Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό από τις 09/09/2022 – 23/09/2022: Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο;

Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό από τις 09/09/2022 – 23/09/2022: Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο;

Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό από τις 09/09/2022 – 23/09/2022: Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο;

Ο πλανήτης της επικοινωνίας και της σκέψης, ο Ερμής, θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον Ζυγό στις 09/09/2022, ενώ από τις 23/09/2022 θα επιστρέψει για λίγο στο γήινο ζώδιο της Παρθένου. Η ανάδρομη αυτή πορεία θα ολοκληρωθεί στις 02/10/2022 και μέσα σε αυτές τις τρεις εβδομάδες καλούμαστε να κάνουμε μια ενδοσκόπηση και να επαναπροσδιορίσουμε κάποιες καταστάσεις, παρόλο που δεν θα λείψουν οι καθυστερήσεις, οι αναβολές και τα εμπόδια στην επικοινωνία και τα σχέδια μας.

Σχέσεις και συνεργασίες στο μικροσκόπιο

Το ζώδιο του Ζυγού συμβολίζει τις διαπροσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες μας, επομένως αυτοί οι τομείς θα μπουν στο μικροσκόπιο και θα χρειαστεί να δούμε κάποια πράγματα από την αρχή μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο ανάδρομος Ερμής μας καλεί να κάνουμε μια παύση, να πάρουμε μια ανάσα και να επανεξετάσουμε τις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας. Η σκέψη τώρα στρέφεται στο παρελθόν, προκειμένου να επαναξιολογήσουμε αποφάσεις που πήραμε μέσα στο προηγούμενο διάστημα, να κάνουμε ξεκαθαρίσματα μέσα μας, να ζυγίσουμε τα υπέρ και τα κατά, να διορθώσουμε λάθη και να κατανοήσουμε καλύτερα κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις. Είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή για να κλείσουμε εκκρεμότητες, να συναντήσουμε πρόσωπα με τα οποία είχαμε χαθεί και να φέρουμε στο προσκήνιο συζητήσεις που είχαμε αφήσει στη μέση και μας έχουν αφήσει αναπάντητα ερωτήματα.

Ώρα να ρίξουμε τους τόνους και να κάνουμε εάν βήμα πίσω

Δεν θα πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι ο Ζυγός είναι το ζώδιο της αρμονίας, επομένως θα νιώσουμε την ανάγκη να ρίξουμε τους τόνους και να αναζητήσουμε τρόπους για να αποκαταστήσουμε την αρμονία και να βρούμε λύσεις σε προβλήματα. Θα πρέπει, ωστόσο, να προσέξουμε πώς θα εκφραστούμε και πώς θα μιλήσουμε στους άλλους, αφού θα είναι πολύ εύκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις και να παρερμηνευτούν τα λόγια μας. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται στην επικοινωνία σας και να επιβεβαιώνετε όσα συμφωνείτε και κανονίζετε με τους άλλους. Παρατηρήστε πολύ προσεκτικά τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας, όμως μη βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις που θα σας δεσμεύσουν. Είναι πολύ σημαντικό να αποστασιοποιηθείτε από τις καταστάσεις και να αποφύγετε ανθρώπους που σας προκαλούν σύγχυση και δεν είναι ξεκάθαροι απέναντι σας. Εάν επανέλθει ένα πρόσωπο από το παρελθόν, προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα και μη βιαστείτε να δώσετε δεύτερη ευκαιρία χωρίς να γνωρίζετε τις προθέσεις του.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, εάν είναι δυνατόν, αναβάλλετε σημαντικά ραντεβού και να αποφύγετε υπογραφές και συμφωνίες. Δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για νέα ξεκινήματα ή για να πάρετε ρίσκα. Προτιμήστε γνώριμες οδούς και ασφαλείς καταστάσεις και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις, καθώς μπορεί να οδηγηθείτε σε σφάλματα. Εάν βρεθείτε μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, μη διστάσετε να πάρετε τη συμβουλή κάποιου άλλου ατόμου που θα βλέπει τα πράγματα πιο ψύχραιμα και αντικειμενικά.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό από τις 09/09/2022 – 23/09/2022 και τι θα πρέπει να προσέξουν:

ΚΡΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, το επόμενο διάστημα θα δυσκολευτείτε να συνεννοηθείτε με το ταίρι σας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις και εντάσεις. Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν ή να μην μπορείτε να εκφράσετε όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν κάνετε σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σας ή με τους συνεργάτες σας, καθώς μπορεί να πείτε πράγματα που θα τους φέρουν σε δύσκολη θέση. Εάν το προηγούμενο διάστημα κάνατε μια νέα γνωριμία, τώρα θα μπει στο μικροσκόπιο και μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με ελαττώματα ή συνθήκες που είχατε παραβλέψει ή που αγνοούσατε. Εάν είστε μόνοι, είναι πολύ πιθανό να έρθουν στο μυαλό σας παρελθοντικές σχέσεις ή να επιστρέψει ένας/μια πρώην, κάτι που θα σας αναστατώσει. Σε κάθε περίπτωση, μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί και συγκρατημένοι. Να θυμάστε ότι η ψυχραιμία και η διπλωματία είναι τα όπλα που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και τις εντάσεις αυτών των ημερών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφο ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως να μπείτε στη διαδικασία να επανεξετάσετε κάποιες οικογενειακές υποθέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε εμπόδια και καθυστερήσεις σε θέματα σπιτιού, όπως για παράδειγμα μια μετακόμιση ή μια αγοραπωλησία. Κάποιοι από εσάς μπορεί μέσα στις επόμενες ημέρες να νιώσετε νοσταλγία για παρελθοντικές καταστάσεις ή να νιώσετε την ανάγκη να διευθετήσετε ένα ζήτημα που είχατε αφήσει στη μέση. Είστε άλλωστε από τη φύση σας άτομα που δίνετε προτεραιότητα στο συναίσθημα και δεν μπορείτε να απεμπλακείτε εύκολα από το παρελθόν. Παρόλα αυτά, τώρα θα πρέπει να κρατήσετε χαρακτήρα και να μη βιαστείτε να ενδώσετε σε κάποιον/α μόνο και μόνο επειδή σας έδωσε υποσχέσεις του αέρα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό, είναι να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας, να αποστασιοποιηθείτε από οτιδήποτε σας δημιουργεί άγχος και ένταση και να αφουγκραστείτε τις ανάγκες και τα συναισθήματα σας.

ΖΥΓΟΣ

Εσείς είστε στο μάτι του κυκλώνα, αφού ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο και μέσα στο επόμενο διάστημα μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες στην επικοινωνία, καθώς και καθυστερήσεις ή αναβολές που θα σας εκνευρίσουν. Μπορεί να νιώσετε λοιπόν ότι τα πράγματα δεν κυλάνε ακριβώς όπως τα είχατε σχεδιάσει, ή να έρθετε αντιμέτωποι με προκλήσεις που δεν είχατε υπολογίσει. Αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα έρθει η καταστροφή ή ότι δε θα γίνουν όμορφα πράγματα. Ίσα ίσα, ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σας θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα βήμα πίσω, να επαναξιολογήσετε τις σχέσεις σας και γενικώς να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με μια πιο ψύχραιμη και προσεκτική ματιά. Έτσι, θα εντοπίσετε σφάλματα και παραλείψεις που είχατε κάνει και θα μπορέσετε να διορθώσετε τις κινήσεις σας. Μπορεί λοιπόν να μην είναι η ιδανική περίοδος για να κάνετε νέα ξεκινήματα ή να επενδύσετε σε μια νέα γνωριμία, όμως μπορείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να επαναπροσδιορίσετε τις προτεραιότητες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στον τομέα που σχετίζεται με την καριέρα και την κοινωνική καταξίωση και αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα μπορεί να αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες στους επαγγελματικούς σας στόχους. Είναι πιθανό να έρθετε σε αντιπαράθεση με τους ανωτέρους σας ή με πρόσωπα εξουσίας ή να νιώσετε ότι οι άλλοι δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειες σας. Παρόλο που θα υπάρξουν μπερδέματα και το κλίμα θα είναι τεταμένο, θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να προσπαθήσετε να είστε όσο πιο ψύχραιμοι και συγκρατημένοι γίνεται. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να ζητήσετε προαγωγή ή για να ξεκινήσετε μια καινούρια συνεργασία. Εάν χρειάζεται οπωσδήποτε να βάλετε μια υπογραφή ή να κλείσετε μια συμφωνία, θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους και να εξετάσετε όλες τις παραμέτρους, ώστε να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με εκπλήξεις. Προσπαθήστε με λίγα λόγια να περιορίσετε τα ρίσκα και τις παρορμητικές κινήσεις και επιλέξτε πιο ασφαλείς οδούς, καθώς και συνεργάτες που εμπιστεύεστε απόλυτα. Εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να επανεξετάσετε την επαγγελματική σας πορεία και να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας.