Χείρωνας στον Κριό

Χείρωνας στον Κριό

Ο Χείρωνας θα μείνει μέχρι το 2027 στο ζώδιο του Κριού. Στην ελληνική μυθολογία είναι ουσιαστικά ο πρώτος ολιστικός θεραπευτής. Μπορεί να γιατρέψει τους άλλους, να τους συμβουλεύσει, να τους διδάξει, αλλά δεν μπορεί να γιατρέψει τον εαυτό του. Αντιπροσωπεύει πάντα ένα τραύμα στο γενέθλιο ωροσκόπιο μας, ενώ στη διέλευση του μας βοηθά να θεραπεύσουμε τραύματα του παρελθόντος, ανάλογα με τον τομέα που επηρεάζει.

Ας δούμε τι μας καλεί να κάνουμε ο Χείρωνας από τον Κριό ανάλογα με το ζώδιό μας.

ΚΡΙΟΣ: Ο Χείρωνας σας ζητά να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας και τα πραγματικά σας συναισθήματα, να βρείτε τον δρόμο που θέλει να ακολουθήσει η καρδιά σας και να γιατρέψετε ό,τι πρόβλημα ψυχικό, σωματικό σάς κρατά πίσω!

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Χείρωνας σας δίνει την ευκαιρία να γιατρέψετε πληγές του παρελθόντος, να ψάξετε το πώς και το γιατί σε ό,τι δεν λειτούργησε στη ζωή σας κι αν δεν μπορείτε μόνοι να ζητήσετε βοήθεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Χείρωνας σας θυμίζει απογοητεύσεις και δύσκολες στιγμές που περάσατε, κυρίως με σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας. Ήρθε η στιγμή να συγχωρήσετε και να βρείτε τρόπος να ξαναπροσεγγίσετε ανθρώπους που σας λείπουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Χείρωνας στον Κριό σας καλεί να ανακαλέσετε στη μνήμη σας πράγματα, τα οποία λειτούργησαν αρνητικά στον τομέα της καριέρας, συμπεριφορές, αντιδράσεις, καταστάσεις και να προσπαθήσετε να μην τα επαναλάβετε.

ΛΕΩΝ: Ο Χείρωνας στον Κριό απαιτεί να αποκτήσετε μια νέα προοπτική στη ζωή σας, να αισιοδοξήσετε, να βάλετε μπροστά τα όνειρα και τα σχέδια σας για το μέλλον, να σπουδάσετε ή να ασχοληθείτε επαγγελματικά με κάτι άλλο. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τα προβλήματα του παρελθόντος, αλλά και την απαισιοδοξία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Χείρωνας θα βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας, να ξαναπιστέψετε στον εαυτό σας, στις ανθρώπινες σχέσεις, τις ικανότητες σας, αλλά και να λύσετε οικονομικά προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ: Ο Χείρωνας  μπορεί να βοηθήσει να γιατρέψετε τραύματα από σχέσεις, αλλά πρέπει κι εσείς να κάνετε τις προσπάθειες σας και να δείξετε ωριμότητα. Βασικά, να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει και να διώξετε ό,τι και όποιον-α σας συμπεριφέρεται άσχημα ή σας υποτιμά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν η καθημερινότητα δεν σας φαίνεται υποφερτή, σας κάνει να πλήττετε ή ακόμη χειρότερα σας πληγώνει, τότε η περίοδος με τον Χείρωνα στον Κριό μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους να την απολαμβάνετε. Ακόμη, βοηθά να δείτε συνολικά τα θέματα της ψυχικής και σωματικής υγείας, διερευνώντας όλες τις εναλλακτικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ό,τι σας πλήγωσε στον ερωτικό τομέα και στις σχέσεις, σε θέματα που σχετίζονται ακόμη με τα παιδιά ή την έκφραση σας, μπορεί από δω και κάτω να το γιατρέψετε και να κλείσετε πληγές. Ο Χείρωνας μπορεί να σας βοηθήσει με πιο θετικό τρόπο, σχηματίζοντας τρίγωνο με το ζώδιο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι, τους ανθρώπους που συμβιώνετε και τα αποφεύγατε τόσο καιρό γιατί πληγώνουν, μπορείτε να τα φέρετε στην επιφάνεια και να τα λύσετε ικανοποιητικά. Εύκολο δεν είναι και σίγουρα όχι ανώδυνο. Αλλά ο Χείρωνας δεν είναι μια ελαφριά και χαλαρή επιρροή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Χείρωνας  βοηθά να κλείσετε τα κενά στην επικοινωνία ανάμεσα σε σας και το περιβάλλον σας. Θα βοηθήσει, ακόμη, σε σχέση με στενούς συγγενείς, όπως τα αδέλφια σας, αν υπήρχαν προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Με τον Χείρωνα στον Κριό θα βελτιωθεί η αυτοπεποίθηση σας, θα γιατρέψετε πονεμένες ιστορίες που βιώσατε τα προηγούμενα χρόνια σχετικά με τα οικονομικά σας και θα αποκτήσετε ξανά τον έλεγχο και την ασφάλεια τόσο στο σώμα όσο και στα υλικά σας αποκτήματα.