Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν αναπάντεχες εξελίξεις με τη σύνοδο Δία-Ουρανού την άνοιξη του 2024;

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν αναπάντεχες εξελίξεις με τη σύνοδο Δία-Ουρανού την άνοιξη του 2024;

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν αναπάντεχες εξελίξεις με τη σύνοδο Δία-Ουρανού την άνοιξη του 2024;

Την άνοιξη του 2024, ο Δίας και ο Ουρανός θα συναντηθούν στο ζώδιο του Ταύρου, μια σύνοδος που θα κορυφωθεί στις 21/04/2024 στην 21° του ζωδίου. Αυτή η όψη βέβαια θα είναι ενεργή ολόκληρο τον Απρίλιο και τον Μάιο και θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στις ζωές μας. Αυτοί που θα επηρεαστούν περισσότερο θα είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες από τη 19° έως την 23° αυτών των ζωδίων.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες βρίσκονται οι πλανήτες και ο ωροσκόπος σας μπορείτε να το μάθετε πατώντας εδώ.

Καινούρια μονοπάτια και απροσδόκητη τύχη

Η συνάντηση των δύο αυτών πλανητών πραγματοποιείται κάθε 13-14 χρόνια και σηματοδοτεί μια αναπάντεχη μάχη, αλλά ταυτόχρονα και μια πολύ έντονη ανάγκη απελευθέρωσης. Ο Δίας συμβολίζει την επέκταση και την επιθυμία να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας, ενώ ο Ουρανός δημιουργεί μια άκρως επαναστατική διάθεση και μας καλεί να σπάσουμε δεσμά και να αφήσουμε πίσω οτιδήποτε μας καταπιέζει και δεν μας επιτρέπει να εξελιχθούμε. Το κοινό αυτών των δύο πλανητών είναι ότι δεν γνωρίζουν όρια, δεν αντέχουν τους περιορισμούς και τους κανόνες και μας καλούν να αναζητάμε διαρκώς κάτι καινούριο. Αυτή η άνοιξη λοιπόν μιλάει για πειραματισμό, αισιοδοξία, ενθουσιασμό, έξαψη και διάθεση να ζήσουμε καινούριες εμπειρίες που θα μας βγάλουν από τη ζώνη ασφαλείας. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνουμε πιο τολμηρές κινήσεις, να εξερευνήσουμε νέους δρόμους και να πάρουμε ρίσκα που μας φόβιζαν μέχρι τώρα. Μόνο έτσι θα ανοιχτούν μπροστά μας νέοι ορίζοντες και μονοπάτια που δεν είχαμε εξερευνήσει προηγουμένως και δεν ξέραμε τι θα μας φέρουν. Είναι μια κομβική περίοδος, ένα διάστημα αφύπνισης που θα μας φέρει αντιμέτωπους με ξαφνικές συνειδητοποιήσεις και νέα δεδομένα που θα αλλάξουν τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τη ζωή μας. Χρειάζεται να είμαστε δεκτικοί και ευέλικτοι και να προσαρμοστούμε στις αλλαγές που έρχονται, γιατί αν αντισταθούμε και δεν κάνουμε την προσωπική μας επανάσταση, θα παραμείνουμε στάσιμοι και δεν θα επωφεληθούμε από τα δώρα που έχει να μας δώσει το σύμπαν.

Ας δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια ή ωροσκόποι που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη σύνοδο Δία-Ουρανού στον Ταύρο

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και ανήκετε σε ένα ζώδιο που αγαπά τη σταθερότητα και νιώθει ασφάλεια σε προβλέψιμες καταστάσεις, με τον Ουρανό τα τελευταία χρόνια στο ζώδιο σας έχουν έρθει τα πάνω-κάτω στη ζωή σας. Η σύνοδος Δία-Ουρανού στις 21/04/2024 έρχεται σαν ουρανοκατέβατο δώρο για εσάς, μιας και θα δώσει ώθηση να πάρετε ρίσκα και να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που με κάποιο τρόπο σας κρατάνε πίσω. Θα επαναστατήσετε ενάντια σε καταπιεστικές συνθήκες και θα κάνετε εκείνο το τολμηρό βήμα που διστάζατε να κάνετε τόσο καιρό. Εάν το προηγούμενο διάστημα αντιμετωπίζατε δυσκολίες και δεν ξέρατε πώς να ξεπεράσετε τα εμπόδια, τώρα η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα βρείτε λύσεις από εκεί που δεν το περιμένατε. Θα βρεθείτε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή και θα δείτε ότι όλα βγάζουν νόημα και πάνε όπως τα θέλατε. Η σύνοδος αυτή σας καλεί να θέσετε νέους στόχους και να κάνετε χώρο στη ζωή σας για κάτι καινούριο που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή για να βγείτε από καταστάσεις που έχουν βαλτώσει και να αναζητήσετε κάτι που σας προσφέρει έξαψη και ενθουσιασμό, και πάνω από όλα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Δία-Ουρανού στις 21/04/2024 φέρνει καινούρια δεδομένα στον επαγγελματικό τομέα και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς σας να αποφασίσετε να κάνετε μια στροφή στην καριέρα σας ή να ξεφύγετε από κοινωνικούς ρόλους που σας καταπιέζουν. Η όψη αυτή σας καλεί να πάψετε να κάνετε συμβιβασμούς ή να παραμένετε σε θέσεις που δεν σας επιτρέπουν να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Θα νιώσετε ότι χρειάζεστε περισσότερη αυτονομία και ελευθερία κινήσεων στο επαγγελματικό κομμάτι και μπορεί να πάρετε ρίσκα, να πειραματιστείτε ή να εξερευνήσετε καινούρια, αντισυμβατικά μονοπάτια. Ίσως να κάνετε αναπάντεχες γνωριμίες και επαφές με πρόσωπα κύρους και εξουσίας ή να νιώσετε επιτέλους ότι οι κόποι σας αναγνωρίζονται και είστε ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας. Εάν θέλετε να αλλάξετε επάγγελμα ή να κάνετε μια τολμηρή κίνηση, με την όψη αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή. Να είστε σίγουροι ότι με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα ξεχωρίσετε και θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τις πρωτοποριακές ιδέες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την άνοιξη με τη σύνοδο Δία-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου έρχεστε αντιμέτωποι με κομβικές αλλαγές μέσα στις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωής σας. Έλκετε ανθρώπους που σας προσφέρουν έξαψη, ζωντάνια και ενθουσιασμό και με κάποιο τρόπο θα σας ανοίξουν καινούριους ορίζοντες. Αν είστε αδέσμευτοι ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα από εκεί που δεν το περιμένετε, αφού θα μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω-κάτω. Από την άλλη πλευρά, αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η σύνοδος αυτή μπορεί να φέρει μια αναπάντεχη εξέλιξη μέσα στη σχέση σας. Θα νιώσετε την ανάγκη για περισσότερη ανεξαρτησία και θα πάψετε να συμβιβάζεστε σε καταστάσεις που δεν σας επιτρέπουν να είστε ο εαυτός σας. Μπορεί κάποιοι από εσάς να λήξετε μια σχέση ή ένα γάμο που έχει κάνει τον κύκλο του, να αποφασίσετε να απομακρυνθείτε από ένα πρόσωπο που σας καταπιέζει ή να αποκαλυφθούν νέα δεδομένα που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε σχετικά με μια κατάσταση. Αν όμως είστε σε μια σχέση που σας γεμίζει και αισθάνεστε καλά μέσα σε αυτήν, τότε αυτή η σύνοδος μιλάει για επέκταση και δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε μια επισημοποίηση. Σε επαγγελματικό επίπεδο, η όψη αυτή μιλάει για νέες συνεργασίες και συνεταιρισμούς που θα σας πάνε ένα βήμα παρακάτω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος Δία-Ουρανού στις 21/04/2024 πραγματοποιείται σε ένα κομβικό τομέα του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει τον ψυχισμό σας, τα βαθύτερα συναισθήματα σας, καθώς και ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Προβλέπονται λοιπόν αναπάντεχες αλλαγές σε αυτούς τους τομείς και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε μέσα στην άνοιξη να μετακομίσετε, να φύγετε από το πατρικό σας ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Είναι επίσης πιθανό να έχετε μια αναπάντεχη υποστήριξη από την οικογένεια ή από αγαπημένα σας πρόσωπα, κάτι που θα σας ανακουφίσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχετε ανάγκη να διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία και να αποδεσμευτείτε με κάποιο τρόπο από συνήθειες ή συναισθηματικές καταστάσεις που σας κρατάνε δέσμιους. Εάν λοιπόν είχατε εκκρεμότητες με κάποιο πρόσωπο ή είστε προσκολλημένοι σε μια κατάσταση του παρελθόντος, τώρα θα αποδεσμευτείτε και θα νιώσετε ξανά ελεύθεροι να κάνετε μια νέα αρχή. Αυτή η σύνοδος, λοιπόν, θα σας ανακουφίσει πρώτα απ’ όλα σε ψυχολογικό επίπεδο και θα σας δώσει ένα αίσθημα ελπίδας και ανανέωσης.