4 Τύποι άνδρα για κάθε γυναίκα του ζωδιακού

4 Τύποι άνδρα για κάθε γυναίκα του ζωδιακού

Κάθε ζώδιο έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες στον τομέα του έρωτα και κάποια ταιριάσματα είναι ιδιαίτερα δυνατά και παθιασμένα, μολονότι δεν σημαίνει ότι απαραίτητα θα καταλήξουν στον γάμο ή την σχέση ζωής. Έτσι, παρακάτω δεν θα βρείτε τις γνωστές συνταγές, που θέλουν τα ζώδια του ίδιου στοιχείου να ταιριάζουν και ερωτικά μεταξύ τους, δηλαδή τα ζώδια της φωτιάς με τα ζώδια της φωτιάς κλπ. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα το δείτε κι αυτό, αλλά δεν είναι ο κανόνας. Άλλωστε στον ερωτικό μας σύντροφο, ψάχνουμε να βρούμε κάτι διαφορετικό από τον εαυτό μας, για να μας συμπληρώνει. Φυσικά τα ζώδια του Ήλιου είναι μόνο ένα μέρος του εαυτού μας. Για μια πιο ασφαλή συναστρία πρέπει να εξετάζουμε κι άλλους παράγοντες, όπως είναι η Σελήνη, η Αφροδίτη, ο Άρης στο προσωπικό ωροσκόπιο του καθένα κλπ. Μερικοί από τους πιο κάτω συνδυασμούς είναι αυτοί που απαντώ και συχνότερα σε ζευγάρια επιτυχημένα.

ΚΡΙΟΣ

Ως οι πιο δυναμικές γυναίκες του ζωδιακού, σίγουρα δεν μπορείτε να είστε μαζί με έναν άντρα που θέλει να παίζετε τον ρόλο της γκέισας δίπλα του, γι’ αυτό σας προτείνω 4 διαφορετικούς τύπους ανδρών, που θεωρητικά μπορεί να είναι το τέλειο ταίρι σας:

ΚΡΙΟΣ: Αν και τα ομώνυμα απωθούνται, στη δική σας περίπτωση μπορεί να έλκονται σφοδρά. Γοητευτικός, κυνηγός όπως τον θέλετε, καθαρό αρσενικό, μπορεί να κάνει κάθε νύχτα σας να θυμίζει πυροτέχνημα. Δεν πρόκειται να σας καταπιέσει, αλλά δεν θα σας αφήσει και να πλήξετε.

ΛΕΩΝ: Η φωτιά σας έλκει, αλλά εδώ σας έλκει κι ένα άλλο στοιχείο πολύ δυνατό: η σταθερότητα του. Νιώθετε μαζί του δυνατές και ασφαλείς και αυτός μαζί σας τον ενθουσιασμό, την παιδικότητα και την ένταση. Μπορεί να σας είναι πιστός κι αυτό είναι το καλύτερο διεγερτικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μέσα στο πάθος, τη ζήλια, τη δύναμη και τους ανταγωνισμούς, θα σας κάνει να πετάξετε στους επτά ουρανούς ή να δείτε και το πρόσωπο της κόλασης… Θα σας τυλίξει στα σκοτεινά του δίχτυα και θα σας μάθει τι σημαίνει έρωτας και σεξ, αλλά και εκδίκηση αν τολμήσετε να τον προδώσετε…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυτό που θα σας γοητεύσει περισσότερο είναι αυτό που θα σας δημιουργήσει και τον μεγαλύτερο φόβο: το ότι είναι απρόβλεπτος. Στη σχέση σας πάντως μπορείτε και οι δύο να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, εσείς γιατί θα παίρνετε πρωτοβουλίες και αυτός, γιατί θα τον αφήνετε ήσυχο να αφιερωθεί στα ενδιαφέροντά του.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε η εκπρόσωπος της απόλυτης θηλυκότητας. Ακόμη κι αν είστε γυναίκα καριέρας δεν θυσιάζετε την περιποίηση της εμφάνισης σας και την ανάγκη της συντροφικότητας, στον βωμό των επαγγελματικών φιλοδοξιών. Οι παρακάτω 4 τύποι ανδρών έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για σας.

ΚΡΙΟΣ: Κανείς άλλος δεν θα χαρίσει τόση ζωντάνια και ενθουσιασμό στη ζωή σας όσο ένας Κριός. Ο έρωτας μαζί του είναι κεραυνοβόλος. Μπορεί η σχέση σας να μην έχει τη σταθερότητα και την ασφάλεια που θέλετε, έχει όμως πάθος και ένταση που την κάνουν γοητευτική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια γλυκιά σχέση, που θα επηρεάσει θετικά την ψυχολογία και των δύο. Ο Παρθένος είναι πρακτικός, εργασιομανής και αν στρέψετε την προσοχή του πάνω σας, θα εργαστεί με τον ίδιο ζήλο. Μιλάτε την ίδια γλώσσα και είναι από τις σχέσεις που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε γάμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα σας εντυπωσιάσει το πόσο ανεξάρτητος και περιπετειώδης είναι ο τρόπος που ζει, αλλά από την άλλη θα σας φανεί και κουραστικός… Η σχέση αυτή είναι από τις πιο δυνατές, αλλά και από τις δύσκολες… αφού εσείς και οι Τοξότες δεν έχετε τίποτε κοινό. Μαζί του όμως θα είναι σαν να γεννιέστε κάθε μέρα από την αρχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τον θαυμάζετε για το αναλυτικό του μυαλό, τις γνώσεις και το απόμακρο στιλ του… Ακόμη μένετε έκπληκτες με την ικανότητά του να ασχολείται με πολλά διαφορετικά πράγματα και να έχει ορδές από φίλους να τον κυνηγούν, αλλά δεν αντέχετε να μην είστε η νούμερο ένα προτεραιότητά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σίγουρα δεν είστε η παραδοσιακή, γλυκιά, συναισθηματική γυναίκα που δεν έχει ισχυρή προσωπικότητα και είναι παραδομένη στον σύντροφό της. Έξυπνη, επικοινωνιακή και σοφιστικέ, ψάχνετε έναν άντρα που θα σας αφήνει χώρο να αναπνέετε. Οι παρακάτω 4 μπορεί να καταλάβουν τις αδυναμίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εσείς εκπροσωπείτε την εύκολη, χαμογελαστή πλευρά της ζωής κι εκείνος την πιο σκοτεινή. Του αρέσει να ερευνά και να ανακαλύπτει. Ο Σκορπιός είναι laser για την ψυχοσύνθεσή σας, αφού έχει το χάρισμα να εισχωρεί στην ψυχολογία σας και να καταλαβαίνει πολύ περισσότερα από όσα του δείχνετε ή του κρύβετε…

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σας γοητεύει από την πρώτη στιγμή η λαμπερή του ματιά και η αισιοδοξία με την οποία βλέπει το μέλλον, ενώ η περιέργεια του να γνωρίσει όλο το κόσμο δεν σας ξενίζει, αφού την έχετε κι εσείς… Και οι δύο μοιράζεστε τον ίδιο ενθουσιασμό για την αλλαγή, τα ταξίδια και τις έντονες συγκινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι Αιγόκεροι είναι σοβαροί, έχουν όμως καταλυτικό χιούμορ που σας ξετρελαίνει, αγαπούν την καλή ζωή, αλλά δεν θέλουν να ρισκάρουν τίποτε… Είναι ενθουσιώδεις, όμως δεν θα τολμήσουν να κάνουν κάτι αν δεν μετρήσουν πολύ καλά όλες τις παραμέτρους… αντίθετα μ’ εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σαν ζώδια του αέρα είστε επικοινωνιακοί, λατρεύετε έναν «έξυπνο» διάλογο και προτιμάτε περισσότερο τις απολαύσεις του μυαλού. Η κουλ στάση του είναι που σας γοητεύει και σας κάνει να κολλάτε μαζί του. Είστε πιο ενθουσιώδης και αισιόδοξη σε σχέση μ’ αυτόν, αλλά και ο Υδροχόος δεν πάει πίσω σε καλές ιδέες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχουν δύο είδη Καρκίνων η «αιώνια μητέρα» και η «αιώνια κόρη». Δεν ξέρω σε ποια από τις δύο κατηγορίες ανήκετε, αν δηλαδή θέλετε να κάνετε οικογένεια από τότε που γεννηθήκατε ή αν το θέμα της οικογένειας σας φέρνει πονοκέφαλο, σίγουρα οι παρακάτω άντρες ταιριάζουν και στις δύο περιπτώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε από τα λίγα ίδια ζώδια που ταιριάζετε θαυμάσια μαζί. Ξεχειλίζετε από αληθινό ενδιαφέρον για τα συναισθήματα του συντρόφου σας και νιώθετε διαισθητικά ο ένας τις ανάγκες του άλλου, σέβεστε και μοιράζεστε τις κοινές σας αξίες και ενδιαφέροντα.

ΛΕΩΝ: Μια επιτυχημένη σχέση που στηρίζεται στον θαυμασμό σας γι’ αυτόν και στην αίσθηση ασφάλειας που σας παρέχει. Ο κυβερνήτης του Λέοντα, είναι ο Ήλιος, ενώ ο δικός σας κυβερνήτης η Σελήνη. Μοιάζετε λοιπόν όσο η μέρα με τη νύχτα… αν μοιάζατε όμως δεν θα υπήρχε ενδιαφέρον και έξαψη όπως στη δική σας σχέση.

ΖΥΓΟΣ: Θα φέρει στη ζωή σας χαρά, ενθουσιασμό σαν τον ήλιο σε μια χειμωνιάτικη ημέρα, θα νιώθετε δίπλα του αυτοπεποίθηση και δύναμη, αλλά πρέπει να είστε αποφασισμένη να του συγχωρείτε τα καπρίτσια του και το κινητό που θα είναι προέκταση του χεριού του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από τις πιο συνηθισμένες έλξεις για μια Καρκίνο, που βλέπει στα απρόβλεπτα, αλλά πολύ γλυκά παιδιά του Ουρανού τον ιδανικό εραστή. Ο Υδροχόος στηρίζεται πιο πολύ στη λογική, ενώ εσείς αφήνεστε να σας οδηγήσει το συναίσθημα, αλλά μαζί τους θα εκπαιδευτείτε να σκέφτεστε.

ΛΕΩΝ

Η βασίλισσα του ζωδιακού δεν θα έβαζε ποτέ κάποιον στο πλευρό της που να της συμπεριφερόταν μέτρια. Ακόμη και η λιγότερο εγωκεντρική Λιονταρίνα έχει την ανάγκη να ζει τη ζωή και τη σχέση της με τον δικό της τρόπο. Στοχεύστε λοιπόν στους παρακάτω τύπους που θα σας κάνουν να νιώθετε βασίλισσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια σχέση που ακροβατεί ανάμεσα στη φιλία και τον έρωτα. Θα μπορούσε να γίνει ο καλύτερος σας φίλος, να σας συμβουλεύει στα επαγγελματικά και να στηρίζει με ενθουσιασμό τα σχέδια σας. Δεν σας λείπει όμως ούτε το πάθος ούτε η ερωτική έλξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δυναμικός, με έντονες επιθυμίες και «εγώ» κι όπως κι εσείς αρκετά πεισματάρης και εγωιστής. Ευτυχώς οι τσακωμοί θα σας οδηγούν στο κρεβάτι κι εκεί πραγματικά τα παιχνίδια δύναμης μπορεί να έχουν καταπληκτική επιρροή στη σεξουαλικότητα και των δύο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα νιώσετε πόσο ανάγκη έχετε την οργανωτική του πλευρά, αλλά και την ευφυή του αντιμετώπιση απέναντι στα καθημερινά προβλήματα, για τα οποία εσείς σαν βασίλισσες δεν έχετε σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Και μην ξεχνάτε ότι κάτω από την κούλ εμφάνιση κρύβεται μια sex machine.

ΙΧΘΥΕΣ: Μια καρμική σχέση που δίνει έντονη έλξη και σεξουαλική ένταση. Επειδή και οι δύο έχετε μια αγάπη στο θέατρο και τη δραματοποίηση καταστάσεων, θα μπορείτε να μην βαριέστε ποτέ παίζοντας διάφορους ρόλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν ξέρω γιατί θεωρούν τις γυναίκες Παρθένους απλώς καλές νοικοκυρές και υστερικές με την τάξη και την καθαριότητα, εγώ θα έλεγα ότι οι Παρθένοι γυναίκες είναι ίσως οι πιο έξυπνες και εύστροφες του ζωδιακού, γι’ αυτό ο ιδανικός εραστής για σας είναι ένας άντρας που δεν υποτιμά το μυαλό σας.

ΚΡΙΟΣ: Θυελλώδης, μοιάζει με ανεμοστρόβιλο που παρασύρει ό,τι υπάρχει μπροστά του, από την ταχύτητα και τις έντονες επιθυμίες του. Στο σεξ ταιριάζετε απόλυτα, αφού μόνο εσείς μπορείτε να τον δαμάσετε και να του μάθετε πως η ταχύτητα δεν είναι απαραίτητα ο καλύτερος παράγοντας στο σεξ.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια σχέση που μπορεί να κρατήσει για πάντα, αν δεν την καταπνίξετε με την κριτική σας διάθεση εσείς και με τις απιστίες του ο Τοξότης. Εκτός από την φυσική πλευρά του έρωτα υπάρχει στην σχέση σας και πνευματική επικοινωνία, κάτι που δύσκολα το βρίσκετε σε άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με έναν Αιγόκερω επικοινωνείτε σε ένα καθαρά διαισθητικό επίπεδο και καταλαβαίνετε χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες τις ανάγκες του και τις επιθυμίες του. Είναι η σχέση που θα σας ταλαιπωρήσει το λιγότερο. Στο σεξ μαζί του ξεπερνάτε τον συντηρητισμό και τις αμφιβολίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ονειροπόλος, ρομαντικός, μπορεί αν σας θέλει να σας φέρει στον δικό του παραμυθένιο κόσμο και να σας κάνει βασίλισσα. Δέσμιος των αισθήσεων, τουλάχιστον θα ξέρετε ότι μαζί του θα καλοπεράσετε χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς.

ΖΥΓΟΣ

Η διπλωμάτισσα του ζωδιακού έχει τον τρόπο της με τους άντρες, αφού ξέρει πώς να τους πείθει. Χωρίς συναισθηματικές υστερίες που πιάνουν άλλες, εσείς ξέρετε πώς να μιλάτε σε έναν άντρα και να τον σαγηνεύετε με τον λόγο σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκπροσωπείτε τα δύο ζώδια της Αφροδίτης, κάτι που σας κάνει να έχετε κοινούς κώδικες επικοινωνίας. Αγαπάτε την ομορφιά, την καλή ζωή και επειδή οι διαφορές σας δεν είναι τόσο χτυπητές, δεν φτάνετε εύκολα σε συγκρούσεις και παιχνίδια δύναμης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όση συναισθηματικότητα, τρυφερότητα και πάθος λείπει από το θεωρητικό και εγκεφαλικό σας ζώδιο, σας τα δίνει απλόχερα ο μυστηριώδης Σκορπιός σας. Μαζί του θα μοιραστείτε τις φιλοδοξίες και τις πιο βαθιές σας επιθυμίες και θα τις κατανοήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Αιγόκερως είναι ο άνθρωπος που θα οργανώσει τη ζωή σας, θα καλύψει τις πρακτικές σας ανάγκες, θα σας δώσει την αίσθηση της ασφάλειας που είναι απαραίτητη για να λειτουργήσετε και θα σας εκπλήξει και στο σεξ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σχέση μαζί του είναι μια σχέση που μπορεί να σας ικανοποιήσει πνευματικά, εγκεφαλικά, ερωτικά και σεξουαλικά, αρκεί να είστε ειλικρινείς ο ένας απέναντι στον άλλο, γιατί αυτό είναι και το κουμπί του. Δεν αντέχει ούτε ένα τόσο δα ψεματάκι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν είστε η πιο εύκολη περίπτωση γυναίκας, ούτε για να σας καταλάβει ένας άντρας, πόσο μάλλον για να ζήσει μαζί σας, γι’ αυτό όμως τραβάτε και τα περισσότερα βλέμματα θαυμασμού. Οι Σκορπίνες δεν σκύβουν ποτέ το κεφάλι, εκτός πια αν πρέπει να εξυπηρετήσετε κάποιο δικό σας κρυμμένο σκοπό.

ΚΡΙΟΣ: Εξωστρεφής, ενθουσιώδης και αισιόδοξος, είναι το αντίδοτο στη δική σας απαισιοδοξία και εσωστρέφεια. Η σχέση σας μπορεί να αποδειχθεί η σεξουαλικότερη και ερωτικότερη της ζωής σας, γεμάτη έντονα πάθη, αλλά και κάποιες καταιγίδες. Τα έχουν αυτά οι εντάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχετε ανάγκη τον ενθουσιασμό, την αισιοδοξία, την ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν οι Δίδυμοι τη ζωή, γι’ αυτό για χάρη τους είστε διατεθειμένες να κάνετε και κάποιες μικρές υποχωρήσεις. Θα σας προσφέρει χαρά και ξενοιασιά, αλλά καμία αίσθηση ασφάλειας, κάτι όμως πρέπει να του δώσετε κι εσείς.

ΛΕΩΝ: Ο Λέων είναι ο πιο γενναιόδωρος του ζωδιακού κι αυτό εσείς οι Σκορπίνες το εκτιμάτε ιδιαίτερα. Κοντά του θα νιώθετε βασίλισσα, γεμάτες δύναμη, ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Θα περάσετε μια ζωή γεμάτη έντονα συναισθήματα, αγάπη, αλλά και πολλά παιχνίδια εξουσίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι ο συνδυασμός… όλα ή τίποτε. Ποτέ αυτή η σχέση δεν μπορεί να είναι μέτρια, γι’ αυτό θεωρείται καρμική και είναι βέβαια από πολλές απόψεις σχέση ζωής ή καταστροφής. Ή θα περάσετε μαζί την απίστευτη dolce vita ή θα προσπαθείτε να μαζέψετε τα κομμάτια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια γυναίκα που απεχθάνεται τους περιορισμούς και βάζει την ελευθερία της πάνω απ’ όλα δεν αντιπροσωπεύει το παραδοσιακό μοτίβο γυναίκας, γι’ αυτό και οι άντρες που σας ταιριάζουν είναι αυτοί που ξέρουν να σας έχουν χωρίς να σας καταπιέζουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι ικανοποιήσεις που μπορεί να σας προσφέρει πνευματικές, συναισθηματικές και σεξουαλικές, θα είναι πολλές. Όλα αυτά τα υπέροχα βέβαια, αφού πρώτα ξεπεράσετε μερικά εμπόδια που έχουν κυρίως να κάνουν με το ότι είστε τελείως διαφορετικοί σαν άνθρωποι.

ΛΕΩΝ: Θα σας προσφέρει πάθος, ρομαντισμό, τρυφερότητα, ικανοποίηση και έντονα συναισθήματα ευτυχίας και κυρίως δεν θα σας καταπιέσει, γιατί κι ο ίδιος λατρεύει την ελευθερία του. Μαζί θα νιώθετε ότι ο κόσμος σας ανήκει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο παθιασμένος τρόπος που βλέπει τη ζωή, τις σχέσεις και οτιδήποτε αγαπά ή μισεί σάς κάνει να τον λατρεύετε. Το δυνατό σημείο η ερωτική φλόγα που θα καίει με μοναδική ένταση, όσο κρατήσει αυτή η σχέση και οι κοινές μεταφυσικές σας ανησυχίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα σας δώσει τη σταθερότητα που σας λείπει, θα ενδιαφερθεί για τις πρακτικές λεπτομέρειες για τις οποίες αδιαφορείτε εσείς και θα σας περιβάλλει με τόση αγάπη και φροντίδα όση δεν έχετε πάρει ούτε από τη μαμά σας. Σεξουαλικά μπορεί πραγματικά να κάνει θαύματα, να σας ανεβάσει στους επτά ουρανούς και να σας λατρέψει σαν θεά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κομψότητα και η φινέτσα όχι μόνο στο ντύσιμο, αλλά σε όλη σας τη συμπεριφορά, είναι το σήμα κατατεθέν σας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είστε τα ευαίσθητα, αβοήθητα και εύθραυστα κορίτσια του ζωδιακού. Ούτε θα σας άρεσε να είστε. Όσο θηλυκές κι αν φαίνεστε, κατά βάθος έχετε ατσάλινα νεύρα και φιλόδοξο μυαλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να μην έχετε πολλά κοινά και να πρέπει να παλέψετε για να λειτουργήσει η σχέση, αλλά όπως και να το κάνουμε, η έλξη είναι από την αρχή ισχυρή. Το έξυπνο, κοφτερό μυαλό του Διδύμου, μαζί με το ιδιαίτερο στιλ του, δεν σας αφήνει σε καμία περίπτωση αδιάφορη.

ΛΕΩΝ: Θα φέρει στη ζωή σας τόση ζεστασιά, καλοσύνη, γενναιοδωρία, αισιοδοξία και κέφι, που δεν θα τον αλλάζετε με τίποτε. Ακόμη και οι διαφορές σας με λίγη καλή θέληση και φυσικά πολλή αγάπη μπορούν να ξεπεραστούν. Πολύ σημαντική και για τους δυο σας είναι η γνώμη του κόσμου, γι’ αυτό αν μη τι άλλο, θα είστε πολύ τυπικοί προς τα έξω.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ειλικρίνεια του, η ευθύτητα του και κυρίως το υπεραισιόδοξο του χαρακτήρα του, είναι αυτά που σας ελκύουν όπως τις πεταλούδες το φως. Θα διασκεδάζετε πολύ μαζί του, αφού οι Τοξότες έχουν ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ, προσπαθήστε όμως να μην τον καταπιέσετε και πάρτε από νωρίς απόφαση ότι δύσκολα θα σας είναι αφιερωμένος για πάντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τον θαυμάζετε για τις φοβερές εμπνεύσεις του και για τον τρόπο που σας κάνει να νιώθετε μοναδική στο πλευρό του. Είναι «cool» και ποτέ δεν βλέπει τα πράγματα ιδιαίτερα συναισθηματικά. Το πιο ευαίσθητο σημείο πάνω του δεν είναι η καρδιά του, όπως σύντομα θα ανακαλύψετε αλλά το μυαλό του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα μπορούσατε να ζείτε σε ένα άυλο κόσμο, σε ένα κόσμο ιδεών, αλλά μιας και επιλέξατε τη γη για να κατοικήσετε φροντίστε να βρείτε έναν άντρα που να καλύπτει τις πνευματικές και ψυχικές σας ανησυχίες. Οι παρακάτω τύποι μολονότι διαφορετικοί σάς προσφέρουν κάλυψη σε όλα τα επίπεδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ευαίσθητος και δεκτικός προτιμά να επικοινωνεί μαζί σας σε συναισθηματικό, παρά σε εγκεφαλικό, επίπεδο. Άλλωστε αν θέλετε εγκεφαλικό διάλογο έχετε και τους φίλους σας, δεν χρειάζεστε εραστή. Η αγάπη σας για την αλλαγή και η αγάπη του για τη ρουτίνα είναι οι σημαντικές διαφορές σας.

ΖΥΓΟΣ: Η περηφάνια του, πιθανώς η εξαιρετική ομορφιά του, η γενναιοδωρία του και η cool αίσθηση του χιούμορ, είναι τα πρώτα πράγματα που σας ελκύουν σε έναν Ζυγό. Η σχέση σας είναι των άκρων ή του ύψους ή του βάθους. Μην περιμένετε μετριότητες γιατί δεν σας ταιριάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι Σκορπιοί φημίζονται για το πάθος, τη ζήλια και την κτητικότητα τους κι αν το αντέξετε, τότε θα περάσετε υπέροχα. Υπάρχει όμως πάντα το σεξ που μπορείτε να βρείτε τη μαγική συνταγή επιτυχίας της σχέσης σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μολονότι είναι περισσότερο υλιστής από σας, στον Αιγόκερω μπορείτε να βρείτε πράγματα που δεν υπάρχουν σε άλλο ζώδιο και να κρατήσει για πάντα η σχέση σας. Γιατί ανεξάρτητες είστε, είστε όμως και σταθερές ως χαρακτήρες και θέλετε ανταπόκριση.

ΙΧΘΥΕΣ

Όσο κυνική, προσγειωμένη και ρεαλίστρια μπορεί να φαίνεστε στους άλλους, η αλήθεια είναι ότι στον έρωτα προτιμάτε τον ρόλο της πριγκίπισσας του παραμυθιού που περιμένει τον πρίγκιπα της. Στους παρακάτω τύπους μπορεί και να τον βρείτε.

ΚΡΙΟΣ: Σας τρελαίνει ο παρορμητισμός του, η αισιοδοξία του, η δύναμη που τον σπρώχνει να ζητάει, σχεδόν να απαιτεί, όλο και πιο πολλά από τη ζωή, η αποφασιστικότητα του και ο ενθουσιασμός του, αλλά μην φανταστείτε ότι η αστάθεια του αντέχεται για πολύ.

ΛΕΩΝ: Λατρεύετε τη γενναιοδωρία του, την υπερηφάνεια, τη δυναμικότητα και τη λαμπερή πλευρά του χαρακτήρα του και τον αφήνετε πάντα να πιστεύει ότι είναι ο πρωταγωνιστής στη σχέση σας. Απαγορεύεται όμως να τα δώσετε όλα από την αρχή, γιατί θα τον κυνηγάτε.

ΖΥΓΟΣ: Λατρεύει την καλή ζωή, είναι πολύ κοινωνικός, θέλει να είναι συνέχεια έξω με φίλους και να περνάει καλά και τρελαίνεται να συζητάει επί παντός επιστητού, αφού για όλα έχει γνώμη και άποψη. Ακόμη κι όταν διαφωνείτε, επειδή είναι από τη φύση του ευγενικός και διπλωμάτης, θα προσπαθήσει να μην σας στενοχωρήσει με τη συμπεριφορά του.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μαζί του μπορείτε να γνωρίσετε όλο τον κόσμο, αφού τα ταξίδια αρέσουν και στους δυο σας και θα σας διηγείται σαν παραμύθι όλες τις εμπειρίες του. Όταν πέφτετε, έχει τον τρόπο να σας κάνει να ξαναδείτε το φως στο τούνελ με την αισιοδοξία του. Ακόμη κι όταν θυμώνει δεν κρατάει παραπάνω από μερικά δευτερόλεπτα το μένος του.