Δίας στους Ιχθύς 2022: Ποια όνειρα θα κάνει πραγματικότητα για τα 12 ζώδια

Δίας στους Ιχθύς 2022: Ποια όνειρα θα κάνει πραγματικότητα για τα 12 ζώδια

Δίας στους Ιχθύς 2022: Ποια όνειρα θα κάνει πραγματικότητα για τα 12 ζώδια

Ο Δίας είναι ο ευεργέτης πλανήτης της παραδοσιακής αστρολογίας και οι Ιχθύες το ζώδιο -μαζί με τον Τοξότη- που κυβερνούσε παραδοσιακά, πριν ανακαλυφθεί ο Ποσειδώνας που είναι ο μοντέρνος κυβερνήτης του ζωδίου. Πρώτη φορά ο Δίας απεγκλωβίστηκε από τον Κρόνο και το Κρόνιο περιβάλλον των δυο ζωδίων που βρέθηκε τόσο το 2020 (Αιγόκερω) όσο και το 2021 (Υδροχόο) το καλοκαίρι του 2021 από τις 14 Μαΐου μέχρι τις 28 Ιουλίου. Η παραμονή του όμως στους Ιχθύς ήταν σύντομη. Την επόμενη φορά που θα βρεθεί στους Ιχθύς θα είναι από τις 29/12/2021 μέχρι τις 10/05/2022. Στις 11/05/2022 θα περάσει για μια δοκιμαστική πτήση στον Κριό που θα διαρκέσει μέχρι τις 28/10/2022. Στις 29/10/2022 επιστρέφει ανάδρομος στους Ιχθύς για τελευταία φορά μέχρι τις 20/12/2022 οπότε θα εξέλθει οριστικά. Θεωρώ  ότι η δεύτερη περίοδος παραμονής του Δία στους Ιχθύς, αυτή που θα ξεκινήσει στο τέλος της χρονιάς και μέσα στο 2022, θα είναι αυτή που θα μπορούμε να έχουμε μεγάλες προσδοκίες. Τα σημαντικότερα δώρα που θα φέρει ο Δίας στους Ιχθύς είναι λίγη περισσότερη αισιοδοξία, πίστη, ρομάντζο, αλλά και περισσότερη πνευματική και ψυχική ισορροπία. Οι Ιχθύες είναι το ζώδιο του ονείρου. Και με τον Δία στους Ιχθύς ένα όνειρο μας μπορεί να υλοποιηθεί, αρκεί να το πιστέψουμε και να κάνουμε όλες τις απαραίτητες προσπάθειες να το υλοποιήσουμε. Ας δούμε πώς θα επηρεάσει ο Δίας από τους Ιχθύς όλους μας σε όλη τη διάρκεια της διέλευσης. Μην ξεχάσετε να διαβάσετε οπωσδήποτε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για τον Δία στους Ιχθύς και τα χρονικά διαστήματα που θα μείνει σε αυτό το ζώδιο πατήστε εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας περνά σε ένα ζώδιο πριν το δικό σας και μέσα στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας αν έχετε ωροσκόπο Κριό. Αυτή θεωρείται μια αρκετά τυχερή θέση για τον Δία, μολονότι μπορεί τα αποτελέσματα της να μην είναι τόσο προφανή στους άλλους. Με αυτή τη διέλευση που θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2022 θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τόσα πολλά για τον ίδιο σας τον εαυτό, να εξελιχτείτε πνευματικά και να βρείτε και ισορροπίες σε ψυχολογικό επίπεδο. Είναι μια πιο «εσωτερική» και «εσωστρεφής» διέλευση, κατά την οποία εσείς οι ίδιοι θα χρειαστεί να κάνετε δουλειά με τον εαυτό σας σε επίπεδο αυτογνωσίας ή ψυχοθεραπείας. Ενώ συνήθως αυτομαστιγώνεστε τώρα μπορείτε να δείτε με μεγαλύτερη ανεκτικότητα και συμπόνια ακόμη και τον ίδιο σας τον εαυτό, ενώ θα είστε λιγότερο αυστηροί και με τους άλλους. Είναι μια διέλευση που σας κάνει πιο πρόθυμους να συγχωρήσετε τους άλλους και να απαλλαγείτε από φαντάσματα του παρελθόντος, όμως κι από επιβλαβείς συνήθειες, σχέσεις και καταστάσεις. Συνήθως σε αυτές τις περιόδους μπορεί να εμφανιστεί ένα άτομο που θα αναλάβει να παίξει τον ρόλο του μέντορα ή του συμβούλου και να σας βοηθήσει να εξελιχτείτε. Ακόμη κι ένας φίλος μπορεί να αναλάβει έναν τέτοιο ρόλο. Πιθανώς δε, να παίξετε κι εσείς αυτό τον ρόλο στη ζωή κάποιου σημαντικού προσώπου στη ζωή σας. Θα είστε αρκετά πιο ευαίσθητοι σε αυτό το διάστημα και μπορεί να ψαχτείτε περισσότερο με τη μεταφυσική, τη θρησκεία ή να γίνετε εθελοντές σε αλτρουιστικές δράσεις. Εξαιρετική περίοδος για να προετοιμάσετε τα μεγάλα σας ξεκινήματα, να κάνετε έρευνα, να μελετήσετε, να προετοιμάσετε μια επιχειρηματική κίνηση, να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Θα νιώθετε ότι έχετε έναν φύλακα άγγελο στο πλευρό σας!

Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για τον Δία στους Ιχθύς και τα χρονικά διαστήματα που θα μείνει σε αυτό το ζώδιο πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας περνά σε μια φιλική θέση προς το ζώδιο σας και στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας αν έχετε ωροσκόπο στον Ταύρο, ανανεώνοντας τις ελπίδες, τα ιδανικά και τις φιλοδοξίες σας. Από κει που είχατε ένα πιο μοναχικό δρόμο προς την επίτευξη των προσδοκιών σας ξαφνικά θα βρεθείτε με «παρέα», με στήριξη από συνεργάτες και φίλους και θα μπορείτε πιο εύκολα να υλοποιήσετε τα όνειρα σας. Οι φίλοι σας θα παίξουν ένα πιο καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας και εσείς οι ίδιοι θα είστε πιο πρόθυμοι να ασχοληθείτε με συλλογική δουλειά και στόχους. Ίσως γιατί θα αντιλαμβάνεστε με κάθε τρόπο πόσο πιο δυνατοί θα είστε έχοντας τη συμπαράσταση, αλλά και τη στήριξη από τους άλλους. Δεν είναι η στιγμή να εργαστείτε μόνοι σας, αλλά με ένα γκρουπ ατόμων που έχετε κοινούς ορίζοντες και στόχους, διότι έτσι θα επιτύχετε περισσότερα. Είναι ακόμη μια περίοδος που μπορείτε να επεκτείνετε τον κύκλο σας τόσο σε φίλους και γνωστούς όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι επίσης μια περίοδος που θα ενισχυθεί η φήμη σας ως επαγγελματίας και μπορείτε να έχετε και μεγαλύτερα κέρδη από τη δουλειά ή την επιχείρηση σας. Σημαντικός παράγοντας εξέλιξης, προόδου και ανάπτυξης θα είναι η τεχνολογία. Ακόμη κι αν είστε από τους αμετανόητους που προτιμούν παραδοσιακούς τρόπους δουλειάς, λίγος εκσυγχρονισμός και εισαγωγή πρωτοποριακών ή τεχνολογικών προηγμένων μεθόδων εργασίας μόνο να σας ωφελήσει μπορεί. Θα είστε και πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που πιθανώς να σας φανούν βοηθητικά και στην προώθηση της δουλειάς σας.

Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για τον Δία στους Ιχθύς και τα χρονικά διαστήματα που θα μείνει σε αυτό το ζώδιο πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας περνά σε έναν πολύ ξεχωριστό και κομβικό τομέα του ωροσκοπίου σας, στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, διαμορφώνοντας πολύ διαφορετικά τις καταστάσεις στον τομέα που αφορά την καριέρα, τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, το κοινωνικό σας στάτους και τη φήμη, μια επιρροή που θα διαρκέσει ανά διαστήματα ως δύο χρόνια. Όπως καταλαβαίνετε είναι η κατάλληλη στιγμή αν θέλετε να εξελιχθείτε επαγγελματικά και κάθε προσπάθεια σας μπορεί να αποδώσει στο μέγιστο βαθμό. Όμως η επιρροή του Δία είναι σε τετράγωνο προς το δικό σας ζώδιο, αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται κάποιου είδους προσοχή στο πώς θα τη διαχειριστείτε αν δεν θέλετε να έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα. Οποιαδήποτε τάση αλαζονείας ή το να επιδεικνύετε στη δουλειά ένα «φουσκωμένο εγώ», δεν επιβραβεύεται από τον Δία. Ακόμη κι αν αυτά που έχετε καταφέρει ως τώρα στη δουλειά είναι πραγματικά αξιέπαινα, χρειάζεται προσοχή πώς θα εκδηλώσετε τις φιλοδοξίες σας αυτή τη στιγμή, αν δε θέλετε κάποιοι να γίνουν εχθροί σας ή να δημιουργήσουν παρασκήνιο εις βάρος σας. Παρόλα αυτά, αυτό είναι το μόνο αγκαθάκι της επιρροής και με συνετή και προσεκτική στάση δεν θα βάλει εμπόδιο στον δρόμο της επαγγελματικής αναρρίχησης. Μπορεί να πάρετε προαγωγή στα διαστήματα που θα βρίσκεται ο Δίας στους Ιχθύς, να κερδίσετε το σεβασμό και την εμπιστοσύνη των προϊσταμένων ή των ανωτέρων σας, να ξεκινήσετε μια δική σας επιχειρηματική κίνηση, να κάνετε μια σπουδαία μεταγραφή, να νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε αυτό που κάνετε. Αν ψάχνετε την ιδανική δουλειά που θα πληρούσε όχι μόνο τις οικονομικές σας απαιτήσεις, αλλά θα αξιοποιούσε και τα ταλέντα σας και τη δημιουργικότητα σας, δεν υπάρχει καλύτερη επιρροή από αυτή του Δία στους Ιχθύς. Κάποιοι πιθανώς να κάνουν κι ένα βήμα επισημοποίησης της σχέσης τους με αυτή την επιρροή.

Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για τον Δία στους Ιχθύς και τα χρονικά διαστήματα που θα μείνει σε αυτό το ζώδιο πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας παίρνει μια πιο θετική και ευεργετική θέση για το ζώδιο σας και θα ενεργοποιήσει τα ζητήματα του 9ου οίκου στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Ο Δίας είναι και ο φυσικός κυβερνήτης του 9ου οίκου έτσι η επέκταση των οριζόντων σας μέχρι το τέλος του 2022, που ανά διαστήματα θα βρίσκεται ο Δίας εκεί, είναι περισσότερο από βέβαιη. Καταρχάς θα έχετε εξαιρετικές προοπτικές σε θέματα σπουδών, μελέτης, απόκτησης πτυχίων, μεταπτυχιακών ή απλώς απόκτησης γνώσης ακόμη κι αν δεν συνοδεύεται από τίτλους. Μπορεί επαγγελματικά να κάνετε ένα βήμα πειραματισμού κι από αυτή τη θέση να αποκομίσετε πολλά. Είναι ένα διάστημα που μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με φιλοσοφία, μεταφυσική, θρησκεία, νομικά θέματα, να ταξιδέψετε περισσότερο, να έρθετε σε επαφή με ξένους και εξωτερικό ή να δουλέψετε στα ΜΜΕ ή και το δημόσιο. Ακόμη μπορεί να εκπροσωπήσετε τις ιδέες μιας ομάδας ανθρώπων, ενός κόμματος, μιας οργάνωσης με ανθρωποκεντρικό ή περιβαλλοντολογικό χαρακτήρα. Αν γράφετε ή έχετε την επιθυμία να εκδώσετε τα γραπτά σας είναι μια καλή στιγμή να σκεφτείτε την έκδοση ενός βιβλίου ή τη δημοσίευση του σε μια ιστοσελίδα ή ακόμη γιατί όχι να κάνετε το δικό σας blog ή ιστότοπο. Αν έχετε τα προσόντα είναι καλή στιγμή να δοκιμάσετε την τύχη σας στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και γενικότερα σε δουλειές που απευθύνονται σε κοινό. Με κάποιο τρόπο θα γίνετε πιο σοφοί και θα κάνετε πιο ελεύθερες επιλογές την περίοδο που θα βρίσκεται ο Δίας στους Ιχθύς. Εξαιρετική επιρροή και για να πετάξετε πεπερασμένες κοσμοθεωρίες και προκαταλήψεις.

Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για τον Δία στους Ιχθύς και τα χρονικά διαστήματα που θα μείνει σε αυτό το ζώδιο πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Παραδοσιακά αυτή η επιρροή του Δία στον 8ο Ηλιακό οίκο συνδέεται με απόκτηση χρημάτων μέσω κληρονομιάς, επενδύσεων, οικονομικών συνεργασιών, ασφαλειών, διατροφών, επιστροφών από την εφορία, χρηματοδοτήσεων. Σε γενικές γραμμές είναι μια πολύ θετική επιρροή, που εκτείνεται μέχρι το τέλος του 2022 ανά περιόδους, για να κάνετε μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία που θα σας αποφέρει αρκετά χρήματα. Αν χρειάζεστε βοήθεια, ένα δάνειο, ένα κεφάλαιο κίνησης ή έναρξης δραστηριότητας θα μπορείτε πιο εύκολα να το πάρετε από την τράπεζα. Με κάποιο τρόπο οι άλλοι είναι πιο πρόθυμοι με αυτή την επιρροή να σας βοηθήσουν σε οικονομικό επίπεδο. Θα πρέπει να υπάρχουν πολλές αντιξοότητες από άλλους πλανήτες στο ωροσκόπιο σας για να μη βγείτε κερδισμένοι. Αν έχετε ένα ακίνητο που θέλετε να εκμεταλλευτείτε ή να προχωρήσετε σε μια αγοραπωλησία, τότε επίσης ο Δίας από τους Ιχθύς θα είναι βοηθητικός. Όμως μην ξεχνάμε και την πνευματική και ψυχολογική ευεργεσία του Δία από τους Ιχθύς. Το επόμενο διάστημα είναι εξαιρετικό για να αντιληφθείτε σε βάθος τα μοτίβα συμπεριφοράς σας ή και των άλλων. Από την άλλη, έχει και θεραπευτική δράση αυτή η επιρροή. Αν κάνετε ψυχοθεραπεία ή οποιαδήποτε άλλη εσωτερική δουλειά με τον εαυτό σας, αυτή την περίοδο μπορείτε να φτάσετε σε βάθος και να θεραπεύσετε και βαθύτερα τραύματα ή έστω να μάθετε να τα διαχειρίζεστε όπως πρέπει, χωρίς να γίνονται εμπόδιο στην ευτυχία σας. Αν είστε σε σχέση είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας. Ακόμη κι οι νέες σχέσεις που θα συνάψετε θα θέλετε να έχουν βάθος και ουσία και να νιώθετε μεγαλύτερη ψυχική και πνευματική ταύτιση πέραν της φυσικής ερωτικής έλξης.

Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για τον Δία στους Ιχθύς και τα χρονικά διαστήματα που θα μείνει σε αυτό το ζώδιο πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας περνά σε ένα κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σας στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, ο οποίος συμβολίζει όλη τη γκάμα των σημαντικών σχέσεων στη ζωή σας -προσωπικών και επαγγελματικών. Με κάποιο τρόπο η επιρροή του Δία από τους Ιχθύς, μέχρι το τέλος του 2022 ανά διαστήματα, θα σας βοηθήσει να μπείτε σε σχέσεις ή συνεργασίες που επιθυμείτε. Μολονότι από μόνη της η επιρροή δεν σημαίνει απαραίτητα γάμο, είναι μια από τις κορυφαίες ενδείξεις μιας σημαντικής προσωπικής σχέσης που βαθαίνει. Άλλοι μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας, άλλοι να αποφασίσετε συμβίωση ή να προχωρήσετε στην απόφαση για τη δημιουργία απογόνων. Αν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά σε μια σχέση ή τον γάμο σας, τότε ο δρόμος προς την ελευθερία θα είναι ανοιχτός και το διαζύγιο μπορεί να είναι βελούδινο. Αντίστοιχα μπορεί να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στους Ιχθύς ο Δίας θα βοηθήσει να μπουν στη ζωή σας άνθρωποι που μπορεί να σας προσφέρουν με ποικίλους τρόπους. Μάλιστα, θα έλεγα ότι ευνοούνται πιο πολύ οι συνεργασίες παρά η μοναχική δουλειά. Όχι γιατί είστε ελλιπείς και χρειάζεστε οπωσδήποτε κάποιον να σας συμπληρώσει, αλλά γιατί θα είναι πιο διασκεδαστικό, αλλά και ευνοϊκό, να προχωρήσετε σε δυάδα! Οι σημαντικοί άλλοι στη ζωή μας δεν είναι βέβαια μόνο ο σύντροφος ή ο συνεργάτης. Είναι και ένας καλός δικηγόρος, ένας σύμβουλος σχέσεων ή επιχειρήσεων, ένας γιατρός. Οποιοσδήποτε επαγγελματίας μπορεί να μας προσφέρει τις υπηρεσίες του και να επωφεληθούμε. Αν έχετε να αντιμετωπίσετε ένα δικαστήριο αυτή τη χρονική περίοδο του Δία στους Ιχθύς και με δεδομένο ότι θα έχετε κάνει τη σωστή προετοιμασία, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πιο ευνοϊκό.

Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για τον Δία στους Ιχθύς και τα χρονικά διαστήματα που θα μείνει σε αυτό το ζώδιο πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Αν και λιγότερο «γκλάμουρους», η θέση του Δία στους Ιχθύς για σας θα είναι πολύ βοηθητική ανά διαστήματα μέχρι το τέλος του 2022 στα σημαντικά θέματα της υγείας και της δουλειάς. Καταρχάς με την επιρροή του θα μπορέσετε να σημειώσετε πρόοδο ακριβώς σε αυτούς τους δυο βασικούς τομείς. Η δουλειά σας μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ικανοποιητική και μάλιστα οι συνθήκες που εργάζεστε να βελτιωθούν. Πολλές φορές συνδέεται η επιρροή του με μια αύξηση στον μισθό ή κάποιες οικονομικές παροχές μέσω της δουλειάς. Τις περισσότερες φορές όμως η επιρροή δεν συνδέεται με χαλαρούς ρυθμούς. Δηλαδή ναι μεν μπορείτε να βρείτε μια ιδανική δουλειά που θα αξιοποιεί τα ταλέντα σας, μπορεί να σας πληρώνει περισσότερο ή να σας δίνει καλύτερες παροχές, αλλά η δουλειά θα είναι επίσης πιο πολλή και τα ωράρια πιο ασφυκτικά. Θα ακούσετε επαίνους και θα δεχτείτε αναγνώριση για την εργασία σας, αλλά μην ονειρεύεστε διακοπές και χαλαρότητα. Αντιθέτως η τάση σας θα είναι και σεις να προσφέρετε με κάθε δυνατό τρόπο ώστε να έχετε ένα άρτιο αποτέλεσμα. Συνήθως είναι και μια δυνατή επιρροή ώστε να επιλύσετε προβλήματα υγείας που μπορεί να σας ταλαιπωρούσαν στο παρελθόν ή να αποφασίσετε να κάνετε κάτι ουσιαστικό για τη φυσική σας κατάσταση, είτε πρόκειται για άσκηση είτε για διατροφή, λήψη βιταμινών κλπ. Μάλιστα, μια δίαιτα λίγο πιο περιοριστική είναι ωφέλιμη σε αυτή την περίοδο του Δία για να μην βάλετε βάρος, διότι αυτό είναι το μόνο αγκάθι στην επιρροή του. Αν αγαπάτε τα γλυκάκια και τις λιπαρές τροφές, φροντίστε να είστε μετριοπαθείς στη κατανάλωση τους για να μην επιβαρύνετε το συκώτι και το πάγκρεας. Γενικώς αποφύγετε τις υπερβολές και δώστε έμφαση στις καλές πρακτικές που εξασφαλίζουν υγεία!

Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για τον Δία στους Ιχθύς και τα χρονικά διαστήματα που θα μείνει σε αυτό το ζώδιο πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα θέση του Δία στους Ιχθύς αφορά στον 5ο Ηλιακό σας οίκο και θα δώσει ώθηση στα δημιουργικά σας σχέδια όσο καμία άλλη επιρροή. Με κάποιο τρόπο θα βρείτε το θάρρος να εκφράσετε τα ταλέντα και την δημιουργικότητα σας χωρίς να νιώθετε κανένα περιορισμό και χωρίς να χρειάζεται να απολογηθείτε σε κανένα για τις επιλογές σας. Οι σχέσεις σας γενικότερα θα ωφεληθούν από αυτή την επιρροή, ενώ θα παίξει και καταλυτικό ρόλο στην ερωτική σας ζωή αν είστε αδέσμευτες-οι. Οι ευκαιρίες να μπείτε σε μια θετική και ευχάριστη σχέση θα πολλαπλασιαστούν τα διαστήματα που ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι το τέλος του 2022. Αν έχετε παιδιά η σχέση σας μαζί τους θα βελτιωθεί ιδιαίτερα και μάλιστα αν είναι μεγαλύτερα σε ηλικία πιθανώς να σας δώσουν αφορμές να αισθανθείτε υπερήφανοι γονείς για εκείνα. Ή μπορεί να χαρείτε με τις επιτυχίες τους και σε προσωπικό επίπεδο. Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε έναν απόγονο, η βοήθεια του Δία από τους Ιχθύς θα είναι ευεργετική για την προσπάθεια σας. Αν είστε φυσικά ήδη γονείς, μπορεί το παιδί σας να αποκτήσει έναν απόγονο με αυτή την επιρροή. Αν εργάζεστε σε δουλειές με καλλιτεχνική βάση, τότε θα είστε πιο παραγωγικοί, η έμπνευση δεν θα σας λείψει και μπορεί να γίνετε ευρύτερα γνωστοί για το έργο σας. Πολύ θετικά μπορεί να εξελιχθούν και τα επαγγελματικά και επιχειρηματικά σας πλάνα. Γενικότερα θα είναι μια πιο ευχάριστη και διασκεδαστική επιρροή και ειδικά για σας τους Σκορπιούς θα λειτουργήσει ως αντίβαρο για την επιρροή του Κρόνου από τον Υδροχόο, που θα συνεχίσει την πολιορκία του και μέσα στο 2022. Αν μη τι άλλο θα έχετε ένα μαξιλαράκι ασφαλείας.

Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για τον Δία στους Ιχθύς και τα χρονικά διαστήματα που θα μείνει σε αυτό το ζώδιο πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυβερνήτης σας ο Δίας περνά μέσα στον 4ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου και αυτό που θα αναζητήσετε, με την κατά διαστήματα επιρροή του μέχρι το τέλος του 2022, είναι να νιώσετε μεγαλύτερη γαλήνη, ψυχική ηρεμία και ασφάλεια. Η επιρροή του αφορά κυρίως την προσωπική σας ζωή, την οικογένεια σας, αλλά και τον χώρο του σπιτιού. Αφορά ακόμη το παρελθόν, τις ρίζες σας και τις σχέσεις με τους γονείς σας. Ο Δίας λοιπόν σε αυτό τον τομέα θα είναι εξαιρετικά βοηθητικός στα παραπάνω θέματα. Υπάρχει περίπτωση να ενδιαφερθείτε περισσότερο για έναν χώρο κατοικίας, για μια αγορά ή μια μετακόμιση σε ένα πιο μεγάλο και όμορφο περιβάλλον. Ή μπορεί να επεκτείνετε, να ανακαινίσετε ή να κάνετε αγορές, ώστε να αλλάξετε την όψη της ήδη υπάρχουσας κατοικίας σας. Ακόμη όμως κι αν δεν θέλετε να φύγετε από το σπίτι που μένετε ή να κάνετε κάτι από τα παραπάνω, μπορεί να σκεφτείτε να επενδύσετε σε κάποιο ακίνητο ή να εκμεταλλευτείτε την πατρική σας περιουσία. Αν υπήρχαν προβλήματα με συγγενείς ή με την οικογένεια σας, τώρα με την επιρροή του Δία μπορεί να χτίσετε κάποιες γέφυρες επικοινωνίας. Θα είστε πιο γενναιόδωροι απέναντι στα άτομα με τα οποία σας δένουν δεσμοί αίματος, ενώ μπορεί να λάβετε στήριξη και άλλα οφέλη κι από τους γονείς σας. Είναι η εποχή να βάλετε βάσεις στη ζωή σας, αλλά και να εξασφαλίσετε στον εαυτό σας κάποιες σταθερές. Κάποιοι με αυτή την επιρροή μπορεί να αποφασίσετε να συμβιώσετε με το ταίρι σας ή να κάνετε από κοινού πλάνα για την απόκτηση οικογένειας ή αγορά ακινήτου. Σε ψυχολογικό επίπεδο αυτή η διέλευση θα σας βοηθήσει -ανά διαστήματα μέχρι το τέλος του 2022- να νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σας.

Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για τον Δία στους Ιχθύς και τα χρονικά διαστήματα που θα μείνει σε αυτό το ζώδιο πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα θέση του Δία στους Ιχθύς θα είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τις επαφές, την επικοινωνία με τους άλλους στο περιβάλλον σας, την πνευματική δουλειά, τη γνώση. Είναι μια εξαιρετική επιρροή αν θέλετε να σπουδάσετε ένα νέο αντικείμενο, να μάθετε μια ξένη γλώσσα ή να χειρίζεστε υπολογιστές, να μάθετε να οδηγείτε ή να έχετε επιτυχία σε εξετάσεις. Ακόμη, είναι μια θετική επιρροή για την προώθηση της δουλειάς σας, το μάρκετινγκ, τη διαφήμιση. Αν κάνετε συναφή επαγγέλματα ή εργάζεστε στα ΜΜΕ, στον τουρισμό, τα ΜΜΜ, τη διδασκαλία, το διαδίκτυο, θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες στα διαστήματα που θα παραμείνει ο Δίας στους Ιχθύς μέχρι το τέλος του 2022 να σημειώσετε πρόοδο και να έχετε οφέλη. Ακόμη, είναι μια περίοδος που μπορεί να έχετε περισσότερες προτάσεις, να υπογράψετε συμφωνίες ή να κάνετε συμβόλαια με ικανοποιητικές αμοιβές. Ίσως με αυτή την επιρροή σκεφτείτε να κάνετε μια αγορά καινούριου μεταφορικού μέσου. Άλλωστε μπορεί να χρειαστεί να ταξιδέψετε περισσότερο. Οι σχέσεις σας με συγγενείς, τα αδέλφια, τα ξαδέλφια σας, θα βελτιωθούν εμφανώς, ενώ μπορεί να χαρείτε με τις δικές τους εξελίξεις. Μπορεί όμως να λάβετε και βοήθεια από εκείνους με κάποιο τρόπο. Η πιο σημαντική όμως συμβολή του Δία από τους Ιχθύς για το δικό σας ζώδιο θα είναι μακροπρόθεσμα ότι θα βελτιώσει και θα εκσυγχρονίσει τον τρόπο που σκέφτεστε και αντιδράτε στις καταστάσεις. Θα είστε πιο ανεκτικοί απέναντι στους άλλους, πιο γενναιόδωροι και πιο συμπονετικοί. Τα σχέδια σας για το μέλλον θα είναι μεγαλόπνοα και με τη βοήθεια του Δία μπορεί να τα επιτύχετε.

Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για τον Δία στους Ιχθύς και τα χρονικά διαστήματα που θα μείνει σε αυτό το ζώδιο πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διέλευση του Δία στους Ιχθύς και στον 2ο Ηλιακό σας οίκο συνδέεται παραδοσιακά με την αύξηση των εσόδων σας. Με κάποιο τρόπο θα θελήσετε να επεκτείνετε τις πηγές των εσόδων σας και να αυγατίσετε την περιουσία σας ή να εκμεταλλευτείτε σωστά την περιουσία που έχετε. Στην πραγματικότητα ο Δίας θα βοηθήσει να υλοποιήσετε αυτό που έχει ξεχωριστή αξία για σας. Αν είναι ο κόσμος της ύλης και του χρήματος, τότε η πρόοδος θα επιτελεστεί σε αυτό τον τομέα. Αν οι αξίες σας είναι πιο πνευματικές ή έχουν να κάνουν με ιδέες, δικαιοσύνη κλπ., τότε η πρόοδος θα αφορά αυτό το κομμάτι στη ζωή σας. Σε κάθε περίπτωση αν έχετε μια καλή ιδέα θα καταφέρετε πιο εύκολα, στα διαστήματα που ο Δίας θα βρίσκεται στους Ιχθύς μέχρι το τέλος του 2022, να την υλοποιήσετε και να έχετε κέρδος. Σαφώς είναι σημαντικό σε αυτή την περίοδο να κατανοήσετε πώς διαχειρίζεστε εσείς οι ίδιοι τα υλικά αγαθά και το χρήμα. Είναι απαραίτητο όμως να έχετε στο μυαλό σας τη γενική εικόνα του «πού είστε» και «πού θέλετε να πάτε». Να έχετε δηλαδή ξεκάθαρους στόχους. Αυτό που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνετε είναι να πάρετε αλόγιστο ρίσκο. Αν θέλετε να κάνετε μια αγορά για σας και είναι μέσα στις δυνατότητες σας εννοείται ότι πρέπει να το κάνετε. Αν όμως ξεπερνά τις οικονομικές σας δυνάμεις και απλά έχετε μια προσδοκία ή υπεραισιοδοξία ότι θα τα καταφέρετε χωρίς όμως ακλόνητα στοιχεία που να επιτρέπουν μια τέτοια στάση, καλύτερα να μην ξανοιχτείτε. Επειδή ο Δίας πολλές φορές μας «φουσκώνει τα μυαλά» και δημιουργεί προσδοκίες, δεν είναι σοφό να αναλάβετε ρίσκο βασισμένο πάνω σε προσδοκίες, αλλά στην πραγματικότητα. Μην ξεχνάτε ότι παράλληλα με τον Δία φιλοξενείτε και τον Κρόνο στο ζώδιο σας που τιμωρεί τις επιπόλαιες κινήσεις. Με σωστή και σοφή διαχείριση πάντως μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι.

Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για τον Δία στους Ιχθύς και τα χρονικά διαστήματα που θα μείνει σε αυτό το ζώδιο πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπητοί μου Ιχθύες ξεκινά ένας νέος κύκλος προόδου, εξέλιξης και επέκτασης στη ζωή σας, καθώς ο Δίας επισκέπτεται το ζώδιο σας ή τον ωροσκόπο σας. Βέβαια η επιρροή του έρχεται σε… δόσεις, καθώς η πρώτη του διαμονή στο ζώδιο σας ήταν βραχεία από τις 14/5 μέχρι τις 28/7/21. Μολονότι οι γεννημένοι τον Φεβρουάριο ή όσοι έχετε πλανήτες στους Ιχθύς στις πρώτες 2-3 μοίρες επωφελήθηκαν και το καλοκαίρι, θα φανεί ακόμη πιο γενναιόδωρος το πρώτο πεντάμηνο του 2022 σε όλα τα δεκαήμερα. Με την επιρροή του ένας αέρας αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης θα φυσήξει στη ζωή σας και θα νιώσετε να πατάτε κάπως καλύτερα στα πόδια σας. Θα επιδιώκετε να είστε με κόσμο και γενικά θα γίνετε πιο κοινωνικοί. Είναι ακόμη μια εξαιρετική περίοδος για τον τομέα της μάθησης και των σπουδών σε όποια φάση κι αν είστε και σε όποια ηλικία. Μπορεί να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία σε σπουδές, σε εξετάσεις, να μπείτε στη σχολή της αρεσκείας ή των ονείρων σας, να πάρετε πτυχίο, να γίνετε δεκτοί σε ένα μεταπτυχιακό ακόμη και στο εξωτερικό. Είναι μια καταπληκτική επιρροή να πετάξετε από πάνω σας πεποιθήσεις και αντιλήψεις ξεπερασμένες που δεν σας επιτρέπουν να πάτε μπροστά και να εξελιχθείτε. Άτομα, αλλά και κέρδη, θα έρχονται με μεγαλύτερη ευκολία προς το μέρος σας και πρέπει να τα εκμεταλλευτείτε. Λένε πως ο Δίας όταν διελαύνει στο ζώδιο μας μπορεί να κάνει τουλάχιστον ένα όνειρό μας πραγματικότητα. Έχετε λοιπόν μέχρι το τέλος του 2022 ένα ικανό διάστημα να επιτύχετε τουλάχιστον έναν στόχο σας, είτε είναι προσωπικός είτε είναι επαγγελματικός, οικονομικός κλπ. Για άλλους μπορεί να έρθει ο έρωτας της ζωής τους, σε άλλους ένας γάμος ή ένας απόγονος, η δουλειά των ονείρων σας ή καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Η επιτυχία είναι πιο κοντά απ’ όσο πιστεύετε. Σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει και το εξωτερικό στη ζωή σας με το Δία στο ζώδιο σας!

Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για τον Δία στους Ιχθύς και τα χρονικά διαστήματα που θα μείνει σε αυτό το ζώδιο πατήστε εδώ.