Ποια 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από την ροζ Πανσέληνο στις 16/04/2022 στον Ζυγό;

Ποια 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από την ροζ Πανσέληνο στις 16/04/2022 στον Ζυγό;

Ποια 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από την ροζ Πανσέληνο στις 16/04/2022 στον Ζυγό;

Η Πανσέληνος του Απριλίου πραγματοποιείται στον άξονα Ζυγού-Κριού στις 16 Απριλίου 2022 και το ζητούμενο της είναι να βρούμε την ισορροπία στη ζωή μας και στα θέματα που μας απασχολούν με κάθε τρόπο και κάθε κόστος.

Η δυναμική της ενέργεια θα διαρκέσει τουλάχιστον τέσσερις ημέρες πριν και μετά τον σχηματισμό της και θα επηρεάσει περισσότερο όσους έχουν Ήλιο, ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 24 έως τις 28 μοίρες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος) ή ο ωροσκόπος σας, αλλά και αν έχετε πλανήτες σε αυτά τα ζώδια πατήστε εδώ.

Αυτό το φεγγάρι θα μας «αναγκάσει» με κάποιον τρόπο να κάνουμε αλλαγές για να βρούμε την αρμονία που ποθούμε. Αν το προηγούμενο διάστημα υπήρξε ένταση ή πίεση με κάποιο θέμα ή σε κάποιον τομέα της ζωής σας, τώρα θα έρθει η κορύφωση και θα καταλάβετε πώς ότι δεν λύνεται… κόβεται. Τις ημέρες πριν την Πανσέληνο η ένταση θα είναι αυξανόμενη, μέχρι να φτάσει στο αποκορύφωμα και θα πρέπει να ληφθούν καίριες αποφάσεις και να δοθεί ένα τέλος σε ό,τι σας βασανίζει, σε ό,τι σας κρατά πίσω.

Επειδή όμως οι κύριες όψεις που σχηματίζει η Πανσέληνος, μεταξύ άλλων, είναι με τον σκοτεινό Πλούτωνα και την Έριδα, μπορεί τα πράγματα να εκτραχυνθούν και να ζήσουμε ακραίες καταστάσεις μεγάλης έντασης, έντονου θυμού και βίας. Θα έχουμε όλοι, κάποιοι περισσότερο και κάποιοι λιγότερο, έντονη την επιθυμία να αποκτήσουμε τον έλεγχο, να δείξουμε τη δύναμη μας και να επιβάλουμε το θέλω μας, ενώ θα βασιλεύουν η ζήλια, η επιθετικότητα και τα παιγνίδια ελέγχου και χειρισμού.

Πάντα κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου τα συναισθήματα μας φτάνουν στο αποκορύφωμα, δημιουργείται εσωτερική ένταση και δεν αντέχουμε τις εξωτερικές πιέσεις. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα πολλές συγκρούσεις, διαφωνίες και κρίσεις που μας εξαντλούν και μας φτάνουν στα όρια μας. Η λύση όμως είναι μία και ονομάζεται «αυτοσυγκράτηση», προκειμένου να ξεπεράσουμε τυχόν προκλήσεις είτε στη σχέση μας είτε στη δουλειά μας.

Οι όψεις της Πανσελήνου

Η Πανσέληνος σχηματίζει αντίθεση με την Έριδα, που είναι ένας πλανήτης νάνος όπως και ο Πλούτωνας και πήρε το όνομα της από τη θεά της έριδας και της διαμάχης. Αυτή η αντίθεση θα φέρει στο φως στοιχεία ζήλιας, κτητικότητας και χειραγώγησης. Ίσως κάποιοι άνθρωποι που θεωρούσαμε αδύναμους, τώρα να δείξουν το αληθινό τους πρόσωπο, ή μπορεί κάποια άτομα να στήσουν παγίδες και να μην καταλάβουμε το πώς και το γιατί πέσαμε θύματα τους.

Σε αυτό το κλίμα με τα υπόγεια παιγνίδια, έρχεται και το τετράγωνο με τον Πλούτωνα που βγάζει στην επιφάνεια όλα τα καταπιεσμένα συναισθήματα μας και μας οδηγεί σε ψυχαναγκαστικές και καταστροφικές συμπεριφορές και σε αδίστακτα παιγνίδια εξουσίας. Οι συναισθηματικοί χειρισμοί, η χειραγώγηση, τα παιγνίδια ενοχής, ο φθόνος, ο εκφοβισμός, η σεξουαλική κακοποίηση και η ενδοοικογενειακή βία, δυστυχώς θα είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν την επικαιρότητα, ενώ παράλληλα ελλοχεύει και ο κίνδυνος έντονων γεωφυσικών και μετεωρολογικών φαινομένων σε παγκόσμια κλίμακα.

Το τρίγωνο της Πανσελήνου με τον Κρόνο θα μας δώσει μια αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος, αλλά και το θάρρος να διεκδικήσουμε τις επιθυμίες και τους στόχους μας. Μέσα σε όλη αυτή την έκρυθμη κατάσταση ίσως συνειδητοποιήσουμε ότι έπρεπε να πάρουμε κάποια «μαθήματα» για να συνεχίσουμε τη ζωή μας σε καλύτερες βάσεις και να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας.

Ας δούμε όμως ποια 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από την ροζ Πανσέληνο στις 16/04/2022 στον Ζυγό;

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα σας, δηλαδή στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας, τον Ζυγό, και οι σημαντικές σας σχέσεις μπαίνουν στο στόχαστρο, ιδιαίτερα οι πολύ προσωπικές και οι επαγγελματικές. Ίσως μπείτε στη διαδικασία να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις ή κάποιες συνειδητοποιήσεις για τα άτομα του στενού περιβάλλοντος σας και αν δεν χειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και λογική, ίσως τα πράγματα φτάσουν στα άκρα. Οι εντάσεις και οι αντιπαραθέσεις όμως δεν θα σας βγάλουν πουθενά, μόνο σε ένα επώδυνο τέλος. Μπορείτε όμως να επιλέξετε μια πιο διπλωματική και διαπραγματευτική προσέγγιση σε τυχόν προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν είτε με τον σύντροφο είτε με κάποιον συνεργάτη και να βάλετε στην άκρη την παρόρμηση που σας χαρακτηρίζει, δείχνοντας σοβαρότητα και ψυχραιμία στις αποφάσεις σας. Βέβαια η αντίθεση της Πανσελήνου με τον Έριδα στο ζώδιο σας ίσως βγάλει στην επιφάνεια τις ευαισθησίες και τους φόβους σας, ή μπορεί λάθη του παρελθόντος να σας ζορίζουν και να ψάχνετε απαντήσεις και λύσεις. Δεν χρειάζεται να έχετε επιθετική συμπεριφορά, ούτε απέναντι σε όσους σας πλήγωσαν ούτε στον εαυτό σας. Συγχωρήστε, ξεχάστε, αφήστε το παρελθόν και τις σχέσεις που δεν σας εκφράζουν εκεί που ανήκουν, πίσω σας. Προσέξτε περισσότερο την υγεία σας αν είστε γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 24 μέχρι τις 28 μοίρες του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού ή του Αιγόκερου.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος), ο ωροσκόπος ή οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα σπιτιού και οικογένειας μπορεί να προκύψουν με την Πανσέληνο στον Ζυγό και ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις που θα δοκιμάσουν τα όρια σας και τον χαρακτήρα σας. Αν οι οικογενειακές σας σχέσεις είναι σωστές, είναι η κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείτε με όσους αγαπάτε και να συνδεθείτε εκ νέου αν σας έχει λείψει η φροντίδα τους. Όμως, αν υπάρχουν άτομα που σας κάνουν να νιώθετε ανασφάλεια, τότε μπορεί να ξεπηδήσουν συναισθήματα οργής και να θέσετε τα όρια σας. Με αυτό το φεγγάρι ίσως επιστρέψουν αναμνήσεις των παιδικών σας χρόνων και κάποια τραύματα που καθόρισαν τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους ώστε να τα λύσετε. Η Πανσέληνος σας καλεί να απαλλαγείτε από τα «σκουπίδια» του χθες, κυριολεκτικά και μεταφορικά, διότι όταν ζείτε με το παρελθόν καθυστερείτε το μέλλον σας. Οπότε αν κάποια άτομα «μολύνουν» τη διάθεση σας πρέπει να τα απομακρύνετε, όπως και τα πράγματα που κρατάτε στο σπίτι σας και δεν σας χρησιμεύουν, διότι εάν ο χώρος που μένετε είναι ακατάστατος και ανοργάνωτος, επηρεάζεται αρνητικά και η διάθεση σας και ο συναισθηματικός σας κόσμος. Ευκαιρία λοιπόν με αυτό το φεγγάρι να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα και να ξεφορτωθείτε ό,τι δεν είναι πλέον χρήσιμο, κάνοντας χώρο για καινούρια! Επίσης, θα σας απασχολήσει το σπίτι ως χώρος. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να ασχοληθείτε με την ασφάλεια του ή να αναδιαμορφώσετε τον χώρο ή να χρειαστεί να κάνετε επισκευές. Ή μπορεί να προκύψει και μια μετακόμιση μετά από ξαφνικά γεγονότα, είτε στη δουλειά είτε στην οικογένεια. Μην αφήσετε την αβεβαιότητα να σας καταβάλει, αν χάσετε μια μάχη δεν σημαίνει ότι χάσατε τον πόλεμο. Προσέξτε περισσότερο την υγεία σας αν είστε γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 24 μέχρι τις 28 μοίρες του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού ή του Αιγόκερου.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος), ο ωροσκόπος ή οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Είστε οι οικοδεσπότες της Πανσελήνου και η επιρροή που δέχεστε είναι ιδιαίτερα έντονη, τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Είναι η περίοδος που θα κάνετε τον απολογισμό σας και θα πάρετε αποφάσεις για τη μακροβιότητά τους, είτε αρνητικά είτε θετικά. Δηλαδή, αν κάποιοι νιώθετε ότι έχει χαθεί ο ενθουσιασμός και το πάθος από μια σχέση και ότι έχετε χάσει το ενδιαφέρον και τον εαυτό σας, τότε θα δώσετε ένα τέλος. Το ίδιο μπορεί να προκύπτει και σε μια συνεργασία. Αν όμως είστε ευτυχισμένοι, τότε θα πάρετε την απόφαση να πάτε τη σχέση ένα βήμα παρακάτω. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, μπορεί να νιώθετε τεράστια ένταση μέσα σας, ενώ μπορεί να υπάρχουν από το περιβάλλον σας επιθέσεις προς το πρόσωπο σας και αμφισβήτηση. Όμως, αν αντιδράσετε με θυμό, με παρόρμηση και χωρίς να επεξεργαστείτε με λογική ό,τι προκύπτει, τότε τα πράγματα μπορεί να γίνουν χειρότερα. Αν θέλετε να κάνετε αντεπίθεση ή απλώς να διεκδικήσετε το δίκιο σας, χρειάζεται να είστε καλά οργανωμένοι και χωρίς φόβο και πάθος να προχωρήσετε στον στόχο! Το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει μαζί με τα φαντάσματα του και κάποιες σκέψεις να στοιχειώσουν τη διάθεση σας. Ίσως να σκέφτεστε τα λάθη και τα πάθη σας, αλλά αυτό δεν θα σας βγάλει πουθενά. Μην κολλάτε, αφήστε τις πληγές πίσω και κοιτάξτε πώς θα πορευτείτε στο μέλλον δίχως βαρίδια. Η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να απομακρυνθείτε από σχέσεις που σας βαραίνουν και να αναγνωρίσετε τους εχθρούς σας ή τους ανθρώπους που σαμποτάρουν την ευτυχία σας με χειρισμούς και παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας. Αξιοποιήστε την ενέργεια του φεγγαριού και ακολουθήστε τη διαίσθησή σας που θα είναι αυξημένη. Προσοχή και στην υγεία, αλλά και στην τάση για μικροατυχήματα. Προσέξτε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 24 μέχρι τις 28 μοίρες του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού ή του Αιγόκερου.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος), ο ωροσκόπος ή οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος φέρνει απαιτήσεις και πολλές υποχρεώσεις, τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι, και οι εντάσεις δεν θα λείψουν αν δεν βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην καριέρα και την οικογενειακή ζωή. Από τη μία έχετε την αγωνία σας για το μέλλον των επαγγελματικών σας και αφιερώνετε πάρα πολλές ώρες στη δουλειά και από την άλλη οι δικοί σας διεκδικούν τη συντροφιά και τον χρόνο σας και αισθάνεστε σαν να σας τραβάνε σε δύο πλευρές και ότι πρέπει να μοιραστείτε σε κομμάτια. Όλη αυτή η κατάσταση σας δημιουργεί έντονο στρες, νιώθετε ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει και σας πιάνει απογοήτευση. Το φεγγάρι όμως θα σας βγάλει έντονο εκνευρισμό και ίσως δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Δείξτε λίγο υπομονή και εξηγήστε τι σας συμβαίνει. Μην το κρατήσετε μέσα σας, απλά κάντε το κόσμια, εξάλλου οι καβγάδες δεν φέρνουν λύσεις, ίσα-ίσα κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Η Πανσέληνος φέρνει και έντονες συνειδητοποιήσεις σχετικά με το τι μπορείτε να κάνετε σε καταστάσεις που σας πιέζουν, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Ίσως το μυαλό πλημμυρίζει από σκέψεις και παράπονα για το παρελθόν και νιώθετε ότι δεν έχετε καταφέρει όλα όσα θέλατε, παρότι έχετε κάνει μεγάλη προσπάθεια. Όμως δεν πρέπει να είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας και βέβαια να μην συγκρίνεστε με τους άλλους. Αν θέλετε να κοιτάξετε πίσω, κάντε το σωστά. Δείτε από πού ξεκινήσατε, πού έχετε φτάσει και τι πρόοδο έχετε κάνει. Μπορεί να μην φτάσατε στην κορυφή, αλλά σίγουρα έχετε καταφέρει πολλά. Αναγνωρίστε την αξία σας, πιστέψτε στον εαυτό σας, επαναξιολογήσετε τις στρατηγικές σας και συνεχίστε τις προσπάθειες για φτάσετε στον στόχο σας, αφήνοντας όμως στο χρονοντούλαπο της ιστορίας όσους σας πόνεσαν και σας πλήγωσαν. Μην ασχολείστε άλλο μαζί τους. Προσέξτε περισσότερο την υγεία σας αν είστε γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 24 μέχρι τις 28 μοίρες του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού ή του Αιγόκερου.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος), ο ωροσκόπος ή οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.