Ταύρος με Ερμή στον Κριό, στον Ταύρο ή στους Διδύμους: Τρεις διαφορετικοί τύποι ενός αισθησιακού και πρακτικού ζωδίου

Ταύρος με Ερμή στον Κριό, στον Ταύρο ή στους Διδύμους: Τρεις διαφορετικοί τύποι ενός αισθησιακού και πρακτικού ζωδίου

Ταύρος με Ερμή στον Κριό, στον Ταύρο ή στους Διδύμους: Τρεις διαφορετικοί τύποι ενός αισθησιακού και πρακτικού ζωδίου

Ανάλογα με την ημερομηνία και την ώρα γέννησής σας ο Ερμής ταξίδευε σε κάποιο από τα 12 ζώδια. Για το ζώδιο του Ταύρου υπάρχουν τρεις πιθανοί συνδυασμοί: Ταύροι που έχουν Ερμή στον Κριό, Ταύροι που έχουν Ερμή στον Ταύρο και Ταύροι που έχουν Ερμή στους Διδύμους.

Επειδή ο Ερμής είναι ο πλησιέστερος πλανήτης στον Ήλιο (δεν απέχει ποτέ παραπάνω από 28 μοίρες), η θέση του στον γενέθλιο χάρτη είναι πάντα είτε στο ίδιο ζώδιο με τον Ήλιο ή στο επόμενο ή στο προηγούμενο. Συχνά αναρωτιόμαστε γιατί οι εκπρόσωποι του ίδιου ζωδίου είναι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους και πολλοί βρίσκουν μεγάλες διαφορές σε αυτούς που έχουν γεννηθεί στην αρχή, τη μέση και το τέλος του. Ο Ερμής ως πλανήτης της νόησης και της επικοινωνίας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτές τις διαφορές και με τη θέση του σε κάθε συνδυασμό βάζει την υπογραφή του στις προσωπικότητες και στον τρόπο που σκέπτονται επικοινωνούν και λειτουργούν.

Αν δεν ξέρετε πού έχετε τον Ερμή στον γενέθλιο χάρτη σας πατήστε εδώ.

Ταύρος με Ερμή στον Κριό: Ένας ήρεμος αντάρτης με πολλές ευαισθησίες

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου φημίζονται για την αποφασιστικότητα και την πρακτικότητά τους, και τα άτομα με Ερμή στον Κριό φημίζονται για την αμεσότητα και το πάθος τους στον τρόπο που επικοινωνούν. Τα άτομα με αυτό τον συνδυασμό τείνουν να έχουν μια παθιασμένη και παρορμητική προσέγγιση στην ομιλία, τη σκέψη και τις διαπροσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις. Μαζί, αυτές οι ενέργειες μπορούν να δημιουργήσουν μια δυναμική προσωπικότητα που εκτιμά τη σταθερότητα, αλλά επίσης αναζητά τον ενθουσιασμό και την περιπέτεια. Μέσα τους προσπαθούν συνεχώς να εξισορροπήσουν την επιθυμία τους για ασφάλεια με την ανάγκη τους για αυθορμητισμό και ανάληψη ρίσκου σε διάφορες πτυχές της ζωής τους. Γι’ αυτό μπορεί να μην τους αρέσει να περιορίζονται από κανόνες ή φραγμούς και μπορεί συχνά να προτιμούν να σκέφτονται και να ενεργούν πιο ανεξάρτητα. Συνήθως έχουν πιο ανάλαφρη προσωπικότητα, αρκετό χιούμορ, έντονη επιθυμία για απόκτηση γνώσεων και απολαμβάνουν να μαθαίνουν νέα πράγματα. Μπορεί επίσης να έχουν έντονη ανάγκη να εκφραστούν και απολαμβάνουν να μοιράζονται τις σκέψεις και τις ιδέες τους με άλλους. Τα δυνατά σημεία αυτής της θέσης βρίσκονται στο ευθύ και διεκδικητικό στυλ επικοινωνίας και στην ανάγκη πνευματικής πρόκλησης. Τα άτομα αυτά μπορεί να απολαμβάνουν να συμμετέχουν σε ζωηρές συζητήσεις ακόμη και σε κόντρες απόψεων, αλλά συνήθως όχι με προσβλητικό και εγωιστικό τρόπο ή κίνητρο. Η εξισορρόπηση αυτής της διεκδικητικότητας του Άρη με τις ενέργειες της Αφροδίτης, όπως το τακτ, η ευγένεια, η συνεργασία στις σχέσεις, είναι τα στοιχεία που μπορούν να λειαίνουν αυτή την προσωπικότητα και βοηθούν την εναρμόνιση με τους άλλους. Αυτή η θέση δίνει συνήθως αρκετή αυτογνωσία, ανάγκη για δράση και μια πιο πρακτική προσέγγιση για την ανταλλαγή και την αφομοίωση πληροφοριών. Έτσι οι Ταύροι με Ερμή στον Κριό μπορεί να είναι πιο σίγουροι για τις δικές τους ικανότητες και ιδέες, μπορεί να εμπιστεύονται περισσότερο τα δικά τους ένστικτα και μπορεί να επηρεάζονται λιγότερο από εξωτερικούς παράγοντες και τις απόψεις των άλλων. Όταν πιστεύουν κάτι, γίνονται αρκετά ξεκάθαροι και ξέρουν ακριβώς τι είναι αυτό που πρέπει να κάνουν. Παρόλο που είναι πιστοί και αφοσιωμένοι στους ανθρώπους τους, είναι πιο ευτυχισμένοι όταν δουλεύουν ανεξάρτητα και έχουν ελευθερία κινήσεων. Όταν έρχονται αντιμέτωποι με την αδικία ή ένα πρόβλημα δεν βλέπουν κανένα νόημα να κάθονται και να μιλάνε για αυτό. Ούτε μιλούν εύκολα για τα πληγωμένα τους συναισθήματα. Θέλουν δράση, εκτόνωση και θα κάνουν αυτό που πιστεύουν ότι πρέπει να γίνει. Μπορεί σε τέτοιες στιγμές να γίνουν ανυπόμονοι και παρορμητικοί και να μην περιμένουν μέχρι κάποιος να τους πει τη γνώμη ή τη συμβουλή του για το πώς να διορθώσουν μια κατάσταση. Έχουν ένα σχέδιο, είναι έτοιμοι να το παλέψουν με αυτοθυσία μόνοι και σπάνια σκέφτονται να ζητήσουν από οποιονδήποτε άλλον να συμμετάσχει στον σκοπό τους.

Ταύρος με Ερμή στον Ταύρο: Η τέχνη και η αγάπη απαιτούν προσοχή, υπομονή και επιμονή

Τα άτομα με αυτό τον συνδυασμό έχουν συνήθως ένα στοχευμένο και μετρημένο στυλ επικοινωνίας. Παίρνουν τον χρόνο τους για να σκεφτούν πριν μιλήσουν και τα λόγια τους έχουν επιλεγεί προσεκτικά για να μεταφέρουν το νόημα που επιθυμούν. Εκτιμούν τη σαφήνεια και μπορεί να έχουν την τάση να μιλούν αργά και πιο προσεκτικά. Είναι ικανοί να σπάνε τις πιο σύνθετες έννοιες σε απλούστερες, πρακτικές και πιο κατανοητές. Ο Ερμής θεωρείται γενικά ο πλανήτης της διάνοιας και της επικοινωνίας, λαμβάνει ερεθίσματα, τα σκέφτεται και τα αναλύει. Κι όμως μερικές φορές τα πιο σχετικά μηνύματα δεν δημιουργούνται μόνο με λέξεις, αλλά και μέσω των αισθήσεών μας. Μία εκπληκτική ιδιότητα της σκέψης, είναι ότι μπορεί να μας ταξιδέψει οπουδήποτε στο χώρο ή στο χρόνο. Όταν όμως αναλαμβάνει τα ηνία το μυαλό, σχεδόν πάντα μας οδηγεί κάπου στο παρελθόν ή στο μέλλον. Ο Ταύρος, ως σταθερό ζώδιο, ζει περισσότερο στη στιγμή, όχι επειδή δεν σχεδιάζει το αύριο, αλλά επειδή είναι πιο συντονισμένος με το παρόν, μέσω της επαφής που έχει με τις αισθήσεις και το σώμα του. Έτσι μπορεί να «πιάνει» και να καταλαβαίνει καλύτερα τι του γίνεται και τι συμβαίνει γύρω του ανά πάσα στιγμή. Γι’ αυτό οι περισσότεροι εκπρόσωποι αυτού του συνδυασμού έχουν μια ηρεμία όταν μιλούν και γενικά εκφράζονται πατώντας γερά στη γη και στα πόδια τους. Ως αποτέλεσμα, δεν θα ξεστομίζουν εύκολα λόγια του αέρα και οι άλλοι τους υπολογίζουν και τους παίρνουν έτσι σοβαρά. Η πρακτικότητα του Ταύρου εμφανίζεται συχνά με ευθύτητα και σαρκασμό, αν και αυτή η θέση χαρίζει παράλληλα και έναν ευχάριστο τρόπο επικοινωνίας. Έτσι μπορεί να γίνουν αρκετά διασκεδαστικοί καθώς λένε τα πράγματα με το όνομα τους. Πολλοί άνθρωποι με αυτές τις θέσεις, έχουν επίσης ιδιαίτερα ευχάριστες φωνές και έναν ρεαλιστικό τόνο που μπορεί να τους δίνει έναν αέρα εγκυρότητας και αυθεντίας. Μπορεί να πάρουν τον χρόνο τους για να καταλήξουν σε μια απόφαση, αλλά θα φτάσουν εκεί. Στην πραγματικότητα μπορεί να γίνουν τότε και αρκετά αποφασιστικοί, ακόμη και πεισματάρηδες με τα συμπεράσματα τους. Γενικά μπορεί να αργούν να ξεκινήσουν ένα νέο εγχείρημα και να χρειαστούν μια ώθηση, αλλά όταν το κάνουν θα το πάνε μέχρι το τέλος. Ο Ερμής είναι στον Ταύρο είναι καλλιτεχνικός και αντιλαμβάνεται τον ρυθμό. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ένα έμφυτο καλό γούστο σε ό,τι αφορά τους κόσμους των πέντε αισθήσεων. Η προτεραιότητα τους είναι να δημιουργήσουν έναν ασφαλή χώρο στη ζωή για φυσικότητα, ηρεμία και χαλάρωση, και να μην υπερφορτώνουν το μυαλό ή την ατζέντα τους με σύνθετες καταστάσεις, πράγματα και ιδέες. Οι Ταύροι με Ερμή στο ίδιο ζώδιο έχουν μια φιλοσοφία ζωής που σχετίζεται με την απλότητα και την ομορφιά. Η ομορφιά βρίσκεται στους τρόπους με τους οποίους φροντίζουν το χώρο και το σώμα τους, στους τρόπους που αντιμετωπίζουν τις σχέσεις τους και στους τρόπους με τους οποίους εκφράζουν τον εαυτό τους.

Ταύρος με Ερμή στους Διδύμους: Η αβεβαιότητα είναι μια άβολη κατάσταση, αλλά η βεβαιότητα μπορεί να είναι ακόμη χειρότερη

Ο Ταύρος με Ερμή στους Διδύμους σημαίνει ότι η περιέργεια αλλά και η αγάπη για ζωή είναι στο αποκορύφωμά τους. Καθώς έχουν ανήσυχο πνεύμα πάντα θα απασχολεί κάτι το μυαλό τους και πάντα θα αναζητούν νέα ερεθίσματα, νέους τρόπους να συνδεθούν, νέες ευχάριστες εμπειρίες να ζήσουν και πολύ τροφή για το πνεύμα τους. Το δημιουργικό τους δυναμικό βρίσκεται σε έναν διαρκή αναβρασμό και προσαρμόζονται πολύ γρήγορα στις καταστάσεις, μια ικανότητα που τους επιτρέπει να εξελίσσονται εσωτερικά, με αφορμή τα εξωτερικά γεγονότα. Αυτά το άτομα έχουν συνήθως μια ανεπτυγμένη αίσθηση του λόγου, της γλώσσας και της γραμματικής. Είναι εξαιρετικοί συνομιλητές, με γνώσεις σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, που διαθέτουν παράλληλα την απαραίτητη ευγένεια και την αισθητική ώστε να αφήνουν πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις. Τα φυσικά χαρίσματα τους βοηθούν να κερδίζουν συμπάθειες, να κάνουν εύκολα γνωριμίες, να συνομιλούν με διαφορετικούς ανθρώπους εύκολα και να κάνουν πολλές φιλικές σχέσεις. Έχουν εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες, κάτι που τους κάνει πειστικούς και αποτελεσματικούς όταν θέλουν να προωθήσουν τις ιδέες τους. Είναι συχνά δύσκολο να αφοσιωθούν ολοκληρωτικά σε κάτι, επειδή υπάρχουν εναλλαγές ανάμεσα περιόδους προσοχής και αποστασιοποίησης. Μπορεί να είναι τόσο σταθεροί όσο και ασταθείς, αλλά σίγουρα είναι δημιουργικοί και πρωτότυποι μέσα στο καλαίσθητο και κλασικό υπόβαθρο που ορίζει το ζώδιο του Ταύρου. Μπορούν να διαπρέψουν σε εκείνους τους τομείς όπου απαιτούνται γνωστικές δεξιότητες, όπως μαθηματικά, ανάλυση δεδομένων, στατιστική, οικονομία, λογιστική και φυσική, αλλά και να ταλαιπωρούν διαρκώς το μυαλό τους με υπερβολικές πληροφορίες και διαρκείς προσπάθειες να αποκτήσουν ακόμη περισσότερες γνώσεις. Μπορούν επίσης να διαπρέψουν σε τομείς σχετικούς με την επικοινωνία, το εμπόριο, τις τέχνες, τις δημόσιες σχέσεις και καθώς είναι πολυτάλαντοι μπορεί να έχουν δύο δουλειές ή να έχουν πολλές σελίδες στο επαγγελματικό τους βιογραφικό. Ο τρόπος επικοινωνίας τους είναι άμεσος, απλός και ειλικρινής, αλλά μπορεί επίσης να είναι και αρκετά διπλωματικός όταν χρειάζεται. Το στυλ τους είναι ελαφρύ, διασκεδαστικό και χιουμοριστικό. Μπορεί να έχουν την τάση να εκφράζονται και με διπλό τρόπο, πότε υιοθετώντας μια αντίθετη άποψη ή συχνά μπορεί να παίρνουν τον αμερόληπτο Ταυρίσιο ρόλο σε μια συζήτηση. Έχουν επίσης μια ροπή στην υπερβολική ανησυχία και τις αμφιβολίες. Ανησυχούν για πολλά πράγματα και αυτός είναι ο λόγος που προσέχουν και προσπαθούν να παρακολουθούν τα πάντα. Τα στατιστικά στοιχεία και οι αναλύσεις σημαίνουν πολλά για τους Ταύρους με Ερμή στους Διδύμους, επειδή εκεί βρίσκουν μια ικανοποιητική εικόνα για το τι ισχύει και τι είναι αληθινό.