Αφροδίτη στον Λέοντα 05/06/2023 – 08/10/2023: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Αφροδίτη στον Λέοντα 05/06/2023 - 08/10/2023: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Αφροδίτη στον Λέοντα 05/06/2023 – 08/10/2023: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Αφροδίτη στις 05/06/2023 εγκατέλειψε το συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου και έκανε δυναμική είσοδο στο λαμπερό ζώδιο του Λέοντα, όπου μάλιστα θα μείνει για 4 ολόκληρους μήνες και όχι μόνο έναν όπως συνηθίζει και αυτό συμβαίνει εξαιτίας της φαινομενικά ανάδρομης πορείας που παρεμβάλλεται μέσα στο καλοκαίρι. Το ζώδιο αυτό ταιριάζει πολύ στην Αφροδίτη και είναι βέβαιο ότι όλοι λίγο πολύ θα ευνοηθούμε σε κάποιο τομέα ανεξάρτητα από το ζώδιο και τον ωροσκόπο μας.

Το ζώδιο του Λέοντα συνδέεται με τον έρωτα, το φλερτ, τα παιδιά, τη δημιουργία και τη χαρά της ζωής. Η Αφροδίτη από την άλλη πλευρά είναι ο πλανήτης που συμβολίζει τα γούστα, τις προτιμήσεις μας και όλα όσα μας δίνουν ευχαρίστηση. Επιπλέον, δείχνει τον τρόπο που σχετιζόμαστε με τους άλλους, τον τρόπο που εκφράζουμε την αγάπη μας, αλλά και τον τρόπο που διαχειριζόμαστε το χρήμα. Η Αφροδίτη στον Λέοντα μιλάει για παθιασμένους έρωτες και έντονη εκδήλωση συναισθημάτων. Είναι θερμή, δοτική και γενναιόδωρη, με έντονη ροπή προς τις απολαύσεις και τις πολυτέλειες κάθε είδους. Αυτή η θέση θα τονώσει την αυτοπεποίθηση μας και θα μας χαρίσει ζωντάνια και ενέργεια. Ο Λέοντας άλλωστε δεν αρκείται σε μετριότητες και αναζητάει σχέσεις και καταστάσεις μέσα στις οποίες θα λάμψει και θα ξεχωρίσει με κάποιο τρόπο.

Ωστόσο, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 22/07/2023 έως τις 04/09/2023 θα μας βάλει σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης και αναθεώρησης. Είναι πιθανό μέσα σε αυτό το διάστημα να εντοπίσουμε ατέλειες των άλλων που δεν είχαμε παρατηρήσει και να επαναπροσδιορίσουμε τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωής μας. Θα αναρωτηθούμε εάν μέσα από αυτές αντλούμε απόλαυση και ευχαρίστηση και θα επανεξετάσουμε τη συμπεριφορά μας απέναντι στους άλλους. Είναι επίσης πιθανό να επανέλθουν στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν για να μας δώσουν σημαντικά μαθήματα ή για να μας φέρουν αντιμέτωπους με συνειδητοποιήσεις που αφορούν τις σχέσεις μας αλλά και τον ίδιο μας τον εαυτό.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα σας ταιριάζει πολύ, αφού διελαύνει στον τομέα εκείνο του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει τον έρωτα, το φλερτ, τη διασκέδαση, τα παιδιά και τη δημιουργία. Αυτό σημαίνει ότι η διάθεση σας θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και θα νιώσετε έντονη επιθυμία να βγείτε έξω, να φλερτάρετε και να περάσετε καλά αφήνοντας στην άκρη τις δυσκολίες και τα προβλήματα. Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και θα σας βοηθήσει να βρείτε ξανά τον εαυτό σας, αφού σας ωθεί να γίνετε πιο άμεσοι και διεκδικητικοί ή να βρείτε καινούρια χόμπι που σας ανανεώνουν και σας κάνουν χαρούμενους/ες. Ετοιμαστείτε λοιπόν να λάμψετε, να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας και να εκφράσετε την πιο ευχάριστη πλευρά σας. Μέσα σε αυτό το διάστημα μπορεί να ξεκινήσει ένα καυτό ειδύλλιο ή ένας παθιασμένος έρωτας, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας. Είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία για να σκεφτείτε το ενδεχόμενο ενός απόγονου ή για να έρθετε πιο κοντά με τα παιδιά σας και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους. Στο επαγγελματικό κομμάτι θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναδείξετε τα ταλέντα σας.

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από 22/07 έως τις 04/09 σας βάζει σε μια διαδικασία κατά την οποία θα αναθεωρήσετε σχετικά με μια ερωτική ιστορία και δεν αποκλείεται να συναντήσετε συμπεριφορές ή εμπόδια που δεν υπολογίζατε. Ίσως να νιώσετε ότι το άλλο άτομο δεν σας δίνει τη σημασία που θα θέλατε, ενώ στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν εκτιμάνε αυτά που έχετε να δώσετε. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε επιστροφές ατόμων από το παρελθόν ή να νιώσετε την επιθυμία να δώσετε και δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο. Είναι σημαντικό μέσα σε αυτό το διάστημα να αναλογιστείτε εάν αισθάνεστε ο εαυτός σας στις σχέσεις σας και τι μπορείτε να κάνετε για να νιώσετε καλύτερα μέσα σε αυτές.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, οι επόμενοι μήνες είναι ιδανικοί για να ασχοληθείτε με το σπίτι, την οικογένεια και τα κοντινά σας πρόσωπα. Μπορεί λοιπόν να μη βρίσκεστε στην πιο εξωστρεφή φάση ζωής, όμως θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο και στους αγαπημένους σας ή να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο που έχετε να δείτε καιρό. Το κλίμα μέσα στο σπίτι και την οικογένεια θα είναι πιο ήρεμο και θα μπορέσετε εάν έχετε σκοπό να μετακομίσετε, να συγκατοικήσετε ή να ομορφύνετε τον χώρο του σπιτιού σας, αφού η Αφροδίτη στον Λέοντα αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία για να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες και να κυλήσουν όλα πιο ομαλά. Επιπλέον, αυτή η θέση της Αφροδίτης θα σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα σε ψυχολογικό επίπεδο και να νιώσετε πιο ήρεμοι και ασφαλείς. Αντίστοιχα, θα είστε και εσείς πιο εκφραστικοί αλλά και πιο προστατευτικοί απέναντι στους κοντινούς σας ανθρώπους.

Με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 22/07 έως τις 04/09 μπορεί να προκύψουν κάποια εμπόδια σε σχέση με το σπίτι ή παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσάς και κάποια άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Είναι επίσης πιθανό μέσα σε αυτό το διάστημα να αναρωτηθείτε εάν αισθάνεστε ασφαλείς μέσα στις σχέσεις σας και δεν αποκλείεται να επανέλθουν στην επιφάνεια ζητήματα ή πρόσωπα από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα θα ευνοήσει στο έπακρο την επικοινωνία και τις επαφές σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε καινούριες, ωφέλιμες γνωριμίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι σχέσεις με τους κοντινούς σας θα εξομαλυνθούν και θα κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις μέσα από τις οποίες θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα, αφού θα μπορέσετε να εκφράσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας χωρίς να υπάρξουν συγκρούσεις και εντάσεις. Η καθημερινότητα σας θα είναι πολύ πιο ευχάριστη και ανάλαφρη και είναι μια καλή ευκαιρία για να οργανώσετε μια εκδρομή ή να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα και θα σας ανανεώσουν. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν την Αφροδίτη στο πιο επικοινωνιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας για να βγείτε ραντεβού, να κλείσετε συμφωνίες ή να κάνετε ενδιαφέρουσες επαφές και γνωριμίες.

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 22/07 έως τις 04/09 θα σας βάλει σε μια διαδικασία αναθεώρησης κυρίως σε σχέση με τις ιδέες και τις απόψεις σας. Είναι επίσης πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή να νιώσετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν και δεν αντιλαμβάνονται το σκεπτικό σας. Προσπαθήστε μέσα σε αυτό το διάστημα να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε νέες γνωριμίες και αποφύγετε να βγάλετε συμπεράσματα ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα για τους επόμενους μήνες θα ευνοήσει ιδιαίτερα τα οικονομικά και τη σχέση σας με το χρήμα και δεν αποκλείεται να έχετε επιπλέον έσοδα που θα σας ανακουφίσουν ή να λάβετε κάποιο μπόνους που περιμένατε καιρό. Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε αύξηση ή να διαπραγματευτείτε, ενώ μπορεί κάποιοι από εσάς μπορεί να βρείτε τρόπους να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας ή να κάνετε κάποιες ωφέλιμες γνωριμίες ή συμφωνίες. Είναι επίσης πιθανό μέσα σε αυτό το διάστημα να κάνετε σημαντικές αγορές ή να νιώσετε έντονη την επιθυμία να αφεθείτε σε απολαύσεις και ανέσεις. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Λέοντα θα ενισχύσει την αυτοεκτίμηση σας και θα σας προσφέρει περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα μέσα στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας.

Με την Αφροδίτη σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από τις 22/07 έως τις 04/09 θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε τι έχει αξία για εσάς και καλείστε να αναρωτηθείτε πόση ικανοποίηση λαμβάνετε από τις σχέσεις σας. Ίσως να υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις σε οικονομικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθυστερήσεις σε πληρωμές και δοσοληψίες. Προσπαθήστε μέσα σε αυτό το διάστημα να μην κάνετε σημαντικές συμφωνίες και αποφύγετε να κάνετε μεγάλες αγορές ή επενδύσεις.

ΛΕΩΝ

Με τον πλανήτη του έρωτα, του χρήματος και της αγάπης στο δικό σας ζώδιο, ετοιμαστείτε μέσα στους επόμενους 4 μήνες να λάμψετε και να ξεχωρίσετε. Η Αφροδίτη θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό. Αν είστε αδέσμευτοι θα έχετε πολλές κατακτήσεις μέσα στο επόμενο διάστημα και θα έχετε όλη τη διάθεση να βγείτε έξω, να φλερτάρετε και να σαγηνεύσετε τους γύρω σας. Κάποιοι από εσάς λοιπόν μπορεί να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ή να γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η Αφροδίτη θα σας φέρει πιο κοντά με το ταίρι σας και θα σας βοηθήσει να επιλύσετε τυχόν διαφωνίες. Ωστόσο, η ταυτόχρονη παρουσία του Άρη στο δικό σας ζώδιο μέχρι τις αρχές Ιουλίου μπορεί να φέρει εντάσεις και να σας δυσκολέψει να συμβιβαστείτε και να κάνετε υποχωρήσεις. Επιπλέον, η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και μπορεί να φέρει ωφέλιμες συνεργασίες ή γνωριμίες με άτομα που θα σας δώσουν την ευκαιρία να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Σε κάθε περίπτωση, οι επόμενοι μήνες προσφέρονται για να απολαύσετε τον έρωτα και τις μικρές χαρές της ζωής, να έρθετε κοντά στο ταίρι σας ή να συμφιλιωθείτε με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσάς.

Ωστόσο, η φαινομενικά ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 22/07 έως τις 04/09 σηματοδοτεί μια περίοδο κατά την οποία θα αναθεωρήσετε σχετικά με τις σχέσεις σας ή κάποιες αποφάσεις που πήρατε. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε επιστροφές ατόμων από το παρελθόν, ενώ άλλοι μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι ισορροπίες έχουν χαθεί μέσα στις σχέσεις σας και καλείστε να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να βρείτε μια κοινή γραμμή με τους άλλους χωρίς όμως να καταπιέσετε τις επιθυμίες σας. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την αυτονομία σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα για τους επόμενους 4 μήνες θα ενεργοποιήσει έναν πιο κρυφό οίκο του ωροσκοπίου σας και αυτό σημαίνει ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να απαλύνετε τραύματα του παρελθόντος και να συμφιλιωθείτε με καταστάσεις που μέχρι τώρα σας πλήγωναν και σας δημιουργούσαν ανασφάλεια. Τώρα θα νιώσετε έτοιμοι να κλείσετε κύκλους και θα αφήσετε πίσω σας φοβίες και απωθημένα που δεν σας επιτρέπουν να προχωρήσετε μπροστά. Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση λοιπόν μπορεί να μην σας επηρεάζει άμεσα, όμως θα τονώσει την ψυχολογία σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε μια απαραίτητη ενδοσκόπηση ώστε να δείτε τα λάθη σας και τι είναι αυτό που πρέπει να διορθώσετε μέχρι τον Οκτώβρη που θα μπει στο δικό σας ζώδιο.

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από 22/07 έως τις 04/09 μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση και μπερδέματα κυρίως σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο και θα είναι δύσκολο για εσάς να πάρετε αποφάσεις ή να βγάλετε συμπεράσματα σχετικά με ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση. Είναι σημαντικό λοιπόν μέσα σε αυτό το διάστημα να αποστασιοποιηθείτε για λίγο από καταστάσεις που σας φορτίζουν συναισθηματικά και να μην επιτρέψετε στα φαντάσματα του παρελθόντος να σας σαμποτάρουν.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, οι επόμενοι 4 μήνες θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστοι για εσάς αφού θα σας δοθεί η ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε και να διευρύνετε τον κύκλο σας. Οι σχέσεις σας με τους φίλους θα βελτιωθούν και θα μπορέσετε να βρείτε μια κοινή γραμμή και να επιλύσετε τυχόν παρεξηγήσεις. Επιπλέον, θα βάλετε στη ζωή σας καινούριους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα ή κοινούς στόχους και όραμα. Αρκετοί από εσάς θα μπείτε σε καινούριες ομάδες, συλλόγους και παρέες και θα συνεργαστείτε με άτομα που θα σας βγάλουν τον καλύτερο σας εαυτό και θα υποστηρίζουν τις ιδέες σας. Είναι επίσης πιθανό να κάνετε γνωριμίες μέσω διαδικτύου ή ένα φιλικό πρόσωπο να σας εκδηλώσει τον έρωτα του/ης. Από την άλλη πλευρά μπορεί εσείς να δείτε πιο ερωτικά ένα πρόσωπο που μέχρι τώρα ήσασταν μόνο φίλοι, επομένως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Με τη φαινομενικά ανάδρομη Αφροδίτη από τις 22/07 έως τις 04/09 μπορεί να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας ή να διαπιστώσετε ότι θα πρέπει να αλλάξετε κατεύθυνση για να καταφέρετε αυτά που θέλετε. Μπορεί επίσης να αναθεωρήσετε σχετικά με ένα φιλικό πρόσωπο ή μια παρέα ατόμων και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ασυνεννοησίες και παρεξηγήσεις. Ίσως να νιώσετε ότι οι άλλοι δεν εκτιμάνε τις ιδέες σας και θα πρέπει να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να ακουστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα κινείται για τους επόμενους 4 μήνες σε έναν τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την καριέρα και την κοινωνική καταξίωση. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να αναδείξετε τις ικανότητες σας και να επιτύχετε τους στόχους σας, ενώ παράλληλα οι σχέσεις με τους συνεργάτες και τους ανωτέρους σας θα βελτιωθούν. Θα μπορέσετε λοιπόν να επιλύσετε τυχόν παρεξηγήσεις μέσα στον χώρο εργασίας και θα έχετε πλέον την υποστήριξη, την εύνοια και την καθοδήγηση σημαντικών ατόμων. Οι κόποι και οι προσπάθειες σας τώρα θα αναγνωριστούν και θα νιώσετε επιτέλους ότι είστε σε καλό δρόμο για να εκπληρώσετε τις φιλοδοξίες σας.

Με τη φαινομενικά ανάδρομη Αφροδίτη από τις 22/07 έως τις 04/09 μπορεί να αναθεωρήσετε σχετικά με κάποιους στόχους ή να αποφασίσετε ότι πρέπει να κινηθείτε διαφορετικά στο επαγγελματικό κομμάτι για να φτάσετε εκεί που θέλετε. Ίσως θα πρέπει να αλλάξετε τακτική ή θα πρέπει να αναζητήσετε ένα καινούριο περιβάλλον μέσα στο οποίο θα εκτιμήσουν περισσότερο την αξία σας. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να ανασυνταχτείτε, να φτιάξετε το βιογραφικό σας ή για να αναζητήσετε καινούριους συνεργάτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η παρουσίας της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα για τους επόμενους 4 μήνες θα σας ευνοήσει ιδιαίτερα, αφού όχι μόνο θα σας χαρίσει αισιοδοξία και θετική διάθεση αλλά θα σας ανοίξει και νέες προοπτικές. Είστε άλλωστε από τη φύση σας ένα ανήσυχο ζώδιο και τώρα θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες και να εμπλουτίσετε την καθημερινότητα σας. Το επόμενο διάστημα λοιπόν είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε έναν καινούριο κύκλο σπουδών, να ταξιδέψετε, να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό ή να τακτοποιήσετε νομικά ζητήματα. Αν είστε σπουδαστές θα έχετε την υποστήριξη των καθηγητών σας, ενώ αν ασχολείστε εσείς οι ίδιοι με τη διδασκαλία, τις εκδόσεις και τη μετάδοση ιδεών θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναδείξετε τις ικανότητες σας και δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες ή να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που θα σας καθοδηγήσουν στο σωστό μονοπάτι και πάνω απ’ όλα θα υποστηρίζουν το όραμα σας και τα πιστεύω σας.

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 22/07 έως τις 04/09 μπορεί να φέρει προβλήματα και καθυστερήσεις σε θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και σπουδές. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αναθεωρήσετε σχετικά με τους στόχους σας ή την κατεύθυνση που έχετε επιλέξει, επομένως είναι μια καλή ευκαιρία να ρίξετε τους τόνους αλλά και τις προσδοκίες σας, να κάνετε μια ενδελεχή έρευνα και να αφήσετε τις σημαντικές αποφάσεις για αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα για τους επόμενους 4 μήνες μπορεί να μην βρίσκεται στην πιο ιδανική θέση για εσάς, όμως θα σας ευνοήσει τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Το πάθος και η σεξουαλική διάθεση θα είναι στα ύψη και θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο και να εκφράσετε τις πιο κρυφές επιθυμίες σας. Αυτή η θέση της Αφροδίτης μιλάει για οικειότητα και ψυχική σύνδεση, επομένως οι γνωριμίες που ξεκινάνε τώρα θα είναι έντονες και παθιασμένες και μπορεί να νιώσετε ότι συνδέεστε με το άλλο άτομο σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, επομένως είναι το κατάλληλο διάστημα για να κάνετε κάποιο διακανονισμό ή να διευθετήσετε χρέη και οφειλές. Είναι επίσης πιθανό τα έσοδα του συντρόφου σας να αυξηθούν ή να βρείτε λύσεις σε κληρονομικά ζητήματα.

Από τις 22/07 έως τις 04/09 με την Αφροδίτη σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία μπορεί να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις και εμπόδια στα οικονομικά ή να προκύψουν χρέη που θεωρούσατε ότι έχετε τακτοποιήσει. Επιπλέον, είναι πιθανό να σας προβληματίσει η εξέλιξη μιας ερωτικής σχέση αφού μπορεί ένας από τους δύο να θέλει κάτι παραπάνω από τον άλλον. Προσπαθήστε λοιπόν να αποφύγετε οικονομικά και συναισθηματικά ρίσκα ή επενδύσεις μέσα σε αυτό το διάστημα και αναζητήστε τρόπους για να σταθεροποιήσετε ήδη υπάρχουσες σχέσεις και καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς θα είστε από τους πιο ευνοημένους των επόμενων 4 μηνών αφού η Αφροδίτη θα κινείται στον Λέοντα, δηλαδή στον τομέα που συμβολίζει για εσάς τις διαπροσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Θα έχετε λοιπόν την ευκαιρία να εξομαλύνετε τη σχέση με το ταίρι ή με τους συνεργάτες σας και θα συμφιλιωθείτε με άτομα που είχαν απομακρυνθεί από τη ζωή σας. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι η ταυτόχρονη παρουσία του Άρη στον Λέοντα μέχρι αρχές Ιουλίου μπορεί να πυροδοτήσει εντάσεις ή να σας φέρει αντιμέτωπους με εκρηκτικές συμπεριφορές, επομένως έως τότε χρειάζεται περισσότερη διπλωματία. Η Αφροδίτη στον Λέοντα όμως θα σας βοηθήσει μέσα σε αυτό το κλίμα να κρατήσετε τις ισορροπίες και να γίνετε πιο υποχωρητικοί. Καλείστε λοιπόν να εστιάσετε σε εκείνα που σας ενώνουν με τους άλλους και να αφήσετε στην άκρη τον εγωισμό σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με ένα πρόσωπο. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να μπει στη ζωή σας ένας καινούριος έρωτας ή ένα πρόσωπο με το οποίο θα περάσετε όμορφες στιγμές. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα συνεργαστείτε πιο αρμονικά με τους γύρω σας και θα αποφύγετε τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις. Μια νέα συνεργασία ή μια γνωριμία που θα κάνετε θα είναι ωφέλιμη για εσάς, επομένως θα είναι καλό να είστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις και προοπτικές.

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 22/07 έως τις 04/09 σηματοδοτεί μια περίοδο ενδοσκόπησης και αναθεώρησης. Είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια ελαττώματα των άλλων που μέχρι τώρα παραβλέπατε και μπορεί μέσα σε αυτό το διάστημα να διαπιστώσετε ότι μια σχέση ή μια συνεργασία δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Δεν αποκλείεται επίσης να επιστρέψει ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να επανέλθει μια κατάσταση που είχε μείνει στον πάγο. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να βιαστείτε να επενδύσετε σε μια μπερδεμένη κατάσταση ή να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας εάν δεν έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας τι ακριβώς θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα για τους επόμενους 4 μήνες θα βελτιώσει αισθητά την εργασιακή σας καθημερινότητα και θα σας βοηθήσει να εξομαλύνετε τις σχέσεις με τους συναδέλφους και τους υφιστάμενους σας. Μέσα σε αυτό το διάστημα λοιπόν θα είστε πιο παραγωγικοί και θα καταφέρετε να συνεργαστείτε πιο αρμονικά με τους γύρω σας, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να υιοθετήσετε πιο υγιεινές συνήθειες, επομένως είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να διακόψετε το κάπνισμα, να ξεκινήσετε διατροφή ή να βάλετε τη γυμναστική στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Θα καταφέρετε να διαχειριστείτε καλύτερα το άγχος και το στρες και είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να βρείτε την κατάλληλη θεραπεία για ένα ζήτημα υγείας που σας απασχολεί.

Με τη φαινομενικά ανάδρομη Αφροδίτη από τις 22/07 έως τις 04/09 μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια προβλήματα μέσα στον εργασιακό τομέα και δεν αποκλείεται να νιώσετε ότι δεν είστε όσο χρήσιμοι θα θέλατε ή ότι οι κόποι σας δεν αναγνωρίζονται. Δώστε προτεραιότητα στην ψυχική και σωματική σας υγεία και περιορίσετε τις στρεσογόνες καταστάσεις.