Ποια 4 ζώδια θα κάνουν ένα νέο ξεκίνημα με τη Νέα Σελήνη στις 10/07/2021;

Ποια 4 ζώδια θα κάνουν ένα νέο ξεκίνημα με τη Νέα Σελήνη στις 10/07/2021;

Ποια 4 ζώδια θα κάνουν ένα νέο ξεκίνημα με τη Νέα Σελήνη στις 10/07/2021;

Αν ο Ιούνιος σας γέμισε σύγχυση, εμπόδια και αβεβαιότητα τόσο εξαιτίας των δύσκολων πλανητικών όψεων, των εκλείψεων και του ανάδρομου φαινομενικά Ερμή, ο Ιούλιος μετά τις 10/07/2021 με τη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει να καλοδεχτείτε ή να εγκαινιάσετε ένα νέο ξεκίνημα, μια αλλαγή στη ζωή σας. Και μπορεί ο Καρκίνος να είναι το συναισθηματικό, ευαίσθητο ζώδιο του νερού, από την άλλη όμως, κάποιες από τις πιο δυναμικές προσωπικότητες εκπροσωπούν το ζώδιο του Καρκίνου ή το έχουν ως ωροσκόπο.

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που λαμβάνει χώρα στις 10/07/2021 είναι μια δυναμική και ιδιαίτερα δραστήρια επιρροή, φέρνοντας μάλιστα εξαιτίας της όψης της με τον Ουρανό κάποιες ξαφνικές αλλαγές. Περισσότερο θα επηρεαστούν τα 4 παρορμητικά ζώδια ή όσοι έχουν ωροσκόπο σε αυτά, δηλαδή στον Κριό, τον Καρκίνο, τον Ζυγό και τον Αιγόκερω. Μάλιστα, όσο πιο κοντά στις μοίρες που σχηματίζεται η Νέα Σελήνη, δηλαδή στις 18 μοίρες του Καρκίνου έχετε τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο σας, τόσο πιο βέβαιη και η αλλαγή.

Σε γενικό και παγκόσμιο επίπεδο η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο πυροδοτεί και φέρνει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια, την άμυνα, τα τρόφιμα, το νερό, την εστίαση, τη στέγαση και την οικογένεια. Επίσης πάντα όταν έχουμε Νέα Σελήνη μπορεί να υπάρχουν έντονα γεωφυσικά ή μετεωρολογικά φαινόμενα.

Δείτε αν ο Ήλιος σας (το ζώδιο σας) βρίσκεται από τις 15 ως τις 21 μοίρες του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου πατώντας εδώ.

Δείτε αν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 15 ως τις 21 μοίρες του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου πατώντας εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σας βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείτε με το σπίτι, την οικογένεια και τις σχέσεις με τους συγγενείς σας και όσους αγαπάτε. Μπορεί λοιπόν να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού, να τον ανανεώσετε ή να ξεκινήσετε επιδιορθώσεις ή μπορεί να κάνετε μια χωροταξική αλλαγή ή μετακόμιση. Επίσης, μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας σας να χρειάζεται τη βοήθεια σας και να πρέπει να τρέξετε για να την προσφέρετε ή να περάσετε απλώς περισσότερο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους κάνοντας κάποιες ευχάριστες δραστηριότητες μαζί τους. Ίσως θελήσετε να έρθετε πιο κοντά με την οικογένεια σας, να νιώσετε και πάλι την ασφάλεια που είχατε μαζί τους όταν ήσασταν παιδί και να αφήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν. Από την άλλη, οι όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη από τον Λέοντα ίσως φέρουν κάποιες στενές και φιλικές σας σχέσεις στα όρια τους και να αναθεωρήσετε πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε τα παιδιά της Σελήνης και το νέο φεγγάρι που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας λειτουργεί ευεργετικά για εσάς. Θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεωθείτε προσωπικά και επαγγελματικά και να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας δυσκολεύει, χαράσσοντας μια νέα πορεία στη ζωή σας, με νέους στόχους που μέσα στο επόμενο εξάμηνο μπορεί να υλοποιηθούν. Παρότι θα είστε πιο συναισθηματικοί, ευαίσθητοι και φορτισμένοι, το φεγγάρι θα αλλάξει την οπτική γωνία που βλέπετε τα πράγματα και θα μπείτε στη διαδικασία να κατανοήσετε τους λόγους που κρύβονται στην εκάστοτε συμπεριφορά σας και στις επιλογές σας. Η Νέα Σελήνη θέλει να δώσετε προτεραιότητα σε εσάς, στις ανάγκες σας και να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Είναι η ευκαιρία σας να αλλάξετε, να αναζωογονηθείτε, να ενεργοποιήσετε τους προσωπικούς σας στόχους και τις επιθυμίες σας, να πάρετε πρωτοβουλίες και να σπείρετε τους σπόρους για τη μελλοντική σας ανάπτυξη.

ΖΥΓΟΣ

Νέα ξεκινήματα στην καριέρα υπόσχεται η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 10/7 στο ζώδιο του Καρκίνου. Είναι πιθανό να δεχτείτε κάποια πρόταση, μια προαγωγή ή αν το προηγούμενο διάστημα είχατε στείλει βιογραφικά και είχατε περάσει από συνεντεύξεις, τώρα να λάβετε μια θετική απάντηση που θα σας χαροποιήσει πολύ. Θα είστε πιο παραγωγικοί και θα προωθήσετε την εικόνα σας, τη φήμη σας και θα ανανεώσετε τη σχέση σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Αν μέχρι τώρα κυνηγούσατε το όνειρο σας και κάνατε προσπάθειες να πετύχετε τους στόχους σας, αυτή η Νέα Σελήνη θα σας φέρει πιο κοντά στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας και θα νιώθετε σαν να ξαναγεννιέστε. Επιτέλους θα αναγνωριστούν οι κόποι σας από τους προϊσταμένους σας και ίσως αυτό θα φέρει, εκτός από μια προαγωγή και κάποια αύξηση στις αποδοχές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στις 10/7 πραγματοποιείται ακριβώς απέναντι σας, στο ζώδιο του Καρκίνου και σας επηρεάζει στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πλέον δεν ικανοποιείστε με τα λίγα, δεν θέλετε ό,τι περισσεύει, αλλά θα διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει, δηλαδή σταθερότητα και ασφάλεια και σε προσωπικό επίπεδο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι πιθανό να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να μπείτε σε μια καινούρια σχέση ή συνεργασία που θα έχει τα χαρακτηριστικά που εσείς θέλετε. Αν τώρα είστε σε μια κατάσταση, προσωπική ή επαγγελματική, που σέρνεται και δεν έχει κανένα πάθος και ουσία, τότε οι πιθανότητες να πείτε αντίο και να κλείσετε πίσω σας την πόρτα για πάντα είναι πάρα πολλές. Εξάλλου, αυτή η Νέα Σελήνη ευνοεί τις νέες σχέσεις, τις επιχειρηματικές συνεργασίες, τις διαπραγματεύσεις και τα συμβόλαια. Αν τώρα είστε σε μια σχέση ή συνεργασία που θεωρείτε σημαντική, αλλά έχει χάσει τη δροσιά της, τότε μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της Νέας Σελήνη και να της δώσετε «το φιλί της ζωής» που θα την αναζωογονήσει. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες χρειάζονται πολλή δουλειά για να μείνουν ζωντανές και εσείς είστε πρόθυμοι να καταβάλλετε τις προσπάθειες για να ευδοκιμήσουν ή να κάνετε το επόμενο βήμα για κάτι νέο.