Αφροδίτη στους Ιχθύς από τις 27/01/2023: Εύνοια στον έρωτα και στα οικονομικά για 4 ζώδια

Αφροδίτη στους Ιχθύς από τις 27/01/2023: Εύνοια στον έρωτα και στα οικονομικά για 4 ζώδια

Αφροδίτη στους Ιχθύς από τις 27/01/2023: Εύνοια στον έρωτα και στα οικονομικά για 4 ζώδια

Αγάπη δίχως όρια

Η θεά του έρωτα, των σχέσεων, αλλά και του χρήματος, ολοκληρώνει τον κύκλο της στον ζωδιακό με την είσοδο της στο συμπονετικό ζώδιο των Ιχθύων από τις 27/01/2023. Η Αφροδίτη βρίσκεται σε έξαρση στους Ιχθύς, κάτι που σημαίνει ότι σε αυτό το ζώδιο λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αρκεί να σκεφτούμε ότι η Αφροδίτη συμβολίζει τον τρόπο με τον οποίο μοιραζόμαστε και σχετιζόμαστε με τους άλλους και οι Ιχθύες είναι το ζώδιο εκείνο που συμβολίζει την ανιδιοτέλεια και την προσφορά χωρίς όρια. Η αγάπη τώρα δεν μπορεί να μπει σε καλούπια και νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευαισθησίες μας και όλα όσα αισθανόμαστε χωρίς να αναλογιστούμε τις συνέπειες. Θα είμαστε δίπλα σε όποιον έχει ανάγκη τη βοήθεια και την υποστήριξη μας και δεν θα διστάσουμε να θυσιαστούμε για τους άλλους και να αφήσουμε στην άκρη τις προσωπικές μας επιθυμίες. Οι σχέσεις που ξεκινάνε τώρα θυμίζουν κάτι από παραμύθι ή ένα ερωτικό μυθιστόρημα, αφού ο ρομαντισμός απογειώνεται, όλα μοιάζουν ιδανικά και μας περνάει από το μυαλό η επιθυμία του «για πάντα». Το συναίσθημα τώρα υπερτερεί και η λογική μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Δεν μας ενδιαφέρει πόσο θα κρατήσει μια σχέση και παραβλέπουμε εμπόδια που μπορεί να προκύπτουν. Αντιθέτως, εστιάζουμε στο πόσο δυνατό είναι αυτό που νιώθουμε. Αυτό βέβαια μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις, αφού κάποιες φορές μπορεί να παρασυρθούμε από το συναίσθημα και να μην κρίνουμε αντικειμενικά τους ανθρώπους και τις καταστάσεις. Μέχρι και τις 19/02/2023 που η Αφροδίτη θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο, προσπαθήστε να μην εξιδανικεύετε ανθρώπους που δεν το αξίζουν και να μην έχετε προσδοκίες που δεν μπορούν να εκπληρωθούν.

Γενναιοδωρία, αλλά και έλλειψη μέτρου

Στο κομμάτι των οικονομικών, η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση είναι εξίσου γενναιόδωρη και δοτική, όμως της λείπει η πρακτική σκέψη και η οργάνωση. Θα νιώσουμε την επιθυμία να ξοδέψουμε χρήματα για τους αγαπημένους μας και θα βρούμε τρόπους να χαλαρώσουμε και να ξεπεράσουμε τα άγχη της καθημερινότητας μας. Είναι επίσης η κατάλληλη ευκαιρία για να αξιοποιήσουμε τα καλλιτεχνικά μας ταλέντα και τις δημιουργικές μας ικανότητες και να βρούμε καινούριες πηγές εισοδήματος που μπορεί να σχετίζονται με αυτά. Θα πρέπει να προσπαθήσετε βέβαια να έχετε ένα μέτρο και να είστε πιο συγκρατημένοι στην οικονομική σας διαχείριση, γιατί θα είναι εύκολο να παρασυρθείτε σε υπερβολές. Αποφύγετε λοιπόν σημαντικές αγορές και προτιμήστε να ξοδέψετε χρήματα για τέχνη και ομορφιά ή για δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας φέρνουν πιο κοντά με τους αγαπημένους σας.

Ας πάμε να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητοί Καρκίνοι, η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με άλλο μάτι και να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας. Είναι γεγονός ότι το προηγούμενο διάστημα με την Αφροδίτη στον Υδροχόο το κλίμα ήταν πιο βαρύ και δεν είχατε την ευκαιρία να χαλαρώσετε. Τώρα όμως θα νιώσετε την επιθυμία να αφήσετε στην άκρη τα προβλήματα και θα εστιάσετε σε όσα σας γεμίζουν χαρά και θετική διάθεση. Είστε έτοιμοι να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, και δεν θα διστάσετε να ρισκάρετε και να τολμήσετε το επόμενο βήμα. Η τύχη άλλωστε θα είναι με το μέρος σας και οι συνθήκες θα ευνοήσουν τις προσπάθειες σας. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτό το διάστημα για να προωθήσετε τα σχέδια σας, να ταξιδέψετε, να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Αν και είστε άτομα που αγαπούν τη συνήθεια και προτιμούν γνώριμες και ασφαλείς καταστάσεις, τώρα θα νιώσετε την επιθυμία να μπείτε σε νέες περιπέτειες και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Αν είστε αδέσμευτοι, η Αφροδίτη μπορεί να σας φέρει έναν καινούριο έρωτα με ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας ή εθνικότητας, ή ένα πρόσωπο που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και με κάποιο τρόπο θα καταφέρει να σας αλλάξει την κοσμοθεωρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων και θα ευνοήσει τις πιο σημαντικές σχέσεις της ζωής σας, αλλά και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Εάν είστε ελεύθεροι, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και είναι βέβαιο ότι θα καταφέρετε να γοητεύσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Τώρα θα νιώσετε πιο έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα και δεν θα διστάσετε να μπείτε σε μια καινούρια σχέση ή να δώσετε ευκαιρία σε ένα άτομο που προσπαθεί να σας προσεγγίσει. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, το κλίμα θα είναι πολύ πιο ήρεμο και θα αποφύγετε με κάθε κόστος τις εντάσεις και τους διαπληκτισμούς. Η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να εστιάσετε σε όσα σας συνδέουν με το άλλο άτομο και θα σας δώσει την ευκαιρία να αναζητήσετε από κοινού λύσεις σε προβλήματα χωρίς να συγκρουστείτε με το ταίρι σας. Οι σχέσεις τώρα χαρακτηρίζονται από αρμονία, επομένως καλείστε να αφήσετε στην άκρη τις δυσκολίες, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ο ένας την παρουσία του άλλου. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά ζητήματα, οι συμφωνίες που θα κάνετε τώρα θα είναι ιδιαίτερα επικερδείς για εσάς και είναι πιθανόν γνωρίσετε ανθρώπους οι οποίοι θα αναγνωρίσουν την αξία σας και θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τις ικανότητες σας. Είστε από φύση σας άτομα που αναλαμβάνουν πολλές ευθύνες και προτιμούν να παίρνουν όλα τα βάρη επάνω τους, όμως αυτή η θέση της Αφροδίτης θα σας υπενθυμίσει ότι είναι σημαντικό να συνεργάζεστε αρμονικά με τους άλλους και να μην προσπαθείτε διαρκώς να αποδείξετε ότι μπορείτε να φέρετε εις πέρας τα πάντα χωρίς καμία απολύτως βοήθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο πολύ φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων και εγκαινιάζει μια εξαιρετικά ερωτική, αλλά και δημιουργική περίοδο για εσάς. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτή είναι η ευκαιρία σας να λάμψετε και να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό. Το φλερτ και οι νέες γνωριμίες είναι μέσα στο παιχνίδι των ημερών, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να γνωρίσετε τον έρωτα ή να πάρετε την επιβεβαίωση από το αντικείμενο του πόθου σας. Εκπέμπετε άλλωστε τέτοια γοητεία, αλλά και μαγνητισμό, που δύσκολα θα αφήσετε ασυγκίνητους τους γύρω σας. Αν και γενικά είστε κλειστοί και δύσκολα ανοίγεστε στους άλλους, τώρα θα είστε πιο εξωστρεφείς και δεν θα διστάσετε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας. Καταστάσεις που θα ξεκινήσουν τώρα θα είναι παθιασμένες, θα σας γεμίσουν ενθουσιασμό και θα εκτοξεύσουν την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, τώρα με την Αφροδίτη σε αυτή τη θέση θα νιώσετε ξανά όπως στα πρώτα σας ραντεβού, αφού η φλόγα μεταξύ σας θα αναζωπυρωθεί και ο ένας θα διεκδικήσει ξανά τον άλλον. Σε επαγγελματικό επίπεδο, διανύετε μια άκρως δημιουργική περίοδο και θα μπορέσετε να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας με μεγαλύτερη ευκολία. Αν είστε καλλιτέχνες ή ασχολείστε με επάγγελμα που σχετίζεται με την αισθητική ή την ομορφιά, εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας ή για να ξεκινήσετε κάτι δικό σας που θα σας ξεχωρίσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε εκείνοι που θα φιλοξενήσετε τον πλανήτη του έρωτα και του χρήματος έως τις 19/2, επομένως είστε από εκείνους/ες που θα έχουν μεγάλη εύνοια τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο αισθάνεται πολύ άνετα, αφού μπορεί να ξεδιπλώσει τον καλύτερο της εαυτό. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα βελτιωθούν και θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας ή με ένα πρόσωπο που είχε απομακρυνθεί από τη ζωή σας. Θα αναζητήσετε την ηρεμία και την ισορροπία μέσα στις σχέσεις σας και θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να αποφύγετε καβγάδες και εντάσεις. Είστε λοιπόν πρόθυμοι να κάνετε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις ή ακόμα και να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο, αρκεί βέβαια να το αξίζει. Τα συναισθήματα τώρα θα είναι πολύ έντονα και θα μπορέσετε να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον και να μπείτε στη θέση του. Αν είστε αδέσμευτοι, η Αφροδίτη θα σας χαρίσει ομορφιά, γοητεία και αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσει να κερδίσετε το πρόσωπο που έχετε απέναντι σας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για να ασχοληθείτε με την εμφάνιση και το στυλ σας. Στον οικονομικό τομέα θα είστε εξίσου ευνοημένοι τώρα και είναι πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να έχετε κέρδη ή έσοδα που θα σας δώσουν μια ανάσα. Εάν θέλετε να επενδύσετε, να κάνετε μια σημαντική αγορά ή να προχωρήσετε σε συνεργασία που υπόσχεται επιτυχία, τώρα είναι η στιγμή να το τολμήσετε.