Άρης στον Καρκίνο 25/03/2023 – 20/05/2023: Ποια 4 ζώδια θα γίνουν πιο διεκδικητικά, φιλόδοξα και πιεστικά

Άρης στον Καρκίνο 25/03/2023 - 20/05/2023: Ποια 4 ζώδια θα γίνουν πιο διεκδικητικά, φιλόδοξα και πιεστικά

Άρης στον Καρκίνο 25/03/2023 – 20/05/2023: Ποια 4 ζώδια θα γίνουν πιο διεκδικητικά, φιλόδοξα και πιεστικά

Ο Άρης, ο φλογερός πολεμιστής του πλανητικού μας συστήματος, στις 25/03/2023 μπαίνει στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου και για τις επόμενες οκτώ εβδομάδες, δηλαδή μέχρι τις 20/05/2023 που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση, όλα θα είναι αλλιώς.

Συνήθως ο Άρης μένει σε κάθε ζώδιο περίπου δύο μήνες, όμως η παραμονή του στους Διδύμους διήρκησε επτά μήνες, λόγω και της ανάδρομης πορείας του. Ήταν όμως επτά εξαντλητικοί μήνες, αφού στο ζώδιο των Διδύμων ο Άρης ήταν πιο επικοινωνιακός, δημιουργικός, αλλά και πιεστικός στους ρυθμούς της καθημερινότητας μας. Τώρα, από το ζώδιο του Καρκίνου, στο οποίο βρίσκεται σε «πτώση» και δεν μπορεί να εκφράσει την πύρινη ενέργεια του και την έντονη δράση του, ο Άρης θα είναι πιο ευαίσθητος, ανασφαλής, ευερέθιστος και θα μοιάζει «γυμνός» στο πεδίο της μάχης. Όμως θα είναι κατανοητικός και θα έχει ενσυναίσθηση.

Ο Άρης διαμορφώνει την επιθυμία, τη φιλοδοξία μας και μας παρακινεί να δράσουμε και να διεκδικήσουμε. Όμως ο Άρης στον Καρκίνο έχει βαθιά ανάγκη από συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα. Έτσι θα είμαστε πιο στοργικοί και θα έχουμε την επιθυμία να είμαστε κοντά σε αγαπημένα μας πρόσωπα, στην οικογένεια μας, θα βλέπουμε το σπίτι μας ως καταφύγιο και θα μας πιάνει νοσταλγία για τις ρίζες μας. Παράλληλα θα είμαστε και ευμετάβλητοι συναισθηματικά, ιδιαίτερα όταν αισθανόμαστε ανασφάλεια ή αν δεν μπορούμε να βρεθούμε με αυτούς που θέλουμε. Και επειδή η διέλευση του Άρη στον Καρκίνο συμπίπτει με τις γιορτές του Πάσχα θα έχουμε όλοι πιο έντονη την ανάγκη να πάμε στα χωριά μας, στις ρίζες μας, να βρεθούμε με συγγενείς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα που μας έχουν λείψει. Αν λοιπόν δεν τα καταφέρουμε, λόγω κάποιων συνθηκών, τότε θα είμαστε πιο απογοητευμένοι, πληγωμένοι, νευρικοί και η γκρίνια θα κάνει πάρτι.

Στη διάρκεια που ο Άρης θα βρίσκεται στον Καρκίνο το φαγητό και ο ύπνος θα είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες της καθημερινότητας μας και η διάθεσή μας θα εξαρτάται κατά πολύ από το αν αισθανόμαστε ξεκούραστοι και αν έχουμε φάει καλά και σωστά.

Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης από τον Καρκίνο

Στις 8 Απριλίου 2023 ο Ερμής από τον Ταύρο θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο και αυτή η όψη δίνει πρωτοτυπία στη σκέψη, νοητική διέγερση, πρακτική διάθεση, χάρισμα ρητορικής, αλλά και δεξιότητες σε χειρωνακτικές εργασίες. Θα σας δοθεί η ευκαιρία για οποιαδήποτε πνευματική εργασία και ίσως καταφέρετε να βρείτε έξυπνες λύσεις για προβλήματα που σας απασχολούν. Θα νιώθετε αυτοπεποίθηση, θα εντυπωσιάζετε τους άλλους με τα επιχειρήματα σας και θα έχετε εύνοια σε διαπραγματεύσεις. Όμως και στις 24 Απριλίου 2023 θα έχουμε και πάλι την ίδια όψη ανάμεσα στους δύο πλανήτες, με τη διαφορά ότι ο Ερμής θα είναι σε ανάδρομη πορεία και μπορεί να συναντήσουμε εμπόδια στη δράση μας ή ασυνεννοησίες και εντάσεις.

Στις 30 Απριλίου 2023 ο Άρης σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και η ενέργεια μας θα εκτοξευτεί. Εκείνη την ημέρα θα έχουμε πολλές ιδέες και θα δρούμε με ενθουσιασμό και παρορμητικότητα. Ίσως βέβαια υπάρξουν και ξαφνικά γεγονότα που θα μας αποσυντονίσουν και θα μας ταράξουν.

Στις 15 Μαΐου 2023 το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα θα μας κάνει πιο στοχαστικούς, ευαίσθητους και ίσως ευάλωτους σε ψεύδη και απάτες. Είναι όμως μια καλή μέρα για να πάμε μια βόλτα στη θάλασσα, να ασχοληθούμε με αθλήματα που έχουν σχέση με το νερό, ή να ακούσουμε μουσική, να είμαστε πιο δημιουργικοί και να εκφραστούμε γενικότερα μέσω της τέχνης.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη διέλευση του Άρη στον Καρκίνο

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Άρης μπαίνει στον Καρκίνο και στον 4ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου και θα στρέψει την προσοχή σας στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Θα θέλετε να έρθετε σε επαφή με την οικογένεια σας, να επισκεφθείτε τους γονείς και τους συγγενείς σας και θα νοσταλγείτε τα οικογενειακά τραπέζια. Μπορεί όμως να έρθουν στην επιφάνεια παλαιότερες μνησικακίες με συγγενικά πρόσωπα και τελικά να τσακωθείτε αντί να περάσετε καλά, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στα λόγια σας και στα παράπονα σας. Από την άλλη, ίσως αγχωθείτε επειδή κάποιο μέλος της οικογένειας σας αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα και χρειαστεί να το φροντίσετε. Ίσως πάλι αυτό το διάστημα αποφασίσετε να ασχοληθείτε με το σπίτι ως ακίνητο και να καταπιαστείτε με δουλειές, επισκευές ή ανακαινίσεις. Γενικά θα είστε πιο ευερέθιστοι αυτή την περίοδο που εκτείνεται μέχρι τις 20/05 και ίσως υπάρξουν καβγάδες ή παράπονα από τον-ην σύντροφό σας ή τους κοντινούς σας ανθρώπους. Επειδή θα είστε πιεσμένοι, καλό είναι να προσπαθήσετε να έχετε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας και στις δουλειές σας για να μην χάνετε άσκοπα χρόνο και ενέργεια και μην αναλάβετε περισσότερα από ό,τι αντέχετε γιατί στο τέλος θα καταρρεύσετε.

Τι μπορείτε να κάνετε με τον Άρη στον Καρκίνο:

 • Ασχοληθείτε με το σπίτι σας. Ανακαινίστε, διακοσμήστε ή αν θέλετε να πουλήσετε κάποιο ακίνητο τώρα μπορεί να πετύχετε μια ευνοϊκή συμφωνία.
 • Προγραμματίστε ένα οικογενειακό τραπέζι, μια μάζωξη, αλλά να προσέχετε τον τρόπο που εκφράζεστε.
 • Κοιτάξτε μέσα σας και «τακτοποιήστε» όλα τα καταπιεσμένα συναισθήματα που έχετε από την παιδική σας ηλικία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από τις 25 Μαρτίου έως τις 20 Μαΐου που θα φιλοξενείτε τον θεό του πολέμου στο ζώδιο σας, η αυτοπεποίθηση, το θάρρος και η αποφασιστικότητα σας θα ανέβουν στα ύψη. Όμως μαζί θα αυξηθούν και τα νεύρα, η βιασύνη, η αλαζονεία και η παρόρμηση και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που λέτε και πώς τα λέτε, ιδιαίτερα αν απευθύνεστε σε Καρκίνους, Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους, για να αποφευχθούν τυχόν «συρράξεις». Μπορεί να είστε αγχωμένοι και στην τσίτα συνεχώς και μάλιστα για ασήμαντα θέματα και να κάνετε κακό στην υγεία και στην ψυχολογία σας. Προσέξτε τη σχέση με τον-ην σύντροφό σας, καθώς η αλαζονική σας στάση και συμπεριφορά μπορεί να φέρει κάποια σύγκρουση μεταξύ σας και να ανταλλάξετε λόγια βαριά. Επίσης, αποφύγετε τις «κακές παρέες», διότι μπορεί να βλάψετε τη φήμη σας. Τα καλά νέα είναι ότι θα αναγνωριστούν οι κόποι σας στην εργασία και ίσως λάβετε και ένα μπόνους.

 • Τι μπορείτε να κάνετε με τον Άρη στον Καρκίνο:
 • Βάλτε μπροστά ό,τι είναι πιο σημαντικό για εσάς.
 • Πάρτε πρωτοβουλίες και στην προσωπική σας ζωή και στην επαγγελματική.
 • Ξεκινήστε γυμναστική και φροντίστε το σώμα σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης κάνει την είσοδο του μέσα στον τομέα της καριέρας για εσάς και από τις 25/03 μέχρι τις 20/05 το πρόγραμμα της καθημερινότητας σας θα είναι ασφυκτικό και τα νεύρα σας στο κόκκινο. Από τη μία η φιλοδοξία σας θα αυξηθεί και από την άλλη θα αισθάνεστε αφόρητη πίεση και άγχος στη δουλειά, καθώς όλες οι ευθύνες θα πέσουν πάνω σας. Όλοι θα περιμένουν κάτι από εσάς και το νευρικό σας σύστημα θα φτάσει στα όρια του. Τώρα θα πρέπει η διπλωματικότητα που σας χαρακτηρίζει, αλλά και η ψυχραιμία σας, να πάρουν τον πρώτο λόγο για να αντεπεξέλθετε και να παραμείνετε δυνατοί. Αν καταφέρετε να μην ξεσπάσετε και να διατηρήσετε τις ισορροπίες, στο τέλος οι κόποι και οι προσπάθειες σας θα αναγνωριστούν. Προσέξτε ιδιαίτερα θέματα υγείας, αλλά και σχέσεων, ειδικά με άλλους Ζυγούς, Αιγόκερους, Καρκίνους και Κριούς. Αν δεν εργάζεστε μπορεί να σας απασχολήσουν ζητήματα του σπιτιού ως ακίνητο και της οικογένειας.

Τι μπορείτε να κάνετε με τον Άρη στον Καρκίνο:

 • Βάλτε φιλόδοξους στόχους.
 • Προωθήστε τα σχέδια σας.
 • Να τρώτε σωστά και να αποφύγετε το πρόχειρο φαγητό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον Καρκίνο από τις 25/03 μέχρι τις 20/05 θα ενεργοποιήσει τον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου. Θα πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί και ανεκτικοί, διότι θα είναι μια περίοδος με πολλά σκαμπανεβάσματα στη διάθεση, αλλά και στις επαφές σας προσωπικές ή επαγγελματικές. Επειδή υπάρχουν πολλές πιθανότητες διαφωνιών και συγκρούσεων με το ταίρι σας ή τους συνεργάτες σας, προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Αν πάλι θέλετε να δώσετε ένα τέλος σε μια κατάσταση που σας ταλαιπωρεί καιρό, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος. Αν είστε μόνοι-ες θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες σχέσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, ο Άρης θα σας δώσει ευκαιρίες για μελλοντικές συμφωνίες συνεργασίας και αν έχετε εργαστεί σκληρά θα ανταμειφθείτε. Δώστε μεγάλη προσοχή στην κατανάλωση αλκοόλ, αλλά και στο τι τρώτε, διότι μπορεί να υπάρχουν προβλήματα που σχετίζονται με το στομάχι.

Τι μπορείτε να κάνετε με τον Άρη στον Καρκίνο:

 • Δείξτε ότι νοιάζεστε για αυτούς που αγαπάτε.
 • Χρησιμοποιείτε επιχειρήματα και όχι φωνές για να κερδίσετε τους ανταγωνιστές σας.
 • Κάντε μια νέα επαγγελματική συμφωνία.