Ποια 4 ζώδια θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο το Δεκαπενταύγουστο 2021;

Ποια 4 ζώδια θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο το Δεκαπενταύγουστο 2021;

Ποια 4 ζώδια θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο το Δεκαπενταύγουστο 2021;

Η Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021, τις απογευματινές ώρες, βρίσκει τη Σελήνη από τον Ζυγό να σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Δία στον Υδροχόο, δημιουργώντας προσδοκίες για το Σαββατοκύριακο της Παναγίας, καθώς είναι η μαγική στιγμή του καλοκαιριού κάθε χρόνο, που οι άνθρωποι βρίσκονται μεταξύ τους για να γιορτάσουν με αφορμή τη μεγάλη θρησκευτική γιορτή με παραδοσιακό τρόπο. Βέβαια, από πέρυσι με την πανδημία τα πράγματα άλλαξαν. Και φυσικά φέτος υπό το βάρος της ανείπωτης καταστροφής στη χώρα μας η διάθεση των περισσότερων έχει πάει περίπατο. Το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στον Σκορπιό και μάλιστα το Σαββατοκύριακο της Παναγίας που το περιμένουμε κάθε χρόνο με χαρά, δεν είναι σίγουρα η πιο χαλαρή και ιδανική συνθήκη για να το περάσουμε, αφού η Σελήνη μπλέκεται στα δίχτυα του Κρόνου και του Ουρανού. Σας έχω αναλύσει πολλές φορές πως όταν έχουμε μια κύρια όψη σε μια χρονιά, όπως φέτος το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, αυτή ενεργοποιείται σε διαφορετικές φάσεις, όταν περνούν από πάνω της άλλοι πιο ταχείς πλανήτες. Κάτι τέτοιο συμβαίνει κι αυτό το γουηκέντ, που χρειάζεται αρκετή προσοχή. Αυτό δεν σημαίνει ότι έστω και τροποποιημένα ή με περισσότερους περιορισμούς δεν θα προσπαθήσουμε να περάσουμε καλά και να γιορτάσουμε παραδοσιακά τις ημέρες. Το Σάββατο η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνα με τον Ερμή και τον Άρη, κάνοντας μας λίγο πιο παρορμητικούς και βιαστικούς στα λόγια και στον δρόμο, γι’ αυτό αν ταξιδεύετε να είστε αρκετά υπομονετικοί. Την Κυριακή η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Δία. Η Κυριακή θα είναι αρκετά πιο ήπια από το μεσημέρι κι έπειτα, αλλά θα έχουμε μια τάση για υπερβολές. Χρόνια πολλά σε όλες-ους!

Ας δούμε όμως ποιοι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου 2021:

ΤΑΥΡΟΣ

Η Παρασκευή είναι αρκετά πιο ήπια, ειδικά προς το βράδυ, και το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι οι γευστικές υπερβολές. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών στο ωροσκόπιο σας και πιθανώς να νιώθετε ότι οι άλλοι είναι πιο δύσκολοι στην επικοινωνία, δεν δείχνουν πνεύμα συνεργασίας ή γενικώς έχουν νεύρα ή είναι απρόσιτοι. Από την άλλη, μπορεί μια σχέση να φτάνει σε μια κρίσιμη καμπή και να πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Γενικότερα αυτές τις ημέρες ο τομέας σχέσεις, που περιλαμβάνει τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές επαφές σας, θα σας απασχολήσει περισσότερο. Όμως, αυτό το Σαββατοκύριακο δεν είναι κατάλληλο για σημαντικές αποφάσεις ή δεσμεύσεις και καλά θα κάνετε πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που χρειάζεται και την έγκριση των άλλων, πρώτα να την λάβετε και μετά να συνεχίσετε για να μην χάσετε πολύτιμο χρόνο και ενέργεια και κυρίως για να μην απογοητευτείτε. Η Κυριακή είναι αρκετά πιο χαλαρή μέρα και οι θετικές όψεις της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη -αργά τη νύχτα- δίνουν μια πιο γιορτινή διάθεση στη μέρα και φυσικά την απαιτούμενη εξωστρέφεια.

ΛΕΩΝ

Η Παρασκευή, παρά τις όποιες απαιτήσεις της (ειδικά από το απόγευμα κι έπειτα), είναι πιο ταξιδιάρικη μέρα κι ακόμη κι αν δεν είχατε κανονίσει κάτι, μπορεί έστω και τελευταία στιγμή να λάβετε μια πρόσκληση από έναν φίλο-η και να αποφασίσετε μια μετακίνηση ή έστω μια έξοδο με καλή παρέα. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη από τον Σκορπιό κοντράρει ανοιχτά Κρόνο και Ουρανό και παίζει με το μυαλό και τα συναισθήματα σας. Καθώς όλοι γύρω σας θα είναι πιο βιαστικοί, αλλά και λίγο στον κόσμο τους, ίσως πρέπει να προσέξετε τι λέτε και πώς το λέτε, αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Γενικώς, είναι μια άβολη μέρα το Σάββατο (δεν σας ταιριάζει η Σκορπίσια επιρροή) και ίσως νιώσετε κάποιες ανασφάλειες να ξυπνούν από το παρελθόν. Ακόμη, μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη αναστάτωση μέσα στην οικογένεια, ειδικά αν έχετε αποφασίσει να κανονίσετε μια οικογενειακή γιορτή για της Παναγίας. Βέβαια, η Κυριακή είναι πιο άνετη από πλευράς όψεων από το μεσημέρι κι έπειτα, οπότε -ό,τι κι αν έχει προκύψει ή όπως κι αν είναι η διάθεση σας- ανήμερα της Παναγίας θα είστε καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την Παρασκευή σας πιάνουν τάσεις φυγής με τη Σελήνη στον Ζυγό και δεν βλέπετε την ώρα, είτε να φύγετε αν δεν είστε ήδη διακοπές είτε να γυρίσετε σπίτι σας και να είστε μόνο με τους ανθρώπους που σας προκαλούν ασφάλεια και σας δίνουν χαρά. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και με κάποιον τρόπο -με τις όψεις που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Ουρανό- σας υποχρεώνει να δείτε τα τρωτά σας σημεία. Καταρχάς οφείλετε να προσέχετε τα θέματα υγείας. Η διαίσθηση σας θα είναι ανεπτυγμένη, ενώ μπορεί να έχετε και πολύ ζωντανά όνειρα αυτές τις ημέρες. Από την άλλη, θα πρέπει να είστε πολύ προσγειωμένοι στις απαιτήσεις της καθημερινότητας σας και να μην ονειροβατείτε, για να μην σας ξεφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες. Πέραν τούτου, προσέξτε θέματα που αφορούν στην οικογένεια σας. Μπορεί να σας πιάνει νοσταλγία και να θέλετε να μιλήσετε με άτομα από το παρελθόν ή από το συγγενικό σας περιβάλλον. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι μια επιρροή που θα μείνει για πολύ, γι’ αυτό μην πέφτετε ψυχολογικά, αλλά μην πιέζετε και τον εαυτό σας. Από το μεσημέρι της Κυριακής κι έπειτα θα έχετε καλύτερη διάθεση, οπότε θα ανταποκριθείτε και στο όποιο κάλεσμα μπορεί να έχετε για τη γιορτή της Παναγίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την Παρασκευή θα έχετε καλύτερη διάθεση και ειδικά από το απόγευμα κι έπειτα, που η Σελήνη θα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στο ζώδιο σας, θα θέλετε να βγείτε, να χαρείτε ή και να ταξιδέψετε αν δεν έχετε φύγει ακόμη για διακοπές. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του στον Σκορπιό, φέρνοντας τα θέματα της επαγγελματικής κατεύθυνσης σας ή ακόμη και των σχέσεων σε πρώτη διάταξη. Ίσως από Δευτέρα ετοιμάζεστε να γυρίσετε στη δουλειά και σκέφτεστε όλα αυτά που έχετε να κάνετε. Απέναντι σε όλο αυτό προτάξτε υπομονή και ψυχραιμία και μην πιέζεστε ιδιαίτερα. Ετοιμαστείτε από Δευτέρα να κάνετε επανεκκίνηση στους στόχους που έχετε και όλα θα πάνε καλά. Άλλωστε, τα άγχη και οι ανησυχίες μόνο τη διάθεση σας μπορεί να χαλάσουν, όπως και των γύρω σας. Η Κυριακή είναι αρκετά πιο ήπια από το μεσημέρι κι έπειτα κι έτσι μπορεί να ευχαριστηθείτε με την οικογένεια σας και τους φίλους σας το γιορτινό τραπέζι και γενικώς να ασχοληθείτε με αυτά που σας αρέσουν.