Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο και στον Αιγόκερω από 15/01/2022

Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο και στον Αιγόκερω από 15/01/2022

Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο και στον Αιγόκερω από 15/01/2022

Αν ξαφνικά χάνεται η αλληλογραφία σας, λαμβάνετε μηνύματα που απευθύνονται σε άλλους, μια συμφωνία που ήταν έτοιμη να κλείσει ξαφνικά παγώνει, το αυτοκίνητό σας δεν παίρνει μπρος, ξεχάσατε τα κλειδιά μέσα στο σπίτι και ψάχνετε κλειδαρά ή πήγατε λάθος μέρα και ώρα στο ραντεβού, καλώς ήρθατε στην πρώτη ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή για το 2022.

Ο Ερμής γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος για πρώτη φορά το 2022 στις 15/01/2022 στο προοδευτικό ζώδιο του Υδροχόου. Στις 26/01/2022 θα οπισθοχωρήσει ανάδρομος στον Αιγόκερω μέχρι την τελική του έξοδο στις 03/02/2022. Όπως κάθε φορά για τρεις εβδομάδες (μέχρι τις 03/02/2022) η ροή της κανονικότητας στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις διακόπτεται και δημιουργούνται καθυστερήσεις, αναβολές, παρεξηγήσεις και διάφορα άλλα ευτράπελα στην καθημερινότητα μας, αφού ο Ερμής ούτως ή άλλως είναι δείκτης τόσο των επαφών, των εμπορικών δοσοληψιών, της εκπαίδευσης τουλάχιστον της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας, των μετακινήσεων και των μέσων επικοινωνίας και μεταφοράς.

Καθώς ο Ερμής κινείται στον ζωδιακό κάθε φορά χρωματίζει με διαφορετικό τρόπο όλα τα παραπάνω ζητήματα. Στο σταθερό ζώδιο του Υδροχόου ο Ερμής είναι σε πιο προνομιακή θέση έναντι του Αιγόκερου. Το ζώδιο του Υδροχόου δίνει προτεραιότητα στο «εμείς» αντί του «εγώ», γιορτάζει την επιστήμη και την τεχνολογία, έχει μια πιο προοδευτική επιρροή στα κοινωνικά και ανθρωπιστικά θέματα. Επίσης, λόγω της σταθερότητας του ζωδίου γίνεται πιο «ξεροκέφαλος», πεισματάρης, πιο σκεπτικιστής και αγαπά την «κόντρα» για την «κόντρα». Από την άλλη, ο Ερμής στον Αιγόκερω είναι πιο προσγειωμένος, πιο παραγωγικός και βοηθά να αναθεωρήσουμε τους επαγγελματικούς μας στόχους.

Ας δούμε όμως τι σημαίνει φαινομενικά ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο και στον Αιγόκερω

Στην περίοδο της ανάδρομης φαινομενικά πορείας του στον Υδροχόο από τις 15/01/2022 μέχρι 25/01/2022 ο Ερμής μάς προτρέπει να αναθεωρήσουμε, να ξαναδούμε και να κάνουμε διορθώσεις σε οτιδήποτε κυβερνά το ζώδιο του Υδροχόου και ο τομέας που πέφτει μέσα στο προσωπικό ωροσκόπιο μας. Ο Υδροχόος κυβερνά τη συλλογική δουλειά, τις συνεργασίες, τις ομάδες, τις οργανώσεις, οτιδήποτε επιστημονικό, την τεχνολογία, τους φίλους, τους ομοϊδεάτες, τα ανθρωπιστικά ιδεώδη, τους στόχους και τα ιδανικά μας, αλλά και το διαδίκτυο. Σε μια περίοδο που εξαιτίας της πανδημίας αρκετοί βασίζονται στην τεχνολογία και το διαδίκτυο, είτε για να εργαστούν είτε για να εξυπηρετηθούν σε πολλές καθημερινές ανάγκες όπως οι αγορές, το να είναι ανάδρομος ο Ερμής σε αυτό το ζώδιο ενδεχομένως να μας δημιουργεί μικροπροβλήματα στις τηλεπικοινωνίες, τις δοσοληψίες και τις συνδέσεις μας στο διαδίκτυο ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως καταλαβαίνετε το πρώτο και σημαντικότερο που πρέπει να κάνουμε είναι να εξασφαλίσουμε τα δεδομένα μας, στον υπολογιστή, στο κινητό, να κάνουμε πιο ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης σε όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιούμε, ειδικά σε οικονομικές συναλλαγές, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δευτερευόντως, να προσέχουμε όλες τις κινητές ηλεκτρονικές συσκευές, αλλά και το μεταφορικό μας μέσο. Όταν περάσει ανάδρομος στον Αιγόκερω για το τελευταίο μέρος της πορείας του, από τις 26/01/2022 μέχρι τις 03/02/2022, θα μας απασχολήσουν περισσότερο τα πρακτικά θέματα των επαγγελματικών, ενώ θα μπορούσε να μας ωφελήσει να αναθεωρήσουμε ίσως τα σχέδια που κάναμε την περίοδο του Δεκεμβρίου. Τα «πρέπει» και τα «δεν πρέπει» της ανάδρομης πορείας του Ερμή γενικότερα, μπορείτε να τα διαβάσετε στο επεξηγηματικό μου άρθρο εδώ.

Η επιρροή στα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή αρχικά στον Υδροχόο από τις 15/1 μέχρι τις 25/1 θα επηρεάσει τις φιλικές και επαγγελματικές σας επαφές. Μπορεί να ξανασυναντήσετε άτομα από το παρελθόν της δουλειάς ή φίλους που είχατε χάσει επαφή. Πιθανώς να σας προτείνουν δουλειά παλιοί συνεργάτες σας. Από την άλλη, μπορεί τώρα να ξανασκεφτείτε πιο βαθιά τον δικό σας ρόλο σε ομάδες που δραστηριοποιείστε. Ή ακόμη να ξαναδείτε τους στόχους σας, παλιότερες συμφωνίες και να κάνετε τροποποιήσεις. Φυσικά, παίζει το ενδεχόμενο παρεξηγήσεων ή και δυσκολιών στη συνεργασία σας με άλλους. Θα πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί. Όταν περάσει ανάδρομος στον Αιγόκερω από τις 26/1 μέχρι τις 3/2 θα χρειαστεί να ρίξετε μια δεύτερη ματιά στους επαγγελματικούς σας στόχους και πώς επιδιώκετε την αναγνώριση στον τομέα που δραστηριοποιείστε. Μολονότι είστε άτομα της δράσης και της «βιάσης», θα πρέπει να τιθασεύσετε την παρόρμησή σας αυτή την περίοδο και να μην ρισκάρετε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Χρειάζεται να έχετε καθαρή κρίση ώστε η επιτυχία να είναι εξασφαλισμένη. Και στη φάση αυτή είναι δύσκολο η κρίση σας να είναι διαυγής και ανεπηρέαστη από τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 15/1 μέχρι τις 25/1 στον Υδροχόο στον τομέα της καριέρας, θέλει ιδιαίτερη προσοχή στις επαγγελματικές σας σχέσεις, κυρίως αυτές με τους ανωτέρους, προϊσταμένους και όσους έχουν λόγο για τη δουλειά σας. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε πρακτικές, τρόπους δουλειάς, να διορθώσετε αυτά που θεωρείτε κακώς κείμενα ή να έχετε συσκέψεις ώστε να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις και αλλαγές. Φυσικά θα προσέξετε τόσο στην επικοινωνία όσο και στις αποφάσεις που παίρνετε. Σαφώς δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για μια ριζική αλλαγή. Μπορεί ακόμη να βιώσετε καθυστερήσεις ή ένα πρότζεκτ που ξεκίνησε με μεγάλη φιλοδοξία να κολλάει ξαφνικά. Μην απογοητεύεστε. Πάρτε τον χρόνο σας για να δείτε πώς μπορείτε να βελτιώσετε τις λεπτομέρειες και μην αγχώνεστε με τον χρόνο. Από τις 26/1 μέχρι τις 3/2 που ο Ερμής θα οπισθοχωρήσει ανάδρομος στον Αιγόκερω στον τομέα των σπουδών, των μελλοντικών επαγγελματικών σας σχεδίων, θα σας διευκολύνει περισσότερο, αν και θα σας κάνει πιο ανυπόμονους για αλλαγές και νέα δεδομένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο από τις 15/1 μέχρι τις 25/1 δεν είναι τόσο δυσαρμονική προς το δικό σας ζώδιο. Πιθανώς να αναθεωρείτε κάποια σχέδια σας, είτε για τις σπουδές είτε για τα επαγγελματικά σας πλάνα για το μέλλον. Μπορεί να αντιμετωπίσετε περισσότερες καθυστερήσεις ή προβλήματα στην επικοινωνία με ξένους, εξωτερικό. Από την άλλη, μπορεί να εμφανίζεται κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σας που έχει να σας προτείνει κάτι. Προσέξτε ιδιαίτερα τις μετακινήσεις σας, να είστε συγκεντρωμένοι στην οδήγηση και να ελέγχετε τα δεδομένα σας για να είναι ασφαλή. Από τις 26/1 μέχρι τις 3/2 που θα βρίσκεται ανάδρομος στον Αιγόκερω θα σας απασχολήσουν περισσότερο οικονομικά ζητήματα, θέματα επενδύσεων, συμβολαίων, αγοραπωλησιών. Προσπαθήστε να μην έχετε παρορμητικές και βιαστικές αντιδράσεις πάνω σε αυτά και μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα. Ακόμη, προσέξτε στις ερωτικές σας σχέσεις, τις ευμετάβλητες διαθέσεις σας, τις προσδοκίες που έχετε από τους άλλους, αλλά και τα όρια σας. Δεν είναι απίθανο να προκύψει η επιστροφή ενός ατόμου από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ζώδιο σας φημίζεται για τις εσωτερικές του διεργασίες και την εσωστρέφεια, οπότε μια φαινομενικά ανάδρομη πορεία Ερμή μέσα στον 8ο Ηλιακό σας οίκο δεν θα σας είναι ξένη ως εμπειρία. Ο Ερμής από τις 15/1 σας βάζει σε μια διαδικασία να ψαχτείτε λίγο περισσότερο πάνω στα πράγματα που σας μπλοκάρουν σε συναισθηματικό και ερωτικό επίπεδο, αλλά και στα οικονομικά σας θέματα. Έχετε μια ευκαιρία για περισσότερη ψυχανάλυση, αλλά και για μια διερεύνηση των τρόπων που μπορείτε να ενισχύσετε το εισόδημα σας. Ψάξτε τι μπορείτε να περικόψετε, τι αλλαγές μπορείτε να κάνετε σε διακανονισμούς και συμφωνίες, αλλά μην βιάζεστε να μπείτε σε μια νέα οικονομική συνεργασία ή επένδυση. Μετά τις 26/1 ο Ερμής ανάδρομος στον Αιγόκερω μέχρι τις 3/2 μπορεί να δημιουργεί δεύτερες σκέψεις σχετικά με μια ερωτική ιστορία ή μια επαγγελματική συνεργασία. Αν έχετε τους δισταγμούς σας, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να το ψάξετε περισσότερο πριν πάρετε αποφάσεις δέσμευσης.

ΛΕΩΝ

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, η οποία ξεκινά από τις 15/1, ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών, των σημαντικών «άλλων» στη ζωή σας. Η περίοδος που εκτείνεται μέχρι τις 25/1 χρειάζεται προσοχή στις συζητήσεις σας και θα πρέπει να δίνετε πρώτο βήμα στο να ακούσετε τι έχουν να σας πουν οι άλλοι και μετά στο να καταθέσετε τις δικές σας απόψεις. Κάποιες διαφωνίες του παρελθόντος μπορεί να επανέλθουν ή θέματα που σας απασχόλησαν στην αρχή του μήνα μπορεί να έρθουν ξανά στο προσκήνιο. Φυσικά μπορεί να προκύψουν κι άλλα ευτράπελα. Από την άλλη, μπορεί να επιστρέφετε σε μια παλιότερη σχέση ή συνεργασία ή ένας πρώην να προσπαθεί να κάνει ξανά επαφή μαζί σας ζητώντας μια ευκαιρία. Αν κάνετε επαγγελματικές διαπραγματεύσεις, προσέξτε ιδιαίτερα μετά τις 26/1 και μέχρι τις 3/2 όταν ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω. Θέλει προσοχή στις λεπτομέρειες. Αν κάτι σας κάνει να αμφιβάλλετε, πάρτε χρόνο και μην βιάζεστε να υπογράψετε ή να συμφωνήσετε κάτι για το οποίο δεν νιώθετε σιγουριά. Από την άλλη, θα είναι μια περίοδος που μπορεί να υπάρχουν παρατράγουδα με συνεργάτες, προϊσταμένους, υφισταμένους ή όσους εργάζονται για εσάς, ακόμη και στον χώρο του σπιτιού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για πρώτη φορά μέσα στο 2022 ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στους τομείς της εργασίας, της καθημερινότητας της δουλειάς σας και της φυσικής σας κατάστασης. Αυτό που μπορεί να σας ενοχλήσει περισσότερο μέσα στο διάστημα της ανάδρομης πορείας του, από τις 15/1 μέχρι τις 25/1 στον Υδροχόο, είναι τα καθημερινά μικροπράγματα τα οποία μπορεί να αναστατώνουν την ημέρα σας και να πετάνε το πρόγραμμα σας εντελώς έξω από αυτό που έχετε οργανώσει. Ακόμη, το να προγραμματίσετε για το μέλλον σας και πάλι μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο, καθώς θα εμφανίζονται καθυστερήσεις, εμπόδια. Γι’ αυτό κοιτάξτε να είστε πιο ευέλικτοι και προσαρμοστικοί. Το να επιστρέψετε σε καλές συνήθειες σχετικά με την υγεία σας είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Από τις 26/1, που θα είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω μαζί με την Αφροδίτη, μπορεί μια παλιά ερωτική ιστορία να ξανακάνει την εμφάνιση της ή μπορεί κάποιο πρόσωπο που είχατε πάρει απόσταση ή είχατε μαλώσει να εμφανιστεί ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Προσοχή όμως και στη σχέση σας οι δεσμευμένοι, αλλά και στα θέματα των παιδιών.

ΖΥΓΟΣ

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο πραγματοποιείται σε ένα ζώδιο που είναι φιλικό προς το δικό σας και δεν θα σας παιδέψει τόσο πολύ όσο άλλες φορές. Αυτό που μπορεί να σας ενοχλήσει κάπως είναι ότι ίσως δεν θα έχετε τόσο δημιουργικές ιδέες, αλλά πιθανώς αν ανατρέξετε στο παρελθόν σας να βρείτε κάτι που μπορείτε να το αξιοποιήσετε τώρα. Από την άλλη, θα μπορούσε αυτή η ανάδρομη πορεία του Ερμή να σημάνει μια επιστροφή από το ερωτικό σας παρελθόν. Μολονότι ο ανάδρομος Ερμής δεν προσφέρεται για νέες ερωτικές ιστορίες, είναι μια χαρά κατάλληλος για επιστροφές και δεύτερες ευκαιρίες. Μετά τις 26/1 που θα είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω μπορεί να σας απασχολήσουν θέματα τα οποία σας είχαν ζορίσει από τον προηγούμενο μήνα σε σχέση με την οικογένεια ή ακόμη και τις επαγγελματικές σας επαφές. Πιθανώς να υπάρχει μεγαλύτερη αναστάτωση στον χώρο του σπιτιού με κάποιο συγγενικό πρόσωπο ή έναν συγκάτοικο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής που ξεκινά από τις 15/1 στον Υδροχόο, σας βάζει σε μια ιδιαίτερα συναισθηματική φάση με θέματα που μπορεί να έρχονται από το παρελθόν, ακόμη κι από την παιδική σας ηλικία, στην επιφάνεια και να σας δυσκολεύουν. Αντί όμως να πέφτετε ψυχολογικά ή να αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια προβλήματα, πάρτε μια και καλή απόφαση να τα επιλύσετε, μιλήστε ανοιχτά γι’ αυτά, ειδικά με τα άτομα τα οποία μπορεί να εμπλέκονται ή αν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε εκείνα, μπορείτε να το κάνετε με έναν έμπιστο φίλο ή και με έναν ψυχολόγο. Από την άλλη, αυτή είναι μια καλή περίοδος που εκτείνεται μέχρι τις 25/1 για να «φτιάξετε» σχέσεις που διαρρήχθηκαν με κάποιους από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή ακόμη και παλιούς φίλους. Θέματα ακινήτων μπορεί ακόμη να σας απασχολήσουν. Από τις 26/1 και μέχρι τις 3/2 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω μπορεί να έχετε τυχαίες συναντήσεις με φίλους ή συνεργάτες από το παρελθόν. Από την άλλη, πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας, διότι μπορεί να προκύπτουν ευτράπελα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής ξεκινά την πορεία του μέσα στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων από τις 15/1 στον Υδροχόο και από κει και κάτω και μέχρι τις 25/1 θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα σε οτιδήποτε αφορά την επικοινωνία, το διαδίκτυο, τις εφαρμογές επικοινωνίας και κοινωνικών μέσων δικτύωσης, τα μέιλ σας, τα μηνύματα, τους κωδικούς σας, αλλά και το μεταφορικό σας μέσο. Αυτό που μπορεί να σας γλιτώσει άγχος και πίεση είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις λεπτομέρειες και να διπλοελέγχετε ό,τι φεύγει από σας. Ακόμη, φανείτε προσεκτικοί με συγγενείς, γείτονες, συνεργάτες και τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή συχνά σε κοινωνικό επίπεδο. Προσπαθήστε ακόμη να αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια ή αν πρέπει να το κάνετε πάρτε τη γνώμη κάποιου ειδικού που θα ξεψαχνίσει όλες τις λεπτομέρειες. Αν ενδιαφέρεστε για αγορά μεταφορικού μέσου, κάντε τώρα την έρευνα σας, αλλά την παραλαβή του φροντίστε να την αναβάλλετε για αργότερα. Μετά τις 26/1 ανάδρομος ο Ερμής στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει προβλήματα σε οικονομικό επίπεδο με καθυστερήσεις, αναβολές, φουσκωμένους λογαριασμούς. Μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος στον τομέα των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο και αυτό σημαίνει ότι το χρήμα θα είναι στο μυαλό σας για πολλούς και ποικίλους λόγους. Σίγουρα δεν σημαίνει ότι πρέπει, ακόμη κι αν το έχετε, να το διαχειρίζεστε επιπόλαια. Αποφύγετε πολύ σημαντικές αγορές, ιδιαίτερα ηλεκτρονικών μέσων και γκάζετς ή μεταφορικών μέσων, εκτός αν πρόκειται για κάτι μεταχειρισμένο που σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει πρόβλημα. Επίσης, προσοχή σε λογαριασμούς, φροντίστε να πληρώνετε έγκαιρα τις υποχρεώσεις σας, μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα. Αν κάποιος σας οφείλει χρήματα προσπαθήστε να τα ζητήσετε σε αυτή την περίοδο, διότι μπορεί να τα πάρετε. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες επαναδιαπραγματεύσεις στα οικονομικά ή σε παλιότερες συμφωνίες. Μετά τις 26/1 που θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο σας μέχρι τις 3/2, αποφύγετε σημαντικές εκκινήσεις και αξιοποιήστε τον χρόνο αυτό για διορθώσεις. Προσοχή και στην επικοινωνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πρώτη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή συμβαίνει στο δικό σας ζώδιο αγαπητοί μου Υδροχόοι, από τις 15/1 μέχρι τις 25/1. Με κάποιο τρόπο επηρεάζει τόσο τους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας όσο και τον προφορικό και γραπτό σας λόγο. Είναι μια επιρροή που μπορεί να σας ζορίσει κάπως νοητικά, καθώς θα έχετε πολλά να πείτε και να κάνετε, αλλά πολλά θα είναι κι αυτά που μπορεί να καθυστερούν, να αναβάλλονται ή να βρίσκονται σε μια κατάσταση σύγχυσης. Μπορεί να έχετε μια αίσθηση ομίχλης στην καθημερινότητά σας, όπου δεν διευκρινίζονται πολλά κι έτσι δεν ξέρετε πώς να οργανωθείτε. Σε γενικές γραμμές, δεν είναι καλό να παίρνετε πολύ σημαντικές αποφάσεις τώρα ούτε να κάνετε ενάρξεις. Αποφύγετε ακόμη ακριβές αγορές. Άτομα από το παρελθόν μπορεί να ξαναέρθουν στη ζωή σας. Ο Ερμής θα περάσει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 26/1 κάνοντας παρέα στην ανάδρομη Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο και ίσως είναι δύσκολο να διακρίνετε εύκολα την αλήθεια από το ψέμα. Μπορεί να είστε πιο αφηρημένοι ή να έχετε έλλειψη συγκέντρωσης στα πρακτικά θέματα. Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο για να κλείσετε εκκρεμότητες από το παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πρώτη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή γίνεται σε ένα πιο παρασκηνιακό, μυστικό και ψυχολογικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και ο μόνος του κίνδυνος είναι να παρασύρεστε από διάφορους «θορύβους» στην καθημερινότητα σας και να μην συγκεντρώνεστε στις προτεραιότητες σας και στις δουλειές σας. Από την άλλη, ίσως να ερευνάτε διάφορα πράγματα, τα οποία πιθανώς δεν θέλετε προς το παρόν να τα ανακοινώσετε. Ή μπορεί να κάνετε μυστικές επαφές και συζητήσεις για το μέλλον της δουλειάς σας ή ενός επαγγελματικού σας σχεδίου. Ενδεχομένως ακόμη να είστε σε μια φάση αναζήτησης κάποιας θεραπείας ή διατροφής ή άσκησης για να φροντίσετε τη φυσική σας κατάσταση. Άτομα από το παρελθόν μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους, ακόμη και στα όνειρα σας, αυτή την περίοδο που εκτείνεται από τις 15/1 μέχρι τις 25/1, όταν ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Υδροχόο. Από τις 26/1 που θα είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω και μέχρι τις 3/2 πιθανώς να κάνετε αναθεωρήσεις σε σχέσεις φιλικές ή επαγγελματικές. Πιθανώς ακόμη να πρέπει να δείτε τους στόχους σας και να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Δεν είναι απίθανο να ξανασυνεργαστείτε με άτομα από το παρελθόν ή να έχετε απρόοπτες συναντήσεις με παλιούς φίλους.