Είσαι Κριός; Μάθε πώς διαφοροποιεί ο ωροσκόπος σου το ζώδιο σου

Είσαι Κριός; Μάθε πώς διαφοροποιεί ο ωροσκόπος σου το ζώδιο σου

Είσαι Κριός; Μάθε πώς διαφοροποιεί ο ωροσκόπος σου το ζώδιο σου

Ως πρωτοπόρος του ζωδιακού ο Κριός είναι ενθουσιώδης, αποφασιστικός, πρωτοπόρος, εγωκεντρικός, αγαπά την περιπέτεια, το ρίσκο, είναι τολμηρός, πεισματάρης, απρόσεκτος, ριψοκίνδυνος, επιθετικός και ευερέθιστος. Ωστόσο κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να τονίζονται ή να ξεθωριάζουν ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο ωροσκόπος του.

Κριός με ωροσκόπο στον Κριό

Φλογερός και ατίθασος, ο «διπλός» Κριός δεν σταματάει μπροστά σε τίποτα, προκειμένου να πετύχει το στόχο του. Ο οδοστρωτήρας αυτός, γεννάει μια καινούρια ιδέα από το πουθενά, αλλά και επαναστατικούς τρόπους να την πραγματοποιήσει. Κινδυνεύει να «κάψει» τις δυνάμεις του πολύ γρήγορα. Η βιασύνη του θέλει έλεγχο, όπως και το γεγονός ότι αψηφά τον κίνδυνο μπροστά στον ενθουσιασμό του. Οι μετωπικές συγκρούσεις είναι σχεδόν καθημερινότητα. Επίσης τα εγκαύματα και οι ζημιές από πεσίματα. Γρήγορα αντανακλαστικά, πολύ εύστροφη σκέψη.

Κριός με ωροσκόπο στον Ταύρο

Πολύ γερή φυσική κατατομή και εξαιρετικά ερωτική αύρα, που συνδυάζει το νεύρο του Κριού με τη σωματική διάπλαση του Ταύρου. Οι αντοχές στην κούραση είναι περισσότερες από ότι στους άλλους ανθρώπους, γι’ αυτό και η ανάγκη του για ύπνο είναι μεγαλύτερη απ’ ότι στους άλλους συνδυασμούς. Τολμηρός, αλλά και σκεπτικιστής, αναλύει απ’ όλες τις πλευρές μια κατάσταση. Δρα υπολογισμένα, αλλά αποφασιστικά. Επίμονος και πεισματάρης, αντλεί τα οφέλη από τα αποτελέσματα της δράσης του με υπερηφάνεια.

Κριός με ωροσκόπο στους Διδύμους

Ο συνδυασμός αυτός είναι η χαρά της ζωής. Πνεύμα κινητικό και εφευρετικό, μπορεί να ανταποκριθεί σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα, χωρίς να χάνει τη ζωτικότητά του. Ονειροπόλος και αυθόρμητος, διοχετεύει το πάθος του σε μικρές απολαύσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Διαδίδει τις πληροφορίες και χαίρεται όταν αυτές συντελούν στο να εξελιχθεί ή να αλλάξει μια κατάσταση. Επιδέξιος και επινοητικός, αλλά και αυστηρός όπου χρειαστεί, παρουσιάζει ένα διαφορετικό πρόσωπο από το «ελαφρύ» με το οποίο έχει συνηθίσει τους ανθρώπους γύρω του.

Κριός με ωροσκόπο στον Καρκίνο

Άστατος χαρακτήρας, πολύ παρορμητικός συγκρούεται εύκολα με ό,τι δεν φαίνεται πρόθυμο να δεχτεί τις κυκλοθυμικές διαθέσεις του. Αναζωογονείται αργά μετά από μια καταπόνηση, αλλά η διαδικασία αυτή αποδίδει αποτελεσματικά και χωρίς να χρειαστεί να ανατρέξει σε εξωγενείς βοήθειες. Αρκεί μια βουτιά στον εαυτό του. Όταν νιώθει ότι δεν έχει τον έλεγχο, φέρεται απερίσκεπτα. Αντίθετα, σε στιγμές που η αυτοπεποίθησή του είναι παρούσα, γίνεται δημιουργός. Έχει πολύ στενή σχέση με το σεξ και τον ερωτισμό που διαπερνά όλες τις καθημερινές του συνήθειες.

Κριός με ωροσκόπο στον Λέοντα

Τεράστια αποθέματα φυσικής ενέργειας δίνουν τη δυνατότητα σε αυτόν τον τύπο ανθρώπου να καταπιαστεί με τα πιο πρωτοποριακά και ιδιαίτερα θέματα και να διαπρέψει σε αυτά. Ιδιαίτερη φιλαρέσκεια και αυξημένη αίσθηση δικαιοσύνης ταυτόχρονα, τον κάνουν να επιζητά τη δύναμη και την εξουσία, για το «κοινό όφελος». Οι απολαύσεις είναι ένα πολύ σημαντικό ζητούμενο και μάλιστα οι πιο ακριβές και πρωτότυπες από αυτές. Λαμπερή προσωπικότητα που χρειάζεται αντιστάθμισμα και μέτρο. Επικοινωνιακά είναι γοητευτικός, χωρίς καν να προσπαθήσει.

Κριός με Ωροσκόπο στην Παρθένο

Πρόθυμος και καρτερικός εργάτης για μια ιδέα που τον ενθουσιάζει, ο τύπος αυτός, εξετάζει με λεπτομέρεια όλες τις πλευρές μιας πρόκλησης. Αποτελεσματικός, ακριβής, ευαίσθητος, αλλά και γκρινιάρης όταν αισθάνεται ότι αδικείται. Προσφέρει με όλη την καρδιά του όταν πειστεί ότι αξίζει τον κόπο. Από την άλλη, δεν κάνει εκπτώσεις στις επιθυμίες του και ζητάει τη στήριξη, όχι επειδή κάποιος τον αγαπάει, αλλά επειδή νιώθει ότι το δικαιούται. Η γοητεία του είναι έντονη, αλλά δεν πηγάζει τόσο από την εξωτερική εμφάνισή του όσο από τον τρόπο του.

Κριός με ωροσκόπο στον Ζυγό

Ο συνδυασμός αυτός δεν ξεκουράζεται ποτέ. Αναζητάει διαρκώς την πολυπόθητη ισορροπία που θα τον λυτρώσει από τα διλήμματά του. Η αναποφασιστικότητά του είναι τεράστια. Θερμός, αλλά και λογικός, τείνει να παίρνει αποφάσεις που δεν διαταράσσουν μια υπάρχουσα κατάσταση. Έχει ανεπτυγμένο καλλιτεχνικό γούστο και μεγάλη τάση προς επαγγέλματα, που έχουν να κάνουν με την αισθητική και την ομορφιά. Η ευαισθησία του είναι πολύ ενισχυμένη σε ό,τι έχει να κάνει με την αμοιβαιότητα. Δίκαιος και συνετός. Βαριέται επίσης, πολύ εύκολα και γρήγορα.

Κριός με ωροσκόπο στον Σκορπιό

Ο συνδυασμός του αφοσιωμένου μαχητή για ένα σκοπό. Καταναλώνει μεγάλες ποσότητες ενέργειας (φυσικής, ψυχικής και πνευματικής) για να φτάσει στον σκοπό του. Θαρραλέος και ριψοκίνδυνος δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει τα φυσικά του θέλγητρα ως όπλο. Χρειάζεται γερό αντίβαρο στα πάθη του που συχνά τον ξεπερνούν. Καταπιάνεται με άσβεστη, εσωτερική δύναμη με τις ασχολίες του. Είναι ο τύπος, που αναμφίβολα θα πει την τελευταία λέξη και θα περιμένει να σιγουρευτεί ότι δεν θα ακολουθήσει άλλη. Η νευρική ισορροπία του είναι ευαίσθητη.

Κριός με ωροσκόπο στον Τοξότη

Ρωμαλέος και ατρόμητος αυτός ο συνδυασμός βρίσκεται μόνιμα σε κίνηση. Έχει πολύ εντυπωσιακή φυσική παρουσία και μια ενεργητικότητα που δεν ησυχάζει ποτέ. Καταπιάνεται με πολλούς ταυτόχρονους στόχους και τους «δουλεύει» παράλληλα, ακαταπόνητα και φλογερά. Πολύ αισιόδοξος, εμπιστεύεται βαθιά την κρίση και το πνεύμα του. Ανεκτικός και σταθερός αντιλαμβάνεται τις δικές του αδυναμίες. Δεν περιμένει από κανέναν βοήθεια για να επέμβει σε αυτές, τις καταπολεμά όταν βρίσκεται μόνος του με τον εαυτό του και δεν τον κοιτάζει κανένας!

Κριός με ωροσκόπο στον Αιγόκερω

Επίμονος και με αυξημένη σωματική δύναμη, ο συνδυασμός είναι πεισματάρης και «αγύριστο κεφάλι». Τυπική περίπτωση ανθρώπου που δεν «μαθαίνει αν δεν πάθει», αναλαμβάνει δύσκολες ευθύνες και τις φέρει σε πέρας με τη μεθοδικότητα και τη φυσική οργανωτική ικανότητά του. Ολιγαρκής και αυτάρκης, έχει αυξημένη αίσθηση της περηφάνιας. Η άστατη νευρικότητά του είναι ο μόνιμος εχθρός της αποτελεσματικότητας και της δράσης του. Φυσική ροπή στον αθλητισμό και σε ασχολίες που έχουν να κάνουν με το σώμα.

Κριός με ωροσκόπο στον Υδροχόο

Ετοιμόλογος και ευχάριστος ο συνδυασμός αυτός δίνει τον λαοφιλή «αρχηγό». Δεν γίνεται παρά να ηγείται και να ξοδεύει όλη την ενέργειά του στο έργο του, παραμελώντας συχνά την προσωπική του ευτυχία. Περιστοιχίζεται πάντα από πολυπρόσωπα περιβάλλοντα. Είναι εκφραστικός, χρησιμοποιεί όλο το σώμα του όταν επικοινωνεί και μπαίνει πρόθυμα σε κάθε είδους συζήτηση, στην οποία θα διακρίνει μια ανταγωνιστική πρόκληση. Δεν έχει κανένα μέτρο όταν απολαμβάνει και γι’ αυτό χρειάζεται να καλλιεργήσει τη σύνεση.

Κριός με ωροσκόπο στους Ιχθύς

Αισθησιακός και αινιγματικός ο συνδυασμός αυτός είναι προικισμένος με μια ασυνήθιστη γοητεία, η οποία όμως, μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες. Με μια φυσική παρουσία σαγηνευτική και σχετικά εύθραυστη, εντυπωσιάζει και καταφέρνει να πετυχαίνει αυτό που θέλει, χάρη στην επίδραση που ασκεί στους άλλους. Ευαίσθητος και με μεγάλη διαισθητική ικανότητα, μπορεί να πέσει στην ιδεοληψία και τις εμμονές για κάποιο διάστημα. Μόνο η συναισθηματική στήριξή του μπορεί να τον επαναφέρει στις πραγματικές δημιουργικές του διαστάσεις.