Είστε έτοιμοι για την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα; Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο

Είστε έτοιμοι για την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα; Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο

Είστε έτοιμοι για την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα; Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και της αμοιβαιότητας που μας βοηθάει να έρθουμε σε επαφή με τις επιθυμίες μας αλλά και να βρούμε τρόπους να τις πραγματοποιήσουμε, βρίσκεται στον Λέοντα από τις 5 Ιουνίου 2023 και θα παραμείνει εκεί έως τις 8 Οκτωβρίου 2023. Η Αφροδίτη στον Λέοντα λατρεύει την προσοχή, κάνει τα κεφάλια να γυρίζουν και τους θαυμαστές να παθαίνουν φρενίτιδα. Αυτή η Αφροδίτη είναι λουσάτη, φανταχτερή και φαντεζί. Έχει αυτοπεποίθηση ντίβας του κινηματογράφου και περπατάει λικνίζοντας το κορμί της μέσα σε χρυσαφένιο φόρεμα τοπ σχεδιαστή. Αγαπάει με απαράμιλλο σεξαπίλ και πάθος και η αγάπη της είναι τιμή και προνόμιο για τους άλλους. Παίζει τολμηρά και προκαλεί ρίγη θαυμασμού. Για την Αφροδίτη στον Λέοντα, η απόλαυση είναι τέχνη, έμφυτο ταλέντο, δικαίωμα και μια σειρά από ιεροτελεστίες ομορφιάς που την κάνουν να ακτινοβολεί σαν τον ήλιο.

Ενδοσκόπηση

Η Αφροδίτη συνήθως περνά μερικές εβδομάδες σε κάθε ζώδιο, έτσι αυτή η τετράμηνη παραμονή είναι ασυνήθιστη για τον πλανήτη του έρωτα. Όταν όμως συμβαίνει σε ένα τόσο λαμπερό και φλογερό ζώδιο οφείλουμε να αισθανθούμε ευγνωμοσύνη για την παρατεταμένη αυτή διαμονή. Η Αφροδίτη γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη κίνηση κάθε 18 μήνες, και αυτή τη χρονιά θα συμβεί μεταξύ 23 Ιουλίου και 4 Σεπτεμβρίου 2023. Ο Ιούλιος προμηνύεται πραγματικά πολύ καυτός, με ή χωρίς τους καύσωνες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Αφροδίτη θα παροτρύνει τον καθένα από μας να προσδιορίσει τι δεν τον βοηθά, όπως ένα μοτίβο ή μια συνήθεια γύρω από την αγάπη, τον έρωτα, την ευχαρίστηση ή την ομορφιά που είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε, ώστε να παλέψουμε, να διεκδικήσουμε, να ανακτήσουμε, να θεραπεύσουμε για να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Αν μπορεί να είναι δελεαστικό να ρίχνουμε την ευθύνη κάπου αλλού (το ζώδιο του Λέοντα έχει αχίλλειο πτέρνα το ευαίσθητο εγώ του), ο τρόπος που συμπεριφερόμαστε στους άλλους δεν είναι παρά μια αντανάκλαση του τρόπου με τον οποίο συμπεριφερόμαστε στον εαυτό μας.

Ερωτικές επιστροφές

Αυτό το διάστημα της ανάδρομης Αφροδίτης, χαμένες αγάπες μπορεί να επιστρέψουν από τη λήθη, ώστε να γίνει ένας απολογισμός για τα πράγματα που έχουν αλλάξει. Κάποιες φορές κάνετε έτσι ειρήνη με το παρελθόν και έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε ήρεμοι παρακάτω. Εάν η επιστροφή ενός πρώην υπόσχεται μια βελτίωση και κάποια θετική εξέλιξη, τότε μπορεί να αξίζει να παραμείνουν στη ζωή σας. Αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την εξερεύνηση τέτοιων προθέσεων και την επούλωση πληγών, κάτι που θα μπορούσε τελικά να οδηγήσει στο να αισθάνεστε λυτρωμένοι και πιο σίγουροι για τις επιλογές σας. Αυτό το διάστημα εμπνέει και είναι ιδανικό να ανοιχτείτε και να μιλήσετε από καρδιάς. Σημαντικές εξελίξεις μπορούν να συμβούν στις σχέσεις όταν εκφράζονται οι ανάγκες, τα συναισθήματα και οι αλήθειες του κάθε μέλους.

Βελτιωτικές κινήσεις

Καθώς έχει την υπογραφή του Λέοντα, αυτή η ανάδρομη Αφροδίτη θα μπορούσε να φέρει περισσότερη συνειδητότητα και επίγνωση σε θέματα που αφορούν την αυθεντικότητα, τη δημιουργικότητα και την αυτοέκφραση. Θα μας ζητήσει να επανεκτιμήσουμε πόσο αυθεντικοί και δοτικοί είμαστε στις συνεργασίες μας και αν πιστεύουμε ότι μπορούμε να εκφραστούμε ελεύθερα. Με κυβερνήτη τον Ήλιο, ο Λέων είναι ο χαρισματικός ερμηνευτής του ζωδιακού κύκλου και όλοι έχουν αυτό το ζώδιο σε κάποιο τομέα στον γενέθλιο χάρτη τους. Αυτή είναι μια ευκαιρία να σκεφτείτε τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσατε να επενδύσετε ή να κερδίσετε χρήματα από τα ιδιαίτερα χαρίσματα και τα ταλέντα σας. Μπορεί επίσης να θελήσετε να αναθεωρήσετε τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε τη δημόσια εικόνα σας και να σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους θα μπορούσατε να αποκτήσετε ακόμη περισσότερο κύρος και ηγετικά προσόντα στη ζωή σας.

Η εκδίκηση της ξανθιάς… και της μελαχρινής

Η Αφροδίτη μπήκε στον Λέοντα στις 5 Ιουνίου 2023 ενώνοντας τις δυνάμεις της με την σκιώδη βαμπ Λίλιθ, όπου και οι δύο θα συμπρωταγωνιστούν στο ίδιο έργο μέχρι τις 8 Οκτωβρίου 2023. Ο Λέων είναι το ζώδιο του φωτός, της λάμψης και της επιβεβαίωσης, της ευγενικής καταγωγής και της έκφρασης της. Η Λίλιθ πάλι είναι παιδί της νύχτας. Αν η Αφροδίτη ξέρει από αγάπη, η Λίλιθ έχει κυκλοφορήσει περισσότερο και ξέρει πώς να επιβιώνει σε ένα δύσκολο πατριαρχικό κόσμο. Αντιπροσωπεύει την σαγηνευτική γυναίκα της οποίας η σεξουαλικότητα είναι ταυτόχρονα μαγνήτης και απειλή. Σαν αχτύπητο δίδυμο αυτές οι δύο θα δείξουν σε όποιον τις αμφισβήτησε ή έπαιξε μαζί τους, τη θηλυκή τους υπεροχή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, σηκώνοντας στο τέλος με σημασία το καλοσχηματισμένο τους φρύδι. Με την Αφροδίτη και τη Λίλιθ στον Λέοντα είναι πολύ πιθανό να σταματήσετε να προσπαθείτε να διορθώσετε τα αδιόρθωτα και να αρχίσετε να διεκδικείτε ή να κάνετε θεαματικές, θεατρικές εξόδους. Οι σύντροφοι, η οικογένεια και οι φίλοι σας, θα ήταν φρονιμότερο να είναι σωστοί μαζί σας αλλιώς θα πρέπει να υποστούν κάποιες συνέπειες. Όταν η φωτεινή και η σκιώδης πλευρά μας συνεργάζονται αρμονικά υπάρχει αυτογνωσία. Και όταν γνωρίζεις τον εαυτό σου, ξέρεις καλά τι αξίζεις και τι δεν είσαι διατεθειμένος να ανεχτείς.

Οι σημαντικές όψεις

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης, ο πλανήτης του έρωτα και του χρήματος θα σχηματίσει και μερικές σημαντικές όψεις και με άλλους πλανήτες και αστεροειδείς.

Καθώς η Αφροδίτη ξεκινά το ανάδρομο ταξίδι της σχηματίζει ένα Yod με τον Πλούτωνα και τον Ποσειδώνα, το οποίο θα επηρεάζει από τις 23 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου 2023. Ένα Yod αναφέρεται μερικές φορές ως το «Δάχτυλο του Θεού», καθώς είναι σαν κάτι να μας υποδεικνύει μια κατάσταση στη ζωή μας που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Μπορεί να προκύψει κάτι που μας καθοδηγεί να εστιάσουμε την προσοχή μας σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και ίσως η έναρξη της ανάδρομης Αφροδίτης μας φανεί πιο έντονη εξαιτίας αυτού.

Στις 9 Αυγούστου 2023 η Αφροδίτη θα τετραγωνίσει τον Ουρανό κατά τη διάρκεια του ανάδρομου ταξιδιού της, κάτι που δείχνει κάποιες δυσκολίες και ξαφνικές αλλαγές. Μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές συνειδητοποιήσεις ή πληροφορίες που αλλάζουν το πώς νιώθουμε για κάποιον ή κάτι. Αυτή η όψη μπορεί επίσης να πυροδοτήσει ειδήσεις και γεγονότα που σχετίζονται με το γυναικείο φύλο ή το ερωτικό στοιχείο.

Στις 13 Αυγούστου 2023 η Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο, υποδηλώνοντας την αναγέννηση της Αφροδίτης και τη μεταμόρφωσή της από το βραδινό σε πρωινό άστρο. Είναι επίσης το σημείο του ανάδρομου ταξιδιού της, κατά το οποίο αρχίζουμε να έχουμε κάποια διορατικότητα για το τι προσπαθεί να μας διδάξει αυτή η αναδρομή της Αφροδίτης.

Στις 14 Αυγούστου 2023 η ανάδρομη Αφροδίτη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Χείρωνα και η αυτή είναι μια από τις πιο ευεργετικές όψεις, καθώς υπόσχεται θεραπεία και ανακούφιση. Το τρίγωνο της Αφροδίτης προς τον Χείρωνα μάς δείχνει ότι υπάρχει πραγματική δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε κάποιες πληγές του παρελθόντος και έτσι να οδηγηθούμε σε καλύτερες και πιο ικανοποιητικές σχέσεις.

Από τις 23 Αυγούστου μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου 2023 η Αφροδίτη και ο Ερμής θα είναι ανάδρομοι ταυτόχρονα, μαζί με τον Κρόνο, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα. Αυτή θα είναι μια ισχυρή περίοδος ανάδρομης ενέργειας, η οποία μπορεί να επιφέρει επιβράδυνση στο κοσμικό σκηνικό. Με την ενέργεια αυτή μπορεί να νιώθουμε λίγο νωθροί και ληθαργικοί ή να χρειάζεται να ξαναδούμε το παρελθόν. Ο ανάδρομος Ερμής και η Αφροδίτη μαζί μπορεί επίσης να επιφέρουν κάποιες δύσκολες συζητήσεις ή προβλήματα στην επικοινωνία.

Στις 22 Αυγούστου 2023 η ανάδρομη Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και αυτή η όψη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποια ζητήματα με ταξίδια ή χρήματα και τους τρόπους που τα διαχειριζόμαστε. Σε ευρύτερο επίπεδο, μπορεί επίσης να ρίξει το φως της δημοσιότητας σε ζητήματα που αφορούν τις καταναλωτικές δαπάνες και ζητήματα χρημάτων για μια χώρα στο σύνολό της.

Τα ζώδια που επηρεάζει περισσότερο η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα είναι:

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης σας και γι’ αυτό το ανάδρομο ταξίδι της είναι ακόμη πιο σημαντικό για εσάς. Περνώντας στον τέταρτο οίκο των συναισθηματικών θεμελίων, θα μπορούσατε να προβληματίζεστε με την οικογένεια, τον χώρο σας, και κάποιες ανασφάλειες γύρω από την αγάπη που προέρχονται από την οικογένεια ή την παιδική σας ηλικία. Αυτή είναι μια ευκαιρία να σκεφτείτε και να διεκδικήσετε το είδος της αγάπης και της οικειότητας που θέλετε να καλλιεργήσετε. Κάποιοι άλλοι μπορεί επίσης να σκέφτεστε πιο πρακτικά θέματα όπως επισκευές, μετακόμιση ή να επενδύσετε στο σπίτι σας για να γίνει πιο όμορφο και λειτουργικό.

ΛΕΩΝ

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης συντελείται στον πρώτο οίκο σας, κάτι που στην πραγματικότητα είναι μια πραγματικά μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας. Μπορεί να πειραματίζεστε με την αναμόρφωση του βιογραφικού σας ή του προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχετε τώρα τη δυνατότητα να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζετε την εικόνα και το όνομά σας και πώς αυτά προβάλλονται στον κόσμο. Επειδή ο πρώτος οίκος βρίσκεται στον άξονα με τον έβδομο οίκο των σχέσεων και της συνεργασίας, θα σκεφτείτε επίσης τη δυναμική των σχέσεων σας και πώς μπορεί να βρείτε περισσότερη αρμονία και ισορροπία για να νιώσετε πιο ικανοποιημένοι. Η Αφροδίτη θα ρίξει επίσης φως στις ασυνείδητες αμφιβολίες και στους φόβους που θα μπορούσαν να σας εμποδίσουν να αποκτήσετε την οικονομική σταθερότητα που αναζητάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η ανάδρομη Αφροδίτη επηρεάζει τον 10ο οίκο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σας, ωθώντας σας να ξανασκεφτείτε πώς προσεγγίζετε τους μεγάλους στόχους και πώς κερδίζετε φήμη στον επαγγελματικό σας χώρο. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι μια φιλοδοξία που κάποτε είχατε δεν σας ικανοποιεί πλέον, ή η καριέρα σας τώρα δεν σας γεμίζει όπως παλιά. Θα μπορούσατε να εμπνευστείτε και να οραματιστείτε εκ νέου έναν άλλο τρόπο για να αφήσετε το στίγμα σας στον χώρο που σας εμπνέει και τη διαδρομή που θα χρειαστεί να κάνετε για να φτάσετε σε αυτό το αποτέλεσμα. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να σχεδιάσετε πώς θα αποκτήσετε καλύτερη εικόνα και πώς να αυξήσετε τα έσοδα σας ή να ηγηθείτε στον οικονομικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον έβδομο οίκο του γάμου και των συνεργασιών, γι’ αυτό οι σχέσεις σας έρχονται στο προσκήνιο και βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής τώρα. Μπορείτε να κάνετε κάποιους απολογισμούς σχετικά με το τι προσφέρετε στις σχέσεις και τι παίρνετε ως αντάλλαγμα, είτε σε φιλικό, ερωτικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Η επικοινωνία των δικών σας και των δικών τους αναγκών θα μπορούσε να είναι το κλειδί για να αισθάνεστε πιο ικανοποιημένοι και να δείτε διαφορά σε αυτές τις σημαντικές σχέσεις. Εξετάστε προσεκτικά ή επαναξιολογήστε την εικόνα σας και σκεφτείτε μερικές αλλαγές που θα κάνουν τη διαφορά στην εμφάνιση σας.