Αφροδίτη στους Ιχθύς: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Αφροδίτη στους Ιχθύς: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Αφροδίτη στους Ιχθύς: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Το ζώδιο των Ιχθύων είναι μία αγαπημένη θέση για την Αφροδίτη, διότι εκεί βρίσκεται σε έξαρση. Αυτό σημαίνει ότι ο πλανήτης της αγάπης ανεβαίνει σε «βάθρο», ώστε αυτά που εκπροσωπεί να λάμψουν σε όλο τους το μεγαλείο.

Ευαισθησία και καλοσύνη

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 25/2 έως τις 20/3 και κατά τη διάρκεια της διέλευσης της από αυτό το μεταβλητό ζώδιο, θα επιθυμούμε βαθύτερες και ουσιαστικές σχέσεις πού να δίνουν νόημα στη ζωή μας. Η συναισθηματική και άκρως ευαίσθητη πλευρά αυτού του ζωδίου μας διδάσκει για την αγάπη χωρίς όρια, τη βαθιά κατανόηση και την ψυχική εγγύτητα.

Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση αγγίζει και λιώνει ακόμη και τις σκληρότερες καρδιές, με την ευαισθησία και την καλοσύνη της, ενώ ταυτόχρονα παραμερίζει το «εγώ» πού είναι το εμπόδιο ανάμεσα στην ολοκληρωτική και απόλυτη ένωση των ψυχών. Όταν το τραγούδι της Αφροδίτης-σειρήνας κυριαρχεί, κάποιος μπορεί να χαθεί στον κόσμο της ονειροπόλησης και του απόλυτου ρομαντισμού.

Φαντασία και ωραιοποίηση

Για αυτό τον λόγο πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να μην οδηγηθούμε σε χίμαιρες, καθώς η φαντασία μπορεί να μας παραπλανήσει και να ωραιοποιούμε καταστάσεις που δεν είναι ρεαλιστικές ή επωφελείς. Οδηγός μας πρέπει να είναι το φως, η αλήθεια, το αγαθό και όλα αυτά να λειτουργήσουν σαν πυξίδα ώστε να μη χαθούμε στο πέλαγος της ζωής. Η πίστη σε κάτι ανώτερο και οι αόρατες δυνάμεις που μας ενώνουν με το σύμπαν, αυξάνονται αυτό το διάστημα μαζί με τις διαισθητικές μας ικανότητες. Οι Ιχθύες είναι ένα ιδιαίτερα πνευματικό ζώδιο! Η μεταμέλεια και η συγχώρεση είναι τα εργαλεία που μας προσφέρει η αγάπη για να διορθώσουμε την πορεία μας και να εξαγνίσουν την ψυχή και το πνεύμα μας. Με την αγάπη, την πίστη, την τέχνη, η Αφροδίτη στους Ιχθύς δημιουργεί μία γέφυρα ανάμεσα στον κόσμο μας και αυτό των ιδεών και ενώνεται με την ανώτερη σφαίρα.

Τι μπορούμε να κάνουμε για να αξιοποιήσουμε τη διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο των Ιχθύων:

  • Να μοιραστούμε την αγάπη, την τρυφερότητα και τα πιο βαθιά μας συναισθήματα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.
  • Να δείξουμε καλοσύνη και συμπόνια όπου χρειάζεται.
  • Να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε.
  • Να αξιοποιήσουμε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα μας για να εκφραστούμε μέσω της τέχνης.
  • Να χρησιμοποιήσουμε περισσότερο τη διαίσθηση μας.
  • Να αγοράσουμε αντικείμενα ή διακοσμητικά (φενγκ-σούι/ενεργειακούς κρυστάλλους) που φέρνουν τύχη και προστασία.

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στους Ιχθύς τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου.

ΚΡΙΟΣ

Παρά το γεγονός ότι οι Κριοί δε νιώθετε άνετα με την εσωστρέφεια και την εσωτερική αναζήτηση, με κάποιον τρόπο οι συνθήκες σας αναγκάζουν να μπείτε σε τέτοιες διαδικασίες. Ίσως για να επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας, ίσως για να αφήσετε να κυλήσει από πάνω σας ό,τι δεν είναι ελπιδοφόρο, ό,τι βαραίνει την ψυχή και το μυαλό σας.

Στον επαγγελματικό τομέα τα μηνύματα είναι αισιόδοξα και ίσως πάρετε κάποια προαγωγή. Προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι με τα έξοδα αυτό το διάστημα. Αφεθείτε σε μία ρομαντική βράδια με το ταίρι σας στις 13/3, που με τη βοήθεια του Ποσειδώνα όλα θα μοιάζουν μαγικά και παραμυθένια.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρχίζετε να νιώθετε πιο κοινωνικοί με αυτήν τη φιλική για εσάς Αφροδίτη και είστε έτοιμοι να χαρείτε τον ανοιξιάτικο καιρό με φίλους ή και κάποιο νέο αισθηματικό ενδιαφέρον. Επαγγελματικά, υπάρχει κινητικότητα και έχετε καταφέρει να ξεχωρίσετε με τις ικανότητές σας εισπράττοντας και τις ανάλογες απολαβές. Η αυτοπεποίθησή σας αυξάνεται με τις καλές σας επιδόσεις και αυτό σας κάνει πιο περιπετειώδεις ή τολμηρούς με το ταίρι σας. Αυτή η αισιόδοξη διάθεση θα φέρει μία φρέσκια πνοή και ρομαντισμό στη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη διέλευση της Αφροδίτης από τον 10ο οίκο σας, θα είστε στα καλύτερά σας μαγνητίζοντας τα πλήθη, ιδιαίτερα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Θα πρέπει όμως, να παραμείνετε προσγειωμένοι αν δεν θέλετε να ξυπνήσετε αντιζηλίες ή αντιπάθειες. Αποφύγετε επίσης να αναλώνεστε με αδιέξοδες σκέψεις που εμποδίζουν τη θετική σας ενέργεια και δράση. Ίσως να κάνετε κάποια σημαντική αγορά και να ξοδέψετε χρήματα για κάτι που από καιρό ονειρεύεστε. Τα οικονομικά σας δείχνουν αυξητικές τάσεις και αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε αυτό το δώρο στον εαυτό σας. Θα υπάρχει πολύ φλερτ στον χώρο της εργασίας σας. Αν είστε δεσμευμένοι, θα σας ευνοήσει να κάνετε ρομαντικές εξόδους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε αποφασίσει να αποδείξετε στον εαυτό σας και στους γύρω σας, ότι είστε αισιόδοξοι και έτοιμοι να πάρετε τα ρίσκα σας στον αισθηματικό τομέα, ώστε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Ένας από τους καλύτερους τρόπους που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή τη διέλευση, είναι να παραμείνετε ανοιχτοί στις προκλήσεις, αλλά και τις προσκλήσεις. Είτε διαδικτυακά, είτε βγαίνοντας πιο συχνά, επικοινωνήστε όσο περισσότερο μπορείτε. Μία μικρή απόδραση με τον σύντροφό σας θα κάνει θαύματα στη σχέση σας. Εργασίες που σχετίζονται με τα ΜΜΕ, τις  μεταφορές και τα επαγγέλματα επικοινωνίας, ή εργασίες σχετικές με ταξίδια ή εξωτερικό, αρχίζουν να παρουσιάζουν κινητικότητα και θα είναι για εσάς πηγή εσόδων αυτό το διάστημα.

ΛΕΩΝ

Αν νιώθετε ότι τα οικονομικά ή τα αισθηματικά σας δεν πηγαίνουν όσο καλά θα θέλατε, η Αφροδίτη σάς καλεί να σκεφτείτε πιο αισιόδοξα και να αλλάξετε την εσωτερική σας ματιά. Οι φοβίες και οι ανασφάλειες ξεκινάνε από μέσα μας και εξωτερικεύονται στο περιβάλλον, δημιουργώντας αγκυλώσεις. Βρείτε αυτά που σας κάνουν να νιώθετε ευγνωμοσύνη, σταματήστε να είστε αποσυνδεδεμένοι από τα συναισθήματά σας και να καταπιέζετε την ψυχή σας. Οι γκρίζες ζώνες της ζωής σας θα μεταμορφωθούν μαγικά, αρκεί να τις φωτίσετε με το φως της αλήθειας και της αισιοδοξίας. Ο φυσικός σας μαγνητισμός θα είναι αυξημένος. Υπάρχουν κέρδη κυρίως στα κοινά οικογενειακά οικονομικά σας, αλλά και πολλά έξοδα ή χρέη που πρέπει να τακτοποιηθούν. Με σωστή διαχείριση και καλύτερη διάθεση, όλα θα μπουν σε σειρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον έβδομο οίκο δίνει μία ονειρική χροιά στις ρομαντικές σχέσεις και σας κάνει να μην μπορείτε να σκεφτείτε κάτι άλλο εκτός από το ταίρι σας. Αν ψάχνετε για σύντροφο, η προτεραιότητά σας είναι τώρα στραμμένη προς αυτή την κατεύθυνση. Αφιερώστε χρόνο για να αναζητήσετε το άτομο που θα σας κάνει να νιώσετε κάτι ιδιαίτερο. Επικοινωνήστε ουσιαστικά και μην φοβηθείτε να δείξτε τα συναισθήματά σας. Σχεδιάστε κάτι ρομαντικό στις 13/3, με τη σύνοδο του Ποσειδώνα, μόνο για τους δυο σας. Αυτό το διάστημα η διαίσθησή σας θα είναι αυξημένη, καθώς και η πρόθεσή σας να βοηθήσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε. Θα υπάρχουν κέρδη, ιδίως μέσω του συντρόφου ή των συνεργασιών.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διάστημα μπορεί να σας ελκύσει κάποιος που δεν είναι ακριβώς ο τύπος του ανθρώπου που συνήθως επιλέγετε. Μερικές φορές ο εσωτερικός κόσμος κάποιου μας κερδίζει, ακόμα και αν δεν πληροί όλες τις προδιαγραφές μας. Αν είστε ήδη σε μία σχέση που έχει κολλήσει στα γρανάζια της ρουτίνας, ο σύντροφός σας μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα με μία ρομαντική χειρονομία, ώστε να χαλαρώσει τις αντιστάσεις σας και να ζωντανέψει το πάθος σας. Θα πρέπει να βάλετε κάποια τάξη στο κομμάτι των πληρωμών και θα το πράξετε με επιτυχία, αν και αυτό θα σας αφήσει με λίγα χρήματα στη διάθεσή σας. Επαγγελματικά υπάρχουν προοπτικές, αλλά θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και αρκετό κόπο μέχρι να έχετε τα αποτελέσματα που ονειρεύεστε. Ασχοληθείτε ακόμη με θέματα εμφάνισης και φυσικής κατάστασης και υγείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς ενεργοποιεί την παιχνιδιάρικη διάθεσή σας και σας ετοιμάζει για κοινωνικές εξορμήσεις και όχι μόνο. Αν είστε από τους «έντονους» εκπροσώπους του ζωδίου σας, θα είστε πρόθυμοι να αφήσετε τις εντάσεις και το δράμα, για να ελαφρύνετε την ατμόσφαιρα της σχέσης σας. Οι πιο ρομαντικοί Σκορπιοί και οι καλλιτέχνες θα έχουν δημιουργικά σκιρτήματα και πολύ έμπνευση. Η δημοτικότητα θα είναι αυξημένη και η αναγνώριση που απολαμβάνετε ευνοεί και το πορτοφόλι σας. Είστε πολύ τρυφεροί και ευαίσθητοι αυτό το διάστημα με τα παιδιά, τα οποία δίνουν άλλο νόημα στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε πολύ ανάγκη για προσωπικές χαλαρωτικές στιγμές με τον σύντροφό σας. Οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής σας μπορεί να σας έχουν γεμίσει εντάσεις και χρειάζεται να ξαναβρείτε ο ένας τον άλλον και την ηρεμία σας, για να λειτουργήσετε χωρίς άγχη στη σχέση σας. Οι μοναχικοί εκπρόσωποι του ζωδίου ίσως κοιτούν κάποιον-α από το παρελθόν με νοσταλγία. Μπορεί να ξοδέψετε χρήματα για να κάνετε το σπίτι σας πιο άνετο και πιο ελκυστικό. Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα θα είναι καλύτερα και λιγότερο αγχωτικά. Τα οικονομικά σας είναι σταθερά προς το παρόν, αν και είστε συγκρατημένα αισιόδοξοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σάς κάνει πιο κοινωνικούς από ότι είστε συνήθως και έχετε τώρα την ευχέρεια να ανοιχτείτε σε νέες παρέες ή άτομα που θα βρεθούν στο μονοπάτι της ζωής σας. Αυτή την περίοδο εκφράζετε πιο εύκολα το συναίσθημα σας, αλλά και το ταίρι σας είναι πρόθυμο να αφήσει ανοιχτές τις πόρτες της επικοινωνίας σε ένα πιο ουσιαστικό επίπεδο. Στην εργασία σας θα έχετε πολλές επαφές και ακόμη περισσότερη δραστηριότητα. Τα οικονομικά σας είναι λίγο καλύτερα. Αυτό που είναι σαφώς πιο ανεβασμένο είναι η διάθεσή σας για φλερτ, αλλά και η διαίσθηση, ιδιαίτερα όταν έρχεστε σε επαφή με άτομα που δεν έχετε ξανασυναντήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και λατρεύετε την ελευθερία σας, το πέρασμα της Αφροδίτης από το δεύτερο οίκο σάς κάνει να θέλετε μία σταθερή σχέση, που να μην σας δημιουργεί το αίσθημα της απόστασης και της αβεβαιότητας. Ίσως αν δώσετε περισσότερο βάρος στο να τη χτίσετε αργά και σταθερά, τότε μπορεί να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Αν βρίσκεστε ήδη σε σχέση τολμήσετε να βγείτε λίγο από τη ζώνη ασφαλείας σας και να είστε πιο χαλαροί και αυθόρμητοι. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά, όπως και η πορεία σας στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να έχετε κέρδη από ακίνητα και βοήθεια οικονομική, αλλά και συναισθηματική, από την οικογένειά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι πολύ σημαντικό για εσάς να είστε με έναν σύντροφο που επικοινωνείτε και σας συνδέουν βαθιά αισθήματα τρυφερότητας και αγάπης, διότι είστε βαθιά ρομαντικοί και δεν θα μπορούσατε να αρκεστείτε σε κάτι λιγότερο. Οι δεσμευμένοι μπορείτε τώρα να νιώσετε αυτό το ξεχωριστό δέσιμο με τον σύντροφό σας και οι αδέσμευτοι μπορείτε να προσελκύσετε, με την Αφροδίτη σύμμαχο σας, αυτό το ξεχωριστό άτομο. Άλλωστε αυτό το διάστημα ακτινοβολείτε διπλά, με αυτή την ακαταμάχητη γοητεία που σας έχει προικίσει ο Ποσειδώνας και η θυγατέρα του. Επαγγελματικά όσο και οικονομικά αναγνωρίζεται η προσφορά σας και δρέπετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.