Ήρα στους οίκους: Ποιος είναι ο ιδανικός μας σύντροφος και πού μπορεί να τον γνωρίσουμε

Ήρα στους οίκους: Ποιος είναι ο ιδανικός μας σύντροφος και πού μπορεί να τον γνωρίσουμε

Ήρα στους οίκους: Ποιος είναι ο ιδανικός μας σύντροφος και πού μπορεί να τον γνωρίσουμε

Η Ήρα στη μυθολογία ήταν η σύζυγος του Διός και η αδιαμφισβήτητη βασίλισσα του Ολύμπου, παρά τον υπερβολικά ενθουσιώδη χαρακτήρα του συζύγου της που την έβαζε συχνά σε περιπέτειες.

Η Ήρα είναι επίσης ένας από τους πιο γνωστούς αστεροειδείς μαζί με τη Δήμητρα, την Αθηνά και την Εστία. Συνδέεται κυρίως με τον γάμο και τις ιδιότητες που έχουμε ανάγκη να βρούμε σε έναν σύντροφο ζωής. Η επίτευξη της αρμονίας στη σχέση είναι το κύριο μέλημα της Ήρας. Από αυτή την άποψη, μοιάζει αρκετά με την Αφροδίτη και τον Ζυγό. Αυτός ο αστεροειδής είναι αστρολογικά συνδεδεμένος με τις σημαντικότερες σχέσεις και θέλει να έχει μια όμορφη συμβίωση. Η Ήρα έχει να κάνει με συμβιβασμούς για τη διατήρηση της ειρήνης και αυτό σπάνια επιτυγχάνεται χωρίς ένας από τους δύο να κάνει ένα βήμα πίσω και να βάλει κάποιες ανάγκες του σε δεύτερη μοίρα. Η Θεά την οποία αντιπροσωπεύει ήταν γνωστή για την πίστη της στον σύζυγό της, ο οποίος όμως δεν ανταπέδωσε σε αυτό το κομμάτι ισότιμα τις προσπάθειές της. Γι’ αυτό έχει επίσης να κάνει με τις συγκρούσεις στη σχέση, με την ανισότητα και την κατάχρηση εξουσίας.

Η Ήρα είναι η αφοσιωμένη σύζυγος και από αυτή την πλευρά έχει παρόμοια φύση με τη Σελήνη. Είναι γεμάτη αγάπη και φροντίδα, και εργάζεται για μια ειρηνική οικογενειακή ζωή. Είναι η ιδανική σύζυγος, αλλά όπως η Σελήνη έχει και μια άλλη πλευρά, υπάρχει και μια αντίστοιχη σκοτεινή πλευρά στην Ήρα όταν νιώσει ότι απειλείται ή ότι οι προσπάθειες της δεν εκτιμήθηκαν.

Συνολικά, η Ήρα στον γενέθλιο χάρτη, τόσο στα ζώδια όσο και στους οίκους, μπορεί να μας δώσει μια καλύτερη κατανόηση του ιδανικού συντρόφου μας και του είδους της δέσμευσης που θα έχουμε στον γάμο ή στις σημαντικότερες σχέσεις μας.

Η θέση της Ήρας σε οίκο δείχνει ποια χαρακτηριστικά θα πρέπει να έχει ο σύντροφός μας ώστε να θεωρηθεί το «τέλειο» ταίρι, αλλά και το τι ζητάμε εμείς από τις σχέσεις μας για να καταλήξουμε σε μια μακροχρόνια συμβίωση. Επίσης η θέση της Ήρας σε οίκο δείχνει και το πού μπορούμε ενδεχομένως να συναντήσουμε τον ιδανικό μας σύντροφο, τον άνθρωπο που θα καλύψει τις συναισθηματικές μας ανάγκες, εκείνο το άτομο που θα δημιουργήσουμε μαζί του τη σχέση που θα αντέξει στον χρόνο.

Για να μάθετε σε ποιον οίκο έχετε την Ήρα στον γενέθλιο χάρτη σας πατήστε εδώ.

Ήρα στον 1ο οίκο

Ο 1ος οίκος κυβερνά την εμφάνισή μας και πώς μας βλέπουν οι άλλοι. Η Ήρα σε αυτή τη θέση μπορεί να κάνει τον γάμο πολύ σημαντικό τομέα στη ζωή σας, καθώς αισθάνεστε ότι ο σύντροφός σας είναι κομμάτι του εαυτού σας και θέλετε μέσα από αυτόν να εκφράζεστε. Πιθανότατα θα είναι κάποιος με τον οποίο θα συνδεθείτε πολύ γρήγορα, μπορεί να είναι αυτό που λένε «έρωτας με την πρώτη ματιά» και θα ζήσετε μαζί του στιγμές πάθους και έντασης. Δεν θέλετε έναν σύντροφο πράο, μειλίχιο και ήρεμο, θέλετε ένα άτομο παθιασμένο, ανεξάρτητο, κάποιον που να σας παρακινεί να δοκιμάζετε τις δυνάμεις σας, κάποιον που να ανεβάζει την αδρεναλίνη σας. Θέλετε ένα ταίρι που να έχει κυρίαρχη και δυνατή προσωπικότητα ισάξια με τη δική σας και όπως εσείς δεν φοβάστε να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας, την αγάπη, τον έρωτα ή τη ζήλια και τον θυμό σας με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό, το ίδιο περιμένετε και από τον σύντροφο σας. Επιθυμείτε ο σύντροφος σας να σας θαυμάζει, να είστε το κέντρο του κόσμου για αυτόν, αλλά ταυτόχρονα να είναι και αυτός σημαντικός και να κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατά. Βέβαια, επειδή θέλετε να πρωταγωνιστείτε και οι δύο, μπορεί να υπάρχουν στιγμές έντασης μεταξύ σας, νευρικά ξεσπάσματα και απότομες συμπεριφορές, αλλά παράλληλα αυτό το πάθος είναι θα σας ενώνει περισσότερο. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποια άτομα με αυτή τη θέση είναι τόσο ανεξάρτητα που δεν θέλουν εύκολα να δεσμευτούν. Τον έρωτα της ζωής σας μπορεί να τον συναντήσετε σε ένα μέρος όπου θα είστε το κέντρο της προσοχής, όπως σε ένα πάρτι που διοργανώνεται από εσάς ή για εσάς, σε μια τελετή βράβευσης, μια εκδήλωση όπου είστε το τιμώμενο πρόσωπο, ή μέσα από μία παρέα όπου θα πρωταγωνιστείτε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όπου και αν βρεθείτε ο έρωτας θα είναι κεραυνοβόλος!

Ήρα στον 2ο οίκο

Έχετε ανάγκη από μια σοβαρή σχέση που να βασίζεται στην ασφάλεια και στην πίστη και αναζητάτε υλική ασφάλεια στον γάμο. Επιθυμείτε να είστε με κάποιον που μπορεί να σας προσφέρει αγάπη, στοργή, αφοσίωση, κάποιον που να είναι γενναιόδωρος και εύπορος και που μπορεί να σας προσφέρει οικονομική ασφάλεια, άνεση, αλλά και άφθονες αγκαλιές και σωματική επαφή. Η σχέση ή ο γάμος πιθανότατα να λειτουργήσει θετικά και στην αυτοεκτίμηση σας και στην αίσθηση της συναισθηματικής πληρότητας που έχετε ανάγκη. Αισθάνεστε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο που θα σας συμπληρώσει και δείχνετε τη στοργή σας φροντίζοντας τις ανάγκες του ώστε να έχει όλες τις ανέσεις και προσφέροντας τις μικρές πολυτέλειες που κάνουν πιο όμορφη τη ζωή του. Επίσης προσπαθείτε να διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο τα κοινά οικονομικά και παίρνετε συχνά αυτό τον τομέα στα χέρια σας παίζοντας ενεργό ρόλο στις αποφάσεις. Βέβαια μπορεί να αισθάνεστε εύκολα τα τσιμπήματα της ζήλιας, σχεδόν με το παραμικρό, ακόμη και αν δεν υπάρχει σοβαρή αφορμή. Η μεγάλη σας ανάγκη για ασφάλεια μπορεί να μετατραπεί σε κτητικότητα αν δεν αφήσετε πιο ελεύθερο τον εαυτό σας ή αν δεν πιστέψετε στη δύναμη που όλοι βλέπουν ότι διαθέτετε. Το ιδανικό σας ταίρι μπορεί να το γνωρίσετε στα πάτρια εδάφη, στα ψώνια, ή μπορεί να δουλεύετε μαζί σε ένα συλλογικό έργο που αποκομίζετε μεγάλα οικονομικά οφέλη. Βέβαια μπορεί να είναι και ο προϊστάμενος ή το αφεντικό σας, ο λογιστής ή ο οικονομικός σας σύμβουλος.

Ήρα στον 3ο οίκο

Ο τρόπος που συνήθως προσεγγίζετε μια δέσμευση είναι περισσότερο με τη λογική, ζυγίζοντας προσεκτικά τα θετικά και τα αρνητικά πριν αποφασίσετε οτιδήποτε. Αλλά ακόμη και αν προχωρήσετε σε μια σοβαρή σχέση, επιθυμείτε να διατηρηθεί μια αυτονομία και να έχετε και οι δύο κάποιο χρόνο για τους εαυτούς σας. Αυτό σας αρέσει και παράλληλα σας ιντριγκάρει, ώστε να υπάρχει πάντα μια φρεσκάδα και λίγο μυστήριο. Επιθυμείτε έναν σύντροφο πνευματώδη, ομιλητικό, με πολλά κοινωνικά χαρίσματα. Ο ιδανικός σύντροφός σας είναι κάποιος που μπορεί πραγματικά να σας καταλάβει, να σας κατανοήσει, να σας ακούει και να αντιλαμβάνεται τα πάντα πριν καν τα πείτε. Ένας άνθρωπος που του αρέσει να μαθαίνει και να μοιράζεται νέες πληροφορίες, που να είναι καλός στο να εκφράζει τις σκέψεις και τα συναισθήματά του, που να επιδιώκει τον διάλογο, να είναι εύστροφος, να έχει έξυπνες ατάκες και να του αρέσουν τα ταξίδια. Βέβαια, μπορεί συχνά να αισθάνεται ανασφάλεια για το αν μπορεί να κρατά το ενδιαφέρον σας σε εγρήγορση και αν έχει κάτι διαφορετικό να σας πει ή να σας παρουσιάσει. Όμως υπάρχει ανάγκη για τεράστια επικοινωνία και αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά και να γίνετε πιο εκφραστικοί στο συναισθηματικό κομμάτι της σχέσης. Μπορεί ακόμη κάποιοι να ερωτευτείτε περισσότερο με την ιδέα του ανθρώπου που έχετε στο μυαλό σας, παρά με το ίδιο το ταίρι σας όπως πραγματικά είναι. Το ιδανικό σας ταίρι μπορεί να το γνωρίσετε σε ένα ταξίδι, στη βιβλιοθήκη, στις σπουδές, στο διαδίκτυο, ή μέσω φίλων, γειτόνων, αδελφών, ή μπορεί να είναι και κάποιος που πηγαίνατε μαζί σχολείο.

Ήρα στον 4ο οίκο

Σε μία σχέση ή τον γάμο, αυτή η θέση δείχνει την ανάγκη για σταθερότητα και συναισθηματικό δέσιμο. Μπορεί να παντρευτείτε για να δημιουργήσετε οικογένεια, κάτι που θεωρείτε τη φυσική πορεία ζωής. Με το ταίρι σας θέλετε να αισθάνεστε ότι είστε ο εαυτός σας, ακόμη κι αν δεν εμπιστεύεστε εύκολα τους ανθρώπους, ή να νιώθετε όμορφα και άνετα σε στιγμές που δεν είστε στα καλύτερα σας. Επιθυμείτε ένα άτομο διαισθητικό, προσεκτικό και στοργικό, κάποιον που σας καταλαβαίνει και που αγαπά όλες τις πλευρές σας και με τον οποίο να νιώθετε σαν να βρήκατε επιτέλους αγάπη και ασφάλεια. Θέλετε η σχέση σας να είναι πολύ ευτυχισμένη και προσπαθείτε να δώσετε όλη σας τη δυναμική για να δημιουργήσετε τις καλύτερες συνθήκες για την καθημερινότητα σας. Θέλετε να μαγειρεύετε μαζί, να μένετε ώρες αγκαλιά, να κάνετε πολλά παιδιά και η ζωή σας να θυμίζει ρομαντική κομεντί. Όμως, ο ευαίσθητος και συναισθηματικός σας κόσμος μπορεί να κλυδωνιστεί αν προκληθούν ζήλιες και αν δεν εκτιμηθούν όπως πρέπει τα χαρίσματα και οι προσπάθειες σας. Αυτή η θέση συχνά δείχνει ότι μπορεί να χρειαστεί να στηρίξει οικονομικά ή συναισθηματικά ο ένας τον άλλον, ή ότι μπορεί να υπήρχε εξωστρέφεια πριν τη σχέση ή τον γάμο και μετά να γίνατε πιο σπιτόγατοι. Επίσης μπορεί να ψάχνετε κάποιον να είναι στο πρότυπο της μητέρας ή του πατέρα σας, προκειμένου να συνεχίσετε την οικογενειακή σας παράδοση. Πιθανότατα να συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας μέσω ενός μέλους της οικογένειας σας ή σε μια οικογενειακή εκδήλωση, σε ένα δείπνο, ή να σας κάνουν «προξενιό», ειδικά όταν επισκέπτεστε τα πάτρια εδάφη αν μένετε μακριά. Μπορεί όμως να παντρευτείτε και τον παιδικό σας έρωτα ή τον μεσίτη σας ή τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που νοικιάζετε!

Ήρα στον 5ο οίκο

Όσοι έχετε την Ήρα στον 5ο οίκο θέλετε έναν σύντροφο με τον οποίο να μπορείτε να αισθάνεστε όμορφα και να μοιράζεστε χαρούμενες στιγμές. Το ιδανικό ταίρι για εσάς είναι ένα άτομο διασκεδαστικό, περιπετειώδες και δημιουργικό. Κάποιος που έχει πάντα ενθουσιασμό, αγάπη και μπορεί να ευχαριστιέται τη ζωή. Στις σχέσεις σας απολαμβάνετε τη χαρά και την ξεγνοιασιά όταν είστε με το άτομο που έχετε επιλέξει. Με το ταίρι σας αισθάνεστε πιο δημιουργικοί και πιο ελεύθεροι και ο έρωτας μεταξύ σας είναι πολύ σημαντικός και αναγκαίος για την ευτυχία σας. Τα παιδιά μπορεί να παίζουν σημαντικό ρόλο στη σχέση και ίσως να αποφασίσετε να παντρευτείτε εσπευσμένα λόγω κάποιας ξαφνικής εγκυμοσύνης. Ο σύντροφος σας μπορεί μερικές φορές να συμπεριφέρεται ανώριμα, παιδικά, αλαζονικά ή να αναζητά συνεχώς την προσοχή σας, αλλά εσείς του συγχωρείτε τα πάντα, καθώς τον βρίσκετε πολύ ελκυστικό, με καλή αίσθηση του χιούμορ και μόλις σας χαμογελάσει ξεχνάτε ό,τι και αν έχει κάνει. Τον ιδανικό σύντροφο μπορεί να τον γνωρίσετε κατά τη διάρκεια των διακοπών, σε κάποια αθλητική δραστηριότητα, στη διασκέδαση σας, σε ένα μπαρ, σε μια καφετέρια, εξασκώντας τα χόμπι σας, σε ένα μάθημα τέχνης, σε μια γκαλερί, σε ένα καζίνο ή ακόμα σε ένα παιδικό πάρτι!

Ήρα στον 6ο οίκο

Με αυτή τη θέση υπάρχει ανάγκη για έναν σύντροφο με τον οποίο μπορείτε να συνεργαστείτε και είναι πιθανό να δεσμευτείτε με κάποιον που γνωρίσατε στον χώρο εργασίας σας ή στον χώρο που γυμνάζεστε ή σε ένα χώρο παροχής υπηρεσιών υγείας. Η πρακτικότητα και η ευθύνη είναι τα χαρακτηριστικά που θαυμάζετε περισσότερο στους ανθρώπους και αναζητάτε έναν σύντροφο που να είναι αρκετά συγκρατημένος και μυστηριώδης, αλλά παράλληλα εργατικός και σταθερός. Επιθυμείτε ένα αρκετά ανεξάρτητο άτομο, πάντα πρόθυμο να βοηθήσει τους άλλους και σίγουρα να προσέχει την εμφάνιση και την υγεία του. Ένα άτομο που θα σας καθοδηγήσει διακριτικά προς την επιτυχία και θα χαίρεται πηγαία για όλα όσα σας κάνουν ευτυχισμένους. Μαζί μπορείτε να πάρετε σημαντικά μαθήματα ζωής μέσα από τη σχέση σας, να αφοσιωθείτε και να σταθείτε δίπλα ο ένας στον άλλον. Η ζωή σας θα έχει περισσότερη ηρεμία και σταθερότητα, και η δική του ζωή θα γεμίσει ελπίδα και χαρά. Μπορεί ο σύντροφός σας να είναι «παντρεμένος» με τη δουλειά του ή να εργάζεστε μαζί. Τον ιδανικό σύντροφο μπορεί να τον γνωρίσετε στο γραφείο, στην εργασία σας, σε ιατρείο, σε νοσοκομείο, στο γυμναστήριο, στον κτηνίατρο ή όταν βγάζετε τον σκύλο βόλτα, σε οποιοδήποτε μέρος που περιλαμβάνει εργασία, υγεία, κατοικίδια, ή στις καθημερινές σας ρουτίνες.

Ήρα στον 7ο οίκο

Η θέση αυτή υποδηλώνει έντονη επιθυμία για γάμο και δέσμευση και τονίζει τη σημασία των συνεργασιών στη ζωή σας. Λαχταράτε να γνωρίσετε το ιδανικό άτομο και να ζήσετε μαζί μια ευτυχισμένη ζωή και ίσως να κάνετε πολλές υποχωρήσεις για να καταφέρετε να υλοποιήσετε αυτό το όνειρο σας. Μπορεί να επιλέξετε ένα ταίρι που να μοιάζει εντελώς διαφορετικό από εσάς, αλλά ουσιαστικά θα συμπληρώνει τα κενά σας και θα καταφέρετε μαζί να ολοκληρωθείτε και να αλληλοσυμπληρωθείτε. Επιθυμείτε έναν σύντροφο αξιόπιστο, που να μοιράζεται τις ίδιες αξίες με εσάς και να έχει υψηλή αισθητική. Επιθυμείτε να περνάτε πολύ χρόνο μαζί και να είστε αχώριστοι, και θέλετε να είναι ιδιαίτερα ρομαντικός και θερμός μαζί σας, ακόμα κι αν φαίνεται απόμακρος στους άλλους. Θέλετε να δημιουργήσετε μια σχέση ιδανική και μια σύνδεση που να διαρκέσει μια ζωή. Όμως μπορεί να εκδηλώσετε τάσεις εξάρτησης ή η ανασφάλεια σας να σας κάνει συνεχώς να συμβιβάζεστε και να ακολουθείτε τα δικά του βήματα και να μην εξυπηρετείτε τις δικές σας ανάγκες. Με τον γάμο ή τις σχέσεις σας θα αποκομίσετε σημαντικά μαθήματα ζωής. Το ιδανικό σας ταίρι μπορεί να το συναντήσετε σε ένα γαμήλιο πάρτι, σε μια εκδήλωση και η σύνδεση σας να θυμίζει σκηνή ταινίας. Ή μπορεί να τον γνωρίσετε μέσω ενός συνεργάτη σας, σε ένα δικαστήριο ή μέσω του δικηγόρου σας, ή τελικά να παντρευτείτε τον συνεργάτη σας ή τον νομικό σας σύμβολο. Επίσης μπορεί κάποια πρώην σχέση σας να παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτή τη γνωριμία ή να ερωτευθείτε κάποιον-α που υπήρξε αντίπαλος ή και «εχθρός» στο παρελθόν.

Ήρα στον 8ο οίκο

Με την Ήρα στον 8ο οίκο επιθυμείτε να έχετε ένταση και πάθος στις σχέσεις σας και το σεξ παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Η μεταμορφωτική χροιά αυτής της θέσης μπορεί να σας ωθήσει να αλλάξετε τον εαυτό σας μέσω του γάμου ή μιας σημαντικής σχέσης. Ο σύντροφός σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα κτητικός και να σας βλέπει ως ιδιοκτησία του. Μπορεί ακόμη και να παντρευτείτε με κάποιον που μπορεί να σας εξασφαλίσει οικονομικά ή το αντίστροφο. Ο ένας θα φέρει πολλές αλλαγές στη ζωή του άλλου και μετά τη γνωριμία θα αλλάξουν πολλά, ειδικά όσον αφορά τον σύντροφό σας. Πιθανόν επίσης η γνωριμία να γίνει πάνω σε κάποιο μεταβατικό στάδιο της ζωής σας, καθώς αλλάζετε σπίτι, δουλειά ή τόπο διαμονής. Μπορεί επίσης να υπάρξει ένας μυστικός έρωτας που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας. Θα προκαλέσετε πολλά και δυνατά συναισθήματα στο ταίρι σας και το πιθανότερο είναι να σας αγαπήσει με τόση ένταση που δεν βίωσε ποτέ με κανέναν. Θα συνδεθείτε όχι μόνο συναισθηματικά, αλλά και σε ένα πολύ εσωτερικό επίπεδο. Ο σύντροφος μπορεί να είναι κάπως ζηλιάρης, μα και προστατευτικός και μπορεί να υπάρξουν κάποια καρμικά μαθήματα στην πορεία σχετικά με τα χρήματα, το σεξ και την εξουσία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχετε έντονη σεξουαλική χημεία και οι ώρες που θα περάσετε στο κρεβάτι θα είναι πολλές. Το ιδανικό σας ταίρι μπορεί να το γνωρίσετε σε κάποιο μέρος που έχει σχέση με χρήματα, όπως σε μια τράπεζα, στο χρηματιστήριο, στην εφορία ή να έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια ή να ασχολείται με τα οικονομικά. Μπορεί όμως να συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας και σε ένα μέρος που πηγαίνετε και δεν το γνωρίσουν πολλοί, όπως στον ψυχολόγο σας, σε μία ομάδα υποστήριξης ή απεξάρτησης ή σε ένα μυστικό και κρυφό σημείο που είτε ηρεμείτε είτε εκτονώνεστε. Επίσης, μπορεί να τον συναντήσετε σε μια κηδεία ή σε μια αγρυπνία, σε ένα μέρος που υπάρχει έντονη συναισθηματική φόρτιση, ή μπορεί ασχολείται με τη μεταφυσική ή με θέματα ταμπού.

Ήρα στον 9ο οίκο

Ο γάμος ή μια σχέση επωφελείται από τη θέση της Ήρας στον 9ο οίκο, γιατί έτσι θα υπάρχει εξέλιξη και ανάπτυξη σε αυτό τον τομέα. Ψάχνετε έναν σύντροφο που θα σας ταξιδέψει, θα σας διεγείρει πνευματικά και τελικά θα αποτελέσει το διανοητικό σας ταίρι. Μπορεί να προέρχεται από άλλη χώρα, από άλλη κουλτούρα ή τον συναντήσετε κατά τη διάρκεια σπουδών ή ενός ταξιδιού, ή να κάνετε τον γάμο σας στο εξωτερικό. Μπορεί να είναι άνθρωπος καλλιεργημένος που του αρέσει να ταξιδεύει, ή μπορεί να γοητευτείτε από την εξυπνάδα και το χιούμορ του, αφού θα σας μαγνητίσει η ευστροφία του και μπορεί να σας δώσει την εντύπωση ότι είναι ένας βαθιά σκεπτόμενος άνθρωπος, κάποιος που βλέπει τα πράγματα με μοναδικό τρόπο, αλλά και το ίδιο μπορεί να πιστεύει και για εσάς. Θα τον θεωρείτε ως κάποιον που μπορεί να σας μάθει πολλά, που μπορεί να σας καθοδηγήσει σωστά και που θα είναι πάντα εκεί για να σας προσφέρει ευτυχία. Μαζί θα φιλοσοφείτε, θα γνωρίζετε νέα πράγματα, θα επιδιώξετε να γεμίζετε με θετικές και νέες εμπειρίες τη ζωή σας, αλλά και να αποκτήσετε σοφία για τον κόσμο και τους εαυτούς σας μέσω της σχέσης σας. Ωστόσο, μπορεί ο σύντροφος σας να αμφισβητήσει τα όσα πιστεύετε και γνωρίζετε και να σας προκαλεί διαρκώς πνευματικά για να εξελιχθείτε. Πιθανότατα θα συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας στον χώρο των σπουδών σας, σε ένα μάθημα φιλοσοφίας ή πολιτισμού, σε ένα ταξίδι, σε μια βιβλιοθήκη, κάπου όπου υπάρχει γνώση και περιπέτεια, σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο ή σε κάποιο τουριστικό γραφείο. Μπορεί να παντρευτείτε τον καθηγητή σας ή κάποιον που έχει κάνει ακαδημαϊκές σπουδές, ή έναν συμφοιτητή σας. Ή μπορεί να ερωτευτείτε τον ξεναγό σας, έναν τουριστικό πράκτορα ή τον πνευματικό καθοδηγητή σας.

Ήρα στον 10ο οίκο

Η Ήρα στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου μπορεί να υπονοεί ότι μετά τη σχέση ή τον γάμο θα βρίσκεστε σε μια επιφανή θέση ή ακόμα και στη δημοσιότητα. Ο σύντροφός σας μπορεί να σας βοηθήσει να εξελιχθείτε ή να βελτιώσει την κοινωνική σας θέση. Η Κρόνια ενέργεια του 10ου οίκου κάνει τον γάμο να έχει διάρκεια και μπορεί να είναι δύσκολο να χωρίσετε από αυτή τη σχέση. Μπορεί επίσης να δείχνει ένα άτομο που ασχολείται περισσότερο με τη δουλειά του παρά με την οικογένειά του. Ο ιδανικός σύντροφός για εσάς πρέπει να είναι έξυπνος, φιλόδοξος, κοινωνικός, κάποιος που είναι αφοσιωμένος στην καριέρα και τη δημόσια εικόνα του και μοιράζεστε τους ίδιους στόχους για την κορυφή. Θέλετε να σας θαυμάζει πολύ, να σας εξιδανικεύσει και να σας δείχνει την αγάπη του προσφέροντας δώρα και περνώντας χρόνο μαζί σας. Μπορεί στην αρχή να είναι κάπως συγκρατημένος, αλλά δεν θα έχετε καμία αμφιβολία για τα αισθήματα του. Μπορεί να βρίσκεται σε θέση εξουσίας ή να είναι πολύ επιτυχημένος. Θα εκτιμήσετε το γεγονός ότι είναι ένα σοβαρό άτομο που είναι συγκεντρωμένο σε σημαντικές ασχολίες. Καθώς και οι δύο μπορεί να ψάχνετε για κάτι σοβαρό από την αρχή, θα πάρετε τον χρόνο σας για να συνδεθείτε και για να χτίσετε τη σχέση σας σε γερά θεμέλια. Το ιδανικό σας ταίρι μπορεί να το γνωρίσετε στον επαγγελματικό σας χώρο και μπορεί να είναι ο εργοδότης σας ή κάποιος που έχει ανώτερη θέση, κάποιος που μπορεί να έκρινε την ανέλιξη σας στην ιεραρχία και σας βοήθησε να καθιερωθείτε στην καριέρα σας. Θα μπορούσατε επίσης να τον συναντήσετε σε μια κοινωνική εκδήλωση με άτομα της υψηλής κοινωνίας και ανώτερου στάτους, όπως ένα γκαλά, ένα πριβέ πάρτι, ή μέσω του κοινωνικού κύκλου του πατέρα σας.

Ήρα στον 11ο οίκο

Ψάχνετε έναν σύντροφο που κυρίως να μπορεί να συμμερίζεται τα ιδανικά σας, τις αξίες σας, να έχει συλλογικό πνεύμα και να νοιάζεται για την κοινωνία όπως και εσείς. Θα μπορούσατε να παντρευτείτε με τον παιδικό σας φίλο ή να δεσμευτείτε με κάποιον που από κολλητοί γίνατε ζευγάρι, αλλά πάνω από όλα θέλετε με τον σύντροφό σας να μπορείτε να συζητάτε ανοιχτά, να μπορείτε να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας μέσα στη σχέση και δεν θα αντέχατε σε καμία περίπτωση κάποιον που να είναι κτητικός ή ανασφαλής και κάποιον που δεν σας αντιμετωπίζει ισότιμα. Θέλετε ένα ταίρι ανοιχτόμυαλο, διαφορετικό, ίσως και εκκεντρικό, που να είναι όμως αληθινός, γνήσιος, κοινωνικός και στοργικός τόσο απέναντί σας όσο και στους άλλους. Ένα άτομο που θα σας επιτρέπει να είστε ο εαυτός σας, θα σας αφήσει να κάνετε αυτό που επιθυμείτε, που δεν θα σας επιβάλλει τη θέληση του και δεν πάρει τον κυρίαρχο ρόλο στη σχέση. Επιθυμείτε ένα άτομο να σας εμπνεύσει, να σας ανοίξει τους ορίζοντες ή να στηρίζει το όραμα σας και να μπορείτε μαζί να διευρύνετε τους ορίζοντες σας. Δεν θέλετε κάποιον που να ακολουθεί τα στερεότυπα και τους κανόνες, αλλά να ανοίγει νέους δρόμους στη σκέψη και στη δράση σας. Ίσως σας τραβήξει το ενδιαφέρον κάποιο άτομο που έχει ανέμελη και αδιάφορη στάση ή είναι πολύ διαφορετικό από εσάς, και να μην μπορείτε να καταλάβετε με την πρώτη ματιά αν τρέφει συναισθήματα και αν σας θέλει. Όμως, όσα και να είναι αυτά που σας χωρίζουν, η αυθεντικότητα και η ειλικρίνεια θα σας φέρουν κοντά. Όπως επίσης μπορεί να σας φέρει κοντά ένας κοινός σκοπός, ένας κοινωνικός αγώνας, το να παλέψετε μαζί για κάτι που είναι σημαντικό. Το μόνο σίγουρο είναι το σπίτι σας θα είναι ανοιχτό για όλους τους φίλους σας. Τον ιδανικό σύντροφο μπορεί να τον γνωρίσετε σε μια πορεία, σε μια κοινωφελή εργασία, σε ένα πάρτι, μέσω φίλων, σε ένα ταξίδι, σε μια περιπέτεια ή και διαδικτυακά.

Ήρα στον 12ο οίκο

Η Ήρα στον 12ο οίκο είναι μια δύσκολη θέση και μπορεί να υπάρχει μια καρμική χροιά στις σχέσεις, ή μια αίσθηση πεπρωμένου. Η ταλαιπωρία και η αυτοθυσία θα μπορούσαν να είναι επίσης κάποιες από τις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να εκδηλωθούν, για παράδειγμα να προσπαθεί να βοηθήσει και υποστηρίξει ο ένας σύντροφος τον άλλον σε προβλήματα οικονομικά, υγείας, ή όταν είναι κάποιας ηλικίας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι επειδή είστε βαθιά ρομαντικοί μπορεί να εξιδανικεύετε κάποιους ανθρώπους ή να ωραιοποιείτε καταστάσεις και να μην αντιμετωπίζετε την πραγματικότητα. Μπορεί να μπλέξετε σε αδιέξοδες σχέσεις, σε παράνομους δεσμούς και να είστε έρμαια χειριστικών ατόμων ή εσείς να προσπαθείτε να χειριστείτε κάποιους άλλους ή να θυματοποιείστε και να καταστρέφετε τη ζωή σας. Ή μπορεί να εμπλακείτε σε σχέσεις με περιθωριακούς τύπους ή άτομα που έχουν εξαρτήσεις και να προσπαθείτε να τους σώσετε. Έχετε ανάγκη από έναν σύντροφο που να έχει ισχυρό πνεύμα, καλλιτεχνική φύση, να έχει ενσυναίσθηση, να σας καταλαβαίνει και να είναι στοργικός μαζί σας. Θέλετε ένα ταίρι που να μπορεί να διαβάσει τη σκέψη σας, να κατανοήσει τις αδυναμίες σας και να σας οδηγήσει στο φως. Θέλετε μέσα από τη σχέση και την αγάπη σας να γιατρέψετε τις πληγές σας και να σας βοηθήσει ο σύντροφός σας να αγαπήσετε ακόμη και τις ανασφάλειες σας. Επιθυμείτε ένα ταίρι να σας αφοσιωθεί ολόψυχα και να βιώσετε όλα τα συναισθήματα με απόλυτη ένταση. Είναι πιθανό να επικοινωνείτε διαισθητικά, ακόμη και να αισθάνεστε ότι έχετε ξανασυναντηθεί σε προηγούμενες ζωές. Τον ιδανικό σύντροφο μπορεί να τον συναντήσετε σε ένα πνευματικό μέρος, όπως στην εκκλησία ή σε ένα μάθημα γιόγκα. Επίσης μπορεί να συναντηθείτε σε έναν καλλιτεχνικό χώρο, σε ένα ίδρυμα, ή σε κάποιο ασυνήθιστο μέρος που συχνάζουν ιδιαίτερες προσωπικότητες.