Ο ανάδρομος Κρόνος στους Ιχθύς θα φέρει πολλές συνειδητοποιήσεις και προκλήσεις για τα 12 ζώδια από 29/06/2024 – 15/11/2024

Ο ανάδρομος Κρόνος στους Ιχθύς θα φέρει πολλές συνειδητοποιήσεις και προκλήσεις για τα 12 ζώδια από 29/06/2024 - 15/11/2024

Ο ανάδρομος Κρόνος στους Ιχθύς θα φέρει πολλές συνειδητοποιήσεις και προκλήσεις για τα 12 ζώδια από 29/06/2024 – 15/11/2024

Ο Κρόνος στους Ιχθύς είναι σε μια δύσκολη θέση αντίρροπων δυνάμεων. Ο πρακτικός και αυστηρός δάσκαλος που συμβολίζει ο Κρόνος είναι αποφασισμένος να διδάξει τα δύσκολα μαθήματα που απαιτούν κόπο και πειθαρχία, κοιτώντας διαρκώς το αμείλικτο χρονόμετρο. Το ονειροπόλο ζώδιο των Ιχθύων είναι γεμάτο συναισθήματα και δυσκολεύεται στο στεγνό αυτό περιβάλλον. Η ευτυχία που ονειρεύεται αυτό το ζώδιο δεν μπορεί να εκδηλωθεί όπως θα ήθελε μέσα στα στενά του πλαίσια. Οι Ιχθύες, όπως το στοιχείο τους το νερό, δεν θέλουν να έχουν σαφή όρια και προτιμούν να ρέουν ελεύθερα με τον δικό τους ρυθμό όπως αυτό.

Ο οίκος που βρίσκεται το ζώδιο των Ιχθύων σε έναν αστρολογικό χάρτη δείχνει πού βρίσκουμε και πού έχουμε περισσότερη αποδοχή, συμπόνια, κατανόηση και διαισθητική αντίληψη, αν και αυτός μπορεί να είναι επίσης και ο τομέας όπου κάνουμε τα στραβά μάτια σε προβλήματα, που εξιδανικεύουμε και ψάχνουμε τη χρυσόσκονη ή χάνουμε ευκαιρίες. Είναι ο τομέας της ζωής μας που έχουμε τους λιγότερους κανόνες και δεν θέλουμε να περιοριστούμε. Μπορεί να παραβλέψουμε γεγονότα, λεπτομέρειες και αλήθειες προτιμώντας να πιστέψουμε ότι όλα θα έχουν την καλύτερη έκβαση.

Αν δεν ξέρετε σε ποιον οίκο και σε ποιο ζώδιο έχετε τον Κρόνο στον αστρολογικό σας χάρτη πατήστε εδώ.

Όταν ο Κρόνος μπαίνει στο σκηνικό, απαιτεί ρεαλισμό, απλότητα και σαφήνεια σε ό,τι αγγίζει. Φέρνει μαζί του δοκιμασίες και εξετάσεις αλλά για να βελτιώσει τις επιδόσεις μας. Ο Κρόνος θα αποκαλύψει έτσι τα κενά μας και τις αδύναμες περιοχές που χρειάζονται περισσότερη εκπαίδευση, εμπειρία και ενίσχυση. Θα δώσει όμως κι επιβράβευση για την υπομονή, τη δουλειά και την αφοσίωση που έχουμε δείξει. Και ως άρχοντας του χρόνου θα σηματοδοτήσει αλλαγές, περάσματα σε νέα κεφάλαια και επόμενα στάδια, θα μας φέρει σε επαφή με το μοιραίο και το πεπρωμένο και θα κλείσει οριστικά όποιο κεφάλαιο έχει κάνει τον κύκλο του. Σκέψεις και συμπεριφορές που θέλουν να είμαστε λογικοί και να φερόμαστε με ωριμότητα και σύμφωνα με την ηλικία μας, ανήκουν στη σφαίρα επιρροής του Κρόνου.

Ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος στις 29 Ιουνίου 2024 στις 19 μοίρες και 25 λεπτά των Ιχθύων κι επανέρχεται σε ορθή πορεία στις 15 Νοεμβρίου 2024 στις 12 μοίρες και 41 λεπτά του ζωδίου. Όταν ο Κρόνος γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων η πίεση που ασκεί χαλαρώνει κάπως, ώστε να επαναχαραχτεί μια νέα διαδρομή. Έτσι ο καθένας μας έχει χρόνο στη διάθεση του ώστε να ευθυγραμμίσει το όραμα του με όσα μπορεί και με όσα δεν μπορεί να αλλάξει. Σε αυτό το διάστημα μπορούμε να εκτιμήσουμε τις προηγούμενες εμπειρίες μας και να επιλέξουμε αυτό που θα είναι καλύτερο, ουσιαστικότερο και πιο χρήσιμο για το μέλλον.

Τι σημαίνει η ανάδρομη πορεία του Κρόνου και πώς μας επηρεάζει

Σκοπός του δάσκαλου Κρόνου κατά την αστρολογία είναι μέσω προσπαθειών, περιορισμών και σωστής κατανομής του πολύτιμου χρόνου, να οδηγήσει στην προσωπική ανάπτυξη, τη σοφία και την ωριμότητα. Όπως και κάθε άλλο ουράνιο σώμα, η επίδραση του Κρόνου όταν κινείται σε ορθή πορεία μπορεί να γίνει περισσότερο αισθητή σε εξωτερικό επίπεδο, δηλαδή να υπάρξουν γεγονότα στη ζωή μας, που αντιμετωπίζοντας τα θα εξελιχθούμε και θα πάρουμε την απαραίτητη γνώση και δύναμη.

Όταν κινείται σε ανάδρομη πορεία όμως, ίσως να μην είναι τόσο η εξωτερική πραγματικότητα που επηρεάζεται, αλλά μπορεί να στρέψει την προσοχή μας σε περισσότερο εσωτερικές διεργασίες και συνειδητοποιήσεις. Μας ωθεί να εξετάσουμε αν τα θεμέλια στα οποία χτίζουμε είναι γερά, αν τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αυτά που χρειάζονται και να ξαναδούμε πόσο αυτό το συγκεκριμένο οικοδόμημα θα μας εξυπηρετήσει τελικά. Θα πρέπει να δούμε πιο αναλυτικά τι θέλουμε να καταφέρουμε και γιατί, και ίσως διαπιστώσουμε αυτό το διάστημα ότι πρέπει να γίνουν κάποιες μικρές ή μεγάλες προσαρμογές και αλλαγές. Ο ανάδρομος Κρόνος στους Ιχθύς είναι μια ευκαιρία να διαχωρίσουμε τα όνειρα από την πραγματικότητα, το ιδεατό από το εφαρμόσιμο και να γίνουμε πιο ειλικρινείς με τον εαυτό μας, τις προσδοκίες μας και τους άλλους. Ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο ο Κρόνος επηρεάζει τον προσωπικό χάρτη, αυτή η περίοδος μπορεί να αφορά την αναγνώριση των προσπαθειών που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, ή την απαιτούμενη δουλειά που πρέπει να γίνει για να οδηγηθούμε σε ένα επόμενο στάδιο εξέλιξης. Μας δίνει το απαιτούμενο κουράγιο να γίνουμε πιο θαρραλέοι και να αγωνιστούμε για την κοινωνική δικαιοσύνη και τις δικές μας αξίες και ιδανικά.

Οι ημερομηνίες που χρειάζονται προσοχή

Στις 16 Αυγούστου 2024 ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στους Ιχθύς. Με αυτή την όψη μπορεί να αυξηθεί η αντίδραση και η απογοήτευση με πρόσωπα εξουσίας και κύρους, με αφεντικά ή ανωτέρους. Οι επιθυμίες και οι ανάγκες σας μπορεί να συναντήσουν εμπόδια από κάποιο πρόσωπο. Επίσης μπορεί να αισθανθείτε ότι δεν σας φέρονται καλά, ή ότι κάποιες προσπάθειες σας δεν αναγνωρίζονται όπως θα έπρεπε και αυτό να δημιουργήσει άγχος, στεναχώρια και νεύρα. Εάν υπάρχουν προβλήματα στη δουλειά ή στην καθημερινότητα μπορεί να υπάρξουν επικρίσεις και καταπιεσμένος θυμός, αλλά χρειάζεται προσοχή στα ξεσπάσματα. Είναι καλύτερα να παρατηρήσετε προσεκτικά την κατάσταση και να σκεφτείτε με ψυχραιμία τα επόμενα βήματα. Η δύναμη και η αυτοπεποίθηση θα είναι η καλύτερη ασπίδα προστασίας και μπορεί να αποτρέψει τις αρνητικές επιρροές.

Την 19η Αυγούστου 2024 η Αφροδίτη από την Παρθένο σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο (όπως και στις 28 Οκτωβρίου 2024 θα επαναληφθεί η όψη αλλά η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Τοξότη). Αυτό το τετράγωνο δεν είναι ευχάριστο για τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Μπορεί να υπάρξουν γκρίνιες, παράπονα, πιέσεις, θλίψη, ανησυχία, ζήλια, απογοήτευση και τίποτα δεν θα μας ικανοποιεί. Είναι μια μέρα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί οι σχέσεις μπορεί να φτάσουν σε οριακό σημείο.

Οι αντιξοότητες συνεχίζονται και την επόμενη μέρα στις 20 Αυγούστου 2024 που ο Δίας από τους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο και δύο αντίθετες δυνάμεις θα συγκρουστούν. Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, της ανάπτυξης και της αφθονίας, συναντά τον Κρόνο, τον άρχοντα της δομής, της πειθαρχίας και των ορίων. Ο Δίας θέλει να φτάσει στα αστέρια και ο Κρόνος θέλει να πατάμε γερά στη γη και έτσι θα νιώθουμε σα να προσπαθούμε να περπατήσουμε σε ένα τεντωμένο σκοινί. Αυτή όψη μας καλεί να είμαστε ρεαλιστές και να μην κάνουμε ανέφικτα όνειρα και όλη αυτή η διαδικασία θα μας πιέσει πολύ. Όμως αποτελεί και μια καλή ευκαιρία για να μάθουμε πώς να συνδυάζουμε το όραμά σας με την πρακτική λογική και την επιμονή.

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2024 ο Ερμής στην Παρθένο κάνει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Κρόνο. Με αυτή την όψη μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, να επανέλθουν στην επικαιρότητα θέματα ή διαφωνίες σχετικά με το νερό, τα σύνορά και τη θάλασσα, και να υπάρξει ίσως μία σύγχυση για το τι είναι αληθινό στα μέσα ενημέρωσης και στις πολιτικές δηλώσεις. Μπορεί να προκύψουν διαφωνίες και λεκτικές αντιπαραθέσεις με άτομα του περιβάλλοντός μας, καθώς οι άνθρωποι με αυτή τη διέλευση τείνουν να γίνονται πιο απομονωμένοι και πιο απαιτητικοί από τους γύρω τους. Είναι σημαντικό όμως να ακούσουμε την άλλη πλευρά, να προσπαθήσουμε να δούμε τα πράγματα όσο πιο αντικειμενικά γίνεται και να αποφύγουμε κάποιες βιαστικές και επιπόλαιες εκτιμήσεις. Αυτή δεν είναι η σωστή στιγμή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, ειδικά για τις σχέσεις σας. Επίσης, αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια ή να κάνετε σημαντικές επενδύσεις. Μπορεί να έχετε τώρα πιο ενισχυμένη κριτική ικανότητα, αλλά θα μπορούσατε επίσης να κάνετε λάθη γιατί ενδεχομένως να μην έχετε όλες τις πληροφορίες στη διάθεσή σας.

Πώς θα επηρεάσει ο ανάδρομος Κρόνος στους Ιχθύς το κάθε ζώδιο

ΚΡΙΟΣ

Ο ανάδρομος Κρόνος θα επηρεάσει τον 12ο οίκο που σχετίζεται με το υποσυνείδητο, κάνοντας σας να χρησιμοποιήσετε περισσότερο τη διαίσθησή σας και να έχετε καλύτερη επαφή με τα συναισθήματα αλλά και τους φόβους σας. Ενώ αυτό το ταξίδι στον εσωτερικό σας κόσμο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια και κάποιες ανασφάλειες, μπορεί να σας δώσει και πολλές πληροφορίες που θα είναι χρήσιμες για να καταλάβετε καλύτερα κάποια πράγματα. Ίσως να σας είναι δύσκολο να εκφράσετε στους άλλους τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε και βιώνετε, γιατί όλα είναι ασαφή και συγκεχυμένα σε αυτό το περιβάλλον. Αλλά δουλεύοντας ένα πλάνο στο μυαλό σας ή συζητώντας κάποιες πτυχές με αγαπημένα άτομα, μπορεί να σας δοθεί η έμπνευση και η δύναμη να τους δώσετε υπόσταση και μορφή. Επικεντρωθείτε όσο μπορείτε στη διατήρηση της ηρεμίας και στην απαραίτητη ξεκούραση, που είναι σημαντική αυτό το διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Κρόνος θα γυρίσει ανάδρομος στον οίκο των στόχων και της φιλίας, κάτι που σας ωθεί να επαναξιολογήσετε όνειρα και φιλοδοξίες, την κοινωνική σας ζωή και κάποια άτομα που η συμπεριφορά τους μπορεί να σας προβλημάτισε το προηγούμενο διάστημα. Είναι σημαντικό να δίνετε την ενέργεια σας σε πράγματα που θα αποφέρουν καρπούς, αλλά και να κρατήσετε κοντά σας ανθρώπους που σας εμπνέουν και σας υποστηρίζουν γιατί σας αγαπούν πραγματικά. Έτσι τώρα είναι καιρός να ξαναδείτε αν κάποια σχέδια που είχατε κάνει μπορούν να εφαρμοστούν πρακτικά στις υπάρχουσες συνθήκες. Αν υπάρχει αυτού του είδους η προοπτική, δουλέψτε στο μυαλό σας τις λεπτομέρειες για να τα κάνετε να υλοποιηθούν. Αν δεν σας βγαίνει κάτι, είναι καλύτερο να μην σπαταλάτε το χρόνο σας άδικα και να δημιουργήσετε μια νέα βελτιωμένη έκδοση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ανάδρομο Κρόνο να πέφτει στον 10ο οίκο της καριέρας σας, είναι πιθανό να προβληματιστείτε για το πώς θα καταφέρετε να επιτύχετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Ίσως χρειαστεί να βρείτε τρόπους να πείσετε και τους πιο δύσπιστους αρνητές σας για να επιτύχετε την αναγνώριση που επιθυμείτε για τη σκληρή σας δουλειά. Σκεφτείτε επίσης αν ο συγκεκριμένος τομέας, οι συνεργάτες σας ή η εταιρεία στην οποία εργάζεστε σας στηρίζουν και εξυπηρετούν πραγματικά τις φιλοδοξίες σας. Αν όχι, ίσως ήρθε η ώρα να αποδεσμευτείτε και να καταστρώσετε ένα καινούριο πιο βιώσιμο επαγγελματικό πλάνο. Η επιρροή του Κρόνου αφορά άλλωστε και την εξέταση του ρόλου που θέλετε να παίξετε στην κοινωνία, οπότε είναι καλό να νιώθετε σίγουροι και θετικοί με τις επιλογές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το να αλλάξετε δεν είναι κάτι εύκολο, αλλά με την ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον 9ο οίκο σας μπορεί να χρειαστεί επανεξετάσετε κάποιες παλιές ιδέες ή πεποιθήσεις που δεν σας βοηθούν να πάτε όσο μπροστά θα επιθυμούσατε. Η αμφισβήτηση αυτή μπορεί να σας δημιουργήσει ακόμη και υπαρξιακά ερωτήματα κάποιες στιγμές, αλλά όσο αμφισβητείτε, όσο ανοίγετε το φακό σας και το πνεύμα σας ο κόσμος γίνεται μεγαλύτερος και υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες εξέλιξης. Κάτι που τελικά θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα καλύτερο και πιο εφικτό όραμα για το μέλλον και την ευτυχία σας. Μπορεί επίσης να είναι καιρός να αποκτήσετε ένα πτυχίο ξένης γλώσσας, ένα δίπλωμα οδήγησης ή κάποιο πιστοποιητικό που αναβάλλατε για πολύ καιρό. Ίσως αν σπουδάζετε να πρέπει να δοκιμάσετε μια άλλη κατεύθυνση, ή να ψάξετε κάποιο μεταπτυχιακό που θα σας βοηθήσει περισσότερο επαγγελματικά.

ΛΕΩΝ

Καθώς ο Κρόνος διασχίζει ανάδρομος τον 8ο οίκο των κοινών οικονομικών, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε θέματα γύρω από τον εαυτό και τις προσωπικές σχέσεις σας και ίσως ανακαλύψετε κάποια υποσυνείδητα μοτίβα συμπεριφοράς τα οποία φρενάρουν την ευτυχία σας. Ίσως ακόμη και καταστάσεων στη ζωή σας που σας κάνουν να αισθάνεστε περιορισμένοι, αδύναμοι και που νιώθετε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε. Αυτό μπορεί να αφορά οικονομική διαχείριση αλλά και σχέσεις. Η ευκολότερη διέξοδος σε φόβους που γιγαντώνονται είναι να τους κοιτάξετε κατάματα και να κάνετε αυτό που χρειάζεται. Είναι μία καλή στιγμή να αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά και πρακτικά αυτά τα ζητήματα, όσο δύσκολο κι αν σας φαίνεται, και να διορθώσετε τη γραμμή πλεύσης ώστε να αισθανθείτε πιο ήρεμοι, πιο αληθινοί και πιο ελεύθεροι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου πέφτει στον 7ο οίκο του γάμου και των συνεργασιών, κάτι που χαλαρώνει την πίεση του στις προσωπικές σας σχέσεις. Σας δίνεται έτσι η ευκαιρία να ξανασκεφτείτε και να ξεκαθαρίσετε τι επιθυμείτε πραγματικά και πόσο ικανοποιημένοι και ήρεμοι νιώθετε μέσα σε αυτές είτε πρόκειται για ερωτικές και οικογενειακές, είτε για επαγγελματικές. Ζητήματα ισορροπίας και αμοιβαιότητας θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σας. Αν είχαν γίνει κάποιες βεβιασμένες κινήσεις ή υπήρχαν εντάσεις μπορείτε τώρα πιο ήρεμα να επικοινωνήσετε και να δείτε αν υπάρχει κοινό έδαφος. Ίσως επίσης κάνετε τη δική σας αυτοκριτική για τη συμβολή σας σε μια σχέση. Αφήνοντας τους εγωισμούς στην άκρη μπορείτε να βρείτε την πιο ικανοποιητική λύση για όλες τις πλευρές που θα εξυπηρετεί το κοινό σας καλό.

ΖΥΓΟΣ

Η εξισορρόπηση ενός πιο ευχάριστου και υγιεινού τρόπου ζωής με τις καθημερινές σας ευθύνες θα είναι η πρόκληση που θα κληθείτε να κατακτήσετε, καθώς ο ανάδρομος Κρόνος επηρεάζει τον 6ο οίκο σας. Αν μέχρι τώρα δεν έχετε βρει αυτή τη χρυσή τομή, πρέπει να φτιάξετε ένα πρόγραμμα για το πώς θα φροντίζετε καλύτερα τον εαυτό σας και τις ανάγκες του. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να πάρετε πιο γενναίες αλλά και ρεαλιστικές αποφάσεις. Μην αναβάλλετε άλλο την ξεκούραση, τη διασκέδαση, τη σωστή διατροφή, την άσκηση και προσπαθήστε να κόψετε τις ανθυγιεινές συνήθειες. Προσπαθήστε να γίνουν όλα μέρος ενός προγράμματος και της ρουτίνας σας. Έτσι, ανεξάρτητα από το πόσο περιορισμένος είναι ο ελεύθερος χρόνος σας, δεν θα τα αμελείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάδρομη διέλευση του Κρόνου συμβαίνει για εσάς στον 5ο οίκο του έρωτα, της δημιουργικότητας και των παιδιών, ωθώντας σας να σκεφτείτε αυτά τα θέματα και τον ρόλο που έχουν στη ζωή σας. Ίσως όλα να έχουν τις δυσκολίες τους και να αισθάνεστε συχνά ότι η δημιουργικότητα και το κέφι σας έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Ο Κρόνος θα σας κάνει να αναρωτηθείτε είναι αυτό που θα αναζωπυρώσει το πάθος σας, χωρίς όμως να μπαίνει ο εγωισμός στην εξίσωση. Αυτή η διέλευση θα σας βοηθήσει ουσιαστικά να διαχειριστείτε πιο σωστά και πιο ώριμα, και να καταλάβετε καλύτερα την ερωτική και δημιουργική πλευρά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου επηρεάζει τον 4ο οίκο σας, ο οποίος αφορά το σπίτι ως οίκημα, αλλά και την οικογένεια και τον εσωτερικό συναισθηματικό σας κόσμο. Αυτή η διέλευση θα μπορούσε να ξαναφέρει στην επιφάνεια κάποιες αναμνήσεις ή κάποιες παλιές πληγές για να καταλάβετε καλύτερα τον εαυτό σας, τα συγγενικά πρόσωπα ή κάποιες ανασφάλειες που έχουν διαμορφωθεί μέσα στα χρόνια. Αλλά θα μπορούσε επίσης να σας προβληματίσει σχετικά με το πώς θέλετε να είναι το σπίτι σας και τι πρέπει να κάνετε για να πραγματοποιήσετε αυτό το όραμα. Ίσως τώρα να έχετε την ευκαιρία να ξανασκεφτείτε πιο ρεαλιστικά για μια αγορά, μία επισκευή, μία αναδιαμόρφωση του χώρου ή τη σωστή αξιοποίηση των χρημάτων που θα σας οδηγήσουν πιο κοντά στα σχέδια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Κρόνος είναι κυβερνήτης σας και θα έχει πιο έντονη επιρροή σε εσάς, καθώς ενεργοποιεί τον 3ο οίκο που σχετίζεται με την επικοινωνία. Το περιβάλλον του ζωδίου των Ιχθύων δεν είναι συμβατό με τη σιγουριά και τη δομημένη φύση σας και έτσι μπορεί να νιώσετε μια ανασφάλεια στην επικοινωνία και στην έμπνευση αυτό το διάστημα. Μπορεί επίσης να μην αισθάνεστε τη γνωστή αυτοπεποίθηση για τις ιδέες σας ή για το πώς τις εκφράζετε. Η επιστροφή στα θρανία για κάποιο σεμινάριο ή για την απόκτηση κάποιου διπλώματος είναι επίσης μια πιθανή εκδοχή. Μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να κρατάει κάποιες αποστάσεις ασφαλείας με συγγενικά πρόσωπα και με τις καθημερινές σας επαφές. Όταν τελειώσει αυτή η διέλευση όμως, θα ξαναβρείτε τη σιγουριά σας και θα μπορείτε να εκφράζεστε και πάλι με περισσότερη τόλμη και αυτοπεποίθηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον ανάδρομο Κρόνο να διασχίζει τον 2ο οίκο είναι η κατάλληλη στιγμή να εστιάσετε σε όσα έχουν αξία για εσάς και να ανατρέξετε στα προηγούμενα μαθήματα για να αξιοποιήσετε αυτά που έχετε. Εάν υπήρξατε αμελείς ή επιπόλαιοι σχετικά με τις δαπάνες και τους ανθρώπους σας, ήρθε η ώρα για να αρχίσετε να σχεδιάζετε πιο σωστά το προσωπικό ή το οικονομικό σας μέλλον. Η ασφάλεια θα σας απασχολεί περισσότερο τώρα, γι’ αυτό προσπαθήστε να αξιοποιήσετε σοφά τον χρόνο, τα χρήματά σας και την ενέργειά σας. Ο ανάδρομος Κρόνος θα σας βοηθήσει ουσιαστικά να βρείτε το σωστό τρόπο με μεγαλύτερη ακρίβεια και έμπνευση.

ΙΧΘΥΕΣ

Καθώς ο ανάδρομος Κρόνος ενεργοποιεί τον 1ο οίκο του εαυτού σας, είναι ώρα για αναβάθμιση, καθώς θα νιώσετε ότι πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο προβάλλετε τον εαυτό σας. Εάν υπάρχει κάτι με το οποίο δεν αισθάνεστε άνετα, αυτή η επιρροή θα σας καλέσει να κάνετε προσαρμογές και βελτιωτικές κινήσεις. Ίσως αποφασίσετε να ξεκινήσετε τώρα διατροφή, άσκηση ή μαθήματα και νέα χόμπι που θα αποτελέσουν το θεμέλιο της μελλοντικής σας επιτυχίας και θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε τον πιο εξελιγμένο εαυτό σας. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα αφήσετε στην άκρη παλιές φαντασιώσεις και ιδεασμούς που δεν σας βοήθησαν στο παρελθόν, οι αλλαγές αυτές θα κάνουν τη διαφορά και θα εξυπηρετήσουν σε μεγάλο βαθμό τα σχέδια σας και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας.