Τι θα αλλάξει στις σχέσεις αλλά και στα σχέδια μας για το μέλλον με την επιρροή των αστεροειδών Ήρας και Αθηνάς

Τι θα αλλάξει στις σχέσεις αλλά και στα σχέδια μας για το μέλλον με την επιρροή των αστεροειδών Ήρας και Αθηνάς

Τι θα αλλάξει στις σχέσεις αλλά και στα σχέδια μας για το μέλλον με την επιρροή των αστεροειδών Ήρας και Αθηνάς

Η Αθηνά Παλλάδα στο ζώδιο του Λέοντα

Στις 2 Μαΐου 2023, στις 12:56 μ.μ., ο αστεροειδής Αθηνά Παλλάδα πέρασε στο ζώδιο του Λέοντα και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 10/07/2023 όπου και θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου. Το ζώδιο του Λέοντα είναι γνωστό για την εκφραστική του δεινότητα, τη φλόγα και τη χαρά της ζωής που διαθέτει. Είναι ένα ζώδιο γεμάτο αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό, που η αγάπη του για διασκέδαση και έκφραση το οδηγεί συχνά κάτω από τα φώτα του προβολέα. Ως ζώδιο του φωτοδότη Ήλιου έχει πολλή λάμψη, ικανότητες και βαδίζει στη ζωή με σιγουριά, αποκτώντας αποδοχή, φήμη και ηγετικές θέσεις.

Δημιουργικότητα και πολλές ευκαιρίες

Καθώς η σοφή και πολυμήχανη Αθηνά Παλλάδα εισέρχεται στον Λέοντα, φέρνοντας ένα δυναμικό κύμα νέας ενέργειας, ενθουσιασμού και δραστηριότητας, πολλές ευκαιρίες μπορεί να εμφανιστούν στο προσκήνιο. Ενώ μπορεί παράλληλα να υπάρχουν και κάποιες προκλήσεις στο αστρολογικό σκηνικό, είναι σε γενικές γραμμές μια καλή στιγμή για να αναλάβετε δράση, να συνδεθείτε με άλλους και να προωθήσετε τους στόχους σας. Η έμπνευση και η δημιουργικότητα είναι αυξημένες, οπότε οι ιδέες που γεννιούνται κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης μπορεί να είναι από καλές έως συναρπαστικές και μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Όποια και αν είναι τα σχέδια σας, είτε πρόκειται για λύσεις θεμάτων που σας απασχολούν στην καριέρα, είτε για κάποιο δημιουργικό σας όραμα, είτε για ό,τι αφορά το κοινό, αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να έρθει σιγά-σιγά στο προσκήνιο όταν ο Ερμής γυρίζοντας ορθόδρομος το επιτρέψει.

Βελτιωμένη αυτοπεποίθηση και απήχηση

Η ενέργεια του ζωδίου του Λέοντα ξέρει πώς να κερδίζει το ενδιαφέρον του πλήθους και πώς να το διασκεδάζει. Γνωρίζει και πώς να γοητεύσει, γι’ αυτό είναι μια εξαιρετική περίοδος για να κερδίσετε τους άλλους, ώστε να έχετε την υποστήριξή τους σε ό,τι κάνετε. Αυτή η διέλευση ευνοεί τη χρήση των μέσων, αλλά και των τρόπων που θα κάνουν τη διαφορά για να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Η προσπάθεια να αρέσει κάτι θα φανεί στο χειροκρότημα. Αυτός είναι και ο τελικός στόχος στα σχέδια που προορίζονται να έχουν επιτυχία, διότι η χαρά είναι συνυφασμένη με τη δημιουργικότητα και την αποδοχή. Γι’ αυτό εάν σχεδιάζετε, δημιουργείτε ή θέλετε να λύσετε έξυπνα κάποιο πρόβλημα, αυτή η διέλευση υποδηλώνει ότι οι προσπάθειές σας θα είναι πιο επιτυχείς. Ανοίξτε την αυλαία στο κοινό και παρακολουθήστε τις αντιδράσεις των άλλων ως δείκτη για το πόσο αρέσει η ιδέα σας, ή μοιραστείτε το πρόβλημά σας για να έχετε την απαραίτητη βοήθεια. Είναι μια πολύ δημιουργική διέλευση, μια καλή συγκυρία για έξυπνες λύσεις και επιβοηθητική για θέματα τέχνης και θεάματος. Η αλληλεπίδραση των σχεδίων ή του οράματός σας με άλλους μπορεί να σας δώσει βοήθεια και ενέργεια για να τα καταφέρετε. Μπορεί αυτό το διάστημα να διαπιστώσετε ότι είστε πιο εκφραστικοί από ό,τι συνήθως και ότι η κοινωνική σας ζωή γίνεται πιο ενεργή. Αυτό θα μπορούσε να σας δώσει την ώθηση και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να κάνετε σταθερά και σίγουρα βήματα προς την επιτυχία.

Η Ήρα εισήλθε στους Διδύμους

Την ίδια ημέρα, δηλαδή στις 2 Μαΐου 2023, η Ήρα επισκέφθηκε το ζώδιο των Διδύμων και θα παραμείνει σε αυτό έως τις 22 Ιουνίου 2023, όταν και θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου.

Η Ήρα στους Διδύμους μπορεί να σας κάνει να σκέφτεστε περισσότερο το θέμα δέσμευση, ή να θέλετε πιο ανοιχτές και περιπετειώδεις σχέσεις. Μπορεί να θέλετε να μάθετε τα πάντα σχετικά με τις συνθήκες της ζωής του προσώπου που σας ενδιαφέρει, τις φιλίες του και γενικά ό,τι το αφορά, καθώς θα υπάρχει αυξημένη περιέργεια και διάθεση για πολλές ερωτήσεις. Στα ζευγάρια θα φέρει τη διάθεση να επικοινωνήσετε περισσότερο και να καταλάβετε καλύτερα τι σκέφτεται και τι αισθάνεται το ταίρι σας μέσω της συζήτησης, αλλά μπορεί και να θελήσετε να βγαίνετε συχνότερα, να πηγαίνετε εκδρομές και να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο. Οι Δίδυμοι ταυτίζονται με τη νεότητα, επομένως πολλοί νέοι άνθρωποι μπορεί να κάνουν την πρώτη τους σχέση ή την πρώτη σημαντική συνεργασία τώρα, ή τουλάχιστον να τους απασχολήσει πιο σοβαρά κάτι τέτοιο. Μπορεί επίσης κατά τη διάρκεια παραμονής της Ήρας στο διττό αυτό ζώδιο, να υπάρχουν περισσότερα εσωτερικά διλήμματα, δύο υποψήφιοι για τη θέση στη καρδιά σας, ή δύο αντικρουόμενες απόψεις σχετικά με κάποιον ή για την ίδια τη δέσμευση. Η Ήρα στους Διδύμους μπορεί να σας κάνει να θέλετε προχωρήσετε γρήγορα σε μία σχέση ή να είστε πιο απρόθυμοι να στερηθείτε την ελευθερία σας και ίσως χρειαστεί να πάρετε τα πράγματα πιο αργά και χαλαρά, για να έχετε την ευκαιρία να το σκεφτείτε, να το συζητήσετε και να δείτε με ηρεμία τι θα αποφασίσετε.

Σημαντικές ημερομηνίες

Ή Ήρα στους Διδύμους θα κάνει αμέσως μόλις μπει στους Διδύμους μια ευεργετική όψη με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 2 Μαΐου 2023, καθώς ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος. Αυτό μπορεί να βοηθήσει να υπάρχει περισσότερη σκέψη και σοβαρότητα όσον αφορά τη δέσμευση.

Στη συνέχεια, η Ήρα θα τετραγωνίσει τον Κρόνο στους Ιχθύς στις 12 Μαΐου 2023, και αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποιους τριγμούς σε σχέσεις. Κάποιοι μπορεί να φτάσουν σε οριακό σημείο και να λάβουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον των σχέσεων τους, ειδικά αν δεν υπήρχαν γερά θεμέλια.

Στις 18 Ιουνίου 2023 θα δημιουργηθεί μια δύσκολη όψη τετραγώνου μεταξύ Ήρας και Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 27 μοίρες, οπότε κάτι σχετικό με τη δέσμευση μπορεί να είναι ουτοπικό ή μη ρεαλιστικό. Πρέπει αυτό το διάστημα να είστε πιο λογικοί, να πατάτε γερά στη γη και να μην αφήνετε ευσεβείς πόθους να θολώνουν την κρίση σας.

Η Ήρα θα ευθυγραμμιστεί με τον Ήλιο στους Διδύμους στις 20 Ιουνίου 2023, και μπορεί να στρέψει την προσοχή σε σχέσεις ή σε κάτι για το οποίο έχετε δεσμευτεί. Μπορεί να φανεί κάτι που πρέπει να διευθετηθεί ή να ρυθμιστεί.

Ας δούμε όμως πώς θα μας επηρεάσουν οι αστεροειδείς Ήρα και Αθηνά Παλλάδα από τις νέες θέσεις τους στον ζωδιακό

ΚΡΙΟΣ

Η διέλευση της Αθηνάς Παλλάδας στον Λέοντα μπορεί να ενισχύσει τη δημιουργικότητα και να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε νέες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που θα φέρουν περισσότερη χαρά στη ζωή σας. Μπορεί να σας φέρει περισσότερη αυτοπεποίθηση και τις χρήσιμες λύσεις που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα που σας απασχολούν από καιρό.

Η διέλευση της Ήρας μπορεί να σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και πιο κοινωνικούς από ποτέ. Θα απολαμβάνετε την επικοινωνία με νέους ανθρώπους και θα είστε σε θέση να διαπραγματεύεστε εύκολα. Η Ήρα από τους Διδύμους θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε με περισσότερη ευκολία, θα σκεφτείτε τη δέσμευση περισσότερο και θα θέλετε να είστε όσο το δυνατόν πιο λογικοί και ελεύθεροι με τις επιλογές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διέλευση της Αθηνάς Παλλάδας στον Λέοντα μπορεί να σας δώσει την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη να διεκδικήσετε σε αισθηματικά θέματα και εργασία. Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να γίνετε πιο δημιουργικοί σε λύσεις που αφορούν την οικογένεια ή το σπίτι σας. Παράλληλα θα βρείτε έξυπνους τρόπους και σωστή υποστήριξη για να βελτιώσετε τη διατροφή και γενικά τις καλές συνήθειες σχετικά με τη φροντίδα του εαυτού σας.

Η Ήρα εγκατέλειψε το ζώδιο σας και από τη νέα της θέση στους Διδύμους μπορεί να σας ωθήσει να πάρετε τα πράγματα πιο χαλαρά με τις σχέσεις. Μπορεί να θέλετε να αφιερώσετε χρόνο για νέες γνωριμίες ή για να γνωριστείτε καλύτερα με κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να αναβάλλετε τις αποφάσεις δέσμευσης για λίγο αργότερα. Αν έχετε ήδη κάποιο ταίρι μπορεί η καλή επικοινωνία να σας βοηθήσει να λύσετε κάποιες διαφορές και να αποφασίσετε να χαρείτε τη ζωή περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διέλευση της Αθηνάς Παλλάδας στον Λέοντα μπορεί να ενισχύσει τη δημιουργικότητά σας και να σας δώσει την τόλμη για να εκφράσετε τις ιδέες σας με έξυπνο και ευφάνταστο τρόπο ώστε να γοητεύσετε το ακροατήριο σας. Η ευρηματικότητα σας θα φανεί χρήσιμη όχι μόνο σε εσάς, αλλά και στον κύκλο σας για λύσεις προβλημάτων.

Η Ήρα στο ζώδιό σας μπορεί να σας κάνει ακόμα πιο επικοινωνιακούς, να έχετε περισσότερη ευφράδεια και να αρέσετε σε πολλούς. Αυτό ίσως βοηθήσει να είστε πιο ανοιχτοί στην ιδέα μιας σχέσης, αλλά μπορεί και να μην αισθάνεστε ιδιαίτερα πρόθυμοι να θυσιάσετε την ελευθερία σας. Αν είστε δεσμευμένοι μπορεί να επενδύσετε περισσότερο στη σχέση που ήδη έχετε και να θέλετε περισσότερη αφοσίωση αλλά και διασκέδαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διέλευση της Αθηνάς Παλλάδας στον Λέοντα μπορεί να ενισχύσει την ικανότητα σας να κερδίσετε χρήματα και να σας δώσει τη δύναμη να αντιμετωπίσετε διεξοδικά διαφορετικές καταστάσεις στο σπίτι και στην εργασία σας, ώστε να συμβιβαστείτε έξυπνα με τους ανθρώπους γύρω σας.

Η Ήρα στους Διδύμους μπορεί να σας κάνει να μην θέλετε να γνωστοποιήσετε σε άλλους μια σχέση ή μια γνωριμία και ίσως να μην θέλετε να το μάθει κανείς πριν αισθανθείτε έτοιμοι. Μπορεί επίσης να θέλετε κρατήσετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας και να μην είστε ιδιαίτερα ομιλητικοί με το ταίρι σας. Ίσως αυτό το διάστημα να μην σας απασχολούν τόσο πολύ οι σχέσεις και οι δεσμεύσεις και να θελήσετε να περνάτε καλά γνωρίζοντας νέα άτομα ή απλά βγαίνοντας με φίλους.

ΛΕΩΝ

Η διέλευση της Αθηνάς Παλλάδας στο δικό σας ζώδιο μπορεί να τονώσει τη δημιουργικότητά σας και να σας δώσει την αυτοπεποίθηση για να εκφραστείτε, κερδίζοντας τα πλήθη με το μπρίο και την εξυπνάδα σας. Επίσης, μπορεί να ενισχύσει την εικόνα σας, την εμπιστοσύνη των άλλων προς το πρόσωπό σας και να σας δώσει την απαραίτητη δύναμη για να επιτύχετε αυτά που έχετε σχεδιάσει.

Η Ήρα στους Διδύμους μπορεί να φέρει αλλαγές για εσάς και τις σχέσεις σας. Κάποιες σχέσεις μπορεί να διαφοροποιηθούν ή να κάνετε κάτι που τις επηρεάζει. Η προσέγγισή σας στη δέσμευση μπορεί να αλλάξει και μπορεί να θέλετε περισσότερη ελευθερία για να είστε ανοιχτοί στις νέες ευκαιρίες. Ίσως αυτό το διάστημα να προτιμήσετε να περνάτε καλά με τον φιλικό σας κύκλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διέλευση της Αθηνάς Παλλάδας στον Λέοντα μπορεί να ενισχύσει τη φαντασία σας και να εκφραστείτε δημιουργικά. Μπορεί επίσης να σας δώσει την απαραίτητη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσετε διαφορετικές προκλήσεις και να λύσετε θέματα που σας απασχολούν με κάποιες στρατηγικές κινήσεις.

Η Ήρα στους Διδύμους μπορεί να σας κάνει πιο υπεύθυνους σε ό,τι δεσμευτείτε και μπορείτε να γίνετε πιο πρακτικοί. Μπορεί να αισθάνεστε ότι θέλετε περισσότερη σταθερότητα και πίστη από τις σχέσεις. Επίσης μπορεί αυτό το διάστημα να αφοσιωθείτε περισσότερο στην καριέρα σας και λιγότερο στα αισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ

Η διέλευση της Αθηνάς Παλλάδας στον Λέοντα μπορεί να επηρεάσει θετικά την απήχηση που έχετε στον κόσμο και να σας δώσει την αυτοπεποίθηση, αλλά και περισσότερη τόλμη για να εκφραστείτε στις σχέσεις σας. Επίσης, μπορεί να ενισχύσει τη δημιουργικότητά σας και να σας βοηθήσει να πετύχετε κάποιους στόχους, ώστε να χαίρεστε περισσότερο τη ζωή σας.

Η Ήρα στους Διδύμους μπορεί να σας κάνει να δείτε μια σχέση ως περιπέτεια ή να ψάχνετε για περιπέτεια και όχι απαραίτητα για μονιμότητα. Ίσως να θέλετε περισσότερο χώρο και χρόνο για να αποφασίσετε το μέλλον ενός δεσμού χωρίς πίεση. Μπορεί να έχετε ανάγκη από περισσότερη εξωστρέφεια και επικοινωνία αυτό το διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διέλευση της Αθηνάς Παλλάδας στον Λέοντα μπορεί να σας βοηθήσει με κάποιες ευφάνταστες ιδέες που θα ενισχύσουν τη καλή σας φήμη και το επαγγελματικό σας γόητρο. Αυτό θα σας δώσει την απαραίτητη αισιοδοξία και πίστη στις δυνατότητες σας, για να αντιμετωπίσετε με γόνιμο τρόπο τις προκλήσεις και τα προβλήματα που σας εμποδίζουν να χαρείτε και να διασκεδάσετε όσο θα επιθυμούσατε.

Η Ήρα στους Διδύμους μπορεί να αυξήσει το πάθος και την έντασή των συναισθημάτων σας για τη σχέση σας και μπορεί να την βλέπετε πιο σοβαρά. Μπορεί επίσης να έχετε έναν διάλογο για το πώς αντιμετωπίζετε τα θέματα δέσμευσης και να φτάσετε έτσι στον πυρήνα των εσωτερικών σας διεργασιών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διέλευση της Αθηνάς Παλλάδας στον Λέοντα μπορεί να ενισχύσει τα επαγγελματικά σας σχέδια και μπορεί να σας δώσει τη δύναμη να αντιμετωπίσετε προκλήσεις στον τομέα της εκπαίδευσης, ώστε να έχετε νέες δυνατότητες ανάπτυξης και προώθησης του έργου και των ικανοτήτων σας. Αν ασχολείστε με άτομα από το εξωτερικό ή πνευματική εργασία, οι ιδέες σας θα αρέσουν και θα έχετε περισσότερη αποδοχή.

Η Ήρα στους Διδύμους μπορεί να σας κάνει πιο αφοσιωμένους στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και μπορείτε να απολαύσετε τον χρόνο σας με αυτούς που σας συνδέουν συναισθήματα και κοινές εμπειρίες. Μπορεί μετά από καλή επικοινωνία να είστε πρόθυμοι να βρείτε κοινό έδαφος και να κατανοήσετε καλύτερα το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διέλευση της Αθηνάς Παλλάδας στον Λέοντα μπορεί να φέρει άτομα που θα συμβάλλουν θετικά στα οικονομικά σας και να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε νέες δυνατότητες επιτυχίας προσωπικών θεμάτων. Επίσης, μπορεί να ενισχύσει τον ερωτικό σας μαγνητισμό και να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέες ερωτικές γνωριμίες.

Η Ήρα στους Διδύμους μπορεί να σας βοηθήσει να είστε πιο πρακτικοί στις επιθυμίες σας με τους άλλους και να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε αυτά για τα οποία δεσμεύεστε. Μπορείτε επίσης να αφοσιωθείτε περισσότερο στην εργασία και στις επαγγελματικές σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διέλευση της Αθηνάς Παλλάδας στον Λέοντα μπορεί να ενισχύσει τη δημιουργικότητά σας και να σας προσφέρει νέες δυνατότητες για συνεργασίες και προσωπική εξέλιξη. Επίσης, μπορεί να σας δώσει τη δύναμη να αντιμετωπίσετε προκλήσεις στον τομέα των σχέσεων, να αναζητήσετε νέες κοινωνικές ευκαιρίες, και να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με τους άλλους.

Η Ήρα στους Διδύμους μπορεί να σας κάνει να βλέπετε πιο ρομαντικά τη δέσμευση και μπορεί να θέλετε να βρίσκεστε πιο συχνά με αυτούς που αγαπάτε. Ίσως να θέλετε να σχετιστείτε με δημιουργικούς ανθρώπους ή να θελήσετε να επισκεφθείτε αγαπημένους προορισμούς με δικά σας πρόσωπα. Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη για περισσότερη χαρά και διασκέδαση στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διέλευση της Αθηνάς Παλλάδας στον Λέοντα μπορεί να ενισχύσει τη δημιουργικότητά σας στην εργασία και να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε πιο αποδοτικές ιδέες και λύσεις. Μπορεί επίσης να ενισχύσει τη συνείδησή σας ως προς την υγεία και να σας παρακινήσει να αναζητήσετε έξυπνους και νέους τρόπους για να βελτιώσετε την ευεξία και τη φυσική σας κατάσταση.

Η Ήρα στους Διδύμους μπορεί να φέρει έντονα συναισθήματα οικειότητας σε μία σχέση ή μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε πιο βαθιές σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σας. Ίσως επίσης να αφοσιωθείτε συναισθηματικά σε όσους θεωρείτε οικογένεια και να τους επικοινωνήσετε με χαριτωμένους τρόπους την αγάπη και την προτίμηση σας.