Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο στις σχέσεις τους από την επιστροφή της Ήρας σε ορθή πορεία στις 21/04/2024

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο στις σχέσεις τους από την επιστροφή της Ήρας σε ορθή πορεία στις 21/04/2024

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο στις σχέσεις τους από την επιστροφή της Ήρας σε ορθή πορεία στις 21/04/2024

Για την αστρολογία, η Ήρα είναι ένας από τους σημαντικότερους αστεροειδείς που συνδέεται με τον γάμο, τις συνεργασίες και τις σοβαρές σχέσεις. Ο αστεροειδής αυτός πήρε το όνομά του από την Ολύμπια θεά, που ήταν η σύζυγος του Δία.

Κατά τη διάρκεια μιας διέλευσης της Ήρας μπορείτε να επικεντρωθείτε στις θετικές ενέργειες του ζωδίου που βρίσκεται για να βελτιώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Επιπλέον, πρέπει να προσέξετε τις αρνητικές πλευρές του ζωδίου, καθώς μπορεί να εμφανιστούν ή να φανερωθούν σχετικά προβλήματα και υπερβολές. Οι διελεύσεις της Ήρας μας βοηθούν να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τους άλλους. Υπό την επήρεια της ανάδρομης Ήρας μπορείτε να δείτε πού υπάρχουν αγκυλώσεις, άλυτα θέματα, παρεξηγήσεις, να κάνετε διορθωτικές κινήσεις και να αναθεωρήσετε το πώς και με ποιον θα είστε καλύτερα και πιο ευτυχισμένοι.

Η Ήρα διελαύνει στο ζώδιο της Παρθένου για σχεδόν 10 μήνες, από τις 17 Οκτωβρίου 2023 έως τις 9 Αυγούστου 2024.

Ήρα στην Παρθένο: Προσπαθώντας για την τέλεια σχέση

Με την Ήρα στην Παρθένο είναι μάλλον δύσκολο να μην προσέξετε λάθη και παραλείψεις του συντρόφου και μάλιστα ίσως μερικές φορές να τα βλέπετε μέσω ενός μεγεθυντικού φακού. Μπορεί έτσι να συμβουλεύετε πιο συχνά, να δίνετε συχνότερα οδηγίες ή ακόμα να γίνετε κάποιες φορές επικριτικοί απέναντι στο ταίρι σας. Αν και αυτό μπορεί να συμβεί σε μια προσπάθεια να βελτιώσετε τον σύντροφο ή τα πράγματα μεταξύ σας, μπορεί να δημιουργηθεί αρνητικότητα στη σχέση. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε υπερβολική υπευθυνότητα για την υγεία, την εργασία ή τη φυσική του κατάσταση. Μπορεί να πιστεύετε ότι γνωρίζετε ακριβώς τι πρέπει να γίνει με όλα αυτά και ότι ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να τα διορθώσετε. Ενώ η Ήρα επιδιώκει την ισότητα στις σχέσεις, η Παρθένος τείνει να θέλει να φροντίσει τα πάντα, δημιουργώντας κάποιες φορές μια κατάσταση ανισορροπίας. Το ζώδιο της Παρθένου επιδιώκει να βοηθά, αλλά νιώθει άβολα να ζητήσει και να δεχτεί βοήθεια. Αυτό έχει να κάνει με μια βαθιά ανάγκη να διατηρήσει κάποιον έλεγχο και την αυτονομία του. Επίσης, ο κυβερνήτης της Παρθένου, ο διανοητικός και επικοινωνιακός Ερμής, σε αυτό το γήινο ζώδιο τείνει να στοιχειοθετεί περισσότερο, να είναι μέντορας, να διαμορφώνει και να κατατάσσει ό,τι αντιληφθεί σε κατηγορίες, κάτι που μάλλον δεν βοηθάει την ισοδυναμία. Από την άλλη πλευρά, η αφοσίωση της Παρθένου είναι πολύ συμβατή με τις ενέργειες της Ήρας στον τομέα της δέσμευσης. Έτσι μπορεί να υπάρχει περισσότερη πίστη, αγάπη, πρακτική βοήθεια ανάμεσα στα ζευγάρια και μεγαλύτερη διάθεση να υποστηρίξουν το ένα το άλλο. Η Ήρα στην Παρθένο δείχνει ότι είναι πρόθυμη να εργαστεί σκληρά για να διατηρήσει και να βελτιώσει μια σχέση.

Τι συνέβη κατά την ανάδρομη πορεία της Ήρας

Αυτό το ταξίδι της στο ζώδιο της Παρθένου είναι μεγάλο και λίγο περίπλοκο, καθώς η φαινομενικά ανάδρομη πορεία της Ήρας διαρκεί από τις 12 Ιανουαρίου 2024 έως τις 21 Απριλίου 2024. Όταν είναι ανάδρομη Ήρα, είναι πιθανό να αισθανόμαστε κάποιες δυσκολίες με τις σχέσεις, ότι δεν παίρνουμε όση χαρά θα θέλαμε από αυτές, να αντιμετωπίσουμε κάποια εμπόδια και μπορεί να υπάρξουν ακόμα και απογοητεύσεις. Καθώς πρόκειται για το ζώδιο της Παρθένου, όλα αυτά μπορεί να είναι απλά λεπτομέρειες, αλλά δεν παύουν να μας ενοχλούν. Μπορεί να αγχωνόμαστε, να ανησυχούμε και πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, ώστε να μην κάνουμε κάτι βιαστικό για το οποίο θα μετανιώσουμε. Αυτό το διάστημα μπορεί να επιστρέψουν και να ξαναδοκιμάσουμε με κάποιες παλαιότερες σχέσεις. Καθώς τελειώνει η ανάδρομη πορεία, μπορούμε να επικεντρωθούμε στη διόρθωση των κακώς κειμένων και μπορούμε να βρούμε μικρούς τρόπους για να συμβάλουμε θετικά στις σχέσεις μας. Αρχίζουμε να βλέπουμε πιο καθαρά την επίδραση των υψηλών προσδοκιών μας όταν προβάλλονται σε αυτούς που αγαπάμε, ή κάποιων ψυχαναγκασμών που δεν μας προσφέρουν τίποτα. Ίσως ανακαλύψουμε ότι άδικα βλέπαμε τον σύντροφό ή τον εαυτό μας ως υπαίτιο των προβλημάτων της σχέσης μας.

Όψεις της Ήρας που απαιτούν προσοχή

Η Ήρα στην Παρθένο θα κάνει αντίθεση με τον Κρόνο στους Ιχθύες στη 19η μοίρα στις 6 Ιουλίου 2024. Ο Κρόνος είναι ένας πλανήτης μακροχρόνιας δέσμευσης, οπότε όταν η Ήρα θα βρεθεί απέναντι του μπορεί να μη δώσει την έγκριση του σε κάποιες από αυτές. Μπορεί κάποιοι να αισθανθούν πιεσμένοι με τις ευθύνες της σχέσης και να πρέπει να τους δοθεί κάποιος χώρος. Πρέπει εκείνο το διάστημα να αναλογιστούμε τις δεσμεύσεις μας και να βεβαιωθούμε ότι τις έχουμε κάνει με τον σωστό τρόπο και για τους σωστούς λόγους, όπως ορίζει ο Κρόνος.

Η Ήρα στην Παρθένο τριγωνίζει τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στις 30 Ιουλίου. Αλλαγές μπορεί να συμβούν απροσδόκητα, με τρόπους που δεν έχουμε σκεφτεί, αλλά επειδή τα τρίγωνα είναι ευεργετικά είναι συνήθως θετικές. Αυτό το τρίγωνο προς τον Ουρανό μπορεί να μας βοηθήσει να βγούμε από την ενέργεια της αντίθεσης με τον Κρόνο.

Λίγο πριν την έξοδο από το ζώδιο της Παρθένου, η Ήρα θα προχωρήσει σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 8 Αυγούστου 2024 όταν και οι δύο βρίσκονται στις 29 μοίρες (η 29η ονομάζεται αναιρετική μοίρα). Ο Ποσειδώνας μπορεί να θολώσει την κρίση μας ή να διαλύσει ό,τι βρεθεί στο πέρασμα του, ενώ η αναιρετική μοίρα έχει την τάση να υπερφορτίζεται, οπότε μπορεί να υπάρξουν τριγμοί και θέματα με τη δέσμευση αυτήν την περίοδο. Πρέπει επομένως να βεβαιωθούμε ότι είμαστε αρκετά ρεαλιστές, ψύχραιμοι και ότι βλέπουμε όλα όσα πρέπει να δούμε. Μπορεί να μην είναι η σωστή στιγμή για σημαντικές αποφάσεις.

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την διέλευση της Ήρας στο ζώδιο της Παρθένου

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η διέλευση της Ήρας σάς προτρέπει να βρείτε μεγάλη αγάπη και ικανοποίηση μέσα στο σπίτι σας και με όσους αγαπάτε. Ίσως να εκτιμήσετε τώρα περισσότερο τη σχέση σας και να μπείτε στη διαδικασία να θυμηθείτε όλα αυτά που αγαπήσατε στο σύντροφό σας και όλα αυτά που σας ενώνουν. Μπορεί να υπάρχει επίσης μια νοσταλγική έλξη από το παρελθόν και ίσως ακόμη να σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε κοντά με κάποιο άτομο που σας άρεσε και δεν είχε γίνει ποτέ κάτι μεταξύ σας. Αυτό το διάστημα θα είστε πιο ευαίσθητοι γενικά σε αναμνήσεις, γι’ αυτό αν θέλετε να τονώσετε τον δεσμό σας, επισκεφθείτε μαζί μέρη που πηγαίνατε παλιά ή τον τόπο καταγωγής σας που σας χαλαρώνει γιατί σας θυμίζει τα παιδικά και ανέμελα χρόνια σας. Η Ήρα στην Παρθένο μπορεί να σας κάνει να αφοσιωθείτε περισσότερο στο σύστημα υποστήριξής σας και να σας βοηθήσει να ενισχύσετε τους συναισθηματικούς δεσμούς που έχετε με τους άλλους. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να δουλέψετε σε παλιά θέματα που εμποδίζουν την υγιή δέσμευση και να βεβαιωθείτε ότι τα θεμέλια των σχέσεων σας είναι τόσο γερά και ασφαλή όσο τα θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το γεγονός ότι έχετε την Ήρα στο δικό σας ζώδιο αναδεικνύει τη γοητεία σας και τονώνει την αυτοπεποίθησή σας. Αυτό είναι ένα καλό διάστημα για να αφήσετε καλές εντυπώσεις, επομένως θα βοηθήσει τόσο στις συνεργασίες όσο και στις σχέσεις σας. Μπορεί επίσης να είστε σε θέση να εξασφαλίσετε μια καλή υποστήριξη από τον σύντροφο της ζωής σας είτε είστε τώρα μαζί είτε όχι. Μπορεί να επικοινωνείτε με πιο ευχάριστο τρόπο και να κάνετε μια σημαντική γνωριμία ή μία νέα σχέση. Η Ήρα στην Παρθένο μπορεί να σας κάνει να δεσμευτείτε τόσο σύντομα και αθόρυβα που ούτε εσείς δεν θα το πιστεύετε. Αν βλέπετε κάποια μοτίβα συμπεριφορών που σας προβληματίζουν, προσπαθήστε να απαλλαγείτε από όλα όσα εμποδίζουν την ευτυχία σας. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να εξελίξετε το στυλ και τις επιλογές σας. Αξιοποιήστε τον εαυτό σας και μη φοβάστε να κάνετε μια νέα αρχή στην προσωπική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως στο άμεσο μέλλον να ξεκινήσετε κάτι καινούριο στα αισθηματικά ή να έχετε καλύτερη σχέση με τον σύντροφο της ζωής σας. Αυτό όμως μπορεί να εξαρτηθεί από το επίπεδο κατανόησης που θα είστε σε θέση να δείξετε το επόμενο διάστημα και μπορεί να έχετε έτσι τα καλύτερα αποτελέσματα. Ένας Τοξότης συνήθως δεν προβληματίζεται με λεπτομέρειες, αλλά όλο και κάτι μπορεί να σας ενοχλεί κατά τη διάρκεια της διέλευσης της Ήρας στην Παρθένο. Ίσως να έχετε μια πιο συγκεκριμένη άποψη του πώς ο σύντροφός σας ταιριάζει ή δεν ταιριάζει με αυτό που υποτίθεται ότι θα έπρεπε ότι είναι για να σας αρέσει ή για να περνάτε καλύτερα. Ίσως αυτό να έχει να κάνει με το κύρος, το επάγγελμα, το στάτους ή κάτι σχετικό. Η πρόκληση σας είναι να μη μένετε στην επιφάνεια και να εκτιμήσετε το άτομο γι’ αυτό που είναι, και όχι για το τι έχετε φανταστεί ως ιδανικό. Αν συνεργάζεστε ικανοποιητικά με το σύντροφό σας ή αν εργάζεστε μαζί θα έχετε περισσότερη σύμπνοια και αλληλεγγύη, κάτι που μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε ιδιαίτερα επιτυχημένοι στη δουλειά και την κοινή σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Ήρα στην Παρθένο ενεργοποιείται η αισθηματική σας ζώνη, οπότε αυτό θα πρέπει να είναι ένα ρομαντικό και ευτυχισμένο διάστημα για εσάς. Και μπορεί να γίνει αν δεν δώσετε τροφή στις ανασφάλειες σας. Ίσως αν δεν προσέξετε να προσπαθείτε ασυναίσθητα να κατευνάσετε τα δικά σας συναισθήματα ανασφάλειας κάνοντας τους άλλους να αισθάνονται άσχημα. Προσπαθήστε να μην είστε πολύ επικριτικοί με τον σύντροφό σας κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Υπάρχει πολύς ρομαντισμός στη διάθεση σας, αλλά είναι στο χέρι σας να μειώσετε την επιρροή των πιο δύσκολων εκφάνσεων της ενέργειας της Παρθένου. Αν μπορείτε συνειδητά να είστε ο ευγενικός εαυτός σας, τότε αυτή η διέλευση μπορεί να είναι πολύ ζεστή και ικανοποιητική για την προσωπική σας ζωή.