Άρης στους Ιχθύς 15/04/2022 – 24/05/2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν τις περισσότερες εξελίξεις με την επιρροή του;

Άρης στους Ιχθύς 15/04/2022 - 24/05/2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν τις περισσότερες εξελίξεις με την επιρροή του;

Άρης στους Ιχθύς 15/04/2022 – 24/05/2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν τις περισσότερες εξελίξεις με την επιρροή του;

Ο Άρης, ο πλανήτης της διεκδίκησης, του θάρρους και της σεξουαλικότητας, εισέρχεται στο ευαίσθητο και ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων στις 15 Απριλίου 2022, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 24 Μαΐου 2022, και θα γίνουμε πιο συναισθηματικοί στις επιθυμίες μας και στην έκφρασή τους, αναζητώντας το πάθος και το βαθύτερο δέσιμο στις σχέσεις μας.

Ο Άρης είναι γεμάτος κίνητρο, πόθο, σφρίγος και ενθουσιασμό και συμβολίζει την αυτοπεποίθηση, τη δράση, την επιθετικότητα, την ενέργεια και τη λίμπιντο. Τις προηγούμενος έξι εβδομάδες βρισκόταν στον Υδροχόο, στο ζώδιο της λογικής, της επανάστασης, της συλλογικότητας και της ανεξαρτησίας και αντιμετωπίζαμε τις σχέσεις μας με περισσότερη αντικειμενικότητα. Από τις 15 Απριλίου 2022 ο Άρης εγκαταλείπει το σταθερό ζώδιο του αέρα, τον Υδροχόο, και βυθίζεται στα… μεταβλητά νερά των Ιχθύων. Οπότε απομακρυνόμαστε λίγο από την ψυχρή λογική και θα αρχίσουμε να ενεργούμε περισσότερο με τα συναισθήματά μας.

Το ζώδιο των Ιχθύων κυβερνάται από τον Δία και συμβολίζει την αίσθηση της δημιουργικότητας, του ρομαντισμού, της αγάπης και της γνώσης και όλα αυτά θα απογειωθούν από το πάθος που θα τους προσδώσει ο Άρης. Επίσης, οι αποφάσεις μας θα βασίζονται πιο πολύ στο ένστικτο και τη διαίσθηση μας και θα είμαστε πιο συμπονετικοί με τους γύρω μας.

Συναισθηματικές αποφάσεις και δράσεις

Σε προσωπικό επίπεδο, ο Άρης στους Ιχθύς μας ωθεί να έρθουμε σε επαφή με τις ελπίδες, τις επιθυμίες και τα όνειρά μας, που ακόμα κι αν δεν είναι ρεαλιστικά εμείς θα προσπαθούμε να τα φτάσουμε. Θα είμαστε φιλικοί, φιλόξενοι και θα μας αρέσει να διασκεδάζουμε. Οι ερωτικές σχέσεις θα γίνουν πιο ουσιαστικές και αισθησιακές. Θα είμαστε ευαίσθητοι, διπλωματικοί, ονειροπόλοι και θα συγχωρούμε, θα θυσιαζόμαστε και θα ενθουσιαζόμαστε. Μέχρι τις 24/05/2022 θα έχουμε πιο παθητική στάση στις σχέσεις μας και θα διεκδικούμε τα θέλω μας με πιο έμμεσο τρόπο. Επίσης, μπορεί να εμπλακούμε σε μπερδεμένες καταστάσεις, παράνομες σχέσεις και γενικά να μην ξέρουμε τι θέλουμε, καθώς θα κινούμαστε βάσει συναισθήματος.

Βέβαια αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι οι εναλλαγές της διάθεσής μας, καθώς ο Άρης στους Ιχθύς φτάνει από το ζενίθ στο ναδίρ, δηλαδή όταν θα είμαστε καλά θα το βιώνουμε με τεράστια χαρά, ενώ στις δύσκολες στιγμές θα αισθανόμαστε ότι έχουμε πιάσει πάτο. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι ο Άρης κυβερνά την επιθετικότητα και από τη νέα του θέση μπορεί να μας κάνει εντελώς απερίσκεπτους και να ξεσπάμε για το παραμικρό, βάζοντας μπροστά το συναίσθημα και όχι τη λογική. Τις επόμενες έξι εβδομάδες λοιπόν μπορεί να τις αισθανθούμε σαν ένα συναισθηματικό ρόλερ κόστερ και να πούμε ή να κάνουμε πράγματα που αμέσως μετά να τα μετανιώσουμε.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Ιχθύς

Στις 4 Μαΐου 2022 ο Άρης από τους Ιχθύς σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και η διάθεση για δράση γιγαντώνεται. Με επιμονή, εξαιρετική ενέργεια, ενθουσιασμό και παρορμητικότητα, θα προσπαθούμε να κάνουμε κάτι εξαιρετικό και σπουδαίο. Θα έχουμε ωραίες ιδέες και θα προσπαθούμε να τις υλοποιήσουμε γρήγορα.

Στις 7 Μαΐου 2022 το εξάγωνο Ήλιου-Άρη μας δίνει θέληση, θάρρος και αυτοπεποίθηση να αναλάβουμε ευθύνες και να ηγηθούμε. Όμως, θα θέλουμε να  δίνουμε εντολές και να γίνεται το δικό μας και όχι να ακούμε τους άλλους.

Στις 18 Μαΐου 2022 η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα έρχεται για να δημιουργήσει κραδασμούς στις σχέσεις και τη διάθεση μας. Μπορεί να νιώθουμε αδύναμοι, να είμαστε ξεροκέφαλοι και να λαμβάνουμε λανθασμένες αποφάσεις για τη ζωή και στις σχέσεις μας. Επίσης, μπορεί να γίνουμε εμμονικοί και να πιστεύουμε περισσότερο στη φαντασία μας, παρά στα γεγονότα.

Το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 23 Μαΐου 2022 μας κάνει φιλόδοξους και μας γεμίζει με ισχυρή αυτοπεποίθηση, ενέργεια, θέληση, διεκδίκηση και θάρρος. Αν όλη αυτή την ισχυρή ενέργεια τη στρέψουμε στη σκληρή δουλειά όλα θα πάνε καλά. Αν όμως αναμειχθούμε σε παιγνίδια εξουσίας και γίνουμε αδίσταχτοι στη δράση μας, μπορεί να οδηγηθούμε σε καταστροφικές συμπεριφορές. Είναι μια όψη που βασιλεύει ο φανατισμός και η βία και θα πρέπει όλοι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην προκαλούμε ούτε τους άλλους ούτε την τύχη μας.

Στις 24 Μαΐου 2022, την τελευταία ημέρα που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων θα σχηματίσει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Ερμή και θα κάνει το μυαλό μας να κόβει σαν ξυράφι. Θα έχουμε πρωτότυπες ιδέες, θα μπορούμε να τις επικοινωνούμε καλύτερα, αλλά και να τις κάνουμε πράξη.

Ποια 4 ζώδια θα έχουν τις περισσότερες εξελίξεις με την επιρροή του Άρη στους Ιχθύς;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τις 15 Απριλίου μέχρι τις 24 Μαΐου, που ο Άρης θα βρίσκεται στους Ιχθύς, τα επαγγελματικά σας πλάνα γίνονται προτεραιότητα και η αγωνία σας αυξάνεται κατακόρυφα. Αυτό θα είναι ένα διάστημα κορύφωσης για εσάς, διότι ο Άρης, ο πλανήτης της διεκδίκησης, της πρωτοβουλίας, του ρίσκου, θα βρίσκεται στο υψηλό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, το Μεσουράνημα, που αφορά την καριέρα, τη φήμη και τη δημόσια εικόνα σας. Αυτό σημαίνει ότι θα δώσετε τον αγώνα σας για να αναγνωριστείτε. Εάν μέχρι τώρα έχετε εργαστεί σκληρά, τότε θα δείτε τους κόπους σας να πιάνουν τόπο και οι προσπάθειες σας θα εκτιμηθούν δεόντως. Θα έχετε νέες ευκαιρίες για επέκταση και θα μπορέσετε να κατακτήσετε την κορυφή. Αν όμως δεν ήσασταν επιμελείς και προσεκτικοί, τότε ίσως συναντήσετε εμπόδια ή και εντάσεις στα επαγγελματικά σας! Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε στις 18/5 όταν ο Άρης θα συναντήσει τον Ποσειδώνα και μπορεί να γίνετε λίγο πιο απρόσεκτοι στη συμπεριφορά σας ή να λάβετε λάθος αποφάσεις που θα σας κοστίσουν τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ζωή ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Να είστε προσεκτικοί και με νέα άτομα που μπαίνουν στη ζωή σας και μοιάζουν πολύ καλά για να είναι αληθινά, διότι μπορεί να απογοητευθείτε στη συνέχεια. Ακόμη, μπορεί τις επόμενες έξι εβδομάδες να προκύψουν θέματα οικονομικά και να πιεστείτε να βρείτε λύσεις ή εντάσεις και καβγάδες με μέλη της οικογένειας σας. Επίσης, μπορεί να έχετε νέα ξεκινήματα στη δουλειά ή μπορεί να χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον σπιτιού ή δουλειάς. Όλα αυτά θα σας φέρουν στα όρια σας σωματικά και ψυχολογικά και θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης από τις 15 Απριλίου παίρνει θέση απέναντι σας στο ζώδιο των Ιχθύων και οι σχέσεις σας με τους άλλους στη ζωή σας γίνονται προτεραιότητα. Για τις επόμενες έξι εβδομάδες θα νιώθετε ότι ισορροπείτε σε ένα τεντωμένο σχοινί και ότι από κάτω δεν υπάρχει δίχτυ ασφαλείας. Καταρχάς οι άλλοι θα έχουν τον πρώτο λόγο για τις αποφάσεις και εσείς θα αισθάνεστε ότι κρατούν το τιμόνι της ζωής σας. Θα θέλετε να κάνετε βήματα μπροστά, να τρέξετε, αλλά κάτι θα σας τραβάει πίσω. Αυτές οι πιέσεις που θα δέχεστε ίσως δημιουργήσουν τριβές και εντάσεις με τον σύντροφό σας, τους συνεργάτες σας και άτομα του στενού περιβάλλοντος σας, διότι η επιθετικότητα σας θα είναι αυξημένη. Μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από την κυριαρχική συμπεριφορά σας και να γίνετε ενοχλητικοί και επικριτικοί στους άλλους, ακόμα και για ασήμαντα θέματα, και να υπάρξουν ανατροπές στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Ή μπορεί τρίτα άτομα να σας σαμποτάρουν ή να σας βάζουν λόγια και να υπάρξουν καβγάδες στην οικογένεια και στην εργασία. Θα πρέπει να έχετε υπομονή και να μην ξεσπάτε τα νεύρα σας σε ανθρώπους που δεν φταίνε. Θα ήταν καλύτερα να αποφύγετε περιττές λογομαχίες με οποιονδήποτε. Επίσης, επειδή η σεξουαλικότητα σας θα είναι ανεβασμένη, αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο που να ζήσετε στιγμές πάθους, αλλά αν είστε δεσμευμένοι μην εμπλακείτε σε παράνομους δεσμούς και εξωσυζυγικές σχέσεις, διότι μπορεί να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Φροντίστε επίσης την υγεία σας και να προσέχετε όταν ταξιδεύετε. Τις επόμενες έξι εβδομάδες θα κάνετε και χρήσιμες επαφές για επαγγελματικά θέματα και ίσως έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε, αρκεί να προσέξτε τους ανταγωνιστές σας και όσους προσπαθούν να επηρεάσουν δυσμενώς την εικόνα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του Άρη στους Ιχθύς δεν είναι και η αγαπημένη σας θέση, καθώς το φλογερό και αισιόδοξο πνεύμα σας «πνίγεται» στο υδάτινο περιβάλλον αυτού του ζωδίου. Αυτή η διέλευση σας προκαλεί ανησυχία και σας δημιουργεί μια αγωνία για θέματα που αφορούν στην οικογένεια, το σπίτι ή την υγεία (τη δική σας ή ενός συγγενικού προσώπου). Ίσως τις επόμενες έξι εβδομάδες να ξυπνήσουν μνήμες και συναισθήματα από το παρελθόν σας και να νιώσετε είτε νοσταλγία είτε πόνο και παράπονα, αλλά το θέμα είναι να τα αντιμετωπίσετε και να τα αφήσετε όλα πίσω σας. Βρείτε έναν φίλο ή ένα μέλος της οικογένειας σας που εμπιστεύεστε και μιλήστε του για ό,τι σας απασχολεί και ίσως αποσυμπιεστείτε. Επίσης, ο Άρης στους Ιχθύς αυξάνει τη δραστηριότητα σας στο σπίτι και στην οικογένεια. Μπορεί τώρα να βγουν στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα και να νιώθετε ασταθείς ή και ανασφαλείς, επειδή θα είστε και πιο συναισθηματικοί, ή μπορεί κάποιος συγγενής να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα και να χρειαστεί να τρέξετε για να προσφέρετε τη βοήθεια σας. Ακόμη, μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε επιδιορθώσεις στο σπίτι σας, να το αναδιακοσμήσετε, να μετακομίσετε ή να ασχοληθείτε με αγοροπωλησίες ακινήτων. Αν το προηγούμενο διάστημα προσπαθούσατε να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα ακίνητο και δεν τα καταφέρνατε, τώρα μπορεί να έχετε θετικές εξελίξεις. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε με αυτή τη διέλευση είναι τις σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές, διότι μπορεί να υπάρξουν κάποιες ρήξεις, εξαιτίας της επιθετικότητας σας. Ίσως μιλήσετε απότομα και χωρίς ενσυναίσθηση σε μέλη της οικογένειας σας, σε φίλους και συναδέλφους, με αποτέλεσμα να υπάρξουν διαφωνίες και καβγάδες. Γενικά θα είστε ανήσυχοι, πιεσμένοι και δεν θα βρίσκετε πουθενά ηρεμία, οπότε προσέξτε και την υγεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι μέρες σας και οι νύχτες σας θα πάρουν φωτιά με τον Άρη στο ζώδιο σας. Από τις 15/4 μέχρι τις 24/5 θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε και το 24ωρο θα σας φαίνεται λίγο. Ξεκινά μια περίοδος δράσης, τρεξίματος, ένας αγώνας δρόμου για να προλάβετε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας, αλλά και να ξεκινήσετε τα καινούρια σας πλάνα. Θα είστε πιο δυναμικοί, θα έχετε ενέργεια και πάθος για να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους. Με την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη θα σημειώσετε πρόοδο στη δουλειά σας, θα έχετε νέες ευκαιρίες και επαγγελματικές προτάσεις. Παρά την κούραση σας, η τύχη θα είναι με το μέρος σας και στον ερωτικό τομέα, δεδομένου ότι ο Άρης κυβερνά τη λίμπιντο, το πάθος σας θα ξυπνήσει είτε είστε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι. Όμως, ο Άρης θα σας κάνει πιο επιθετικούς και ανυπόμονους και η διάθεση σας θα έχει σκαμπανεβάσματα. Θα γίνετε εριστικοί και θα αντιδράτε με άσχημο τρόπο, ακόμα και για ασήμαντα ζητήματα, με αποτέλεσμα -αν δεν προσέξετε- να δημιουργηθούν ρήξεις στις οικογενειακές και στις προσωπικές σας σχέσεις. Επίσης, δεν πρέπει να παίρνετε αποφάσεις εν θερμώ, διότι μετά θα τις μετανιώσετε. Θα πρέπει να προσέχετε και την υγεία σας, αλλά και τη βιασύνη, διότι θα είστε επιρρεπής σε ατυχήματα.