Δυναμική εβδομάδα για 4 ζώδια με αποφάσεις και σημαντικές αλλαγές

Δυναμική εβδομάδα για 4 ζώδια με αποφάσεις και σημαντικές αλλαγές

Δυναμική εβδομάδα για 4 ζώδια με αποφάσεις και σημαντικές αλλαγές

Πλούσια από πλευράς αστρολογικού ενδιαφέροντος η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Ας δούμε πώς μπορούμε να επωφεληθούμε και τι πρέπει να προσέξουμε περισσότερο. Την Τρίτη 02/07/2024 ο Ποσειδώνας μπαίνει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024. Οι ανάδρομες πορείες των αργών πλανητών διαρκούν για μήνες και η επιρροή τους δεν είναι τόσο απτή όπως ας πούμε συμβαίνει με τον Ερμή ή την Αφροδίτη. Καθώς ο Ποσειδώνας είναι ένας «εσωτερικός» πλανήτης μάς καλεί να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία στην προσωπική μας ανάπτυξη, την πνευματικότητα και να σκεφτούμε περισσότερο το νόημα όσων κάνουμε. Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο για περισσότερη αυτογνωσία, για να εξερευνήσετε τις αθέατες πλευρές της ψυχής σας, για να απαλλαχτείτε από ανθυγιεινές τακτικές και συνήθειες. Την ίδια μέρα σχηματίζεται το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που ενισχύει τη διαίσθηση αλλά και τη φαντασία μας. Το απόγευμα της Τρίτης ο Ερμής θα εγκαταλείψει το ζώδιο του Καρκίνου και θα προχωρήσει στον Λέοντα σε μια πιο δημιουργική, παιχνιδιάρικη και διασκεδαστική θέση που θα διατηρήσει αρχικά για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Στο ζώδιο του Λέοντα θα επανέλθει ανάδρομος μετά τις 15/08/2024. Αξιοποιήστε αυτό τον μήνα την επιρροή του που βοηθά να εκφράζουμε με θέρμη τα συναισθήματα και τις σκέψεις μας, να παθιαζόμαστε πνευματικά με νέες εμπειρίες και ανθρώπους. Η αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 03/07/2024 μπορεί παροδικά να μας κάνει λίγο πιο καχύποπτους. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι των πρώτων ημερών προσέξτε στην επικοινωνία και τις σχέσεις. Την ίδια μέρα σχηματίζεται το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Πρόκειται για μια θετική όψη για να δεσμευτούμε σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, να επισημοποιήσουμε μια κατάσταση, να κάνουμε πλάνα για το επόμενο βήμα μιας σχέσης, να διαπραγματευτούμε, να κάνουμε σημαντικές γνωριμίες με μακροπρόθεσμο ορίζοντα, να συμφωνήσουμε σε οικονομικά ζητήματα. Από την άλλη, αν είμαστε σε μια σχέση ή συνεργασία και νιώθουμε ότι δεν θέλουμε να συνεχίσουμε μια ανοιχτή συζήτηση, μπορεί να βοηθήσει να απεγκλωβιστούμε όπως και να ελευθερώσουμε την άλλη πλευρά.

Στις 06/07/2024 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου που μας καλεί να θέσουμε νέους στόχους, να σχεδιάσουμε τη ζωή μας σε νέες βάσεις με αισιοδοξία αλλά έχοντας τα πόδια μας καλά στερεωμένα στη γη. Τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται αρκεί να είμαστε ρεαλιστές και πειθαρχημένοι.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν μια δυναμική εβδομάδα με αποφάσεις και σημαντικές αλλαγές

ΚΡΙΟΣ

Στις 02/07 ο Ποσειδώνας γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και, μολονότι δεν είναι μια επιρροή που θα την αντιλαμβάνεστε σε πρακτικό επίπεδο στην καθημερινότητα σας, θα βοηθήσει να βάλετε περισσότερη φαντασία και συναίσθημα στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες αλλά και στις σχέσεις σας. Η πιο σημαντική του συμβολή είναι στην αυτογνωσία, καθώς σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με δικές σας «σκοτεινές» πλευρές, με μοτίβα συμπεριφοράς ή ασυνείδητες πεποιθήσεις που τείνετε να αγνοείτε ή να τις προβάλλετε στους άλλους. Η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα το απόγευμα της ίδιας μέρας είναι θετική για να σας διευκολύνει σε επίπεδο επικοινωνίας και δοσοληψιών, για να κρατήσει ψηλά το ηθικό και την αισιοδοξία σας παρά τα όσα μπορεί να συμβαίνουν και βέβαια για να σας θυμίζει πως έχουμε καλοκαίρι και πρέπει όποιες κι αν είναι οι συνθήκες να κάνουμε ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα, είτε αυτό σημαίνει διακοπές είτε να δώσουμε χρόνο σε ό,τι αγαπάμε και μας προσφέρει ευχαρίστηση και ικανοποίηση. Εξαιρετική θέση αν έχετε κάποια σχέδια και σε επαγγελματικό επίπεδο, μια ιδέα, ένα επιχειρηματικό πρότζεκτ για να το βάλετε μπροστά. Η όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον Κρόνο την ίδια μέρα μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις να κάνετε αλλαγές στον χώρο του σπιτιού ή της δουλειάς μπορεί να σκεφτείτε μια μετακόμιση ή ακόμη κάποιες επισκευές ή να διακοσμήσετε διαφορετικά κάποιους χώρους ή να τους φρεσκάρετε.

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 06/07 έχει σπιτική γεύση. Είτε αυτό σημαίνει ότι θα ασχοληθείτε με το χώρο του σπιτιού προσπαθώντας να τον αναβαθμίσετε, είτε ότι μπορεί να κάνετε μια χωροταξική αλλαγή ή μετακόμιση ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε να φροντίστε κάποιο μέλος της οικογένειας σας είτε ακόμη κάνοντας κάποιες κοινές ευχάριστες δραστηριότητες με την οικογένεια σας. Αξιοποιήστε την επιρροή για να βάλετε μια τάξη στο σπίτι σας αλλά και να αναθερμάνετε τις οικογενειακές σας σχέσεις.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύς που θα διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο, που σας βάζει σε μια διαδικασία να σκεφτείτε τα σχέδια και τα όνειρα σας για το μέλλον με έμφαση στο τι ικανοποιεί εσάς περισσότερο. Είναι η στιγμή να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και να βρείτε τον ενθουσιασμό σας ξανά με ένα καινούριο πρότζεκτ. Στις 02/07 ο Ερμής αποχαιρετά το ζώδιο σας για φέτος και περνά στον Λέοντα για μια σύντομη παραμονή μέχρι τις 26/07 σε αυτό το ζώδιο βοηθώντας να βάλετε οικονομικούς στόχους, να ψάξετε μια καλύτερη αμειβόμενη εργασία, να τακτοποιήσετε οφειλές, εκκρεμότητες και να κάνετε καλύτερο σχεδιασμό στα οικονομικά. Ακόμη μπορεί να έχετε και κάποιες επαγγελματικές προτάσεις για να σκεφτείτε. Μην πείτε όμως το «ναι» με ενθουσιασμό χωρίς να ψάξετε τις λεπτομέρειες, ειδικά στις 03/07 που ο Ερμής έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα, αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου. Προσέξτε ακόμη τις οικονομικές σας δοσοληψίες αυτή τη μέρα. Καλύτερα να ξέρετε τα πάντα κι ας είναι και δυσάρεστα, από το να προκύψουν στην πορεία και να μην είστε προετοιμασμένοι. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη από το ζώδιο σας θα σχηματίσει θετική όψη με τον Κρόνο. Αυτή η όψη, όπως θα διαπιστώσετε και στις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας, επηρεάζει τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου και έχει θετική επιρροή στη ζωή σας προσωπικά αλλά και σε θέματα επαγγελματικά. Είναι θετική όψη για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συνεντεύξεις, για θέματα δουλειάς ή και σπουδών. Εξαιρετική όψη και για να περιποιηθείτε την εμφάνιση σας. Βέβαια όπου ακουμπά ο Κρόνος χρειάζεται να δείξετε και πειθαρχία και υπομονή, αλλά και μια σοβαρότητα στις προθέσεις και την προσέγγιση σας.

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 06/07 θα λειτουργήσει ιδιαίτερα ευνοϊκά ώστε να αφήσετε πίσω σας ένα κεφάλαιο δύσκολο είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά και να τραβήξετε μια νέα πορεία στη ζωή σας με τους νέους στόχους και τα όνειρα σας που μέσα στο επόμενο εξάμηνο μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα δυναμική Νέα Σελήνη και σας καλεί να αναλάβετε δράση κυρίως στον τομέα της καριέρας, χωρίς όμως βιασύνη και παρόρμηση. Πριν πατήσετε το γκάζι σε ένα νέο ξεκίνημα, σκεφτείτε περισσότερο όλες τις παραμέτρους και αφού σιγουρευτείτε μέσα σας ότι το θέλετε τότε μπορείτε να πέσετε με τα μούτρα.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ποσειδώνας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς μέσα στον τομέα της καθημερινότητας, των ρουτινών, της εργασίας και της υγείας. Πιθανώς μέχρι τον Δεκέμβριο που θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του να αποκτήσετε μια άλλη οπτική και μια νέα προσέγγιση στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις ισορροπίες στην καθημερινότητα σας. Είναι μια καλή στιγμή να κάνετε κάποιες ουσιώδεις αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, στις διατροφικές σας συνήθειες, στην άσκηση, στον ύπνο και στον χρόνο που διαθέτετε στον εαυτό σας για να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει. Η πρώτη αλλαγή σε πλανητικό επίπεδο είναι η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα σε ένα φιλικό προς το δικό σας ζώδιο στις 02/07. Σχέσεις με συνεργάτες, φίλους και οι μελλοντικοί σας στόχοι θα σας απασχολήσουν δεόντως. Θα είναι μια περίοδος ίσως που μπορεί να επιλέγετε ανθρώπους για να σας πλαισιώσουν σε επαγγελματικό επίπεδο ή να έχετε κάποια προβλήματα με κάποιους από τους συνεργάτες ή κάποια εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσετε για να υλοποιηθούν οι στόχοι σας. Αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου προσέξτε περισσότερο σε μια σχέση με ένα φίλο ή συνεργάτη στις 03/07. Το πολύ θετικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο την ίδια μέρα βοηθά να επιτύχετε μια επαγγελματική διαπραγμάτευση που θα είναι θετική μακροπρόθεσμα και για την πορεία της καριέρας σας. Δεν χρειάζεται να βιάζεστε. Μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος στον τομέα της εργασίας απαιτεί μεθοδικότητα, οργάνωση και βέβαια να κάνετε τη σωστή κίνηση στη σωστή στιγμή.

Η Νέα Σελήνη στις 06/07 στον Καρκίνο πραγματοποιείται μέσα στον τομέα της καριέρας. Είναι πολύ πιθανό να έχετε μια πρόταση ή να σας ζητηθεί να περάσετε από μια συνέντευξη για μια δουλειά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Μια Νέα Σελήνη μπορεί να αφορά νέα ξεκινήματα και πράγματι μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχετε τεράστια κινητικότητα στα επαγγελματικά ή και σε θέματα σπιτιού. Πιθανώς και μετακομίσεις. Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρχει γενικότερα μια χωροταξική αλλαγή στην οποία θα πρέπει να προσαρμοστείτε.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ποσειδώνας γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 02/07 για το επόμενο πεντάμηνο βοηθώντας να αλλάξετε λίγο την ενέργεια στον τομέα της επικοινωνίας και της κοινωνικής σας ζωής. Θα σας βοηθήσει να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στον χρόνο που διαθέτετε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και στην προσωπική σας ζωή. Βάλτε ως στόχο να δείτε φίλους, συνεργάτες, συγγενείς που μπορεί να σας έχουν λείψει. Η πρώτη σημαντική αλλαγή του Ιουλίου σε πλανητικό επίπεδο αφορά την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα μέσα στον τομέα των οικονομικών αλλά και των βαθύτερων σχέσεων σας. Είναι μια θετική στιγμή με διάλογο να καθαρίσετε λίγο το τοπίο σε κάποια σημαντική σας σχέση ή τα οικονομικά μιας συνεργασίας ή ακόμη και τα κοινά οικονομικά με το σύντροφο ή την οικογένεια σας. Αν το προηγούμενο διάστημα υπήρχε μεγαλύτερη ένταση, διαφωνίες, διαμάχες ή παρεξηγήσεις, ο Ερμής στον Λέοντα θα σας παρέχει τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις. Εύκολο δεν θα είναι, αλλά σίγουρα θα έχετε μεγαλύτερη βοήθεια ειδικά μέχρι τις 26/07. Ο Ερμής θα επανέλθει ανάδρομος στον Λέοντα μετά τις 15/08 οπότε μην αφήσετε για τότε σημαντικές δοσοληψίες. Η όψη της Αφροδίτης την ίδια μέρα με τον Κρόνο στους Ιχθύς σας παρέχει το κατάλληλο υπόβαθρο για να βελτιώσετε σχέσεις με συνεργάτες, φίλους, αλλά να πάρετε και σοβαρές αποφάσεις για την πορεία κάποιας ερωτικής σχέσης. Αυτή η πλανητική συνάντηση που είναι μια μίξη δημιουργικότητας και λογικής μπορεί να σας βοηθήσει να δώσετε μια δημιουργική διάσταση στη δουλειά σας, να κάνετε καλύτερες δημόσιες σχέσεις, να βρείτε λύσεις, να δεσμευτείτε με μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Η Νέα Σελήνη στις 06/07 στον Καρκίνο ακριβώς απέναντι από το ζώδιο σας στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις σας. Σίγουρα από δω και κάτω θα επιδιώξετε περισσότερη σταθερότητα και ασφάλεια στις σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες, και με αυτή την πολύ ωραία Νέα Σελήνη πολύ πιθανόν να μπείτε σε μια καινούρια σχέση ή συνεργασία που θα έχει πολλά από αυτά τα συστατικά που την κάνει να φαίνεται τέλεια στα μάτια σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Καθώς ως άνθρωποι είστε απαιτητικοί στις σχέσεις σας και έχετε συγκεκριμένες προσδοκίες και απαιτήσεις από τους άλλους, αυτό το φεγγάρι υπόσχεται μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες να φέρει ακριβώς το άτομο που μπορείτε να συνδεθείτε είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά που απηχεί τις δικές σας σκέψεις και απόψεις.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.