Ανάδρομος Δίας στον Υδροχόο 28/07/2021 – 18/10/2021: Και η τύχη μας αλλάζει

Ανάδρομος Δίας στον Υδροχόο 28/07/2021 – 18/10/2021: Και η τύχη μας αλλάζει

Ανάδρομος Δίας στον Υδροχόο 28/07/2021 – 18/10/2021: Και η τύχη μας αλλάζει

Ο ευεργέτης πλανήτης της αστρολογίας, ο τυχερός Δίας, συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, η οποία ξεκίνησε στις 20 Ιουνίου 2021 από το ζώδιο των ονειροπόλων Ιχθύων και στις 28 Ιουλίου 2021 μπαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου. Σε αυτό το επαναστατικό και πρωτοποριακό ζώδιο θα μείνει μέχρι τις 18 Οκτωβρίου 2021 σε ανάδρομη πορεία και έπειτα θα ορθοδρομήσει μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2021, όταν και θα αποχαιρετήσει τον Υδροχόο για να κάνει το ποδαρικό της νέας χρονιάς στους Ιχθύς. Όπως σας έχω γράψει πολλές φορές, όσο ο Δίας ήταν στους Ιχθύς ορθόδρομος (από τις 14/05/2021 – 20/06/2021) είδαμε περισσότερες ελευθερίες και χαμογέλασε λίγο το χειλάκι μας και μόλις ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του ο κλοιός άρχισε να σφίγγει ξανά. Τώρα που ο Δίας θα επιστρέψει στον Υδροχόο η κατάσταση θα επιβαρυνθεί. Οι περιορισμοί θα αυξηθούν και όσο αυξάνεται ο έλεγχος τόσο θα αυξάνονται παγκοσμίως και οι αντιδράσεις. Οπότε έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας μέχρι το τέλος του χρόνου σε όλο τον πλανήτη.

Το διάστημα που ο Δίας θα είναι ανάδρομος στον Υδροχόο (28/07/2021 – 18/10/2021) ο στόχος είναι να κάνουμε την ενδοσκόπηση μας. Να επανεξετάσουμε τους στόχους μας, τις επιδιώξεις μας, τις αποφάσεις μας και να δούμε αν όντως έχουμε πάρει το σωστό δρόμο στη ζωή μας ή αν έχουμε απομακρυνθεί από αυτό που θα μας κάνει ευτυχισμένους. Αυτή η απάντηση κρύβεται μέσα μας, ο καθένας μας ξέρει αν είναι στη σωστή σχέση, στη σωστή δουλειά, αν έχει καλούς φίλους ή αν οι καθημερινές του δραστηριότητες και συνήθειες τον εξελίσσουν ή τον ταλαιπωρούν και τον κρατάνε πίσω. Αν λοιπόν κάποιοι τομείς χωλαίνουν, η ανάδρομη πορεία του Δία θα σας βοηθήσει να τους εντοπίσετε, να αναγνωρίσετε τα λάθη σας και να κάνετε τις διορθωτικές κινήσεις που απαιτούνται. Ο Δίας θέλει να ακολουθήσουμε αυτό που μας κάνει χαρούμενους, αυτό που μας εξελίσσει και όχι αυτό που απλώς μας βολεύει. Η θέση του στον Υδροχόο αφορά όχι μόνο την ατομική μας ύπαρξη, αλλά και το τι κάνουμε ως σύνολο και ως κοινωνία και αν οι πράξεις μας ωφελούν το κοινό καλό.

Ας δούμε όμως την επιρροή της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του Δία από τον Υδροχόο σε όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Από τις 28 Ιουλίου μέχρι τις 18 Οκτωβρίου ο Δίας ανάδρομος στον Υδροχόο επηρεάζει τον τομέα των στόχων, των συνεργειών, των ομάδων στις οποίες είστε μέλη και των φίλων. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να δείτε άτομα με τα οποία είχατε χαθεί ή ίσως τα παραμελήσατε λόγω των συνθηκών. Είναι μια καλή περίοδος να εμβαθύνετε και πάλι στις σχέσεις σας και να αξιολογήσετε τι κοινό έχετε με τους ανθρώπους που κάνετε παρέα ή συνεργάζεστε και ποιοι από αυτούς σας κάνουν χαρούμενους και σας εξελίσσουν. Ίσως υπάρχουν κάποια εμπόδια στους στόχους σας και στα σχέδια σας, ιδιαίτερα αν πρόκειται για κάποιο ομαδικό έργο, αλλά έτσι σας δίνεται ο χρόνος να εξακριβώσετε τι λειτουργεί, τι όχι και τι πρέπει να αλλάξετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Το διάστημα της ανάδρομη πορείας του Δία στον Υδροχόο, δηλαδή από τις 28/7 έως τις 18/10, θα επηρεαστεί ο τομέας της καριέρας, των στόχων, του γάμου και της κοινωνικής καταξίωσης. Θα πρέπει λίγο να ρίξετε τους τόνους, να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που συμπεριφέρεστε στον χώρο εργασίας και ιδιαίτερα προς τους ανωτέρους σας. Επειδή τα πράγματα θα γίνονται με πιο αργούς ρυθμούς δεν θα πρέπει να είστε ανυπόμονοι και να πιέζετε καταστάσεις. Όπως επίσης να μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις, ιδιαίτερα αν αφορούν στο μέλλον της καριέρας σας, γι’ αυτό αν δεχτείτε κάποια επαγγελματική πρόταση μην απαντήσετε αμέσως θετικά ή αρνητικά, τουλάχιστον πριν δείτε όλες τις προοπτικές και τις λεπτομέρειες. Επίσης, αυτή την περίοδο θα μπορέσετε να επανεξετάσετε τις αποφάσεις που λάβατε μέσα στη χρονιά και να αξιολογήσετε αν όντως επιλέξατε το καλύτερο για εσάς και αν πρέπει τελικά να αλλάξετε ρότα για να βρείτε ό,τι σας κάνει πιο χαρούμενους και δημιουργικούς σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από σήμερα ξεκινά τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του ο Δίας στο ζώδιο του Υδροχόου, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Οκτωβρίου. Αυτό το διάστημα μπορεί να αποφασίσετε να διευρύνετε τις γνώσεις σας, να επιστρέψετε στα θρανία και να λάβετε κάποια εξειδίκευση που ενδεχομένως να σας οδηγήσει και σε διαφορετική σταδιοδρομία. Ίσως αλλάξετε και περιβάλλον διαμονής και να πάτε να ζήσετε ή να δουλέψετε εκτός των συνόρων. Θα έχετε και πολλές ευκαιρίες για ταξίδια, τα οποία όμως θα πρέπει να τα σχεδιάζετε με προσοχή και σύνεση για να αποφύγετε τυχόν προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν. Προσεκτικοί πρέπει να είστε και όσοι δίνετε εξετάσεις αυτή την περίοδο. Ίσως υπάρξουν δυσκολίες στις σχέσεις με δασκάλους και καθηγητές. Ακόμη, είναι μια καλή περίοδος να ανακαλύψετε τους λόγους που κάποιο σχέδιο σας απέτυχε στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας συνεχίζει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο μέχρι τον Οκτώβριο και στο διάστημα αυτό αδράξτε την ευκαιρία να επανεκτιμήστε αυστηρά τις επιλογές σας και να βρείτε τον σκοπό που θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει πιο αισιόδοξους για το μέλλον. Δεν χρειάζεται να φοβάστε και να μένετε κολλημένοι σε κάτι αν δεν σας εκφράζει πιά. Επίσης, τα οικονομικά σας που διαχειρίζεστε με άλλους (οικογένεια, συνέταιρους κλπ.), αλλά και θέματα περιουσιακά και κληρονομικά, θα επανέλθουν με κάποιον τρόπο στην επικαιρότητα. Ίσως τώρα θα συνειδητοποιήσετε κάποια λάθη διαχείρισης που έγιναν στο παρελθόν και θα τα βρείτε μπροστά σας, οπότε να είστε πολύ συνετοί με τα έσοδα και τα έξοδα σας. Ακόμη μπορεί να παρουσιάζονται έκτακτα έξοδα από φόρους, ασφάλειες και κληρονομικά και να αγχώνεστε για το πώς θα τα καλύψετε. Επίσης να είστε προσεκτικοί σε νέες συνεργασίες κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης του Δία και να εξετάζετε καλά και τις λεπτομέρειες σε συμβόλαια και συμβάσεις που είναι να υπογράψετε.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας περνά φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 18 Οκτωβρίου. Αυτό το διάστημα μπορεί να προκύψει η επιστροφή ενός πρώην συντρόφου ή να μπείτε στη διαδικασία να επανεξετάσετε τις σοβαρές σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Ίσως καταλάβετε ότι όλα μπορούν να γίνουν πιο εύκολα αν έχετε δίπλα σας τους σωστούς συνεργάτες και τις σωστές σχέσεις και ότι με τη στήριξη τους μπορείτε να πετύχετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας. Αρκεί  όμως να μην έχετε επιλέξει τα λάθος άτομα, είτε σε προσωπικές είτε σε επαγγελματικές σχέσεις, διότι τώρα θα φανούν οι αδυναμίες τους και οι διαφορές σας και θα πρέπει να λάβετε τις αποφάσεις σας, αν θέλετε να πάτε μπροστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Δία στον Υδροχόο μέχρι τις 18 Οκτωβρίου επηρεάζει τον τομέα της εργασίας, της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Έχετε κάνει τις σωστές επιλογές; Αν όχι πρέπει να υιοθετήσετε νέες πιο υγιεινές συνήθειες στη διατροφή σας, να ξεκινήσετε κάποιου είδους άσκηση και να αγαπήσετε το σώμα σας. Να βρείτε την ισορροπία στην εργασιακή σας ρουτίνα και να μην βάζετε τη δουλειά πάνω από την υγεία σας. Επίσης, τώρα θα συνειδητοποιήσετε τυχόν λάθος επιλογές που έχετε κάνει και έχετε επιβαρύνει τον οργανισμό σας και θα πρέπει να βρείτε εναλλακτικές που θα σας αποφορτίσουν. Ακόμη, αυτή την περίοδο προσέξτε τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας και μην αναλαμβάνετε εσείς τις δικές τους υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Μέχρι τις 18 Οκτωβρίου ο Δίας από τον Υδροχόο θα βρίσκεται ανάδρομος στον τομέα του έρωτα, της δημιουργικότητας, της ευχαρίστησης, των παιδιών και της αυτοέκφρασης. Έχετε κάποιο χόμπι που να σας ταιριάζει, να σας διασκεδάζει ή είστε όλο δουλειά και υποχρεώσεις; Αν έχετε θάψει το δημιουργικό κομμάτι του εαυτού σας, τότε θα πρέπει με κάποιον τρόπο να το φέρετε στην επιφάνεια όσο ο Δίας θα είναι ανάδρομος στον Υδροχόο. Επίσης, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε εργασίες και σχέδια που αφορούν ομάδες και συλλόγους, αλλά και με τα παιδιά και την οικογένειά σας. Ίσως υπάρξει θολούρα και σύγχυση σχετικά με οικογενειακά θέματα και θα κληθείτε να αναλάβετε πολλές ευθύνες απέναντι στα παιδιά σας αν είστε γονείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο θα επηρεάζει μέχρι τις 18 Οκτωβρίου τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως βρείτε περισσότερο χρόνο να περνάτε στο σπίτι με την οικογένεια σας και μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να ομορφύνετε τον χώρο σας και να ολοκληρώσετε κάποιες εργασίες που είχατε ξεκινήσει μέσα στο 2021 και μείνανε στη μέση. Όμως υπάρχει και το σενάριο να βγουν στην επιφάνεια τώρα όλα τα προβλήματα που είχατε κρύψει κάτω από το χαλάκι και να κληθείτε να τα αντιμετωπίσετε, είτε αυτά αφορούν στις σχέσεις σας με τα πρόσωπα της οικογένειας είτε το σπίτι ως ακίνητο που ενδεχομένως είχε κάποιες φθορές ή βλάβες και δεν τις επιδιορθώσατε σωστά. Επίσης, μπορεί να προκύψει κάποια αγοροπωλησία ακινήτου, μετακόμιση ή επιστροφή στις ρίζες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Δίας, συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του και από τους Ιχθύς μετακινείται στον Υδροχόο μέχρι τις 18/10. Αυτό το διάστημα θα είστε πιο περίεργοι και πιο περιπετειώδεις. Θα θέλετε να βγείτε, να διασκεδάσετε, να επικοινωνήσετε, να ψωνίσετε και να ταξιδέψετε! Όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε, πώς τα λέτε και σε ποιους τα λέτε. Επίσης, θα σας δοθούν ευκαιρίες αν εργάζεστε στους τομείς των πωλήσεων, της συγγραφής, στα ΜΜΕ να αναδείξετε τη δουλειά σας, αλλά να διπλοτσεκάρετε αυτά που γράφετε πριν τα δημοσιοποιήσετε. Και τα οικονομικά χρειάζονται προσοχή, όπως και η υγεία, αλλά και οι σχέσεις με τα αδέλφια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας ανάδρομος στον Υδροχόο μέχρι τις 18 Οκτωβρίου θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τις οικονομικές αποφάσεις που έχετε πάρει και ίσως αν χάσατε κάποια ευκαιρία που είχε καλές χρηματικές απολαβές να μπορέσετε να την ξανασυζητήσετε. Γενικά, θα πρέπει να είστε σωστοί και φειδωλοί στη διαχείριση των οικονομικών σας αυτή την περίοδο και αν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα αποταμίευσης θα ήταν πολύ καλό. Επειδή θα έχετε όρεξη για ψώνια και για σπατάλες και θα μπείτε πολλές φορές στον πειρασμό για μεγάλες ατασθαλίες, μην το κάνετε. Κρατηθείτε και μαζέψτε τα χέρια σας, αφού τα μισά από αυτά που θέλετε να πάρετε ουσιαστικά δεν τα χρειάζεστε. Οι ευκαιρίες στα επαγγελματικά θα είναι πολλές, αλλά θα πρέπει να επιλέξετε με σοφία και σύνεση. Όπου ακούτε πολλά κεράσια κρατήστε μικρό καλάθι και πάρτε τηλέφωνο τον δικηγόρο σας πριν υπογράψετε. Προσεκτικοί και στις προσωπικές σχέσεις, διότι βαθιά ριζωμένα προβλήματα του παρελθόντος μπορεί να στοιχειώσουν το παρόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Δία στο ζώδιο σας, από τις 28 Ιουλίου μέχρι τις 18 Οκτωβρίου, θα αποτελέσει το κατάλληλο διάστημα για να οραματιστείτε τους στόχους σας, να σκεφτείτε τι θα σας έκανε ευτυχισμένους και να ανοίξετε πανιά για να πετύχετε τα όνειρα σας. Αν κάτι δεν λειτουργεί στη ζωή σας, θα μπείτε στη διαδικασία να το διορθώσετε και αν αυτό δεν γίνεται, τότε θα το αφήσετε πίσω σας και θα ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα εστιάσετε περισσότερο στον εαυτό σας, στα θέλω σας και στις συναισθηματικές σας ανάγκες. Θα είναι μια περίοδος προσωπικής μεταμόρφωσης και ίσως ασχοληθείτε και με την εικόνα σας και περιποιηθείτε περισσότερο τον εαυτό σας, αλλά και το πνεύμα σας. Ακόμη κι ανάδρομος ο Δίας δεν σταματά να είναι χορηγός αισιοδοξίας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μέχρι τις 18 Οκτωβρίου ο ανάδρομος Δίας στον Υδροχόο θα σας οδηγεί σε πιο εσωτερικά ταξίδια και ίσως τα βάλετε με τον εαυτό σας για ό,τι λάθη επιστρέψατε να γίνουν. Δεν χρειάζεται να αυτομαστιγώνεστε, το μόνο που χρειάζεται είναι να συνειδητοποιήσετε τι πήγε στραβά και να το διορθώσετε, όχι να το αφήσετε να σέρνεται. Καλό είναι να βρείτε δραστηριότητες και χόμπι που σας ανεβάζουν ψυχολογικά και να δίνετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουράζεται και να χαλαρώνει. Δεν χρειάζεται να σας πιέζουν οι άλλοι με τα θέλω τους, οι συναισθηματικές σας ανάγκες είναι πολύ εύθραυστες και ίσως νιώθετε πώς ισορροπείτε σ’ ένα σχοινί που είναι έτοιμο να σπάσει. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Κοιτάξτε βαθιά μέσα σας τι θέλετε, τι σας κάνει ευτυχισμένους και θα βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε για να κοιτάξετε το μέλλον με αισιοδοξία. Εξάλλου λίγοι μήνες έμειναν για να επανέλθει ο Δίας στο δικό σας ζώδιο στις 30 Δεκεμβρίου και να σας χαρίσει την εύνοια του.