Πώς θα μας επηρεάσει η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο από τις 17/03/2023 έως τις 11/04/2023

Πώς θα μας επηρεάσει η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο από τις 17/03/2023 έως τις 11/04/2023

Πώς θα μας επηρεάσει η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο από τις 17/03/2023 έως τις 11/04/2023

Το ζώδιο του Ταύρου διαθέτει πολλή δύναμη και αποπνέει μια ενέργεια που είναι διακριτική, ευγενική, μυστηριώδης και άκρως ερωτική. Κυβερνάται από την Αφροδίτη που του χαρίζει κάποια από τα δώρα της, όπως την αγάπη, την ομορφιά, τη γονιμότητα και την πολυτέλεια. Η θέα Αφροδίτη είχε γεννηθεί από τον αφρό της θάλασσας, κάτι που υποδεικνύει τον θεϊκό δεσμό της με το μυστικιστικό βασίλειο των συναισθημάτων. Γιος και μόνιμος σύνοδος της ήταν ο θεός Έρωτας, ένας συμβολισμός που δείχνει ότι η αγάπη, η χαρά και το πάθος είναι βασικά στοιχεία της δημιουργικής φύσης της.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει ευημερία και καλή τύχη στους ανθρώπους με έναν τρόπο που είναι φυσικός (μέσω της υλικής υπόστασης), συναισθηματικός, αλλά μπορεί μέσω της έμπνευσης του συναισθήματος και της τέχνης να αγγίξει τα όρια του πνευματικού. Αυτή η Αφροδίτη είναι σταθερή και δημιουργική. Έχοντας θηλυκό στοιχείο η ενέργεια της είναι δεκτική, κάτι που την κάνει πόλο έλξης καθώς επιτρέπει σε όλα όσα επιθυμεί και χρειάζεται να έρθουν προς εκείνη.

Εσωτερική αρμονία

Όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου η έκφραση της ομορφιάς και της αγάπης φέρνει αφθονία και πληρότητα. Όταν χαιρόμαστε τις μικρές και μεγαλύτερες απολαύσεις, όταν έχουμε αγάπη στη ζωή μας, αισθανόμαστε πιο γαλήνιοι, αισιόδοξοι, και ότι έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για μια ευχάριστη και γεμάτη ζωή. Τα όνειρά μας γίνονται πιο εύκολα πραγματικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Αφιερώστε κατά τη διάρκεια της διέλευσης αυτής χρόνο και χώρο για να αγκαλιάσετε αυτή τη διαφορετική νοοτροπία και για να επικοινωνήσετε με τη φύση και την ομορφιά της. Αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε μεγαλύτερο επίπεδο εσωτερικής ευαισθητοποίησης. Αφήστε τα συναισθήματα και τις σκέψεις να ρέουν μέσα σας ανεμπόδιστα με καλοσύνη συμπόνια και αγάπη, καθώς η αρνητική πλευρά αυτής της θέσης μπορεί να φέρει δημιουργικά μπλοκαρίσματα, πείσμα, εξάρτηση, επιφανειακές προσεγγίσεις, αδιακρισία και υπερπροστατευτικότητα.

Αισθαντικότητα

Η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι επίσης ιδανική για να φροντίσετε τον εαυτό σας, αλλά και να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Όταν έρχεστε σε επαφή με τον αισθησιασμό σας, μπορείτε και να προσελκύσετε όμορφα πράγματα στη ζωή σας. Είναι μια εποχή για να ασχοληθείτε περισσότερο με ό,τι σας δίνει χαρά. Απολαύστε αυτή τη φροντίδα και την ευχαρίστηση μέσα από τις αισθήσεις σας. Περάστε χρόνο με το αγαπημένο σας πρόσωπο, επισκεφτείτε ένα χώρο τέχνης, ένα κέντρο ευεξίας, ζωγραφίστε, ακούστε μουσική, ή απολαύστε περιπάτους στην ανθισμένη φύση.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο από τις 17 Μαρτίου έως τις 11 Απριλίου 2023. Αυτή είναι η ιδανικότερη περίοδος για να βρείτε τρόπους, ιδιαίτερα οι εκπρόσωποι του ζωδίου, να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, ίσως με το κάνετε μια αλλαγή στο χτένισμα ή το στυλ σας, ή να αγοράσετε είδη διακόσμησης, ομορφιάς, ρούχα παπούτσια και αξεσουάρ. Οι αισθητικές παρεμβάσεις ευνοούνται, ιδιαίτερα αν έχετε αυτή τη γενέθλια θέση. Είναι καλό να έχετε την Αφροδίτη στο πλευρό σας όταν ασχολείστε με την ομορφιά. Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη αργότερα το καλοκαίρι, από τις 22 Ιουλίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου 2023, οπότε δεν θα είναι η κατάλληλη στιγμή για αλλαγές στην εμφάνιση. Δεν θα είναι κατάλληλη στιγμή ούτε για να πιέσετε στον ερωτικό τομέα. Αντ’ αυτού δώστε περισσότερη έμφαση στη φιλία και περάστε καλά με τους φίλους σας.

Τι θα φέρει η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε κάθε ζώδιο

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη περνώντας από τον 2ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο ενισχύει την ανάγκη για περισσότερη ασφάλεια. Συνήθως αυτή την περίοδο θα προσελκύσετε εκείνους που σας κάνουν να αισθάνεστε σιγουριά και που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σας. Όσον αφορά την αγάπη, κάθε σχέση που εξελίσσεται κάτω από αυτή τη διέλευση της Αφροδίτης θα πρέπει να είναι σταθερή. Αυτό τον μήνα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε παλιές σχέσεις. Είναι σημαντικό να είστε συνετοί και ταυτόχρονα συγκρατημένοι, διότι μόνο σε αυτή την περίπτωση θα μπορέσετε επιτύχετε θετικά αποτελέσματα. Ίσως χρειαστεί επίσης να πάρετε και κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσω της ενασχόλησής σας με χρήματα ή το νέο ερωτικό σας ενδιαφέρον να ασχολείται σε κάτι σχετικό με αυτά, όπως λογιστής ή τραπεζικός υπάλληλος. Όμως, αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο το γνώριμο και το οικείο είναι πολύ σημαντικά για εσάς, έτσι το να ζείτε ευτυχισμένοι με τους ανθρώπους που θεωρείτε δικούς σας και που έχετε ήδη επενδύσει σε αυτούς θα είναι για μερικούς από εσάς πιο σημαντικό από το να γνωρίσετε και να βάλετε νέους ανθρώπους στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η εποχή του χρόνου είναι ιδανική για την εξέλιξη των αισθηματικών σας σχέσεων. Η Ήρα, που βρίσκεται ήδη στο ζώδιο σας από τις 11 Μαρτίου, ζητάει περισσότερη μονιμότητα και πίστη στις σχέσεις. Ο συνδυασμός της θεάς του Έρωτα και της πρώτης κυρίας του Ολύμπου στο ζώδιό σας, κάνει τα αισθηματικά αλλά και τα οικονομικά σας πολύ πιο σταθερά και άνετα. Κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδίου μπορεί να βρείτε ένα νέο ταίρι ή ακόμα και να μετακομίσετε μαζί ή να παντρευτείτε. Στον τομέα των οικονομικών ο μαχητικός Άρης πέρασε ένα ασυνήθιστα μεγάλο χρονικό διάστημα στον 2ο οίκο του εισοδήματός σας και τα είχε βάλει με το πορτοφόλι σας από τον Αύγουστο. Όμως σύντομα θα εγκαταλείψει αυτή τη θέση. Από τις 25 Μαρτίου τα έξοδα σας θα μειωθούν και το πορτοφόλι σας θα φαίνεται ξανά πιο γεμάτο, πιο ήρεμο και πιο αξιόπιστο. Ο Πλούτωνας θα έρθει στις 23/03 να σας δείξει με τη σειρά του πώς να χειρίζεστε τη δύναμη και την ευθύνη και τον πλούτο σας που θα έχει ανοδική πορεία. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί 21 Μαρτίου στον Κριό θα σας ζητήσει να ρίξετε τους τόνους και να σκεφτείτε τι είναι πραγματικά είναι σημαντικό για εσάς. Μπορεί αυτό το διάστημα να έχετε αποφασίσει να λήξετε μία σχέση η μία συνεργασία που έχει κλείσει τον κύκλο της και να επιλέξετε να το κάνετε με αγάπη και κατανόηση. Η Αφροδίτη θα συναντηθεί επίσης με τον πλανήτη των απρόσμενων αλλαγών, τον Ουρανό, στις 30 Μαρτίου, μέρα που θα κρύβει ερωτικές εκπλήξεις. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσετε κάποιο νέο πρόσωπο ή μπορεί να κάνετε, αλλά και να δεχτείτε, μια έκπληξη στον σύντροφό σας. Στις 07/04 ο πλανήτης του έρωτα θα κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ενισχύοντας τη ρομαντική διάθεση και τον ερωτισμό σας. Όμως να προσέξετε να μην παρασυρθείτε από κάτι που μπορεί να μην είναι ξεκάθαρο και να μην ανταποκρίνεται τελικά στις πραγματικές σας ανάγκες. Η Αφροδίτη θα είναι στον Ταύρο αυτόν τον μήνα, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε την παρουσία της για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, να δείξετε πόσο μοναδικοί είστε ή για να διασκεδάσετε με την ψυχή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην εκπλαγείτε αν νιώσετε ότι οι περιστάσεις σας καλούν να αφιερώσετε χρόνο μακριά από την καθημερινότητά σας για να αναλογιστείτε κάποιες αλλαγές που βιώσατε ή να βρείτε σωστές απαντήσεις μέσα σας για τη σχέση και τον εαυτό σας. Όταν η Αφροδίτη ταξιδεύει στον Ταύρο και στον 12ο οίκο σας, ξεκινώντας από την Παρασκευή 17 Μαρτίου έως τις 11 Απριλίου, είναι μια εξαιρετική περίοδος για να αποδράσετε και να βρεθείτε κοντά στη φύση ώστε να καθαρίσετε το μυαλό σας. Η μοναξιά, το καλό φαγητό και ένα άνετο μέρος για να χαλαρώσετε μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να χαρίσετε στον εαυτό σας για ένα διάστημα πριν αντιμετωπίσετε ξανά την πολυάσχολη καθημερινότητα που ακολουθεί. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κάνετε έναν κρυφό δεσμό ή με κάποιον που δεν είναι διαθέσιμος. Αν συμβεί κάτι τέτοιο προσπαθήστε να δείτε τι είναι αληθινό σε αυτή τη σχέση ή αν απλά προβάλλετε μια ανάγκη ή τη φαντασίωση σας σε κάτι που δεν θα μπορέσει να σας καλύψει ολοκληρωτικά. Μπορεί αυτό το άτομο να είναι από τον Ιατρικό κλάδο ή σύμβουλος. Ακούστε τι σας ψιθυρίζει το ένστικτο σας και διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε κάτι δημιουργικό, διότι μπορεί να σας προσφέρει χρήματα, αναγνώριση ή την ψυχική γαλήνη που αναζητάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αρμονικές σχέσεις χτίζονται αυτή την περίοδο πάνω σε εποικοδομητικό διάλογο και δείχνοντας αμοιβαίο σεβασμό. Καθώς ο κάθε άνθρωπος έχει δικές του θέσεις και απόψεις, είναι προτιμότερο όταν επικοινωνείτε να είστε πιο διαλλακτικοί. Όταν μοιράζεστε ιδέες και σκέψεις είναι σημαντικό να ελέγχετε τα συναισθήματά σας. Οι σχέσεις θέλουν περισσότερη επικοινωνία τώρα και λιγότερο πάθος. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε πιο άνετα σε παρέες και συντροφιές απ’ ό,τι σε ερωτικές σχέσεις. Οι επιθυμίες παίρνουν μια άλλη μορφή και προτιμάτε να λειτουργείτε με έναν τρόπο περισσότερο φιλικό. Επιθυμείτε να φέρετε αρμονία ανάμεσα σε διαφορετικούς ανθρώπους και διαφορετικές ιδέες. Μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία μπορεί να γίνει μέσω κάποιας ομάδας ή κοινών φίλων. Επίσης θα μπορούσε να μετατραπεί σε ερωτική μία παλιά φιλική γνωριμία που δεν είχατε φανταστεί ποτέ ότι θα είχε μια τέτοια εξέλιξη.

ΛΕΩΝ

Για να έχετε επαγγελματική επιτυχία, επιβάλλεται να αξιοποιήσετε τις ηγετικές σας ικανότητες και να επιβληθείτε στον χώρο σας, αλλά δεν ισχύει η ίδια φόρμουλα και με τις ερωτικές σχέσεις. Οργανώστε καλύτερα μια ρομαντική έκπληξη ή απλά εκφράστε το συναίσθημα σας για να ενισχύσετε τη σχέση σας. Χωρίς συζήτηση είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τι συμβαίνει στην ψυχή ενός ανθρώπου. Είναι σημαντικό να αντιληφθείτε ότι πρέπει να είστε πιο ευέλικτοι και ανοιχτοί. Μερικές φορές όταν λύνετε ένα πρόβλημα είναι καλό να χρησιμοποιείτε μια λογική και αντικειμενική προσέγγιση και να μην ενδίδετε σε παρορμητικές αποφάσεις και γρήγορες κρίσεις. Θα έχετε κέρδη από τη δουλειά σας και θα ξεχωρίσετε αυτό το διάστημα. Μπορεί να βάλετε σε κίνηση κάποιο επαγγελματικό σχέδιο ή να διεκδικήσετε μία ανώτερη θέση. Για να έχετε επιτυχία και στην προσωπική σας ζωή όμως, θα πρέπει να συμπεριφέρεστε ισότιμα και να συνυπολογίζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η αρχή της άνοιξης θα σας φέρει πολλή ενέργεια και περισσότερη ακτινοβολία και μπορεί να γνωρίσετε κάποιον στον χώρο της δουλειάς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είχατε ποτέ την επιθυμία να μάθετε κάτι καινούριο, τώρα είναι η ώρα να το κάνετε, ενώ και τα επαγγελματικά ταξίδια ευνοούνται πολύ με τη συμβολή Αφροδίτης. Θα νιώθετε περισσότερη ανάγκη να αισθάνεστε ελεύθεροι και θα ψάχνετε για περισσότερη διασκέδαση και νέα συναρπαστικά πράγματα στη ζωή. Στον επαγγελματικό στίβο θα αναζητήσετε νέα, δημιουργικά έργα και αν περιλαμβάνουν γραφή, διδασκαλία ή ομιλία, θα λάμψετε περισσότερο. Ο έρωτας μπορεί να εξελιχθεί μέσα από αυτές τις ασχολίες σας ή σε κάποιο ταξίδι. Ίσως το άτομο που θα εξάψει το ενδιαφέρον σας να είναι γλωσσολόγος, συγγραφέας, καθηγητής ή μια ατίθαση ψυχή που δεν βαριέται ποτέ και δεν μπαίνει σε στεγανά. Θα μπορούσε επίσης να ζει σε άλλη χώρα. Παρόλο που έχετε ευκαιρίες να περάσετε χρόνο με δικούς σας ανθρώπους, μπορεί να χρειαστείτε λίγο χρόνο για εσάς ώστε να απολαύσετε την αυτοδιάθεσή σας περισσότερο και να κάνετε κάτι διαφορετικό.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διάστημα μπορεί να έχετε ένα οικονομικό όφελος μέσω μιας συνεργασίας ή μέσω του συντρόφου σας. Μπορεί επίσης να έχετε την ευκαιρία να βρείτε λύσεις και να επουλώσετε τις πληγές κάποιας σημαντικής σχέσης. Το διάστημα που η Αφροδίτη βρίσκεται στον Ταύρο είναι κατάλληλο για να αναλογιστείτε τι πιστεύετε ότι θέλετε να σας φέρει η θεά της αγάπης, να το εκφράσετε και να του δώσετε καλή ενέργεια ώστε να υλοποιηθεί. Αυτή είναι μια περίοδος που ευνοεί τις σχέσεις και τη δημιουργία νέων δεσμών που βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Μπορεί να αισθανθείτε έλξη για ένα δυναμικό και περίπλοκο άτομο. Ενώ η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, μπορεί να αισθάνεστε ότι πρέπει να εστιάσετε στη θεραπεία πληγών που έχουν μείνει ανοιχτές για πάρα πολύ καιρό. Έτσι μπορεί να λειανθούν διαφορές με καλή διάθεση, ακόμη και να υπάρξει ένας επίλογος που ήταν σε εκκρεμότητα για κάποιο διάστημα. Η αναζήτηση υποστήριξης είναι σημαντική, γιατί ο 8ος οίκος που επηρεάζει η Αφροδίτη από τον Ταύρο είναι ένας καρμικός οίκος αμοιβαιότητας. Αν προσφέρατε πολλά στο παρελθόν, τώρα είναι ώρα να σας ανταποδοθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το διάστημα που θα βρίσκεται η Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να κάνετε νέους φίλους, καλές συνεργασίες και μάλλον θα βρείτε κάποιο σημαντικό ερωτικό ενδιαφέρον. Μπορεί να ξεκινήσετε μια ερωτική περιπέτεια χωρίς δισταγμό. Αλλά μην παίρνετε ούτε τον έρωτα ούτε τις συνεργασίες ελαφρά. Σε οποιαδήποτε σχέση είναι σημαντικό να δείχνετε καλοσύνη και κατανόηση για να μην πληγώσετε έστω άθελά σας τον άλλον. Εάν συνέβησαν παρεξηγήσεις τις τελευταίες εβδομάδες, τώρα θα πρέπει να υπάρξουν εξηγήσεις και να επιλυθούν και αυτό μπορεί τελικά να λειτουργήσει προς όφελός σας. Οι νέες συνεργασίες ή σχέσεις που δημιουργούνται στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης είναι συνήθως μακροχρόνιες και σταθερές. Η Αφροδίτη περνά από τον 7ο οίκο σας και φέρνει την επιθυμία για δέσμευση. Σας ενδιαφέρει η διάρκεια και όχι μόνο άλλο ένα περαστικό ειδύλλιο. Καθώς η Αφροδίτη έχει να κάνει και με την ομορφιά, η εμφάνιση του ατόμου που σας ενδιαφέρει μπορεί να είναι ιδιαίτερα καλή ή να έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην επιλογή του για εσάς. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον μέσα από το στενό φιλικό σας κύκλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα λάβετε περισσότερα εύσημα στην εργασία από ό,τι συνήθως, αφού θα είστε πιο ικανοί, αλλά και ευγενικοί και διακριτικοί και με τους συναδέλφους σας αυτό το διάστημα. Η θετική σας διάθεση θα είναι μεταδοτική και θα ανεβάζετε όποιον συνάδελφο συναντήσετε με το κέφι σας. Η στάση σας απέναντι στη δουλειά θα είναι αρκετά δημιουργική, αλλά υπάρχει επίσης η πιθανότητα να είστε λίγο πιο διστακτικοί στο να αναλάβετε πολλά καθήκοντα αυτή τη στιγμή. Υπάρχει μια παρόρμηση να βυθιστείτε σε ευχάριστες εμπειρίες ευεξίας, να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό και την υγεία σας και να χαλαρώσετε λίγο τους ρυθμούς σας. Ευτυχώς οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε τι σας κάνει ευτυχισμένους και τι θα σας ωφελήσει περισσότερο. Όταν πρόκειται για τον έρωτα, θα σκεφτείτε πολύ αν το να επενδύσετε σε ένα συγκεκριμένο άτομο αξίζει τον κόπο ή όχι. Στην αναζήτηση της αγάπης δεν πρέπει να χάσετε όμως την αμεσότητα ή την αισιοδοξία σας. Η Αφροδίτη θα περάσει από τον 6ο οίκο που κυβερνά το εργασιακό περιβάλλον, έτσι μπορεί να συναντήσετε κάποιον στη δουλειά σας ή στη δική του. Ίσως αυτό το άτομο να είναι κάποιος συνάδελφός σας ή να μοιράζεστε κάποιο κοινό χόμπι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσον αφορά την εργασία σας, αν ψάχνετε για αυτοπεποίθηση και έμπνευση θα την έχετε σίγουρα στη διάθεσή σας. Μπορείτε να πάρετε περισσότερο ρίσκο και με τις επενδύσεις, αλλά και με την κοινωνική σας ζωή. Επίσης, οι σχέσεις με τα παιδιά θα είναι πιο καλές για εσάς, καθώς θα μπορείτε πιο εύκολα να τα καταλάβετε και να διασκεδάσετε περισσότερο μαζί τους. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη από τον Ταύρο περνάει από τον 5ο οίκο της δημιουργικότητας, του έρωτα και των παιδιών, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε να χαίρεστε περισσότερο όλα τα παραπάνω. Ένας νέος έρωτάς μπορεί να είναι γεμάτος όμορφες και παιχνιδιάρικες στιγμές, ίσως και με κάποια ένταση και λίγο παραπάνω δραματική πλοκή, αλλά καθόλου πληκτικός. Η γνωριμία με κάποιο ενδιαφέρον άτομο μπορεί να συμβεί σε ένα χώρο θεάματος, τέχνης ή δημιουργίας. Δείχνοντας την απαραίτητη επιμέλεια και υπευθυνότητα θα πετύχετε σε ό,τι βάλετε στο μυαλό σας, διότι ένα αφοσιωμένο άτομο σαν εσάς είναι πάντα σε θέση να πετύχει τους στόχους του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εάν κάτι δεν είναι εντάξει στο σπίτι σας, θα κάνετε τα πάντα για να το διορθώσετε. Θα επιθυμείτε να δημιουργήσετε ομορφιά και να δώσετε την απαιτούμενη προσοχή στο περιβάλλον του σπιτιού σας. Θα προσπαθήσετε να δώσετε μια αίσθηση άνεσης και πολυτέλειας αυξάνοντας έτσι και την αξία του. Μπορεί να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα βοηθήσουν στην εσωτερική του δομή, αλλά και στην οικονομική διαχείριση για να έχετε καλύτερο οικογενειακό προϋπολογισμό και να σας μείνουν περισσότερα χρήματα για εξόδους και διασκέδαση. Με την Αφροδίτη να περνάει από τον 4ο οίκο σας και τον αστεροειδή Έρωτα να μπαίνει στο ζώδιο σας στις 25/03 έως τις 13/06, οι διανοούμενοι και οι εκκεντρικοί Υδροχόοι γίνονται ακαταμάχητοι για τους επόμενους μήνες, καθώς θα συγκεντρώνουν πολύ προσοχή. Όσο για το πού θα συναντήσετε τον πιθανό ερωτικό σας σύντροφο, ίσως ένα μέλος της οικογένειας θα μπορούσε να σας συστήσει ή μπορεί εσείς να συναντήσετε κάποιον που ασχολείται με τα ακίνητα, όπως ένας αρχιτέκτονας, κτηματομεσίτης ή διακοσμητής. Αν είστε ήδη σε μια σχέση, θα επικεντρωθείτε στο να δημιουργήσετε ένα σταθερό και ζεστό σπίτι για τους δυο σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να είστε πιο ομιλητικοί, φιλικοί και πιο πρόθυμοι να περάσετε περισσότερο χρόνο με φίλους, συγγενείς και συναδέλφους απ’ ό,τι συνήθως. Θα είστε πιο εξωστρεφείς με τα συναισθήματα σας και θα ανταλλάσσετε ιδέες, σκέψεις και νέα με γνωστούς, αλλά και με άτομα που θα συναντάτε για πρώτη φορά. Θα μπορούσαν να υπάρξουν άτομα που να κεντρίσουν το ερωτικό ενδιαφέρον σας. Καθώς η Αφροδίτη θα διελαύνει στον 3ο οίκο σας μπορείτε να επιτύχετε την επιθυμητή εξέλιξη στα αισθηματικά σας και όχι μόνο, χρησιμοποιώντας τα λόγια σας, αφού ξέρετε τι να πείτε και βρίσκετε και την κατάλληλη στιγμή να το μοιραστείτε. Εάν βρίσκεστε στη μέση κάποιων επαγγελματικών διαπραγματεύσεων, η τύχη είναι με το μέρος σας και μπορείτε να καταφέρετε αυτό που επιθυμείτε τεκμηριώνοντας σωστά τις θέσεις και τα αιτήματα σας.

Αν ψάχνετε την αγάπη, μπορεί να συναντήσετε κάποιον σε ένα σύντομο ταξίδι ή μέσω συγγενικών προσώπων, γειτόνων ή μέσω διαδικτύου. Αυτό το άτομο θα μπορούσε να είναι συγγραφέας, η να έχει μια κοινοτική εργασία ή ιδιότητα.