Ποια 4 ζώδια πρέπει να προσέχουν τα λόγια και τις σχέσεις τους μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου 2022;

Ποια 4 ζώδια πρέπει να προσέχουν τα λόγια και τις σχέσεις τους μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου 2022;

Ποια 4 ζώδια πρέπει να προσέχουν τα λόγια και τις σχέσεις τους μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου 2022;

Ερμής και Άρης σε αντίθεση: Συγκρουόμενα αυτοκινητάκια

Στις 29/11/2022 ο Ερμής από τον Τοξότη έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους, καθώς σχηματίζει όψη αντίθεσης η οποία θα επηρεάσει κυρίως τα μεταβλητά ζώδια Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από τη 16η ως την 22η μοίρα αυτών των ζωδίων. Η επιρροή ξεκινά φυσικά νωρίτερα από το Σαββατοκύριακο και χτίζεται σιγά σιγά μέχρι την Τρίτη. Η όψη αντίθεσης του Ερμή με τον Άρη δείχνει υψηλούς τόνους στις συζητήσεις, αντιπαραθέσεις, έκφραση θυμού και προκλήσεις στην επικοινωνία μας με τους άλλους. Μπορεί να έχουμε νεύρα, εσωτερική ένταση και να κάνουμε προβολές σε άτομα που δεν φταίνε σε τίποτε. Η υπομονή και η ψυχραιμία είναι σημαντικά για να τα βγάλετε πέρα με αυτή την επιρροή. Προσπαθήστε όσοι επηρεάζεστε να μην είστε ιδιαίτερα βιαστικοί και παρορμητικοί στις αντιδράσεις σας και σκεφτείτε διπλά και τριπλά όταν κάνετε βαρύγδουπες δηλώσεις. Πολύ σημαντικό επίσης είναι με αυτή την όψη να προσέχετε στον τρόπο που οδηγείτε και να είστε πολύ υπομονετικοί και ήρεμοι στις μετακινήσεις σας. Μπορεί στην επικαιρότητα να υπάρχουν θέματα που αφορούν στα ΜΜΕ, στα ΜΜΜ και ειδήσεις που μας δημιουργούν θυμωμένες αντιδράσεις.

Την 01/12/2022 οι αιώνιοι εραστές, ο Άρης και η Αφροδίτη, θα συναντηθούν σε μια όψη αντίθεσης επίσης, η οποία θα επηρεάσει και πάλι κυρίως τα μεταβλητά ζώδια Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 2ου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από τη 16η έως τη 22η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες πατήστε εδώ.

Αυτή η όψη έρχεται για να φέρει έντονα πάθη, αλλά και συγκρούσεις, επομένως θα πρέπει να προετοιμαστείτε για ισχυρούς κραδασμούς στην προσωπική σας ζωή.

Άρης και Αφροδίτη: Οι αιώνιοι εραστές συγκρούονται

Η όψη αυτή αυξάνει τη σεξουαλική μας επιθυμία κι αν είμαστε σε μια υγιή σχέση μπορεί και να την απολαύσουμε. Αντίθετα αν είστε σε μια δύσκολη, νευρική σχέση, τότε οι εγωισμοί μπαίνουν μπροστά και μπορεί να τη διαλύσουν. Αν είστε μόνες-οι η ανάγκη να εκφράσετε τη σεξουαλικότητα σας μπορεί να σας κάνει να έλξετε τύπους που δεν έχετε συνολική χημεία. Ένας πιο θετικός τρόπος για να αντιμετωπίσετε αυτή την επιρροή είναι να βρείτε δημιουργικές διεξόδους, είτε πρόκειται για μια καλλιτεχνική δραστηριότητα και χόμπι, είτε μέσω των σπορ, του χορού, οποιοδήποτε τρόπο εκγύμνασης που θα βοηθήσει να φύγει η ένταση με ένα φυσικό τρόπο. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Τοξότη εδώ και μέρες, σε ένα ζώδιο που αγαπά την ελευθερία, την ανεξαρτησία και θέλει να περνά καλά χωρίς συμβιβασμούς. Αυτό μπορεί φυσικά να την κάνει υπερβολική στις αντιδράσεις της όταν νιώθει ότι καταπιέζεται ή ιδιαίτερα σπάταλη στον τρόπο που διαχειρίζεται τα οικονομικά της, ειδικά όταν θέλει να περάσει καλά. Δεν στέκεται στις λεπτομέρειες και τα βλέπει όλα υπέροχα και θετικά εκδηλώνοντας πολλές φορές παιδιάστικες ή επιπόλαιες συμπεριφορές. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων χάνει εύκολα το ενδιαφέρον του και έχει ανάγκη από ποικιλία στην ερωτική του ζωή και στις σχέσεις του και γι’ αυτό αναζητά συνεχώς καινούρια ερεθίσματα και ενδιαφέροντες ανθρώπους. Τον προσελκύουν τα ευφυή και πνευματώδη άτομα με τα οποία μπορεί να συζητήσει για τα πάντα. Τον εξάπτει το χιούμορ και επιθυμεί πιο ανάλαφρες και παιχνιδιάρικες καταστάσεις. Δύσκολα λοιπόν θα εγκλωβιστεί μέσα σε μια ρουτίνα και ακόμα πιο δύσκολα θα συμβιβαστεί με σχέσεις που παραμένουν στάσιμες και δεν του προσφέρουν εγκεφαλική έξαψη.

Ο εγωισμός θα υπερνικήσει το συναίσθημα

Από τη στιγμή λοιπόν που αυτοί οι δύο πλανήτες θα έρθουν σε σύγκρουση, θα συγκρουστούν οι προσωπικές μας επιθυμίες μας με τα θέλω των άλλων. Αυτές τις ημέρες λοιπόν θα υπερισχύσει ο εγωισμός και θα δυσκολευτούμε πάρα πολύ να συμπεριλάβουμε και τον άλλον στην εξίσωση και να ικανοποιήσουμε τις συναισθηματικές του ανάγκες. Εάν όμως φερθούμε κατ’ αυτόν τον τρόπο, τότε θα πληγώσουμε τους άλλους, αφού ουσιαστικά θα δείξουμε ότι δεν τους υπολογίζουμε. Το κλίμα τώρα θα είναι έκρυθμο και δεν θα λείψουν οι εκρήξεις ζήλιας, ο ανταγωνισμός και τα καβγαδάκια που μπορεί να μας απομακρύνουν για λίγο από το ταίρι μας.

Έντονη ερωτική ζωή χωρίς δεσμεύσεις

Από την άλλη πλευρά, οι επιθυμίες θα είναι πολύ έντονες και η σεξουαλική διάθεση θα είναι στα ύψη αυτές τις ημέρες. Κάποιοι από εσάς μπορεί να διαπιστώσετε ότι η ερωτική σας ζωή χρειάζεται ανανέωση και θα πρέπει με κάποιο τρόπο να βγείτε από τη ρουτίνα. Είναι λοιπόν η κατάλληλη ευκαιρία για να αναζωπυρώσετε το πάθος και τη φλόγα μέσα στη σχέση σας και να νιώσετε και πάλι επιθυμητοί ο ένας από τον άλλον, αρκεί βέβαια να αφήσετε στην άκρη όσα σας χωρίζουν. Προτιμήστε λοιπόν όλη αυτή την ένταση να την εκτονώσετε στο σεξουαλικό κομμάτι ή να αναζητήσετε τρόπους για να εμπλουτίσετε την ερωτική σας ζωή. Νέες γνωριμίες που θα γίνουν τώρα θα είναι άκρως παθιασμένες και θα πυροδοτήσουν έντονα συναισθήματα, ενώ δεν αποκλείεται να αναθερμανθεί η φλόγα ζευγαριών που για κάποιο λόγο είχαν απομακρυνθεί. Θα είστε ασυγκράτητοι και ανυπόμονοι να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, όμως δεν είναι απαραίτητο ότι όλο αυτό θα καταλήξει σε μια σταθερή σχέση, αφού θα έχετε μεγαλύτερη ανάγκη από μια ερωτική περιπέτεια χωρίς να δεσμευτείτε. Είναι πολύ σημαντικό επίσης αυτές τις μέρες να προσέχετε τον τρόπο που ξοδεύετε προκειμένου να περνάτε καλά. Κι επειδή τόσο η όψη του Ερμή με τον Άρη όσο και της Αφροδίτης με τον Άρη, αυτές οι δυο αντιθέσεις, προκύπτουν σε μια περίοδο έντονου καταναλωτισμού, προσπαθήστε να είστε πιο πειθαρχημένοι.

Ας πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τις αντιθέσεις του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Άρη

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι αντιθέσεις του κυβερνήτη σας Ερμή και της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Άρη που βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο σας μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις και εκρηκτικές καταστάσεις μέσα στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να έρθουν σε σύγκρουση τα θέλω σας με τις επιθυμίες των αγαπημένων σας ανθρώπων ή των συνεργατών και των φίλων και να αντιμετωπίσετε παράπονα που θα σας δημιουργήσουν αναστάτωση και εκνευρισμό. Άλλωστε, με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιο σας το μόνο σίγουρο είναι ότι δυσκολεύεστε να βρείτε την ηρεμία σας και συμβαίνουν καταστάσεις που δοκιμάζουν τα νεύρα και τις αντοχές σας. Το κλίμα λοιπόν είναι τεταμένο και οι συμπεριφορές των άλλων θα σας οδηγήσουν σε έντονα ξεσπάσματα, ενώ αν δεν καταφέρετε να κρατήσετε τις ισορροπίες μπορεί να οδηγηθείτε ακόμα και σε ρήξεις. Προσπαθήστε λοιπόν να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Δεν αποκλείεται βέβαια κάποιοι από εσάς να εκμεταλλευτείτε αυτή την όψη Αφροδίτης-Άρη για να αναζωπυρώσετε τη σχέση με το ταίρι σας ή να αναθερμάνετε τη φλόγα με ένα άτομο από το παρελθόν. Ιδιαίτερα προσεκτικοί εκτός αυτών που λέτε, καθώς τα λόγια σας θα πρέπει να είναι μετρημένα, θα πρέπει να είστε και με τις μετακινήσεις και την οδηγική σας συμπεριφορά. Η βιασύνη, τα νεύρα, η ένταση, δεν θα βοηθήσουν να φτάσετε νωρίτερα στον προορισμό σας.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε Ήλιο (ζώδιο), ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 16 μέχρι τις 22 μοίρες του ζωδίου των Διδύμων.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αντιθέσεις του κυβερνήτη σας Ερμή και της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Άρη που βρίσκεται ανάδρομος στους Διδύμους έρχονται για να ταρακουνήσουν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να σας δημιουργήσουν αναστάτωση μέσα στο σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον ή ακόμη και στον χώρο της εργασίας σας. Ο καθένας θα θέλει να γίνει το δικό του και κανείς δεν θα είναι διατεθειμένος να υποχωρήσει. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να έρθετε σε σύγκρουση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή και τους συνεργάτες σας, αφού θα προσπαθεί ο ένας να επιβληθεί στον άλλον. Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε την όψη Αφροδίτης-Άρη για να αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή και γενικώς να εκτονώσετε όλη αυτή την ενέργεια στο σεξουαλικό κομμάτι. Μπορεί λοιπόν να μην είναι η ιδανική στιγμή για να επιλύσετε προβλήματα ή για να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας, όμως μπορείτε να βάλετε περισσότερο πάθος στην καθημερινότητα σας και να ξεφύγετε για λίγο από τη ρουτίνα. Το πιο σημαντικό στο τέλος Νοεμβρίου – αρχές Δεκεμβρίου είναι να είστε όσο γίνεται πιο ήρεμοι και ψύχραιμοι ακόμη κι όταν οι άλλοι σας προκαλούν. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα εκφράσετε τα παράπονα και τη δυσαρέσκεια σας, απλώς θα πρέπει όλο αυτό να γίνει με τον πλέον ήρεμο και διπλωματικό τρόπο. Η πίεση δεν θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πολύ σημαντικό επίσης αυτές τις μέρες να είστε προσεκτικοί και με την οδήγηση, αλλά και τη φυσική σας κατάσταση.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε Ήλιο (ζώδιο), ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 16 μέχρι τις 22 μοίρες του ζωδίου της Παρθένου.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αντίθεση της Αφροδίτης και του Ερμή από το δικό σας ζώδιο με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους θα ενισχύσει τη γοητεία σας και θα σας κάνει ακαταμάχητους, με αποτέλεσμα να μαγνητίσετε τους πάντες και να κατακτήσετε εύκολα εκείνον/η που επιθυμείτε. Κάποιοι από εσάς θα νιώσετε την ανάγκη να ενδώσετε σε ένα ερωτικό ειδύλλιο χωρίς να το σκεφτείτε πολύ, αφού αυτό που έχετε ανάγκη είναι να νιώσετε επιθυμητοί και να πάρετε επιβεβαίωση. Βέβαια, δεν αποκλείεται να κάνετε παρορμητικές κινήσεις οι οποίες θα σας κοστίσουν και μπορεί να έχουν αντίκτυπο στην κοινωνική ή επαγγελματική σας ζωή. Θα πρέπει να σκεφτείτε όσο πιο λογικά γίνεται, να ζυγίσετε προσεκτικά τις καταστάσεις και να επενδύσετε μόνο σε εκείνους τους ανθρώπους που αξίζουν πραγματικά. Μην αναλώνεστε λοιπόν σε σχέσεις που σας προσφέρουν μια προσωρινή σαρκική ευχαρίστηση, αλλά δεν σας οδηγούν πουθενά. Λειτουργήστε με περισσότερη αυτοσυγκράτηση και κυρίως μην προσπαθήσετε τώρα να επιλύσετε τα προβλήματα που σας βασανίζουν καιρό, γιατί μπορεί τα πράγματα να γίνουν χειρότερα. Ακόμη, στις επαγγελματικές σας συνεργασίες μην επιμένετε να περάσει το δικό σας με ισχυρογνωμοσύνη και ξεροκεφαλιά, γιατί μπορεί να ρισκάρετε τη μακροβιότητα τους. Ιδιαίτερα αν σχετίζεστε με άλλους Τοξότες, Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύες θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα ψύχραιμοι και να αποφεύγετε τους διαπληκτισμούς. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και με την οδήγηση, αλλά και τη φυσική σας κατάσταση και υγεία.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε Ήλιο (ζώδιο), ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 16 μέχρι τις 22 μοίρες του ζωδίου του Τοξότη.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι αντιθέσεις του Ερμή και της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους θα σας φέρουν αντιμέτωπους με νεύρα και ανταγωνιστική διάθεση από τον σύντροφο σας ή από άτομα μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Αυτές τις ημέρες θα έρθουν στην επιφάνεια οι δυσκολίες των σχέσεων σας και είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε σύγκρουση με τους άλλους, ειδικά εάν δεν κάνετε αμοιβαίους συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Ο εγωισμός, η αγένεια και η έλλειψη τακτ μπορεί να εξωθήσει τις καταστάσεις στα άκρα, με αποτέλεσμα να απομακρυνθείτε από το ταίρι σας, ενώ στον επαγγελματικό τομέα μπορεί οι άλλοι να έχουν υψηλές απαιτήσεις από εσάς και όλο αυτό να σας δημιουργήσει ένταση και εκνευρισμό. Είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες να μην καταπνίξετε τις προσωπικές σας επιθυμίες και να βρείτε το θάρρος να διεκδικήσετε τα θέλω σας και κυρίως να εκφράσετε με ειλικρίνεια στους άλλους αυτά που νιώθετε. Τίποτα δεν θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο σε αυτά που θέλετε να κατακτήσετε, αρκεί να είστε συγκροτημένοι, να έχετε σχέδιο και να μην δράσετε εντελώς παρορμητικά. Φυσικά θα πρέπει να είστε μετρημένοι και προσεκτικοί εκτός από τα λόγια και στην οδήγηση, αλλά και στη φυσική σας κατάσταση και υγεία.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε Ήλιο (ζώδιο), ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 16 μέχρι τις 22 μοίρες του ζωδίου των Ιχθύων.

Αν δεν ξέρετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες πατήστε εδώ.