Σε ποια 4 ζώδια η Πανσέληνος στις 24/07/2021 θα φέρει τα πάνω κάτω;

Σε ποια 4 ζώδια η Πανσέληνος στις 24/07/2021 θα φέρει τα πάνω κάτω;

Σε ποια 4 ζώδια η Πανσέληνος στις 24/07/2021 θα φέρει τα πάνω κάτω;

Το φετινό καλοκαίρι αν μη τι άλλο δεν μας αφήνει ούτε να βαρεθούμε ούτε να πλήξουμε. Εκεί που νομίζουμε ότι τα πράγματα θα ησυχάσουν έρχεται μια Πανσέληνος για να φέρει τα πάνω κάτω και να μας οδηγήσει σε αλλαγές. Μάλιστα το καλοκαίρι του 2021 έχει την ιδιαιτερότητα να έχουμε δυο Πανσελήνους στο ίδιο ζώδιο στη σειρά. Έτσι στις 24/7 πραγματοποιείται η πρώτη Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στην 1η μοίρα, ενώ ακολουθεί η Πανσέληνος του Αυγούστου στις 22/8 στον ίδιο άξονα στην 29η η μοίρα. Τώρα αυτά τα δυο φεγγάρια φτιάχνουν ένα συγκεκριμένο πλαίσιο μέσα στο καλοκαίρι, όπου οι ενέργειες που θα ξεκινήσουν με την πρώτη Πανσέληνο θα φτάσουν σε ένα σημείο ολοκλήρωσης και τέλους με τη δεύτερη. Αν λοιπόν κάτι προκύψει στο πρώτο ολόγιομο φεγγάρι και για κάποιο λόγο το άτομο που επηρεάζεται δεν θέλει να το δεχτεί, θέλει να το κρύψει ή να το αγνοήσει, θα ξανάρθει με πιο έντονο τρόπο στην επιφάνεια στη δεύτερη Πανσέληνο στις 22/8. Αυτά τα δυο φεγγάρια φέρνουν τη μονάδα, το άτομο, τον καθένα από μας απέναντι στο σύνολο, δηλαδή την κοινωνία στην οποία ανήκει, αλλά και στο γενικότερο σύνολο και μας καλούν να βρούμε την ισορροπία ανάμεσα στις προσωπικές μας επιθυμίες και ανάγκες και αυτές του συνόλου. Μια Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να έχει κάτι επαναστατικό σαν επιρροή, καθώς απαιτεί από όλους μας να σκεφτούμε όχι μόνο το δικό μας συμφέρον, αλλά το συμφέρον της ανθρωπότητας, όλου του κόσμου και των επόμενων γενεών. Ό,τι φτιάχνουμε εμείς σήμερα, θα το κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας αύριο και ό,τι καταστρέφουμε εμείς σήμερα, απλά δεν θα υπάρχει γι’ αυτά την επόμενη μέρα. Είναι πολύ κρίμα λοιπόν να νοιαζόμαστε μόνο για το «εγώ» μας και να αισθανόμαστε αποκομμένοι από τους άλλους. Κατά καιρούς σας έχω γράψει άρθρα για το ζώδιο του Υδροχόου και την ιδιαίτερη σφραγίδα του σε αυτή εδώ τη χρονιά. Βλέπουμε άλλωστε πώς εξελίσσονται διάφορα μέτωπα τα οποία κυβερνά το πρωτοποριακό αυτό ζώδιο. Ακούμε πιο πολύ για διάστημα, έχουμε περίεργες και ακραίες εκδηλώσεις σε μετεωρολογικό και γεωφυσικό επίπεδο, διακρίνουμε μια αυξανόμενη πόλωση όχι μόνο σε πολιτικό επίπεδο, αλλά και σε κοινωνικό κι όλο αυτό είναι ακόμη στην αρχή του.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια της σταθερής ομάδας, δηλαδή Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στο ξεκίνημα των ζωδίων τους ή όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 0ο μέχρι τις 4ο μοίρες των ζωδίων αυτών. Ακριβώς επειδή θα ακολουθηθεί κι από μια δεύτερη Πανσέληνο στο ίδιο ζώδιο, η επιρροή της εκτείνεται σχεδόν στον έναν μήνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Όλα για την καριέρα και την εικόνα σας προς τα έξω

Εξελίξεις στην καριέρα, πιέσεις και αλλαγές θα έχετε με την Πανσέληνο στις 24/7 αγαπητοί μου Ταύροι, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένες-οι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Μπορεί να δοκιμαστούν τα νεύρα και η υπομονή σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ειδικά στη δουλειά και αυτό ίσως φέρει γκρίνιες και στο σπίτι. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να μην μεταφέρετε την επιβαρυμένη ψυχολογία σας από το γραφείο στην οικογένεια και στον-ην σύντροφό σας και διατηρήστε την ψυχραιμία σας για να μπορείτε να λαμβάνετε σωστές αποφάσεις όταν είστε υπό πίεση. Αυτή η Πανσέληνος στον επαναστάτη του ζωδιακού, τον Υδροχόο, θα ενεργοποιήσει τον 10ο ηλιακό σας οίκο που αφορά το στάτους σας, την κοινωνική σας εικόνα, τον γάμο σας και την καριέρα σας και ίσως θελήσετε να κλείσετε κάποιον κύκλο που ξεκίνησε αυτή τη χρονιά. Μην φοβηθείτε να αλλάξετε τους στόχους και τις προτεραιότητες σας αν αυτό θέλετε. Αυτή η απόφαση μπορεί να σας οδηγήσει σε άλλα πιο όμορφα μονοπάτια για εσάς. Μπορεί να σας περιμένει μια νέα καριέρα, μια πιο αξιόλογη θέση, μια πιο ευτυχισμένη ζωή.

ΛΕΩΝ

Καιρός να δείτε τι θα κάνετε με τις σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική θα είναι η Πανσέληνος στις 24/7 σε ό,τι αφορά τις σταθερές σας σχέσεις, τον γάμο και τις συνεργασίες σας. Ετοιμαστείτε για σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που σχετίζεστε, στον τρόπο που συνεργάζεστε και γενικότερα στη ζωή σας. Αν είστε ελεύθεροι και ορκισμένοι εργένηδες μπορεί να δεσμευτείτε, αν είστε σε μια σχέση που έχετε βαλτώσει μπορεί να κάνετε βήματα προς την… έξοδο κινδύνου ή αν το ταίρι σας κατανοήσει τις ανάγκες σας να δώσετε τελικά το φιλί της ζωής και να νιώσετε και πάλι ευτυχισμένοι στη σχέση. Αλλά και στις συνεργασίες σας θα δώσετε άλλο τόνο, αφού θα θέλετε να συνυπάρχετε με άτομα που εμπιστεύεστε και που μιλάτε την ίδια γλώσσα. Γενικότερα, θα μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε πώς βλέπετε τον εαυτό σας μέσα στις σχέσεις σας και θα κάνετε μια νέα αρχή, βάζοντας όρια και θέτοντας συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέλετε να πληρούνται. Διαχωρίστε τις προτεραιότητές σας, κρατήστε τους δικούς ανθρώπους κοντά και απομακρύνετε όσους δημιουργούν τοξικές καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προσωπική σας ζωή, το σπίτι, η οικογένεια απαιτούν θυσίες

Η Πανσέληνος στις 24/7 επηρεάζει τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του ζωδίου και ίσως εσείς να έχετε μια χωροταξική αλλαγή στη δουλειά ή στο σπίτι. Αν μπορείτε μην πιέζετε πρόσωπα και οικογενειακές καταστάσεις αυτή την περίοδο, διότι θα συναντήσετε πολλές αντιδραστικές συμπεριφορές. Αλλά επειδή και εσείς μπορεί να δεχτείτε πιέσεις που ίσως οδηγήσουν σε εκρηκτικές καταστάσεις, καλό είναι να απομακρυνθείτε από άτομα και συζητήσεις που μυρίζουν μπαρούτι. Οι καυτοί τομείς που επηρεάζει το φεγγάρι έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα, τους γονείς σας και την παιδική σας ηλικία. Επειδή θα είστε συναισθηματικά φορτισμένοι αποφύγετε συναντήσεις και κουβέντες που μπορεί να αφορούν τους παραπάνω τομείς, διότι μπορεί τα πράγματα να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις και να κλείσετε πολλές πόρτες πίσω σας. Χρειάζεστε χρόνο για να αισθανθείτε ξανά ασφαλείς, διότι τώρα νομίζετε ότι η αίσθηση σταθερότητας έχει χαθεί. Όμως ο φόβος δεν είναι ποτέ ο σωστός οδηγός, να θυμάστε ότι όταν κάτι τελειώνει, κάτι άλλο αρχίζει. Με θάρρος και φιλοδοξία θα ξαναγίνετε οι ηγέτες της ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανακαλύπτετε ξανά τον ίδιο σας τον εαυτό

Φιλοξενείτε την Πανσέληνο στις 24/7 (αλλά και την επόμενη του Αυγούστου) και πρέπει να είστε έτοιμοι για αλλαγές πλεύσης, αλλά και αποκαλύψεις σε μια σχέση ή συνεργασία. Θα είστε στο επίκεντρο των εξελίξεων και ίσως λάβετε τώρα κάποιες απαντήσεις σε ερωτήματα που σας απασχολούσαν και ίσως αυτές οι απαντήσεις πυροδοτήσουν και τις αποφάσεις σας, που στα μάτια κάποιων θα μοιάζουν ακραίες. Όμως εσείς θα εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας θα κάνετε κινήσεις που θα βλέπετε κάποιους κύκλους να κλείνουν, ενώ ταυτόχρονα κάποιες πόρτες να ανοίγουν. Με πίστη και επιμονή στο όραμα σας θα καταφέρετε να φτάσετε στην επιτυχία, αλλά βέβαια χρειάζεται σκληρή δουλειά και προσήλωση στις αξίες σας. Η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να αναγεννηθείτε, να πιστέψετε στον εαυτό σας και να υπενθυμίσετε και στους γύρω σας ότι έχετε όρια και ανάγκες που πρέπει να τηρούνται και να εξυπηρετούνται.