψεις του δυσχεραίνουν την επικοινωνία και προκαλούν προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα θέση του Ερμή στον Ζυγό στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά σας θέματα, κυρίως αυτά που περιγράφουν τις οικονομικές σας συναλλαγές με άλλους ή τη διαχείριση οικονομικών άλλων. Έτσι, είναι μια καλή στιγμή να οργανώσετε χρέη, οφειλές, να αιτηθείτε χρηματοδοτήσεων, χορηγήσεων κλπ., να κάνετε ένα πιο καλό έλεγχο στις επενδύσεις. Από τις 26/9 μέχρι τις 20/10 προσέξτε φουσκωμένους λογαριασμούς, αποφύγετε οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.