Είσαι Παρθένος; Μάθε πώς διαφοροποιεί ο ωροσκόπος σου το ζώδιο σου

Είσαι Παρθένος; Μάθε πώς διαφοροποιεί ο ωροσκόπος σου το ζώδιο σου

Είσαι Παρθένος; Μάθε πώς διαφοροποιεί ο ωροσκόπος σου το ζώδιο σου

Όποιος ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου είναι οργανωτικός, αξιόπιστος, επινοητικός, συνεσταλμένος, αλλά και γκρινιάρης, επικριτικός, δύσπιστος και φιλοχρήματος. Ωστόσο ανάλογα με τον ωροσκόπο που έχει, αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί γίνουν πιο έντονα ή να χάσουν τη δυναμική τους.

Παρθένος με ωροσκόπο στον Κριό

Η νοητική διαύγεια και η ειλικρινής προθυμία είναι αυτά που χαρακτηρίζουν αυτόν τον πολύ ιδιαίτερο συνδυασμό. Δεν φοβάται τις ευθύνες, ούτε διστάζει μπροστά στην προοπτική της σκληρής εργασίας. Η «αχίλλειος πτέρνα» του είναι η συναισθηματική ανασφάλεια, γι’ αυτό φροντίζει με μια τυπική, αλλά τίμια συμπεριφορά να ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αυτό. Μελετάει τις αποφάσεις του, ρυθμίζει πρακτικά τη φόρα του ενθουσιασμού του και έχει την τάση να προσφέρει αβίαστα και από καρδιάς. Οι σωματικές δυνάμεις του είναι μεγάλες και οι ρυθμοί της δουλειάς του πολύ έντονοι. Συγκινείται από τις απρόβλεπτες απολαύσεις και δίνει σημασία στον αυθορμητισμό.

Παρθένος με ωροσκόπο στον Ταύρο

Είναι πολύ δύσκολο να διακρίνει κάποιος τις διαθέσεις αυτού του συνδυασμού. Οι άμυνές του απέναντι στην κοινωνική έκθεση είναι τεράστιοι και αδιαπέραστοι. Η φιλικότητα και η οικειότητα μαζί του κερδίζεται μετά από δοκιμασίες. Όταν ανοιχτεί όμως η καρδιά του, αποκαλύπτονται οι τεράστιες δυνατότητές του στη συνεργατικότητα και στην εμπιστοσύνη. Εύστροφος και αποτελεσματικός, δεν προδίδει ποτέ τις προσδοκίες των άλλων προς αυτόν και έχει ανάγκη την προσωπική στήριξη με συναισθηματικές εκδηλώσεις.

Παρθένος με ωροσκόπο στους Διδύμους

Λιτός και απέριττος, αυτός ο συνδυασμός δίνει μεγάλη σημασία στην υγεία και στην «κανονική» πορεία των πραγμάτων. Δεν του αρέσει να παρεκκλίνει από το γενικά παραδεκτό και διοχετεύει όλη τη γρήγορη, κινητική ενέργειά του στο να πετύχει τους στόχους, που εμπνέεται συνήθως από το οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε. Η δυνατότητα των ελιγμών του είναι αξιοζήλευτη, όπως και η ευλυγισία του. Βασίζεται πολύ στις δυνάμεις του και στη «φυσική» συμπάθεια του περιβάλλοντός του προς το πρόσωπό του.

Παρθένος με ωροσκόπο στον Καρκίνο

Διακριτικός και γενικά υπεύθυνος, ο συνδυασμός αυτός διαπνέεται από έναν φόβο μόνο: μήπως δεν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Αμφισβητεί τον εαυτό του σε σημείο που ξεπερνάει πολύ την αυτοκριτική και μόνο όταν το αποτέλεσμα της δράσης του δικαιώνει τις προσδοκίες, ανακουφίζεται. Η φυσική αντοχή του (στο ξενύχτι και στη σωματική κόπωση) είναι πολύ μεγάλη και συνήθως βασίζεται σε αυτήν, όπως και στη μεθοδικότητά του, για να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις. Δεν τολμάει εύκολα να ξεφύγει από το μονοπάτι που έχει χαράξει και μόνο ένα ασφαλές και σταθερό «χέρι» μπορεί να τον βοηθήσει να εμπιστευτεί τις μεγάλες αλλαγές.

Παρθένος με ωροσκόπο στον Λέοντα

Εργατικότητα και θάρρος. Πάνω σε αυτό το δίπολο, ο συνδυασμός αυτός βασίζει όλη την ύπαρξή του, ξεπερνώντας ταυτόχρονα και τις όποιες δυσκολίες εμφανίζονται στον δρόμο του. Υπολογίζει πολύ προσεκτικά τα ρίσκα και τις ισορροπίες πριν δράσει και βαδίζει πάντα με το κεφάλι ψηλά, έχοντας σιγουρευτεί ότι τίποτα δεν μένει εκκρεμές πίσω, που να τον βαραίνει. Παρά τη φαινομενική ηρεμία που τον διαπνέει, έχει εσωτερικές συγκρούσεις και έναν εγωισμό, που δεν του επιτρέπει να τις επικοινωνήσει. Συχνά καταφεύγει σε παράλληλες δράσεις για να τις εκτονώσει.

Παρθένος με ωροσκόπο στην Παρθένο

Ευσυνείδητος και αμετανόητος λάτρης της τελειότητας, ο διπλός Παρθένος με την κυριαρχική επίδραση του κυβερνήτη Ερμή, φαντάζει χαρισματικός και ικανός για μεγάλες προσωπικές επιτυχίες, χωρίς καθόλου να τις «διαφημίζει» ή να περηφανεύεται για αυτές. Με μια φυσική ταπεινότητα, που τον κάνει άμεσα συμπαθή, ο συνδυασμός αυτός καταφέρνει να προσαρμόζει το περιβάλλον του στο δρόμο προς την επίτευξη των στόχων του. Όταν η ανασφάλεια εμφανίζεται (λόγω της συναισθηματικής αστάθειας του) γίνεται πολύ επικριτικός και παραπονιάρης.

Παρθένος με ωροσκόπο στον Ζυγό

Προικισμένος με μεγάλη ικανότητα πειθούς και με ρητορική ευφράδεια, ο συνδυασμός αυτός δίνει τον καλό δικηγόρο και τον δίκαιο υπερασπιστή στόχων, τους οποίους όμως, ο ίδιος πρώτα θα πρέπει να έχει πιστέψει βαθιά. Σκεπτικιστής, αλλά θετικός ακροατής, προσφέρει τις υπηρεσίες του ως γνήσιο «παιδί» της Αφροδίτης και του Ερμή. Έχει μεγάλη ευχέρεια στην επικοινωνία και η γοητεία του δεν περιορίζεται μόνο σε μια φυσική ομορφιά. Οι ψυχικές διακυμάνσεις του είναι εύθραυστες.

Παρθένος με ωροσκόπο στον Σκορπιό

Επιδεξιότητα στους πρακτικούς χειρισμούς και ανάγκη για βαθιά πίστη είναι τα δύο σημεία, τα οποία κάνουν αυτόν τον συνδυασμό να φαντάζει απαραίτητος σε όλους τους τομείς, που έχουν να κάνουν με επιχειρηματικότητα. Η πλήρης γνώση του τομέα, στον οποίο επιλέγει να εξειδικευτεί, δίνει τον άριστο τεχνοκράτη, που αφήνει όμως και ένα μικρό περιθώριο σε μια απόφαση με συναισθηματικό κίνητρο. Διαύγεια, επιμονή και προσήλωση στο καθήκον είναι τα προτερήματα του «πρόθυμου» στρατιώτη σε έναν σκοπό. Μεγάλη ζωτικότητα και ενέργεια επίσης, εξασφαλίζουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.

Παρθένος με ωροσκόπο στον Τοξότη

Πίσω από το ανέμελο και ίσως αφελές παρουσιαστικό αυτού του συνδυασμού, κρύβεται μια ευρεία, αναλυτική σκέψη και μια ικανότητα να εντοπίζει την ουσία των πραγμάτων. Η δυνατότητά του να μετουσιώνει τη σοφία σε πρακτικές λύσεις της καθημερινότητας είναι μοναδική. Βρίσκεται σε διαρκή κίνηση, του αρέσουν τα ταξίδια, αλλά και σε μόνιμη αναζήτηση ενός καινούριου σύμμαχου, ο οποίος θα συνδράμει τους στόχους του. Χάρη στη γοητεία του, βρίσκει εύκολα φίλους που στέκονται στο πλευρό του, ανταποδίδοντας την ανοιχτόκαρδη απλοχεριά του.

Παρθένος με ωροσκόπο στον Αιγόκερω

Αυστηρός χαρακτήρας και με πολύ έντονες πεποιθήσεις, που βασίζονται στην πειθαρχία και σε μια θεώρηση ζωής οργανωμένη και μεθοδική, ο συνδυασμός αυτός είναι δύσκολος όσον αφορά στις συναισθηματικές απαιτήσεις του. Εξαίρετος παρατηρητής και ανθεκτικός στις δοκιμασίες, καταπιάνεται χωρίς να το πολυσκέφτεται με ασχολίες που οξύνουν το πνεύμα του. Παρά τη φαινομενική ψυχρότητα, που διαπνέει τη συμπεριφορά του, είναι στοργικός και έχει μεγάλη τρυφερότητα εσωτερικά. Όταν κλείνεται στον εαυτό του είναι πάντα για να βρει μόνος του τις λύσεις σε κάτι, που έχει τη ρίζα του σε μια αναμφίβολα δική του αδυναμία.

Παρθένος με ωροσκόπο στον Υδροχόο

Με μια φυσική συστολή και με μια φυσική απέχθεια σε οτιδήποτε ψεύτικο και υποκριτικό, ο συνδυασμός αυτός έχει τη φήμη του ανθρώπου που δε λυγίζει εύκολα. Μπορεί να καταναλώσει σημαντικό μέρος της εσωτερικής ενέργειάς του σε έναν φιλανθρωπικό σκοπό ή ένα κοινωφελές έργο, χωρίς όμως να το μάθει κανείς. Του αρέσει να απολαμβάνει αυτά μόνο που δικαιούται και διεκδικεί σκληρά οτιδήποτε αισθάνεται ότι μπορεί να αποκτήσει. Είναι ιδιότροπος όσον αφορά στις καθημερινές του συνήθειες (συχνά με ένα αποκλειστικά δικό του διαιτολόγιο) και δεν διαπραγματεύεται τις επιθυμίες του.

Παρθένος με ωροσκόπο στους Ιχθύς

Είναι δύσκολο να ξεθολώσει τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας αυτός ο συνδυασμός. Νιώθει μόνιμα ότι ανήκει στη διαχωριστική γραμμή. Όπλα του είναι ένα κινητικό εύστροφο μυαλό, μια εξαιρετική διαίσθηση, που σπάνια κάνει λάθος και η εκλεκτικότητα που τον σώζει από τις κραιπάλες. Από την άλλη, όταν βρίσκεται κάτω από αρνητική συναισθηματική επιρροή, γίνεται λαίμαργος ή αφήνει το πάθος του να τον παρασύρει σε υπερβολές, που ίσως έχουν μεγάλο κόστος στην καθημερινότητά του. Λατρεύει τη μουσική και τα θεάματα και νιώθει πάντα, ένας εν δυνάμει, καλλιτέχνης – δημιουργός ο ίδιος.