Τα 4 ζώδια που θα έχουν πολλές ευκαιρίες κι επιτυχίες σε σχέσεις και οικονομικά την εβδομάδα 29/01/2024 – 04/02/2024

Τα 4 ζώδια που θα έχουν πολλές ευκαιρίες κι επιτυχίες σε σχέσεις και οικονομικά την εβδομάδα 29/01/2024 - 04/02/2024

Τα 4 ζώδια που θα έχουν πολλές ευκαιρίες κι επιτυχίες σε σχέσεις και οικονομικά την εβδομάδα 29/01/2024 – 04/02/2024

Οι τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου φιλοξενούν ιδιαίτερα θετικές όψεις που πρέπει να εκμεταλλευτούμε με κάθε τρόπο σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Τα ξημερώματα της Δευτέρας, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω ενώνει τις δυνάμεις της με τον Δία σε μια αρμονική όψη τριγώνου, μια από τις τυχερές όψεις της παραδοσιακής αστρολογίας. Η Αφροδίτη είναι δείκτης των σχέσεων και των οικονομικών και ο Δίας της ελευθερίας και της αφθονίας. Με αυτή την όψη η δέσμευση και η ελευθερία μπορεί να συνυπάρξουν σε αρμονία. Για τους δεσμευμένους είναι μια καλή ευκαιρία με αυτή την όψη να κάνουν όμορφες συζητήσεις με το ταίρι τους για την πορεία της σχέσης τους. Η όψη αυτή ευνοεί τις νέες γνωριμίες αλλά και τις επαγγελματικές συνεργασίες και τα οικονομικά. Η επόμενη κύρια όψη της εβδομάδας είναι το τρίγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο που πραγματοποιείται στις 30/01. Αυτή είναι μια όψη εγρήγορσης, δυναμικών εκκινήσεων, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε βιαστικοί και επιπόλαιοι στις κινήσεις μας. Τα ζώδια στα οποία βρίσκονται οι δυο πλανήτες είναι ζώδια της γης που αγαπούν τις οργανωμένες και καλά μελετημένες προσπάθειες. Η όψη αυτή προσφέρεται για να βελτιώσουμε τη δουλειά μας, να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία προς όφελός μας στην καθημερινότητα, αλλά να ψαχτούμε περισσότερο και με τα οικονομικά μας. Καλή όψη για αγορές μεταφορικού μέσου και τεχνολογικού εξοπλισμού. Ο Φεβρουάριος μπαίνει με ορμή και χωρίζεται στα δυο. Στο πρώτο δεκαπενθήμερο του έχουμε έντονη παρουσία πλανητών στον πρακτικό και φιλόδοξο Αιγόκερω, ενώ στο δεύτερο μισό έχουμε πολυαστρία στο ζώδιο του Υδροχόου. Τις πρώτες μέρες του μήνα και συγκεκριμένα στις 02/02/2024 έχουμε το εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Η όψη αυτή δίνει φτερά στη φαντασία, τη διαίσθηση και τη δημιουργικότητα μας, αλλά μπορεί να είμαστε λίγο αφηρημένοι ή να δυσκολευόμαστε να συγκεντρωθούμε σε πρακτικά ζητήματα. Η αντίθεση Σελήνης-Ουρανού μπορεί να φέρει απρόοπτα το Σάββατο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα είναι απαραίτητα αρνητικά.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν πολλές ευκαιρίες κι επιτυχίες σε σχέσεις και οικονομικά την εβδομάδα 29/01/2024 – 04/02/2024

ΤΑΥΡΟΣ

Μια πολύ διαφορετική εβδομάδα ξεκινά καθώς κανένας πλανήτης πλέον δεν είναι ανάδρομος κι αυτό αν μη τι άλλο θα βοηθήσει τόσο στην ψυχολογία σας όσο και πρακτικά τη ζωή σας, καθώς θα μπορείτε να βάλετε σε μια τάξη και να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας. Η εβδομάδα ξεκινά με όψεις που σας αφορούν ιδιαίτερα, καθώς τη Δευτέρα έχουμε το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Δία στο ζώδιο σας και την Τρίτη ο τρίγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στο ζώδιο σας. Πρόκειται για αρμονικές όψεις που σας ωθούν να γίνετε λίγο πιο αυθόρμητοι, αλλά και να πάρετε και κάποια υπολογισμένα ρίσκα σε θέματα που αφορούν είτε τις σπουδές, τα μελλοντικά επαγγελματικά σας πλάνα και γενικότερα τα σχέδια σας. Μη φοβάστε να κάνετε κάτι διαφορετικό ή να ακολουθήσετε ένα αδοκίμαστο μοτίβο ή δρόμο. Αυτό άλλωστε είναι και το νόημα αυτών των όψεων. Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Αιγόκερω σας στηρίζουν δυναμικά ώστε να κάνετε τις αλλαγές (Δίας, Ουρανός) που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Στην πορεία αυτή επιλέξτε ανθρώπους δίπλα σας που θα στηρίξουν το όραμά σας. Αν το προηγούμενο διάστημα με τους ανάδρομους πλανήτες δημιουργήθηκε κάποια κρίση με συνεργάτες ή φίλους, η εβδομάδα αυτή προσφέρεται για να επανέλθετε και να τείνετε κλάδο ελαίας ώστε να τα ξαναβρείτε. Ή τουλάχιστον να συζητήσετε με καθαρό μυαλό τι έφταιξε και οδηγήθηκαν τα πράγματα σε αδιέξοδο. Μια ευθεία προσέγγιση χωρίς φόβο και χωρίς δεύτερες σκέψεις θα βοηθήσει. Ιδιαίτερα υποστηρικτικό προς το ζώδιο σας θα είναι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου, αρκεί να έχετε στο μυαλό σας τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και να μη στέκεστε μόνο στο εδώ και τώρα. Σχεδιάστε, προγραμματίστε, οργανώστε και μπείτε σε δράση σε αυτό το διάστημα που σας αβαντάρει περισσότερο. Το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι πιο απαιτητικό και κουραστικό ιδίως σε θέματα επαγγελματικών και οικογένειας. Στις 02/02 σχηματίζεται το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που σας δίνει μια ευκαιρία να το ρίξετε έξω με φίλους και να απολαύσετε μια παράσταση, μια συναυλία ή απλώς μια έξοδο με θετικές προδιαγραφές.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια δυναμική εβδομάδα ξεκινά για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αφού είναι ουσιαστικά και η πρώτη της νέας χρονιάς που δεν έχουμε καθόλου ανάδρομους πλανήτες και τα πράγματα αρχίζουν να κινούνται και να παράγουν εξελίξεις. Το τρίγωνο ανάμεσα στους δυο ευεργέτες πλανήτες της παραδοσιακής αστρολογίας την Αφροδίτη και τον Δία τη Δευτέρα και το τρίγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο την Τρίτη κυριαρχούν στο ξεκίνημα της εβδομάδας και υποβοηθούνται κι από τις υπόλοιπες όψεις. Είναι μέρες με ιδιαίτερη κινητικότητα για σας και θα νιώθετε ότι επιτέλους ξεκολλάτε από καταστάσεις που μπορεί να σας εγκλώβισαν το προηγούμενο διάστημα. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις όψεις αυτές για να πειραματιστείτε με ό,τι σας κάνει κέφι και επιθυμείτε περισσότερο. Είτε αυτό σημαίνει να ξεκινήσετε ένα νέο σεμινάριο, είτε σημαίνει να αλλάξετε τη διακόσμηση στο σπίτι σας, να παρουσιάσετε μια νέα ιδέα στη δουλειά σας, να περάσετε από μια συνέντευξη για μια νέα δουλειά ή να κάνετε μια αλλαγή και στην εμφάνιση σας δεν υπάρχει κάτι που να σας σταματά. Ενδιαφέρον με αυτές τις όψεις μπορεί να έχει και η προσωπική σας ζωή είτε με την ευκαιρία μιας νέας γνωριμίας, είτε αν είστε σε σχέση με κάποιες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε με τον σύντροφό σας σπάζοντας τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Σαφώς το πλαίσιο των πρώτων δυο ημερών είναι πολύ πιο βοηθητικό για τη συλλογική δουλειά και τις επαφές σας σε κοινωνικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία μπορεί να φέρει και την υπόσχεση ή την υλοποίηση μιας επισημοποίησης σε προσωπικό επίπεδο. Στη διάρκεια της εβδομάδας θα νιώθετε χειροπιαστά τη στήριξη των φίλων σας και των συνεργατών σας που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο να κάνετε πραγματικότητα το όνειρό σας. Ο Φεβρουάριος θα είναι απαιτητικός στο πρώτο του δεκαπενθήμερο και με αρκετή πίεση στην καθημερινότητα σας, αλλά το δεύτερο μισό του θα είναι σχετικά πιο ουδέτερο. Στις 02/02 ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και μπορεί να πιάνετε τον εαυτό σας να κάνει όνειρα για μια ιδανική σχέση ή συνεργασία.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλωσορίστε την πρώτη εβδομάδα χωρίς ανάδρομους πλανήτες για το 2024! Αν μη τι άλλο μόνο καλά νέα είναι αυτά για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αφού από δω και κάτω όλα θα κινούνται σε πιο γρήγορους ρυθμούς και οι εξελίξεις θα έρχονται πιο άμεσα. Η εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Δία στον Ταύρο, ενώ στις 30/01 ολοκληρώνεται το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό. Και οι τέσσερις πλανήτες που δημιουργούν όψεις μεταξύ τους βρίσκονται σε φιλικές προς το ζώδιό σας θέσεις σε ζώδια της γης. Έτσι μπορείτε πιο εύκολα να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας, αλλά και να κανονίσετε και τα σχέδια σας για το μέλλον. Είτε αυτό είναι να κλείσετε ένα ταξίδι σε ένα προορισμό που επιθυμείτε πολύ να βρεθείτε και τα προηγούμενα χρόνια λόγω των περιορισμών δεν καταφέρατε να πραγματοποιήσετε τον στόχο σας, είτε να συζητήσετε για ένα μελλοντικό επαγγελματικό πόνημα είτε για μια νέα συνεργασία. Ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο στα θέματα των ερωτικών σχέσεων, στα θέματα των παιδιών μπορεί να φανούν ιδιαίτερα υποστηρικτικές και ευνοϊκές αυτές οι όψεις. Ο πέμπτος οίκος που αυτή την περίοδο διελαύνουν πολλοί πλανήτες στο ωροσκόπιο σας κυβερνά, εκτός του έρωτα και των παιδιών, τις τέχνες, τη δημιουργία, τα χόμπι και τα σπορ αλλά και τη φήμη. Κάτι έρχεται σε αυτούς τους τομείς που μόνο να σας κάνει να χαμογελάσετε μπορεί. Οι δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας είναι και οι πιο θετικές για το ζώδιο σας, μολονότι δεν θα έχετε πρόβλημα ούτε στη συνέχεια. Ο Φεβρουάριος διατηρεί μια πιο ήπια κατάσταση για το ζώδιο σας μέχρι τα μέσα του και μάλιστα αυτό είναι και το ενδεδειγμένο διάστημα να αξιοποιήσετε σε όλα τα επίπεδα. Τα θέματα της εργασίας και των σχέσεων θα σας απασχολήσουν στο δεύτερο μισό του μήνα. Στις 02/02 το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα ενισχύει τις τάσεις φυγής, αλλά μπορεί να έχετε την τάση να εξιδανικεύετε κάποιες καταστάσεις και στα προσωπικά σας. Καλά θα κάνετε να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με εξαιρετικές όψεις καθώς η Αφροδίτη από το ζώδιο σας συναντά σε όψη τριγώνου τον Δία στον Ταύρο και την Τρίτη ο Άρης από το ζώδιο σας συναντά σε όψη τριγώνου τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας εξελίξεις ενδεχομένως και ιδιαίτερα απρόβλεπτες που αφορούν είτε στην προσωπική σας ζωή είτε όμως και στις ερωτικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες. Καθώς το ζώδιο σας έχει παρορμητική φύση θα πρέπει να δείξετε αρκετή αυτοσυγκράτηση και πειθαρχία για να μην έχετε συγκρούσεις και να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επιρροή των όψεων. Κάτι που ακόμη είναι σημαντικό είναι να προσέξετε να μην εξισώνετε αυτά που πιστεύετε εσείς για μια κατάσταση με αυτό που ισχύει αντικειμενικά. Πριν τα βάλετε είτε με το σύντροφό σας είτε με ένα συνεργάτη δείτε πραγματικά τι συμβαίνει και μη βιάζεστε να δείξετε με το δάχτυλο την άλλη πλευρά. Οι όψεις αυτές θα μπορούσαν να φέρουν φυσικά και κάποια θετική εξέλιξη είτε με ένα νέο φλερτ, είτε μια επαγγελματική πρόταση, είτε ακόμη και με την χαρούμενη είδηση μιας εγκυμοσύνης αν κάνετε προσπάθειες σε αυτό τον τομέα. Από την Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη θα ασχοληθείτε περισσότερο με την καριέρα σας, τα οικονομικά και γενικότερα με τις υποχρεώσεις σας απέναντι στο σπίτι και την οικογένεια και οι ρυθμοί θα είναι αρκετά εντατικοί. Αν μέσα σε αυτό το διάστημα προσπαθούσατε να βγάλετε άκρη με ένα θέμα που σας απασχολεί είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά μπορεί τώρα να έχετε μια έμπνευση ή να φτάσετε στο βάθος του προβλήματος και να σκεφτείτε κάποια λύση. Πολύ βοηθητικό θα είναι να συζητήσετε με κάποιο στενό φίλο ή άνθρωπο που εμπιστεύεστε αυτά που σκέφτεστε, γιατί μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε μια κατάσταση πιο αντικειμενικά. Ο Φεβρουάριος στο πρώτο του μέρος είναι αρκετά κουραστικός καθώς μέχρι τις 13/02 ο Άρης παραμένει στο ζώδιο σας και σας «τρέχει» προς όλες τις κατευθύνσεις. Πολύ πιο άνετο το δεύτερο μισό του μήνα και με έμφαση στα οικονομικά σας. Ο Φεβρουάριος είναι όμως κι ένας σούπερ ερωτικός μήνας για σας, καθώς Αφροδίτη και Άρης ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ζώδιο σας και φέρνουν ευχάριστες εξελίξεις. Στις 02/02 ο Ερμής από το ζώδιο σας σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα κάνοντας σας λίγο πιο αφηρημένους σε πρακτικά θέματα. Δίνει όμως αυτή η όψη φτερά στη φαντασία και τη δημιουργικότητα σας.

Για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας πατήστε εδώ.