Τα 4 ζώδια που θα έχουν ανατροπές και εντάσεις στις σχέσεις τους με την απρόβλεπτη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13/11/2023

Τα 4 ζώδια που θα έχουν ανατροπές και εντάσεις στις σχέσεις τους με την απρόβλεπτη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13/11/2023

Τα 4 ζώδια που θα έχουν ανατροπές και εντάσεις στις σχέσεις τους με την απρόβλεπτη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13/11/2023

Στις 13 Νοεμβρίου 2023 σχηματίζεται μια έντονη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, που θα αφήσει το ισχυρό αποτύπωμα της λόγω της αίσθησης του χάους που τη χαρακτηρίζει αλλά και των εντάσεων που θα φέρει. Είναι ένα φεγγάρι που θα λειτουργήσει καταλυτικά και θα μας οδηγήσει σε αποφάσεις που μπορεί να αλλάξουν τη ζωή μας. Αυτή η Νέα Σελήνη, που κυβερνάται από τον Άρη παραδοσιακά και τον Πλούτωνα σύμφωνα με τη μοντέρνα αστρολογία, σχηματίζει όψεις με τον απρόβλεπτο Ουρανό και τον πολεμοχαρή Άρη, οι οποίες θα πυροδοτήσουν σημαντικές εξελίξεις, αφού οι αποκαλύψεις, τα ξαφνικά γεγονότα και η επιθετικότητα θα βασιλεύουν και θα μας ωθούν σε βεβιασμένες κινήσεις με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα.

Νέα αρχή υπό πίεση

Πάντα μια Νέα Σελήνη σηματοδοτεί και μια νέα αρχή, το θέμα όμως είναι τι θα είναι αυτό που θα μας οδηγήσει στο νέο ξεκίνημα. Και όπως φαίνεται αυτό θα είναι ένα «σοκ», μια αποκάλυψη, ή κάποιες καταστάσεις που θα μας πιέσουν και θα μας φέρουν στα όρια μας και έτσι θα αναγκαστούμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα αφού πρώτα θα έχουμε φτάσει στο μη περαιτέρω. Οπότε, παρότι κάποια ξαφνικά γεγονότα μπορεί να μας ξεβολέψουν και να μας ταράξουν αρχικά, στο τέλος θα συνειδητοποιήσουμε ότι αυτές οι αλλαγές έπρεπε να γίνουν για το καλό μας προκειμένου να ξεκολλήσουμε και να εξελιχθούμε. Να θυμάστε λοιπόν ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η Νέα Σελήνη μας προσφέρει μια ευκαιρία να ξεφορτωθούμε από τη ζωή μας ό,τι μας βαραίνει, μας πιέζει και λειτουργεί τοξικά, είτε είναι άτομα και σχέσεις είτε καταστάσεις και αυτοκαταστροφικές συνήθειες.

Η αντίθεση Νέας Σελήνης-Ουρανού θα δώσει μια τάση παρόρμησης και ελευθερίας και θα θέλουμε να ζήσουμε τη ζωή στο έπακρο, χωρίς κανόνες, αναζητώντας την ελευθερία. Και αν αυτό ακούγεται πολύ όμορφο και εναλλακτικό, πρακτικά είναι χαοτικό, καθώς αν κάνει ο καθένας ό,τι θέλει και χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες μπορεί η ανεξαρτησία του ενός να γίνει η φυλακή του άλλου. Καβγάδες και χωρισμοί ανάμεσα στα ζευγάρια μπορεί να προκύψουν ξαφνικά και επειδή κανείς δεν θα έχει την όρεξη να συμβιβαστεί, μπορεί να δοθεί και ένα οριστικό τέλος σε σχέσεις και καταστάσεις. Βέβαια, οι ξαφνικές αλλαγές, μπορεί να μας οδηγήσουν και σε συναρπαστικές ευκαιρίες, αν έχουμε την ψυχραιμία να τις διαχειριστούμε σωστά και νηφάλια, αλλά η εμπλοκή του Άρη θα φέρει παρορμητικές αντιδράσεις. Οι εντάσεις, τα νεύρα και οι εκδηλώσεις θυμού θα αφθονούν με τις όψεις της Νέας Σελήνης, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί στις επαφές μας με τους άλλους.

Εντάσεις, βία και ανατροπές

Εκτός από την επιρροή που θα έχουμε όλοι μας σε προσωπικό επίπεδο, ίσως αυτή η Νέα Σελήνη σημαδευτεί από γεγονότα σε κοινωνικό επίπεδο, αφού οι όψεις που σχηματίζει επηρεάζουν και τις εξελίξεις στη χώρα μας, αλλά και το Μεσανατολικό και τον κόσμο της οικονομίας παγκοσμίως. Μπορεί λοιπόν να απασχολήσουν την επικαιρότητα θλιβερά γεγονότα που να αφορούν έντονα γεωφυσικά ή μετεωρολογικά φαινόμενα, πράξεις βίας και φανατισμού, ατυχήματα αλλά και αιφνιδιαστικές επιθέσεις, πολεμικές ενέργειες επίδειξης δύναμης, τρομοκρατικά χτυπήματα και καταστάσεις που να πυροδοτήσουν πολιτικές εξελίξεις.

Ο συμβολισμός της Νέας Σελήνης στον Σκορπιό και οι όψεις

Ο Σκορπιός είναι ένα έντονο, παθιασμένο ζώδιο του νερού και η Νέα Σελήνη σε αυτό το ζώδιο συνήθως μας κάνει να εστιάζουμε με πάθος σε κάτι, να είμαστε κτητικοί και αμετακίνητοι και να βρίσκουμε αστείρευτη δύναμη για να πολεμήσουμε γι’ αυτό που θεωρούμε ότι μας ανήκει. Ο Σκορπιός όμως είναι και ένα αυτοκαταστροφικό ζώδιο, που για να φτάσει εκεί που επιθυμεί και πάρει τον έλεγχο μπορεί να επιλέξει σκοτεινούς δρόμους και βρώμικες τακτικές και να βυθιστεί στο έρεβος πριν βγει ξανά στο φως. Ο Σκορπιός προτιμά να πέσει στη μάχη και να λαβωθεί παρά να παραδοθεί. Επίσης είναι ένα ζώδιο που αναζητά μετά μανίας τον έλεγχο, αγαπά τα παιγνίδια εξουσίας και δύναμης και λατρεύει το χρήμα. Οπότε με αυτή τη Νέα Σελήνη που είναι σε σύνοδο με τον πολεμοχαρή Άρη μπορεί να παιχτούν πολλά επιθετικά επιχειρηματικά παιγνίδια και να γίνουν ανίερες οικονομικές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, αλλά και να υπάρξουν καταστροφικές επιθέσεις λόγω οικονομικών συμφερόντων. Όμως η αντίθεση του Ουρανού με τη Νέα Σελήνη μπορεί να ξεσκεπάσει πολλά σκάνδαλα και να ρίξει απότομα οικονομικές αυτοκρατορίες από την κορυφή στο ναδίρ. Επίσης αυτή η αντίθεση μπορεί να μας κάνει πιο απρόβλεπτους και μπορεί να είμαστε πιο παρορμητικοί, ανυπόμονοι και παράλογοι με οτιδήποτε αισθανόμαστε ότι δεν κινείται τόσο γρήγορα όσο θα θέλαμε. Πρέπει να έχουμε περισσότερη υπομονή και να αφήσουμε τα πράγματα να εξελιχθούν για να έχουμε σωστά αποτελέσματα.

Ποιοι επηρεάζονται

Η επιρροή της Νέας Σελήνης θα διαρκέσει για τις επόμενες δύο εβδομάδες και θα μας οδηγήσει στην Πανσέληνο της 27ης Νοεμβρίου, η οποία θα επιτείνει τις δυσάρεστες εξελίξεις. Η Νέα Σελήνη στις 13 Νοεμβρίου 2023 σχηματίζεται στις 20 μοίρες και 44 λεπτά του Σκορπιού και επηρεάζει περισσότερο: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου – αρχές τρίτου δεκαημέρου και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια από τις 17 έως τις 23 μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποια μοίρα βρίσκεται το ζώδιο (Ήλιος) ή ο ωροσκόπος σας, αλλά και αν έχετε πλανήτες σε αυτά τα ζώδια πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα 4 ζώδια που θα έχουν ανατροπές και εντάσεις στις σχέσεις τους με την απρόβλεπτη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας κρίνονται με αυτή τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό (το ζώδιο που βρίσκεται απέναντί σας) και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό θα τεστάρει την αντοχή τους και αν δεν αντέξουν στις δονήσεις θα διαλυθούν. Το νέο φεγγάρι κλονίζει το σκεπτικό σας και τον τρόπο που σχετίζεστε και συνεργάζεστε με τους άλλους. Ίσως κάποια ξαφνικά γεγονότα ταράξουν την εμπιστοσύνη σας και θα θέσετε επί τάπητος τα θέματα που σας απασχολούν. Όμως οι πιθανότητες να το κάνετε με πολιτισμένο τρόπο είναι λίγες και μπορεί να ξεσπάσετε τον θυμό σας και σε πρόσωπα που δεν φταίνε. Το φεγγάρι σας κάνει πιο αποφασιστικούς, ανταγωνιστικούς, πεισματάρηδες και θα προσπαθείτε να επιβάλετε τα θέλω σας στους άλλους και όπως καταλαβαίνετε θα αντιμετωπίσετε αντιστάσεις. Στη δουλειά θα υπάρχει μεγάλος φόρτος ευθυνών και εσείς θα προσπαθείτε να ανταποκριθείτε σε όλα και θα πιέζεστε. Ίσως μάλιστα ανακαλύψετε ότι υπάρχει ένα παρασκήνιο σε βάρος σας ή ότι κάποιοι προσπαθούν να σας βάλουν τρικλοποδιές σε κάποια σχέδια σας και να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Αν είστε σε κάποια σχέση ή συνεργασία που σας πιέζει, θα βρείτε το κουράγιο για αλλαγές και αποφάσεις. Από την άλλη, αν όλα βαίνουν καλώς στις σχέσεις σας και είστε ικανοποιημένοι, τότε οι αλλαγές θα είναι θετικές και ίσως αποφασίσετε ξαφνικά να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω. Το σημαντικό είναι να ξέρετε ακριβώς τι επιθυμείτε, ώστε να κάνετε και τις σωστές επιλογές για να αποκτήσετε την πολυπόθητη ασφάλεια. Ίσως μπουν στη ζωή σας νέοι άνθρωποι και ίσως προκύψει ουρανοκατέβατα ένα ειδύλλιο ή μια νέα συνεργασία. Μπορείτε να προχωρήσετε μεν…. με πολύ προσεκτικά βήματα δε, διότι η όψη με τον Ουρανό δεν εγγυάται μακροημέρευση σε νέες καταστάσεις. Το στρες και το άγχος μπορεί να μην σας επιτρέπουν να δείτε με καθαρό μάτι τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε για το συμφέρον σας. Έτσι, πριν υποσχεθείτε πολλά και πριν οι άλλοι αρχίσουν να έχουν απαιτήσεις από σας, προσέξτε σε τι και πώς δεσμεύεστε. Συμφωνίες, συμβόλαια, επανεξέταση όρων, δικαστικές αποφάσεις θα σας απασχολήσουν.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό από τη 17η έως την 23η μοίρα του ζωδίου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Την προσοχή σας στον τομέα καριέρας-οικογένειας στρέφει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, καθώς μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα τόσο ξαφνικά που να μην ξέρετε από πού σας ήρθαν. Ίσως αντιμετωπίσετε και κάποιες προκλήσεις που να δοκιμάσουν τα όρια σας και τον χαρακτήρα σας, αλλά δεν πρέπει να τραβήξετε τα πράγματα στα άκρα, για να μην έχετε έντονες συγκρούσεις με συνεργάτες, με τον σύντροφό σας ή με τα άτομα της οικογένειάς σας. Θα νιώθετε πιο ασταθείς συναισθηματικά και θα σας πιάνει συνεχώς το παράπονο. Θα ανακαλείτε γεγονότα του παρελθόντος και θα σκέφτεστε ότι εσείς πάντα δίνετε πολλά και οι άλλοι τίποτα και θα σας πιάνει θυμός και νεύρα. Ό,τι έχετε κρατήσει μέσα σας όλα αυτά τα χρόνια μπορεί τώρα να βγουν στην επιφάνεια με μορφή χιονοστιβάδας και να ξεπηδήσουν συναισθήματα οργής. Αν μάλιστα κάποιος σας ζητήσει τα ρέστα για τη συμπεριφορά σας, τότε θα βάλετε σθεναρά όρια και θα κόψετε δεσμούς. Μπορεί να απομακρυνθείτε από το οικογενειακό περιβάλλον, να μετακομίσετε αν μένετε στο πατρικό σας ή να απαιτήσετε να σταματήσουν οι συγγενείς σας να ανακατεύονται στη ζωή σας. Επίσης, θα σας απασχολήσει το σπίτι ως χώρος. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να το αναδιακοσμήσετε, να ασχοληθείτε με την ασφάλεια του ή να προκύψει μια ξαφνική ζημιά και να πρέπει να ξεκινήσετε εργασίες. Ακόμη, μπορεί να προκύψει και μια χωροταξική αλλαγή μετά από ξαφνικά γεγονότα και στη δουλειά. Μην αφήσετε την αβεβαιότητα να σας καταβάλει και μην κρατάτε τα παράπονα μέσα σας, διότι σωματοποιείτε τα άγχη σας.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό από τη 17η έως την 23η μοίρα του ζωδίου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φιλοξενείτε τη Νέα Σελήνη μαζί με τον Άρη στο ζώδιο σας που κάνουν αντίθεση με τον Ουρανό. Τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί δηλαδή για να καταλάβετε ότι το σύμπαν σάς κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και σας καλεί να είστε έτοιμοι για απρόσμενες αλλαγές και ξαφνικά γεγονότα σε όλα τα μέτωπα! Ήρθε η ώρα για να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε νέα ξεκινήματα για τον εαυτό σας, την εμφάνιση σας, τη φυσική σας κατάσταση, τις σχέσεις σας, τα επιχειρηματικά σας πλάνα, τις συμφωνίες σας και άλλα πολλά. Όμως το κακό είναι πως ο Άρης, που είναι ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης, σας κάνει να τρώγεστε με τα ρούχα σας και να είστε παρορμητικοί. Ενώ ο Ουρανός σας κάνει απερίσκεπτους και ανατρεπτικούς. Οπότε, μπορεί να πάρετε αυτές τις αποφάσεις εν θερμώ και μετά άντε να το μαζέψετε το πράγμα. Η Νέα Σελήνη θα σας δώσει την ώθηση να γκρεμίσετε τις παθογένειες της ζωής σας, να αφήσετε πίσω σας ό,τι δεν λειτουργεί και ό,τι σας κρατάει στάσιμους και να μεταμορφωθείτε. Όμως, είπαμε, δεν χρειάζεται να πάρετε έναν οδοστρωτήρα και να τους πατήσετε όλους, θέλει καθαρή σκέψη και υπομονή για τις σοβαρές αποφάσεις. Μην κάψετε μαζί με τα ξερά και τα χλωρά! Επίσης, να είστε προετοιμασμένοι ότι εσείς μπορεί να σχεδιάζετε κάποια πράγματα και οι καταστάσεις να ανατρέπονται ξαφνικά και όλα γύρω σας να αλλάζουν, χωρίς εσείς να μπορείτε να το ελέγξετε. Προσοχή σε θέματα που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες, αφού μπορεί να προκληθούν κάποιες εντάσεις ή διενέξεις. Αν πάντως ήταν μέσα στα σχέδια σας η αλλαγή χώρου σπιτιού ή καριέρας, η Νέα Σελήνη σας ανάβει το πράσινο φως, αρκεί να μην είστε παρορμητικοί.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό από τη 17η έως την 23η μοίρα του ζωδίου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει αντίθεση με τον κυβερνήτης σας Ουρανό και μπορεί να φέρει απρόσμενες εξελίξεις στην καριέρα και στο σπίτι. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να γκρεμίσει ή να χτίσει μέσα σε μια νύχτα την καριέρα σας και τα προσωπικά σας σχέδια. Μπορεί από ένα ξαφνικό τέλος να ξεκινήσει μια καινούρια πορεία, μια νέα ζωή και ίσως η Νέα Σελήνη σας φέρει και ευκαιρίες να αυξήσετε τη φήμη σας, τις φιλοδοξίες σας και να προωθήσετε τα θέματα της εργασίας και της καριέρας σας. Οι αλλαγές θα έρθουν μέσα από δυσκολίες και εμπόδια, αλλά θα σας βάλουν στη διαδικασία να επανεκτιμήσετε τους στόχους σας. Τα διλήμματα θα είναι πολλά και η ανασφάλεια μεγάλη, διότι θα γίνονται όλα ξαφνικά και θα νιώθετε ότι χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας. Να θυμάστε ότι θα πρέπει να ακούτε το ένστικτο σας και να εκτιμάτε τον εαυτό και τις ικανότητες σας. Οι δυσκολίες και οι αλλαγές είναι αυτές που μας εξελίσσουν και θα πρέπει να προσπαθούμε να διατηρούμε την ψυχραιμία μας όταν συμβαίνουν. Ακόμη, η Νέα Σελήνη θα γιγαντώσει την ανάγκη σας να ανεξαρτητοποιηθείτε, κάνοντας ίσως τη δική σας επιχείρηση ή τη δική σας οικογένεια, ή να μετακομίσετε ή να αλλάξετε σπίτι ή χώρο εργασίας. Επίσης, μπορεί να υπάρξουν δονήσεις στην οικογένεια, τον γάμο ή κάποιο θέμα που να αφορά τη μητέρα σας. Θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που μιλάτε και συμπεριφέρεστε σε ανωτέρους και προϊσταμένους και μην αντιδράτε με αγένεια. Το ίδιο ισχύει και για τους δικούς σας ανθρώπους στο σπίτι, δεν πρέπει να τους πιέζετε, ούτε να θεωρείτε ότι μπορούν πάντα να φορούν τη δική σας διάθεση, διότι θα έχετε σφοδρές αντιδράσεις που ίσως οδηγήσουν σε καβγάδες και ρήξεις.

Επηρεάζεστε περισσότερο από την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό από τη 17η έως την 23η μοίρα του ζωδίου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου σε αυτές τις μοίρες.

Για να βρείτε αν έχετε πλανήτες ή σημεία στο ωροσκόπιο σας στις μοίρες των ζωδίων αυτών πατήστε εδώ.