Τα 4 ζώδια που δεν ακολουθούν τους κανόνες

Τα 4 ζώδια που δεν ακολουθούν τους κανόνες

Τα 4 ζώδια που δεν ακολουθούν τους κανόνες

Οι κανόνες μοιάζουν να μην ισχύουν για όλους. Αυτά τα 4 ζώδια δεν θα διστάσουν να σπάσουν κάποιες νόρμες, μέχρι να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Παραβατικοί ή αντικομφορμιστές; Τι τους ωθεί να κάνουν το δικό τους;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μοναχικοί καβαλάρηδες και ακολουθούν πάντα το δικό τους δρόμο στη ζωή. Ίσως είναι αυτή η απόσταση που νιώθουν από τους άλλους, που τους κάνει να μπορούν να λειτουργήσουν κάπως πιο αντισυμβατικά. Έχουν τα δικά τους ιδανικά, τα οποία δίνουν νόημα και χαράζουν γραμμή στη ζωή τους. Υπάρχει ένα επαναστατικό στοιχείο μέσα τους και γι’ αυτό είναι οι πρώτοι που θα αμφισβητήσουν το κατεστημένο. Έχουν μία τάση να παίρνουν ακραίες θέσεις και να δοκιμάζουν τα όρια, τόσο τα δικά τους όσο και των άλλων. Το ρίσκο ανεβάζει τα επίπεδα της αδρεναλίνης, αισθάνονται όμορφα όταν ριψοκινδυνεύουν σπάζοντας τους κανόνες. Δεν το κάνουν όμως στα τυφλά, το έχουν σκεφτεί και είναι αποτέλεσμα λογικής απόφασης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα ζώδιο που δεν του αρέσει να του λες τι να κάνει, είναι ο Τοξότης. Έχει φιλοσοφήσει αρκετά, έχει συνομιλήσει σε βάθος με τον εαυτό του και ξέρει ποιος είναι. Δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το αν συμφωνούν οι άλλοι, αν ενδιαφερόταν θα είχε τον τρόπο να τους πείσει. Τον ενδιαφέρει ένα πράγμα, η αλήθεια του και στην προσπάθειά του να την ακολουθήσει μπορεί να πατήσει πολλές γραμμές. Αν και δεν είναι διόλου παραβατικός από τη  φύση του, εντούτοις είναι ελεύθερο πνεύμα, και τα όρια.. είναι εμπόδια. Αν προστεθεί σε αυτό το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα δημιουργικός, κάτι που συνεπάγεται μία διαφορετική αντίληψη, αλλά και δράση, μπορούμε ίσως να αντιληφθούμε γιατί πηγαίνει κόντρα σε κάποιους κανόνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι αντλούν μία μοναδική ευχαρίστηση όταν «πάνε κόντρα» σε ορισμένα άτομα που τους εκνευρίζουν, όχι πάντα επειδή υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Σε αυτό τους βοηθάει και το φυσικό χάρισμα που έχουν, δηλαδή να μη δίνουν δεκάρα για πολλά πράγματα που οι άλλοι θα έδιναν. Είναι πειραχτήρια και τους αρέσει να κάνουν τις «ανατροπές» τους. Το να σπάνε τους κανόνες τους εξιτάρει, είναι σαν να δοκιμάζουν τον απαγορευμένο καρπό, μερικές φορές αισθάνονται υπερβολική ευεξία, νιώθουν περισσότερο ζωντανοί. Ίσως να αισθάνονται και λίγο πιο έξυπνοι τη στιγμή που παραβαίνουν κάποιον κανόνα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μερικές φορές τα όρια ανάμεσα στο καλό και το κακό είναι δυσδιάκριτα. Ουδέν κακόν αμιγές καλού, λέει η σοφή παροιμία. Όταν ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, υπάρχει πάντα το περιθώριο η συνείδηση να είναι λίγο πιο ελαστική, αρκεί να οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα μία ώρα αρχύτερα. Οι Ιχθύες λειτουργούν με το συναίσθημα, αν λοιπόν αυτό τους υποβάλλει να σπάσουν κάποιους κανόνες θα το κάνουν. Μην ξεχνάμε ότι το συναίσθημα είναι ευαίσθητο και άγεται και φέρεται από αρχές, βιώματα, συναναστροφές, ακόμη και τις όποιες διαθέσεις υπερισχύουν την εκάστοτε στιγμή. Άλλωστε, πάντα διαθέτουν έντονη φαντασία, αλλά και δημιουργικότητα, όμως και τα δύο περιέχουν μέσα τους την ψευδαίσθηση. Είναι εξίσου εύκολο να παραπλανηθούν, αλλά και να παραπλανήσουν.