Ποσειδώνας στα ζώδια

Ποσειδώνας στα ζώδια

Ποσειδώνας στα ζώδια

Εάν δεν γνωρίζετε ήδη σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο Ποσειδώνας στο γενέθλιο ωροσκόπιό σας πατήστε εδώ.

Ποσειδώνας στον Κριό

Η φαντασία σας παίρνει φωτιά και δε διστάζετε να παίρνετε πρωτοβουλίες και να αναλαμβάνετε δράση για το κοινό καλό. Δεν αφήνετε εύκολα κάτι ή κάποιον να μπει εμπόδιο στα όνειρα σας και στους πόθους σας, ιδιαίτερα εάν έχουν να κάνουν με καλλιτεχνικά ζητήματα, τα οποία σας παθιάζουν πολύ. Ενδεχομένως να παρασύρεστε από μη ρεαλιστικές ιδέες ή να ενθουσιάζεστε υπερβολικά με έναν στόχο, ο οποίος μπορεί να είναι απατηλός και να σας απογοητεύσει στην πορεία, αφού δεν είχε πρακτική εφαρμογή στην πραγματικότητα. Προτιμάτε οι άλλοι να σας ακολουθούν στο κυνήγι των ονείρων σας και να συμμερίζονται τις ιδέες σας, παρά να συμβαίνει το αντίστροφο. Όμως, πολύ συχνά εστιάζετε, κυρίως, στις προσωπικές σας επιθυμίες και αγνοείτε τα θέλω και τις επιθυμίες των άλλων. Επιπλέον, έχετε την τάση να είστε υπερβολικά παρορμητικοί και να μην σκέφτεστε συνετά και ορθολογικά τις συνέπειες των πράξεων σας. Ενώ έχετε ισχυρή διαίσθηση, οι μεγάλες προσδοκίες και τα όνειρα που έχετε δύσκολα πραγματοποιούνται και εφαρμόζονται.

Ποσειδώνας στον Ταύρο

Ονειρεύεστε με έναν τρόπο πρακτικό και εξευγενισμένο και όχι κραυγαλέο. Αποτελεί όνειρο για εσάς να εξασφαλίσετε μια σταθερότητα και μια υλική ασφάλεια στη ζωή σας. Ωστόσο, είναι πιθανό να μην κάνετε συνετή και λογική διαχείριση των οικονομικών σας και να παρασύρεστε σε σπατάλες. Επιπλέον, δεν σας είναι εύκολο να έχετε ξεκάθαρη εικόνα σε ό,τι αφορά τα οικονομικά και τα υλικά αποκτήματα και δεν αποκλείεται να βιώσετε απογοήτευση ή εξαπάτηση σε αυτούς τους τομείς κάποια στιγμή στη ζωή σας. Διαθέτετε, όμως, ταλέντα που σχετίζονται με την τέχνη ή την ομορφιά και την αισθητική. Έχετε την επιμονή και την υπομονή να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας και δεν το βάζετε εύκολα κάτω. Προσπαθείτε να κάνετε πολύ προσεκτικό σχεδιασμό και να βάζετε πρόγραμμα, διότι τα απρόοπτα σάς δημιουργούν σύγχυση και έχετε ανάγκη από ρουτίνα και σταθερότητα στη ζωή σας.

Ποσειδώνας στους Διδύμους

Έχετε έναν ιδανικό κόσμο στο μυαλό σας, ο οποίος απέχει από την πραγματικότητα. Δε γνωρίζετε όρια στη γνώση, τη σκέψη και στην απόκτηση πληροφοριών. Ανήκετε σε μια γενιά που της αρέσει να μαθαίνει καινούρια πράγματα και εμπνέεστε τόσο από τους ανθρώπους όσο και από το περιβάλλον γύρω σας. Είστε εξαιρετικοί ομιλητές και διαθέτετε φαντασία στον λόγο σας, αλλά σας λείπει η πρακτικότητα και ο ρεαλισμός. Είναι μεγάλες οι πιθανότητες να πέσετε θύμα εξαπάτησης, ψεύτικων υποσχέσεων και γενικώς να ειπωθούν πράγματα που έχουν ως σκοπό να σας παραπλανήσουν. Η οργάνωση και η ταξινόμηση δεν είναι τα δυνατά σας σημεία και δεν αποκλείεται να δυσανασχετείτε όταν πρόκειται να τα βγάλετε πέρα με πρακτικές υποχρεώσεις και καθήκοντα. Επιπλέον, δυσκολεύεστε να αφοσιωθείτε σε μία και μόνο ιδέα και οι απόψεις σας εναλλάσσονται διαρκώς. Το να μαθαίνετε καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής σας και το να μοιράζεστε αυτές τις γνώσεις, αποτελεί προτεραιότητα σας και ένα από τα όνειρα σας.

Ποσειδώνας στον Καρκίνο

Σας καθοδηγεί το ένστικτο και βαδίζετε με βάση τα συναισθήματα σας, ακόμα κι αν οι γύρω σάς θεωρούν παράλογους. Πολύ συχνά, η πραγματικότητα και οι ρυθμοί της καθημερινής ζωής, σας βαραίνουν με αποτέλεσμα να αποτραβιέστε και να επιλέγετε να μην έρθετε άμεσα αντιμέτωποι με όσα συμβαίνουν. Όταν οι καταστάσεις σας απογοητεύουν ή όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένατε, έχετε έντονα συναισθηματικά ξεσπάσματα ή κλείνεστε στον εαυτό σας και δεν ανοίγεστε. Γενικώς, έχετε την τάση να τα παίρνετε όλα πολύ προσωπικά και σας χαρακτηρίζει ένα αίσθημα ανικανοποίητου, εξαιτίας των υψηλών προσδοκιών σας. Ανήκετε σε μια γενιά που λαχταράει στη ζωή να έχει ένα ιδανικό σπιτικό, μια οικογένεια και λειτουργικές σχέσεις με τους οικείους της. Ωστόσο, η υπερευαισθησία σας είναι εκείνη, η οποία πολλές φορές μπορεί να σας κρατάει πίσω, σας θολώνει την κρίση και δεν σας αφήνει να εξελιχθείτε.

Ποσειδώνας στον Λέοντα (σε έξαρση)

Διαθέτετε μαγνητισμό και ένα μοναδικό χάρισμα να εμπνέετε τους άλλους και να τους δίνετε θάρρος με την ενέργεια και το πάθος σας. Είστε άνθρωποι που βρίσκετε έμπνευση παντού γύρω σας και είναι πολύ πιθανό να εκφράζεστε μέσω της τέχνης, της ψυχαγωγίας, του θεάτρου και άλλων δημιουργικών δραστηριοτήτων. Είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και σας αρέσει να βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής των άλλων, καθώς και να σας θαυμάζουν. Είστε γεννημένοι ηγέτες ή προορίζεστε για να έχετε θαυμαστές και δημοσιότητα. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, διότι έχετε την τάση να αναλαμβάνετε τα ηνία και πρωτοβουλίες σε καταστάσεις χωρίς να σας έχει ζητηθεί καν. Καλείστε να μάθετε να κάνετε πίσω και να αφήνετε χώρο και για τους άλλους. Επιπλέον, η υπερβολική αυτοπεποίθηση που έχετε, σας κάνει να πιστεύετε ότι είστε αλάνθαστοι ή ότι είστε οι καλύτεροι σε ό,τι κάνετε, με αποτέλεσμα να θυμώνετε όταν κατακρίνουν τις προσπάθειες σας ή ακόμα και όταν σας δίνουν εποικοδομητικές συμβουλές.

Ποσειδώνας στην Παρθένο (σε αδυναμία)

Ανήκετε σε μια γενιά, η οποία στρέφεται στις λεπτομέρειες και βρίσκετε έμπνευση στα μικρά και καθημερινά πράγματα γύρω σας. Γι’ αυτό και δυσκολεύεστε να δείτε τη μεγάλη εικόνα και την ουσία πίσω από μια κατάσταση. Επίσης, η τελειομανία σας δεν σας επιτρέπει να ικανοποιηθείτε εάν ακόμα και η πιο μικρή λεπτομέρεια δεν είναι όπως την είχατε φανταστεί. Αυτό το ανικανοποίητο έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορείτε να παραμείνετε αισιόδοξοι και θετικοί χωρίς κάποιο χειροπιαστό λόγο και αυτό μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σας. Όταν σας γοητεύει μια ιδέα ή ένα όνειρο, είστε πολύ εργατικοί και αφοσιωμένοι ως προς αυτά και θα σχεδιάσετε πλάνο ή θα προσπαθήσετε να βρείτε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να τα πραγματοποιήσετε. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι χρειάζεστε ηρεμία και χαλάρωση που και που για να αποσυμπιέζεστε. Θα πρέπει να κατανοήσετε ότι δε μπορείτε να τα έχετε όλα υπό έλεγχο μόνοι σας και είναι καλό να αφήνεστε. Με αυτό τον τρόπο θα επιτρέψετε και στη δημιουργικότητα σας να έρθει πιο φυσικά.

Ποσειδώνας στον Ζυγό

Ανήκετε σε μια γενιά, η οποία ψάχνει προβλήματα και αντιθέσεις προκειμένου να δώσει συμβιβαστικές λύσεις και να τα εξισορροπήσει. Αυτό προϋποθέτει την ικανότητα να ακούτε όλες τις απόψεις και τις πλευρές ενός ζητήματος και να τις αντιμετωπίζετε εντελώς αντικειμενικά και αμερόληπτα. Είστε ψύχραιμοι και ανοιχτόμυαλοι και είστε διατεθειμένοι να συμβιβαστείτε, προκειμένου να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Αποτελεί πρόκληση για τη γενιά σας, το να ξεκαθαρίσει τους στόχους της και να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είναι αυτό που θέλει πριν πάει να το διεκδικήσει. Σας γεμίζει το να βοηθάτε και να συμπαραστέκεστε στους άλλους, αλλά θα πρέπει να βρείτε τι είναι αυτό που θέλετε εσείς για να αισθάνεστε πλήρεις, ανεξάρτητα από τους άλλους. Το να πάρετε μια οριστική απόφαση και να ταχθείτε υπέρ μιας πλευράς, είναι δύσκολο για εσάς, διότι σας αποθαρρύνει και σας δημιουργεί σύγχυση το ενδεχόμενο να αδικηθεί κάποιος εξαιτίας σας. Προσφέρετε και κάνετε υποχωρήσεις και θυσίες δίχως όρια, όμως θα πρέπει να αναρωτιέστε κατά καιρούς τι προσωπικό όφελος έχετε από όλα αυτά.

Ποσειδώνας στον Σκορπιό

Βρίσκετε έμπνευση σε καθετί μυστηριώδες ή ταμπού και επικεντρώνεστε στις σκοτεινές πλευρές της ζωής. Γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να εθίζεστε σε συνήθειες όπως το κάπνισμα, το αλκοόλ, οι ουσίες ή άλλες δραστηριότητες που θεωρούνται απαγορευμένες ή αυτοκαταστροφικές. Έχετε την τάση να νιώθετε πολύ έντονα συναισθήματα και να εμπλέκεστε πολύ βαθιά στις καταστάσεις. Έχετε έντονη διαίσθηση και διαθέτετε την ικανότητα να διαβάζετε τους άλλους και να αντιλαμβάνεστε εύκολα τι νιώθουν και ποιες είναι οι βαθύτερες σκέψεις και τα κίνητρα τους. Εσείς, από την άλλη, δεν αποκαλύπτετε τα μυστικά σας στους άλλους και αν το κάνετε θα πρόκειται για άτομο απόλυτης εμπιστοσύνης. Είστε εξαιρετικά προστατευτικοί με τους αγαπημένους σας και περιμένετε και από εκείνους την ίδια αντιμετώπιση. Εάν αυτό δε συμβεί, τότε απογοητεύεστε και θλίβεστε βαθιά. Δύσκολα ξεχνάτε όσους σας αδίκησαν και ακόμα πιο δύσκολα συγχωρείτε. Είναι σημαντικό να βρείτε εποικοδομητικούς τρόπους για να αποβάλετε τις αρνητικές σκέψεις που σας παρασύρουν σε σκοτεινά μονοπάτια ή τις εμμονές που έχετε με ιδέες, όνειρα και πρόσωπα, οι οποίες μπορεί να σας αφομοιώσουν πλήρως.

Ποσειδώνας στον Τοξότη

Ανήκετε σε μια ανήσυχη γενιά, η οποία βρίσκει έμπνευση ή ονειρεύεται μέσα από τα ταξίδια, αφού απολαμβάνετε να μαθαίνετε καινούργια πράγματα, να συναντάτε διαφορετικούς ανθρώπους και να διευρύνετε τις γνώσεις σας. Όταν βρίσκεστε σε κίνηση, διατηρείτε τον ενθουσιασμό και το πάθος σας για τη ζωή. Δεν ξοδεύετε το χρόνο σας σε ανούσιες ή βαρετές δραστηριότητες, αλλά προτιμάτε να ξεφεύγετε από τη ρουτίνα και να κυνηγάτε την περιπέτεια. Το ζήτημα που καλείστε να αντιμετωπίσετε είναι το ότι δε γνωρίζετε κανόνες και όρια και έχετε ένα μόνιμο αίσθημα ανικανοποίητου. Επιπλέον, πολλές φορές γίνεστε δογματικοί και επιμένετε στην άποψη σας, επομένως δεν θα είστε ανοιχτοί σε διαφορετική οπτική, ιδιαίτερα αν αυτή αφορά κοινωνικά ζητήματα. Θεωρείτε ότι μόνο εσείς έχετε δίκιο και δυσκολεύεστε να κρίνετε αντικειμενικά. Επίσης, το γεγονός ότι λειτουργείτε με ενθουσιασμό και χωρίς κάποιο συγκεκριμένο πλάνο, είναι πολύ πιθανό να φέρνει σύγχυση και εμπόδια στον δρόμο σας. Ωστόσο, διαθέτετε πίστη στη ζωή και βρίσκετε τον τρόπο να ξεπερνάτε τα εμπόδια. Εάν συνδυάσετε το όραμα σας και τη θετική σας στάση και ταυτόχρονα καταφέρετε να επικεντρωθείτε στους στόχους σας, θα μπορέσετε να επεκταθείτε και να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας.

Ποσειδώνας στον Αιγόκερω

Η έμπνευση που αντλείτε από το περιβάλλον σας, καθώς και τα δημιουργικά σας ταλέντα, θα πρέπει να έχουν πρακτική εφαρμογή στην κοινωνία. Είστε επίμονοι σε ό,τι αφορά τις φιλοδοξίες, τα όνειρα και τις ιδέες σας και προτιμάτε να δουλεύετε μόνοι σας και με τους δικούς σας ρυθμούς επάνω σε αυτά, παρά να συνεργάζεστε ή να υπακούτε σε εντολές. Ωστόσο, το χάος και η έλλειψη πλάνου σάς αποσυντονίζει και δεν σας αφήνει να γίνετε δημιουργικοί ή να εκφραστείτε. Αν και είστε γενικά οργανωμένοι και προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο, αν κάτι πάει λάθος και ξεφύγει από το πλάνο, χάνετε τον έλεγχο και αποσυντονίζεστε. Η φαντασία σας και η δημιουργικότητα σας βγαίνει πιο εύκολα στην επιφάνεια σε ό,τι έχει να κάνει με ηγεσία, καριέρα ή κοινωνική καταξίωση. Ανήκετε σε μια γενιά, η οποία απολαμβάνει τη δύναμη και την εξουσία και γι’ αυτό θα καταβάλετε προσπάθεια για να τα κερδίσετε αυτά, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί να μην παρασύρεστε από μεγαλόπνοα σχέδια ή να μην σας παραπλανήσουν άτομα κύρους.

Ποσειδώνας στον Υδροχόο (σε πτώση)

Έχετε αστείρευτη δημιουργικότητα, αρκεί να βρίσκετε πρωτοποριακούς και αντισυμβατικούς τρόπους για να την εκφράζετε. Είστε κοινωνικοί και το μυαλό σας δουλεύει ασταμάτητα! Σκέφτεστε διαρκώς τρόπους για να κάνετε καλύτερη την ανθρωπότητα και για να αποκαταστήσετε τη δικαιοσύνη και την ισότητα. Θα βοηθήσετε πρόθυμα κάθε άνθρωπο που είναι αδύναμος ή έχει αδικηθεί με κάποιο τρόπο. Οι απόψεις, οι ιδέες και τα όνειρα σας για τον κόσμο, μπορεί να χαρακτηρίζονται ως ασυνήθιστες ή εκκεντρικές από τους άλλους. Σας ελκύουν οι άνθρωποι που οραματίζονται το μέλλον με τον ίδιο τρόπο που το κάνετε κι εσείς και με τους οποίους μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα, θεωρίες και προβληματισμούς. Η πρόοδος, η εξέλιξη και η γνώση, δεν γνωρίζουν όρια για εσάς. Οι βαρετές λεπτομέρειες της ζωής δεν σας αφορούν, αλλά αντιθέτως εστιάζετε στα μεγάλα σχέδια. Οι κανόνες και οι περιορισμοί δεν έχουν θέση στις προσπάθειες σας για δημιουργία και κανείς δε μπορεί να βάλει σε κουτάκια την έμπνευση σας. Εάν κάποιος σταθεί εμπόδιο στα όνειρα σας, δε θα διστάσετε να επαναστατήσετε και να αντιδράσετε.

Ποσειδώνας στους Ιχθύς (θέση κυβέρνησης)

Ξοδεύετε πολύ χρόνο από τη ζωή σας στον κόσμο της φαντασίας σας και αυτό διότι θέλετε να ξεφεύγετε από την ανιαρή και, πολλές φορές, αρνητική πραγματικότητα. Ανήκετε σε μια γενιά, η οποία ενώ κάνει πολλά όνειρα και σχέδια, δυσκολεύεται να τα υλοποιήσει, διότι δεν διαθέτει την πειθαρχία και την οργάνωση στο βαθμό που απαιτείται. Η σωματική σας ενέργεια δεν συμβαδίζει με την πνευματική σας δημιουργικότητα και έμπνευση και ίσως να δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε καθημερινές υποχρεώσεις και πρακτικά ζητήματα που έχετε αναλάβει. Ωστόσο, θα κάνετε τα πάντα για να προστατέψετε τους γύρω σας και θα δείξετε αλληλεγγύη. Οι άλλοι γνωρίζουν ότι μπορούν να στηριχθούν επάνω σας και ότι μπορείτε να συμπαρασταθείτε αληθινά. Είστε δεκτικοί σε διαφορετικές απόψεις και αποδέχεστε ανθρώπους κατατρεγμένους ή όσους έχουν αδικηθεί για κάποιο λόγο. Η διαίσθηση και το ισχυρό σας ένστικτο, σας βοηθάνε να κατανοείτε βαθιά τα συναισθήματα των άλλων. Η αδυναμία σας να διαχειριστείτε ξαφνικές αλλαγές και προκλήσεις, μπορεί να σας ωθεί στο να αναζητάτε διεξόδους να δραπετεύσετε νοητικά ή κυριολεκτικά. Αν καταφέρετε να βάλετε όρια στην ευαισθησία σας και να σκέφτεστε πιο ρεαλιστικά, θα μπορέσετε να προσφέρετε πολλά στο κοινωνικό σύνολο.