Τα 6 ζώδια που τραβούν τους άλλους σαν μαγνήτης

Τα 6 ζώδια που τραβούν τους άλλους σαν μαγνήτης

Τα 6 ζώδια που τραβούν τους άλλους σαν μαγνήτης

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που λειτουργούν σαν μαγνήτης και όλοι θέλουν να βρίσκονται κοντά τους. Είναι σαν να έχουν γεννηθεί με αυτό το χάρισμα, αφού δεν χρειάζονται να καταβάλουν ιδιαίτερη προσπάθεια για να γίνουν πόλος έλξης και σημείο αναφοράς για τους άλλους. Δεν είναι η εξωτερική τους εμφάνιση που τραβάει τα βλέμματα, αλλά η προσωπικότητα τους που κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση και προκαλεί «ζεστασιά» στο κοινωνικό τους περιβάλλον. Είναι αυτά τα άτομα που χωρίς να τα ξέρεις τα συμπαθείς και μόλις τα γνωρίσεις θέλεις να γίνουν φίλοι σου, κολλητοί σου και να μοιράζεσαι μαζί τους σκέψεις και στιγμές. Ποια είναι αυτά τα ζώδια που σε κάνουν αμέσως να τα συμπαθήσεις και να τα βάλεις στην καρδιά σου; Δείτε αν έχετε ζώδιο ή ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Η ενθουσιώδης ενέργεια των Κριών προσελκύει τους άλλους. Είναι γεμάτοι ζωή και πάθος και παρασύρουν όσους βρεθούν στο πέρασμα τους. Είναι έξυπνοι, έντονες προσωπικότητες, φωνακλάδες και κανείς δεν μπορεί να τους αγνοήσει, όσο και να θέλει. Οι Κριοί όπου βρεθούν κάνουν σαματά. Δεν μπορούν την ησυχία και τα καθωσπρέπει, θα μιλήσουν δυνατά, θα γελάσουν με την καρδιά τους και θα γίνουν η ψυχή της παρέας. Δεν θα κρατήσουν τους τύπους, θα αγκαλιάσουν σφιχτά όποιον συμπαθούν και θα ανοίξουν το σπίτι τους και την καρδιά τους. Βέβαια θα ανοίξουν και το στόμα τους και θα απαντήσουν σε ό,τι ακούσουν, χωρίς να το σκεφτούν δεύτερη φορά, αλλά αυτός ο αυθορμητισμός που έχουν και το εκρηκτικό ταπεραμέντο τους είναι που τους κάνει ελκυστικούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι γεννιούνται με μια χαρισματική και μαγνητική προσωπικότητα, που κάνει τους γύρω τους να αισθάνονται ασφάλεια. Τα λόγια και ο τρόπος που εκφράζονται δείχνουν μια εσωτερική δύναμη που γοητεύει και εμπνέει εμπιστοσύνη. Είναι ακέραιοι χαρακτήρες και «μασίφ» προσωπικότητες που δεν άγονται και φέρονται ανάλογα με την περίπτωση. Αυτή η δυναμική τους είναι που κάνει τους άλλους να θέλουν να τους γνωρίσουν καλύτερα και να αποτελούν το σημείο αναφοράς για τις συμβουλές τους. Επίσης, επειδή είναι μερακλήδες και αγαπούν την ποιότητα και την καλή ζωή, αυτό φαίνεται προς τα έξω, οπότε όλοι καταλαβαίνουν ότι μαζί τους θα περάσουν καλά και όχι μίζερα.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες είναι από τα πιο δημοφιλή ζώδια, αφού έχουν έντονο ταπεραμέντο που προσελκύει όλα τα βλέμματα. Θέλουν να είναι το επίκεντρο και το καταφέρνουν εύκολα. Όπου βρεθούν οι Λέοντες ξεχωρίζουν, είτε το περιβάλλον τους είναι οικείο είτε όχι. Είναι σαν να έχουν ένα φως μέσα τους που τους κάνει πιο λαμπερούς από τους άλλους και με το χιούμορ, αλλά και τη «θεατρικότητα» τους γίνονται πόλος έλξης. Πάντα έχουν μια έξυπνη ατάκα να πουν που θα σπάσει τον πάγο και θα ξεκινήσουν μια κουβέντα που θα καταλήξει σε εξιστόρηση κάποιας ιστορίας που τους αφορά και η οποία θα προκαλέσει γέλιο και το ενδιαφέρον των άλλων. Είναι πολύ χαρισματικοί και δεν «παρακαλούν» ποτέ για παρέα, κρατάνε πάντα το στιλ και την ανωτερότητα τους, κάνοντας τους άλλους να νιώθουν τυχεροί που ανήκουν στον κύκλο τους. Είναι αξιολάτρευτοι, αλλά και λίγο αυταρχικοί και δεν επιτρέπουν, όσο κοντά τους και αν βρεθείς, να ξεπεραστούν τα όρια που αυτοί θέτουν.

ΖΥΓΟΙ

Οι Ζυγοί είναι άτομα με ευγενικούς τρόπους και αυτή η συμπεριφορά τους κερδίζει την παρτίδα. Είναι τα άτομα που δεν θα φέρουν σε δύσκολη θέση τους άλλους, που είναι πολύ διακριτικά και αποφεύγουν τους διαξιφισμούς και τους υψηλούς τόνους. Όπου βρεθούν προσπαθούν να κρατήσουν ισορροπίες και ίσες αποστάσεις και με τη διπλωματία τους γίνονται απίστευτα συμπαθείς. Είναι πάντα καλοντυμένοι, προσεγμένοι και η αγάπη τους για τις τέχνες, αλλά και οτιδήποτε ωραίο και καλαίσθητο τούς ανεβάζει στα μάτια των άλλων. Έχουν πάντα μια καλή κουβέντα να πουν, μια κολακεία και πολλές φορές μάλιστα ξέρουν ακριβώς τι θέλει να ακούσει ο άλλος, ώστε να γίνουν συμπαθείς και να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Θέλουν να υπάρχει γύρω τους ομορφιά και ευτυχία και η θετικότητα τους, έστω και επιτηδευμένη, σε συνδυασμό με την ηρεμία στο βλέμμα και τη φωνή τους, τους κάνει από τις πιο γοητευτικές προσωπικότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ποιος δεν θα ήθελε να κάνει παρέα και να μιλήσει με τον πιο ελεύθερο και περιπετειώδη τύπο του ζωδιακού. Οι Τοξότες έχουν απίστευτο χιούμορ και έντονη προσωπικότητα που είναι αδύνατον να περάσουν απαρατήρητοι. Και στο πιο αποστειρωμένο περιβάλλον να βρεθούν, θα βρουν έναν τρόπο να σπάσουν τον πάγο και να… γυρίσουν το κλίμα, δημιουργώντας διασκεδαστικές συνθήκες. Επίσης, οι Τοξότες είναι εξαιρετικά δημιουργικά μυαλά και πολύ πρόθυμοι να μοιραστούν τις εντυπωσιακές ιδέες τους και έτσι οι άλλοι κρέμονται από τα χείλη τους. Είναι παθιασμένα άτομα και σε συνδυασμό με την αστείρευτη αισιοδοξία τους, αποτελούν τη χαρά της ζωής και της παρέας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι καλοσυνάτοι, γεμάτοι χιούμορ και δημιουργική σκέψη και κερδίσουν τα βλέμματα και τις εντυπώσεις. Παρότι είναι κλειστοί και ντροπαλοί και αν βρεθούν σε κάποιο περιβάλλον που τους είναι ξένο είναι λίγο μαζεμένοι, έχουν μια έμφυτη ικανότητα να κάνουν τους άλλους να ηρεμούν και νιώθουν δίπλα τους ασφάλεια και γαλήνη. Η ζεστή τους προσωπικότητά «λιώνει» και τους πιο απρόσιτους και κλειστούς χαρακτήρες και με το χαμόγελο και την πραότητα που τους χαρακτηρίζει κάνουν τους γύρω τους να ανοίγονται και να τους εμπιστεύονται. Έχουν πάντα μια ανοιχτή αγκαλιά και ένα πρόθυμο αυτί για να ακούσουν τα προβλήματα όλων και να «πονέσουν» μαζί τους. Δίνουν τη σημασία που έχει ανάγκη ο άλλος για να αισθανθεί καλύτερα και γι’ αυτό πολλοί απευθύνονται στους Ιχθύς στις δύσκολες στιγμές τους. Εμπνέουν εμπιστοσύνη και αφοσίωση και είναι πάντα εκεί για όσους αγαπάνε.