Ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα 23/07/2023 – 04/09/2023: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα 23/07/2023 - 04/09/2023: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα 23/07/2023 – 04/09/2023: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

H Αφροδίτη συνδέεται με τη δύναμη της έλξης και μας δείχνει τι είναι όμορφο και θελκτικό για εμάς και τι έχει αξία στα μάτια μας. Συμβολίζει την ανάγκη μας να μοιραζόμαστε, να απολαμβάνουμε και να προσφέρουμε ευχαρίστηση στους γύρω μας, αλλά και στον εαυτό μας. Ο τρόπος με τον οποίο γοητεύουμε τους άλλους, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο εκφράζουμε την τρυφερότητα και το ενδιαφέρον μας, φαίνεται από την Αφροδίτη. Συνδέεται επίσης με τις επιθυμίες μας, τόσο τις υλικές όσο και τις συναισθηματικές, και μας φανερώνει τον τρόπο με τον οποίο θα τις ικανοποιήσουμε.

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Λέοντα

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 23/07/2023 έως τις 04/09/2023, είναι πραγματική πρόκληση η οποία μας καλεί να επαναπροσδιορίσουμε τις σχέσεις μας, να επανεξετάσουμε συνεργασίες και γενικώς να κάνουμε απαραίτητα ξεκαθαρίσματα σε μισοτελειωμένες καταστάσεις. Σε περιόδους ανάδρομης Αφροδίτης αρχίζουμε πολλές φορές να συνειδητοποιούμε ότι δεν λαμβάνουμε την ευχαρίστηση που επιθυμούμε μέσα στις σχέσεις μας ή ότι οι συμπεριφορές των άλλων δεν μας ταιριάζουν και πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές για να αισθανόμαστε καλύτερα με τον εαυτό μας. Θα επαναπροσδιορίσουμε την προσωπική μας αξία, όμως για να το κάνουμε αυτό ίσως χρειαστεί να έρθουμε σε επαφή με τις πιο σκοτεινές πλευρές των σχέσεων και με συναισθήματα που δεν είναι κοινωνικά αποδεκτά. Μπορεί λοιπόν να έρθουμε αντιμέτωποι με παγωμένα συναισθήματα, απόρριψη, φόβους και ανασφάλειες, αφού ξαφνικά συνειδητοποιούμε την απόσταση που μας χωρίζει με τους άλλους και τις διαφορές που παραβλέπαμε μέχρι τώρα. Ζητήματα που μας είχαν απασχολήσει στο παρελθόν θα κάνουν την εμφάνιση τους μέσα σε αυτό το διάστημα και θα νιώσουμε την ανάγκη να κλείσουμε οριστικά κάποιες εκκρεμότητες. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιοι να σκεφτούν το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρώην συντρόφους. Ωστόσο, θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι το διάστημα της ανάδρομης πορείας δεν θα είναι το κατάλληλο για να πάρουμε οριστικές αποφάσεις ή για να βγάλουμε συμπεράσματα που αφορούν σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά ζητήματα. Είναι όμως η κατάλληλη περίοδος για να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να δούμε πιο ξεκάθαρα τα κομμάτια που μας έλειπαν από το παζλ, προκειμένου να κατανοήσουμε τη συνολική εικόνα και να δούμε τι βήματα θα ακολουθήσουμε στην πορεία. Θα πρέπει να έχουμε στο νου μας ότι τα οριστικά αποτελέσματα των διεργασιών που θα γίνουν μέσα σε αυτό το διάστημα, θα φανούν μέχρι και τις 08/10/2023 που η Αφροδίτη θα βγει από τη φάση σκιάς.

Πάμε να δούμε πιο συγκεκριμένα πώς θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο από αυτή την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης στον Λέοντα

ΚΡΙΟΣ

Η πορεία της ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα θα σας βάλει σε μια διαδικασία να επανεξετάσετε τις ερωτικές σας σχέσεις και να δείτε εάν μέσα σε αυτές αισθάνεστε ο εαυτός σας και μπορείτε να εκφράσετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας. Δεν είναι απίθανο να έχετε επιστροφές από το παρελθόν. Εάν είστε γονείς θα επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις με τα παιδιά σας και θα δείτε τι είναι αυτό που πρέπει να διορθώσετε για να βελτιώσετε τον τρόπο που σχετίζεστε μαζί τους και να περνάτε πιο ευχάριστα. Επιπλέον, καλείστε να αναλογιστείτε εάν εμπλέκεστε με δραστηριότητες οι οποίες σας προσφέρουν χαρά και ευχαρίστηση ή ασχολείστε αποκλειστικά από συνήθεια ή από υποχρέωση απέναντι σε άλλους. Η ανάδρομη Αφροδίτη είναι μια καλή ευκαιρία να ψάξετε να βρείτε τρόπους για να εκφράσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα, αλλά και να τα εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα θα επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας με τους οικείους σας και τα άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Θα πρέπει να σκεφτείτε εάν στον χώρο του σπιτιού αισθάνεστε ασφάλεια και ευχαρίστηση ή αν θα πρέπει να αλλάξετε με κάποιο τρόπο τις συνθήκες που επικρατούν μέσα σε αυτό. Δεν αποκλείεται μέσα σε αυτό το διάστημα της ανάδρομης Αφροδίτης να σκεφτείτε την πιθανότητα μετακόμισης, ανακαίνισης ή συγκατοίκησης με κάποιον. Είναι σημαντικό να βρείτε τρόπους να έρθετε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας και να μοιράζεστε την ίδια στέγη με άτομα τα οποία σας κάνουν ευτυχισμένους και δεν θέλουν μόνο να λαμβάνουν από εσάς, αλλά και να σας προσφέρουν. Όμως, ακόμα πιο σημαντικό είναι να τα έχετε καλά με τον ίδιο σας τον εαυτό και να είστε ήρεμοι, γαλήνιοι και προστατευμένοι ακόμα και μόνοι σας. Θα επαναξιολογήσετε λοιπόν τη σχέση με τον εσωτερικό σας κόσμο και θα να αναλογιστείτε τι είναι αυτό που σας προσφέρει ασφάλεια και ικανοποίηση όταν δεν έχετε κανέναν άλλο γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα θα σας βάλει σε μια διαδικασία να επανεξετάσετε τις γνωριμίες, τις κοινωνικές σας επαφές και τη σχέση σας με αδέρφια, ξαδέρφια και γείτονες. Γενικώς, θα πρέπει να επαναξιολογήσετε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε και αλληλεπιδράτε με τους ανθρώπους γύρω σας. Θα αναρωτηθείτε εάν οι επαφές που έχετε κάνει και οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφεστε σε καθημερινό επίπεδο αξίζουν τον χρόνο και την ενέργεια που αφιερώνετε ή θα πρέπει να κόψετε δεσμούς ή να αραιώσετε με κάποιους. Ίσως μέσα σε αυτό το διάστημα να ανακαλύψετε κάποια νέα πνευματικά ενδιαφέροντα και δραστηριότητες που σας ελκύουν και σας προσφέρουν ευχαρίστηση ή να έχετε κάποιες νέες δημιουργικές ιδέες τις οποίες θα πρέπει να βρείτε τρόπο να τις αξιοποιήσετε προς όφελος σας. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να πάτε μια εκδρομή ή ένα κοντινό ταξίδι το οποίο θα σας ανανεώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα θα επαναξιολογήσετε τη σχέση σας με το χρήμα και τα υλικά αποκτήματα και θα αναζητήσετε νέους τρόπους προκειμένου να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Καλείστε να σκεφτείτε σε τι ξοδεύετε τα χρήματα σας και εάν έχετε κάνει κάποιες λάθος κινήσεις οι οποίες σας έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού και τι μπορείτε να διορθώσετε. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες και να προσέξετε ιδιαίτερα τις αγορές σας, καθώς μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να αδειάσει το πορτοφόλι σας. Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας, θα πρέπει να σκεφτείτε εάν αντλείτε χαρά, ικανοποίηση και αναγνώριση μέσα σε αυτές ή αν η συμπεριφορά των άλλων σας δημιουργεί ανασφάλεια και ρίχνει την αυτοεκτίμηση σας.

ΛΕΩΝ

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο σάς προτρέπει να αναθεωρήσετε τους στόχους σας και τον τρόπο με τον οποίο διεκδικείτε τα θέλω σας. Θα επαναξιολογήσετε τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους, τον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας και τις εντυπώσεις που δημιουργείτε, κυρίως στις πρώτες γνωριμίες που κάνετε. Μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας, καλείστε να σκεφτείτε τον τρόπο που ανταποκρίνεστε στις προσδοκίες των άλλων, να δείτε τι πρωτοβουλίες πρέπει να αναλάβετε και κυρίως να αναλογιστείτε μήπως θα πρέπει να διεκδικήσετε περισσότερη αυτονομία και ανεξαρτησία. Ίσως μέσα σε αυτό το διάστημα αποφασίσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές, τόσο στη συμπεριφορά σας όσο και στην εξωτερική σας εμφάνιση, που θα σας ανανεώσουν και θα σας εκφράζουν περισσότερο. Δεν είναι απίθανο κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της να σας θυμηθούν ή να θυμηθείτε παλιές ερωτικές σχέσεις. Θα μπείτε στη διαδικασία να αξιολογήσετε επίσης σχέσεις και υπάρχουσες συνεργασίες και να πάρετε αποφάσεις για τη συνέχιση ή τη διακοπή τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα θα μπείτε σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης και καλείστε να εκτιμήσετε την πορεία που έχετε διανύσει έως τώρα και να αναλογιστείτε τα λάθη, τα απωθημένα σας και οτιδήποτε έχει μείνει ανεκπλήρωτο και μπορεί να σας δημιουργεί αίσθημα ανασφάλειας. Θα έρθετε αντιμέτωποι με το παρελθόν και με βαθιά συναισθηματικά περιεχόμενα και θα μπείτε στη διαδικασία να αποφασίσετε τι πρέπει να αφήσετε πίσω σας οριστικά χωρίς να σας επηρεάζει πλέον στο παρόν, είτε πρόκειται για ερωτικές είτε για επαγγελματικές ή φιλικές σχέσεις. Σας δίνεται λοιπόν μια ευκαιρία να κλείσετε εκκρεμότητες και να βρείτε τρόπους να απαλλαγείτε από άγχη και φοβίες. Δώστε προσοχή σε κινήσεις που μπορεί να κάνετε παρασκηνιακά ή κρυφά από τους άλλους, όπως επίσης και μυστικούς έρωτες που μπορεί να έχουν μια απροσδόκητη εξέλιξη.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα βάζει στο στόχαστρο τις φιλικές σας σχέσεις, τις παρέες σας, τις σχέσεις σας με συνεργάτες και τις κοινωνικές σας επαφές. Είναι πιθανό αυτό το διάστημα να επαναξιολογήσετε τη φιλία σας με κάποιο άτομο, αφού μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με πλευρές του που σας δυσαρεστούν ή σας απογοητεύουν. Ίσως να διαπιστώσετε ότι σας χωρίζουν περισσότερα από όσα σας ενώνουν με κάποια άτομα που θεωρούσατε κοντά σας ή να μην ταυτίζονται πλέον οι απόψεις και οι ιδέες σας. Επιπλέον, θα αναθεωρήσετε κάποιους στόχους και όνειρα που είχατε, διότι μπορεί μέσα σε αυτό το διάστημα να συνειδητοποιήσετε ότι δεν σας εκφράζουν πλέον ή ότι για κάποιο λόγο δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Προσπαθήστε να βρείτε συμμάχους και ομοϊδεάτες στην κοινωνική σφαίρα της ζωής, οι οποίοι θα μπορούν να σας καταλάβουν και θα συμμερίζονται τον τρόπο σκέψης σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Λέοντα επηρεάζει τον τομέα που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας και τις φιλοδοξίες σας. Θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας με τους ανωτέρους και με άτομα εξουσίας και θα επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Καλείστε να δείτε τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε στην κοινωνική σφαίρα της ζωής επειδή σας προσφέρει ικανοποίηση και ευχαρίστηση και όχι επειδή σας το επιβάλλουν οι άλλοι. Θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με τη φήμη, την κοινωνική αναγνώριση και την εικόνα που προβάλλετε προς τα έξω και θα έρθετε αντιμέτωποι με σημαντικά διλήμματα. Είναι σημαντικό να κάνετε επαγγελματικές συμφωνίες ή να πάρετε αποφάσεις οι οποίες θα σας εξασφαλίσουν σταθερότητα, αλλά ταυτόχρονα θα σας προσφέρουν ευχαρίστηση και θα αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης Αφροδίτης στον Λέοντα θα επαναξιολογήσετε θέματα που σχετίζονται με σπουδές ή εξωτερικό και οτιδήποτε αφορά την πνευματική σας εξέλιξη. Θα μπει στο μικροσκόπιο η σχέση σας με καθηγητές ή με άτομα τα οποία έχουν τον ρόλο του μέντορα στη ζωή σας με κάποιο τρόπο και θα επαναπροσδιορίσετε τις απόψεις σας και τα πιστεύω σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να σκεφτείτε να ξεκινήσετε ένα μεταπτυχιακό, να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας ή να αλλάξετε κατεύθυνση σπουδών. Άλλοι θα αρχίσουν να σκέφτονται τις δυνατότητες που έχουν σε μια άλλη χώρα ή να λάβουν βοήθεια και καθοδήγηση από ένα άτομο που βρίσκεται στο εξωτερικό. Είναι σημαντικό να βρείτε τι είναι αυτό που σας προσφέρει ευχαρίστηση και κυρίως να ανακαλύψετε ποιο μονοπάτι είναι εκείνο που θα σας οδηγήσει στο να εκπληρώσετε τους πολυπόθητους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα θα σας βάλει σε μια διαδικασία να επαναπροσδιορίσετε τις οικονομικές σας συμφωνίες και κυρίως ό,τι έχει να κάνει με δάνεια, τράπεζες, ασφαλιστικά ζητήματα ή τα οικονομικά που διαχειρίζεστε από κοινού με άλλους. Καλείστε να δείτε τι έχει πάει λάθος και τι μπορείτε να κάνετε από εδώ και πέρα, προκειμένου να επωφεληθείτε ή να τακτοποιήσετε χρέη και εκκρεμότητες. Επιπλέον, θα μπουν στο στόχαστρο οι βαθιά συναισθηματικές σας σχέσεις και καλείστε να αναρωτηθείτε τι πρέπει να αλλάξει ριζικά, προκειμένου να νιώσετε περισσότερη ασφάλεια μέσα σε αυτές. Είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με διλήμματα σε ό,τι αφορά την πορεία μιας σχέσης και να αισθανθείτε αρκετά μπερδεμένοι. Μέσα σε όλο αυτό δεν αποκλείεται να επανέλθει στο προσκήνιο ένας/μια πρώην που θα σας φορτίσει και θα αναμοχλεύσει τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Τώρα θα τεσταριστεί η εμπιστοσύνη μέσα στη σχέση σας και θα διαπιστώσετε εάν υπάρχουν γερές βάσεις για να προχωρήσει παρακάτω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα επηρεάζει άμεσα τις σχέσεις σας με τους άλλους και σας βάζει σε μια διαδικασία να επαναξιολογήσετε τον τρόπο με τον οποίο σχετίζεστε και κυρίως να αναρωτηθείτε εάν λαμβάνετε ευχαρίστηση και ικανοποίηση τόσο από τις ερωτικές σχέσεις όσο και από τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να δεσμευτείτε και να ξεκινήσετε κάτι νέο, όμως μπορείτε να δείτε εάν οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας έχουν περιθώρια βελτίωσης ή θα πρέπει να λήξουν οριστικά. Ίσως τώρα να συνειδητοποιήσετε ότι οι άλλοι έχουν χαρακτηριστικά που δεν σας ταιριάζουν και τόσο καιρό τα παραβλέπατε και εθελοτυφλούσατε. Καλείστε να απαλλαγείτε από συμπεριφορές που σας βλάπτουν και να απομακρυνθείτε από ανθρώπους που δεν έχουν σκοπό να σας δώσουν πίσω όσα τους δίνετε και εσείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα θα επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας και τους υφισταμένους σας και γενικώς θα μπείτε σε μια διαδικασία να δείτε τι είναι αυτό που δεν σας ικανοποιεί μέσα στον χώρο εργασίας σας και πρέπει να αλλάξει. Ίσως μέσα σε αυτό το διάστημα να συνειδητοποιήσετε ότι η καθημερινότητα σας δεν σας προσφέρει ευχαρίστηση και θα πρέπει να υιοθετήσετε έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής. Καλείστε να σκεφτείτε μήπως πρέπει να μην υπερφορτώνετε το πρόγραμμα σας με υποχρεώσεις και να βάλετε δραστηριότητες οι οποίες σας προσφέρουν ευχαρίστηση και σας αποφορτίζουν από την ένταση και το άγχος. Επιπλέον, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα το σώμα σας και την υγεία σας και να δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να αισθάνεστε καλύτερα με τον εαυτό σας και να νιώθετε πιο υγιείς.