Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν από τις ρομαντικές όψεις του Ποσειδώνα τις ημέρες των Χριστουγέννων;

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν από τις ρομαντικές όψεις του Ποσειδώνα τις ημέρες των Χριστουγέννων;

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν από τις ρομαντικές όψεις του Ποσειδώνα τις ημέρες των Χριστουγέννων;

Οι ημέρες των Χριστουγέννων είναι μια ανάσα μακριά και το πλανητικό σκηνικό δεν θα μπορούσε να έχει πιο γλυκιά και ρομαντική χροιά. Πιο συγκεκριμένα, ο Ποσειδώνας από το ονειροπόλο ζώδιο των Ιχθύων θα σχηματίσει ευνοϊκές όψεις εξάγωνου με τον Ερμή και την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω στις 25/12/2022 και στις 28/12/2022 αντίστοιχα. Από αυτές τις όψεις θα ευνοηθούν κυρίως οι Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 20η έως την 24η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Συμπόνια, κατανόηση και ρομαντισμός

Οι όψεις αυτές θα μας υπενθυμίσουν πόσο σημαντικό είναι να βάζουμε στην άκρη τον εγωισμό και να λειτουργούμε με γνώμονα όσα νιώθουμε. Οι γιορτινές αυτές ημέρες είναι κατάλληλες για να συμφιλιωθούμε με πρόσωπα που είχαν απομακρυνθεί από τη ζωή μας, να επιλύσουμε τις διαφορές μας και να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας. Δεν θα διστάσουμε λοιπόν να ανοίξουμε την καρδιά μας, να εξομολογηθούμε τον έρωτα μας ή να δείξουμε το ενδιαφέρον και τη στοργή μας στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ο Ποσειδώνας θα βγάλει προς τα έξω τις ευαισθησίες μας και θα αναδείξει τη συμπονετική μας φύση. Οι σχέσεις τώρα χαρακτηρίζονται από κατανόηση και ενσυναίσθηση και γι’ αυτό δύσκολα θα υπάρξουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις.

Έκφραση μέσω της τέχνης

Η καλύτερη διέξοδος αυτές τις ημέρες θα είναι η μουσική, το θέατρο, αλλά και η τέχνη γενικότερα και ίσως για κάποιους από εσάς να είναι πιο εύκολο να εκφραστείτε μέσω αυτών. Ένα τραγούδι, ένα ποίημα, μια ταινία είναι οι καλύτεροι τρόποι για να πείτε όσα νιώθετε στους άλλους και να εκφράσετε όσα αισθάνεστε, ό,τι δε χωράνε σε λόγια. Ελάτε λοιπόν πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε, χαλαρώστε και απολαύστε όμορφες στιγμές μαζί τους, αφήνοντας στην άκρη όλα εκείνα που σας έχουν δυσαρεστήσει. Αν είστε καλλιτέχνες, αυτές οι όψεις θα σας δώσουν έμπνευση και θα σας βοηθήσουν να εκφράσετε τη δημιουργικότητα σας και να αξιοποιήσετε τις ιδέες σας.

Ακολουθήστε τη διαίσθηση σας

Συμπτώσεις, έντονα όνειρα, τυχαίες συναντήσεις, αλλά και γνωριμίες που θα μας δημιουργήσουν όμορφα συναισθήματα είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών. Επιπλέον, αυτές τις ημέρες η διαίσθηση μας θα είναι πολύ ισχυρή και θα μας καθοδηγήσει στο σωστό μονοπάτι. Εάν λοιπόν δεν ξέρετε ποια απόφαση να πάρετε και τι πιστέψετε για ένα πρόσωπο, απλώς ακολουθήστε το ένστικτο σας και να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε.

Ας πάμε λοιπόν να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από τα εξάγωνα του Ποσειδώνα με τον Ερμή και την Αφροδίτη και πώς μπορούν να τα αξιοποιήσουν μέσα σε αυτό το γιορτινό κλίμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα εξάγωνα που θα σχηματίσει ο Ποσειδώνας με τον Ερμή και την Αφροδίτη θα ευνοήσουν ιδιαίτερα τις σχέσεις σας και θα σας προσφέρουν όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Το κλίμα των γιορτινών αυτών ημερών θα είναι πολύ ρομαντικό και θα νιώσετε την επιθυμία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και να βγάλετε προς τα έξω τις ευαισθησίες που κρύβετε μέσα σας. Θα νιώσετε ότι ο σύντροφος σας είναι εκεί για εσάς και μπορεί να σας κατανοήσει και να μπει στη θέση σας. Εάν λοιπόν τις προηγούμενες ημέρες είχατε απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον ή υπήρξε ένταση μεταξύ σας, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να τα βρείτε, να δώσετε συγχώρεση ή να παραδεχτείτε τα λάθη και τις αδυναμίες σας. Εάν ανήκετε στους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου, είναι πολύ πιθανό οι ημέρες των Χριστουγέννων να σας φέρουν πιο κοντά με ένα πρόσωπο που θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και θα βιώσετε μαζί του/ης στιγμές που θυμίζουν παραμύθι και σας κάνουν να ξεφεύγετε από την πραγματικότητα. Ίσως να ακούσετε λόγια που θα σας γαληνέψουν και θα σας καθησυχάσουν ή να νιώσετε εσείς οι ίδιοι την ανάγκη να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας χωρίς να αισθανθείτε ευάλωτοι ή αδύναμοι. Εκτός από τις διαπροσωπικές σχέσεις, αυτές οι όψεις μπορεί να φέρουν έμπνευση στο επαγγελματικό κομμάτι ή γνωριμίες οι οποίες με άτομα τα οποία θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να είστε δεκτικοί και να μην κλείνεστε στον εαυτό σας μόνο και μόνο από ανασφάλεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ημέρες των Χριστουγέννων θα είναι άκρως ερωτικές και παθιασμένες για εσάς, αγαπητοί Παρθένοι. Τα εξάγωνα που θα σχηματίσει ο Ποσειδώνας με τον Ερμή και την Αφροδίτη μπορεί να φέρουν συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα ή γνωριμίες με άτομα που θα σας βοηθήσουν να βγάλετε προς τα έξω την πιο ρομαντική και αισθησιακή σας πλευρά. Εάν σας ενδιαφέρει πολύ κάποιος/α, αυτές τις ημέρες θα μπορέσετε με κάποιο τρόπο να έρθετε πιο κοντά του/ης και θα νιώσετε την επιθυμία να εξομολογηθείτε τον έρωτα σας. Άλλωστε, το πιθανότερο είναι να έχετε την ανταπόκριση που θέλατε και να νιώσετε επιθυμητοί ή να ακούσετε όμορφα λόγια που θα σας γλυκάνουν. Αν είστε δεσμευμένοι, αυτές οι ημέρες προσφέρονται για να αναζωπυρώσετε το πάθος σας, να εκφράσετε ο ένας στον άλλον τα συναισθήματα σας και να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας χαλαρώσουν. Θα νιώσετε πολύ πιο άνετα μέσα στη σχέση σας και θα αισθανθείτε ότι το άλλο άτομο σας καταλαβαίνει απόλυτα και μπορεί να μπει στη θέση σας. Αντίστοιχα, και εσείς θα είστε πρόθυμοι να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αφεθείτε άνευ όρων στο συναίσθημα. Με λίγα λόγια, τα Χριστούγεννα αυτά σας καλούν να βγείτε εκεί έξω, να ανοίξετε την καρδιά και να ερωτευτείτε χωρίς φόβο και δισταγμό. Επιπλέον, αυτές οι όψεις θα σας ενισχύσουν τη δημιουργικότητα σας και θα σας βοηθήσουν να εκφράσετε τα ταλέντα σας, επομένως αν είστε καλλιτέχνες, οι ημέρες αυτές θα είναι πολύ παραγωγικές για εσάς και θα σας δώσουν απεριόριστη έμπνευση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής και η Αφροδίτη βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο και αυτό το διάστημα σας βοηθάνε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, αλλά και την επικοινωνία σας με τους άλλους. Τα εξάγωνα που θα σχηματίσει ο Ποσειδώνας μέσα στις ημέρες των Χριστουγέννων θα φέρουν ρομαντισμό και ζεστασιά και θα νιώσετε ότι οι άλλοι ανταποκρίνονται στα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ γι’ αυτό. Όλα θα κυλάνε πιο ομαλά και θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά στους αγαπημένους σας και να εκφράσετε όλα όσα σκέφτεστε, αλλά κυρίως όσα νιώθετε. Είναι λοιπόν η ώρα να αφήσετε στην άκρη τις ανασφάλειες σας και να δείξετε στους άλλους τι κρύβεται στην καρδιά σας. Να είστε βέβαιοι ότι οι άλλοι θα το εκτιμήσουν και θα σας δείξουν και εκείνοι με τη σειρά τους τι αισθάνονται για εσάς. Εάν το προηγούμενο διάστημα είχατε απομακρυνθεί με κάποιο πρόσωπο ή υπήρξαν εντάσεις και τσακωμοί, οι ημέρες αυτές προσφέρονται για να επιλύσετε τις διαφορές σας και να δώσετε συγχώρεση ο ένας στον άλλον, αφού δε χωράνε εγωισμοί κάτω από την επιρροή του Ποσειδώνα. Θα ακούστε ομορφιά λόγια που θα απαλύνουν τις πληγές σας και θα σας κάνουν να νιώσετε πιο ήρεμοι και ασφαλείς. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με την πιο ευάλωτη πλευρά σας και θα σας υπενθυμίσει πόσο σημαντικό είναι να συνδέεστε συναισθηματικά με τους άλλους. Δώστε μεγάλη σημασία σε επαφές που κάνετε τώρα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, γιατί μπορεί με κάποιο τρόπο να σας βοηθήσουν να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι όψεις εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής και η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα από το δικό σας ζώδιο θα κάνουν τις ημέρες των Χριστουγέννων πολύ ξεχωριστές για εσάς. Ο ρομαντισμός θα είναι στα ύψη και θα νιώσετε ότι σας κατακλύζουν τα πιο όμορφα συναισθήματα. Εκπροσωπείτε άλλωστε ένα εξαιρετικά συμπονετικό και ευαίσθητο ζώδιο, που δίνει προτεραιότητα σε αυτό που νιώθει και βάζει σε δεύτερη μοίρα τον εγωισμό και τη λογική σκέψη. Οι όψεις αυτές θα σας δώσουν την ευκαιρία να επιλύσετε διαφωνίες με φίλους και να συμφιλιωθείτε με πρόσωπα που είχαν απομακρυνθεί από τη ζωή σας. Επιπλέον, θα φέρει κοντά σας καινούριες παρέες και πρόσωπα τα οποία σας ταιριάζουν και πάνω απ’ όλα σας υποστηρίζουν τις ιδέες σας. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί αυτές τις ημέρες να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο ή μέσα από μια παρέα, με ένα άτομο το οποίο θα σας πυροδοτήσει όμορφα συναισθήματα και θα νιώσετε ότι νοιάζεται πραγματικά για εσάς, αφού δεν προσπαθεί να επιβληθεί ή να σας καταπιέσει. Το κλίμα των γιορτινών αυτών ημερών θα είναι αρκετά ήρεμο και θα είστε πρόθυμοι να μπείτε ο ένας στη θέση του άλλου, να γνωριστείτε καλύτερα και να επιλύσετε τις διαφορές σας με καλή διάθεση. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και θα έχετε δίπλα σας άτομα τα οποία συμμερίζονται το όραμα και τα όνειρα σας και θα σας βοηθήσουν να πιστέψετε σε αυτά και να τα πραγματοποιήσετε.