Τα 3 ζώδια που θα έχουν ερωτικές αναταράξεις μέχρι το τέλος του 2021

Τα 3 ζώδια που θα έχουν ερωτικές αναταράξεις μέχρι το τέλος του 2021

Τα 3 ζώδια που θα έχουν ερωτικές αναταράξεις μέχρι το τέλος του 2021

Το υπόλοιπο του 2021 αναμένεται να είναι ιδιαίτερα έντονο για κάποιους από τους εκπροσώπους του ζωδιακού στην προσωπική τους ζωή, καθώς θα επηρεαστούν περισσότερο, τόσο από τις εκλείψεις όσο κι από την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ζυγό και της Αφροδίτης στον Αιγόκερω. Μάλιστα, η επιρροή της Αφροδίτης εκτείνεται και στους πρώτους μήνες του 2022. Και μολονότι η Αφροδίτη θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία μετά τις 20/12/2021, ήδη από τις 17/11/2021 θα μπει στη φάση της σκιάς της ανάδρομης πορείας της, κάτι που σημαίνει ότι θα αρχίσει σιγά-σιγά να απορρυθμίζει σχέσεις, να δημιουργεί συναισθηματικές ή και οικονομικές αστάθειες για κάποιους. Φυσικά, όπως πάντα, όλοι επηρεαζόμαστε, τόσο από τις εκλείψεις όσο κι από τον ανάδρομο Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη, ως έναν βαθμό, αλλά κάποια ζώδια μπορεί να βιώσουν πολύ πιο έντονα τις επιρροές αυτές. Έτσι, αν έχετε σημαντικούς πλανήτες ή στοιχεία στο ωροσκόπιο σας στα ζώδια του Καρκίνου, του Αιγόκερου, του Σκορπιού, μπορεί να αισθανθείτε περισσότερο τις επιρροές αυτές και οι σχέσεις να μπουν στο μικροσκόπιο. Τα ζώδια της παρορμητικής ομάδας θα έχουν μεγαλύτερη επιρροή από ανάδρομες επιρροές Ερμή και Αφροδίτης, δηλαδή Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι. Τα σταθερά ζώδια του Ταύρου και του Σκορπιού θα επηρεαστούν ιδιαίτερα από την έκλειψη στις 19/11/2021, αλλά και την πορεία του Άρη στον Σκορπιό. Το ιδιαίτερο της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης φέτος είναι ο σφιχτός εναγκαλισμός με τον Πλούτωνα, αφού θα «χορεύουν» μαζί σε πολύ στενή προσέγγιση για πολλές μέρες, σχηματίζοντας όψη συνόδου. Αυτή η σύνοδος κάνει την ανάγκη για αγάπη και πάθος στις σχέσεις ιδιαίτερα έντονη. Αυτό φυσικά δεν είναι κακό στο βαθμό που δεν προσπαθούμε να ελέγξουμε τον άλλο, δεν μας βγαίνει κτητικότητα, ζήλια, χειριστική συμπεριφορά. Ο έρωτας είναι υπέροχος και πράγματι μπορεί να κλέψει τα μυαλά και την καρδιά κάποιων μέχρι το τέλος της χρονιάς, όμως το να κατασκοπεύουμε το ταίρι μας, να κάνουμε παράλληλες σχέσεις προδίδοντας τον σύντροφό μας ή να παθαίνουμε εμμονή με ένα άτομο, μόνο σε καλό δεν βγαίνει. Άλλα σενάρια της ανάδρομης Αφροδίτης και του ανάδρομου Ερμή είναι φυσικά κι η επιστροφή ατόμων από το ερωτικό μας παρελθόν, αλλά εκεί χρειάζεται προσοχή, διότι μπορεί να επανασυνδεθείτε με ένα άτομο και μόλις γυρίσει ορθή η Αφροδίτη ή ο Ερμής να αλλάξει ριζικά η σχέση ή πάλι να διαλυθεί.

Ας δούμε όμως αναλυτικά ποιοι θα έχουν ερωτικές αναταράξεις μέχρι το τέλος της χρονιάς. Για να δείτε αν έχετε άμεση επιρροή από τις όψεις, καλό είναι να ξέρετε σε ποια μοίρα του ζωδίου σας βρίσκεται ο Ήλιος και σε ποια ο ωροσκόπος σας.

Αν θέλετε να βρείτε σε ποια μοίρα έχετε τον Ήλιο πατήστε εδώ.

Αν θέλετε να βρείτε σε ποια μοίρα έχετε ωροσκόπο πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φαίνεται ότι το 2021 κρύβει πολλές εκπλήξεις καθώς βαδίζουμε στο τελευταίο του τετράμηνο και μάλιστα κάποιες από αυτές αφορούν στις προσωπικές σας σχέσεις, κυρίως για εσάς που έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο από τις 24 μέχρι τις 29 μοίρες του ζωδίου σας, αλλά φυσικά και όλους τους υπόλοιπους που πιθανώς να βιώσετε όμως κάπως λιγότερες αναταράξεις. Η πιο σημαντική επιρροή θα είναι αυτή της Αφροδίτης, που ούτε λίγο ούτε πολύ θα παραμείνει στον τομέα των σχέσεων για τέσσερις μήνες, από τις 5 Νοεμβρίου 2021 μέχρι τις 5 Μαρτίου του 2022. Στις 17/11/2021 θα ξεκινήσει μάλιστα και η περίοδος της σκιάς της ανάδρομης πορείας της, που συμπίπτει με την έκλειψη στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου στις 19/11/2021 που επηρεάζει τον άξονα έρωτα-φιλίας. Από τις 17/11/2021 μέχρι τις 02/03/2022 μπορεί να βιώσετε αναταράξεις ή δυσκολίες σε όλη τη γκάμα των σχέσεων, συμπεριλαμβανομένων, εκτός των ερωτικών και των φιλικών, αλλά και των επαγγελματικών. Η Αφροδίτη σας ωθεί να σκεφτείτε τι ακριβώς θέλετε από τις σχέσεις σας. Και μάλιστα επειδή στην περίοδο της ανάδρομης πορείας της θα σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια πολύ βαθιά και έντονα θέματα στις σχέσεις. Αν είστε σε μια χλιαρή σχέση, τότε είναι πιθανόν να μην αντέξει την πίεση. Από την άλλη, μπορεί να βγουν συναισθήματα στην επιφάνεια ζήλιας, θυμού, προδοσίας. Σχέσεις που μπορεί να μην αντέξουν στην περίοδο αυτή απλώς δεν είχαν τις σωστές βάσεις και δεν ήταν υγιείς. Μια δυνατή σχέση που βασίζεται σε δεσμούς αγάπης δεν χαλάει με καμία ανάδρομη Αφροδίτη και καμία έκλειψη. Ίσα ίσα που πολλές φορές οι υγιείς σχέσεις βγαίνουν και πιο δυνατές από τέτοια ταρακουνήματα και με περισσότερη κατανόηση για τις πραγματικές ανάγκες του καθενός μέσα στη σχέση. Για τους αδέσμευτους Καρκίνους θα είναι μια περίοδος πολύ έντονη με ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και δεσμεύσεις. Όμως, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί από τις 17/11/2021 μέχρι τις 02/03/2022 σε επιστροφές από το παρελθόν (καλύτερα να τις αποφύγετε ή να τις εξετάσετε πολύ καλά πριν προχωρήσετε) και σε σχέσεις με άτομα που μπορεί να έχουν «μυστικά» ή να είναι πολύ χειριστικά απέναντι σας.

Αν θέλετε να βρείτε σε ποια μοίρα έχετε τον Ήλιο πατήστε εδώ.

Αν θέλετε να βρείτε σε ποια μοίρα έχετε ωροσκόπο πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα καλά νέα είναι ότι θα φιλοξενείτε στο ζώδιο σας, ούτε λίγο ούτε πολύ, για 4 μήνες την Αφροδίτη από τις 05/11/2021 μέχρι τις 05/03/2022. Το ίδιο είναι και τα κακά νέα, καθώς η Αφροδίτη σε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της παραμονής της στο ζώδιο σας θα βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Τα πρώτα ταρακουνήματα θα ξεκινήσουν μετά τις 17/11/2021 που μπαίνει στη φάση της σκιάς της ανάδρομης πορείας της. Φυσικά η Αφροδίτη δεν επηρεάζει μόνο τις ερωτικές σχέσεις, αλλά όλη τη γκάμα των σχέσεων σας (φιλικές, επαγγελματικές, οικογενειακές), που μπορεί να νιώσετε να δυσκολεύουν με διάφορους τρόπους. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας τόσο μεγάλο διάστημα, οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας είναι τι ακριβώς θέλω να είμαι όταν βρίσκομαι σε μια σχέση. Πώς θέλω να με αγαπά το ταίρι μου; Η εμπιστοσύνη, η σοβαρότητα, η αμοιβαιότητα είναι πολύ βασικά στοιχεία μιας υγιούς σχέσης. Τα παίρνετε αυτά τα στοιχεία στη σχέση σας; Νιώθετε ότι μπορείτε να είστε ο πραγματικός σας εαυτός, χωρίς να κρύβετε πράγματα, χωρίς μυστικά, χωρίς χειρισμούς; Όλα αυτά θα πρέπει να διερευνήσετε σε βάθος, ώστε να έχετε μια συνολική εικόνα για τις σχέσεις σας και να ξέρετε πού πάτε και με ποιον. Σίγουρα με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας από το 2008 κι έπειτα πολλά έχουν αλλάξει και στον τομέα των σχέσεων, ακόμη και στις προτιμήσεις σας . Τώρα, καθώς ο Πλούτωνας οδεύει προς την τελική του έξοδο από το ζώδιο σας, οι συνειδητοποιήσεις που θα κάνετε θα είναι ακόμη πιο σημαντικές κι έντονες. Στο τέλος της χρονιάς, καθώς η Αφροδίτη από το ζώδιο σας θα βρίσκεται για πολλές μέρες σε απόσταση αναπνοής από τον Πλούτωνα, θα μάθετε ακόμη περισσότερα γι’ αυτό που το λένε «αγάπη». Αν είστε μόνες-οι δεν υπάρχει περίπτωση να μην προκύψει μια δυνατή κι έντονη σχέση που θα αλλάξει όσα ξέρατε μέχρι τώρα. Αυτό ειδικά για όσες-ους έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο από τις 24 μέχρι τις 29 μοίρες του ζωδίου του Αιγόκερου. Αν μια σχέση τελειώσει κάτω από αυτή την επιρροή, σημαίνει ότι ήταν χτισμένη σε λάθος βάσεις κι όσο κι αν παθιαστήκατε θα ήταν πολύ δύσκολο να κρατήσει.

Αν θέλετε να βρείτε σε ποια μοίρα έχετε τον Ήλιο πατήστε εδώ.

Αν θέλετε να βρείτε σε ποια μοίρα έχετε ωροσκόπο πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τελευταίο τετράμηνο της χρονιάς είναι ιδιαίτερα έντονο από κάθε άποψη και σίγουρα θα έχει κραδασμούς στις σχέσεις σας, προσωπικές κι επαγγελματικές, για πολλούς και διάφορους λόγους που θα αναλυθούν παρακάτω. Καταρχάς ήδη ο Σεπτέμβριος μπορεί να φέρει εξελίξεις με την πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας μέχρι τις 07/10/2021, καθώς θα συναντηθεί στις 17/10/2021 με τον Κρόνο σε όψη τετραγώνου, δημιουργώντας ατμόσφαιρα δυσαρέσκειας σε μια σχέση ή προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας, ειδικά αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 6 μέχρι τις 8 μοίρες του ζωδίου του Σκορπιού. Στις 23/10/2021 η Αφροδίτη έρχεται αντιμέτωπη με τον Ουρανό, δημιουργώντας αστάθεια, ξαφνικές έλξεις ή απωθήσεις, απόσταση στις ερωτικές σχέσεις, ειδικά αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 13 έως τις 15 μοίρες του Σκορπιού. Ένα ιδιαίτερα έντονο διάστημα για όλη τη γκάμα των σχέσεων σας θα ξεκινήσει από τις 31/10/2021, όταν ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο σας και μέχρι τις 14/12/2021 που θα εξέλθει. Το πιο απαιτητικό κομμάτι αυτής της πορείας θα είναι στη Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου στα γενέθλια σας στις 04/11/2021, αλλά και στην Πανσέληνο που φέτος συμπίπτει με έκλειψη Σελήνης στις 19/11/2021. Αυτή θα είναι η πρώτη έκλειψη του νέου κύκλου των εκλείψεων στο ζώδιο σας και το απέναντι του Ταύρου που θα συνεχιστούν μέσα στο 2022. Η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει ξαφνικές εξελίξεις στις σχέσεις, ουρανοκατέβατους έρωτες, αλλά και ξαφνικούς χωρισμούς αν οι σχέσεις δεν έχουν γερές βάσεις. Στις 19/11/2021 πραγματοποιείται η έκλειψη Σελήνης απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων, που επηρεάζει κυρίως όσους έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο από τις 25 έως τις 29 μοίρες του ζωδίου του Σκορπιού. Οι εκλείψεις δείχνουν αλλαγές, αλλά και ταρακουνήματα στις σχέσεις. Σχέσεις που τελειώνουν μέσα σε εκλείψεις σημαίνει ότι δεν έχουν γερό υπόβαθρο. Καμία σχέση δεν απειλείται όταν οι βάσεις της είναι σταθερές και υγιείς. Η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να φέρει ένα μικρό αλαλούμ σε επικοινωνιακό επίπεδο στην ερωτική σας ζωή, γι’ αυτό θα πρέπει μετά τις 17/11/2021 να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε και στον τρόπο που τα λέτε. Επιστροφές από το παρελθόν καλύτερα να αποφευχθούν, όσο κι αν σας ιντριγκάρει η ιδέα μιας επιστροφής σε ένα παθιασμένο έρωτα του παρελθόντος.

Αν θέλετε να βρείτε σε ποια μοίρα έχετε τον Ήλιο πατήστε εδώ.

Αν θέλετε να βρείτε σε ποια μοίρα έχετε ωροσκόπο πατήστε εδώ.