Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο η Αφροδίτη από τον Ζυγό

Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο η Αφροδίτη από τον Ζυγό

Η Αφροδίτη της ομορφιάς, των σχέσεων και των οικονομικών, παίρνει θέση στο δεύτερο από τα ζώδια της διακυβέρνησης της τον Ζυγό. Και μολονότι βάλλεται από τις συναντήσεις της με τον Άρη στις 9/11, τον Πλούτωνα και τον Δία στις 15, 16/11 και τον Κρόνο στις 19/11, θα βοηθήσει κάπως περισσότερο να συνεργαστούμε και να σκεφτούμε εκτός του εαυτού μας και τους άλλους. Ας δούμε πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο αναλυτικά!

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διάστημα είναι σίγουρο ότι σας περιμένουν πολλές εξελίξεις και γεγονότα και θα σκεφτείτε πολύ πάνω στον τομέα των ερωτικών σχέσεων και των συνεργασιών. Υπάρχουν κάποιες ημερομηνίες όμως, που χρειάζεται να είστε σε εγρήγορση και πολύ προσεκτικοί φυσικά, αν δεν θέλετε να φτάσετε σε ένα οριακό σημείο και να οδηγηθείτε σε λύση σχέσεων, προσωπικών ή επαγγελματικών. Στις 9/11 στην αντίθεση της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιο σας, προστατέψτε καταρχάς την υγεία σας, γιατί μπορεί να νιώθετε καταπονημένοι ή χωρίς ενέργεια. Προσοχή όμως και στις ερωτικές και επαγγελματικές σχέσεις. Στις 15/11 προσοχή σε παιχνίδια εξουσίας ή σε εμμονές ερωτικής φύσης. Και στις 19/11 αποφύγετε να διαπραγματευθείτε οικονομικά ή να πιέσετε σε ερωτικά θέματα. Στην περίοδο της διέλευσης της Αφροδίτης από τον Ζυγό, θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκομίσετε συναισθηματικά οφέλη, αρκεί να δείξετε σύνεση, επιμέλεια και ανθεκτικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας και δεν εννοώ μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο. Φλερτάρετε και κρατήστε τη διάθεση σας ανεβασμένη φροντίζοντας τον εαυτό σας. Δοκιμάστε να βάλετε στη διατροφή σας υγιεινά προϊόντα, κάνετε μικρές αλλαγές (π.χ. αντικαθιστώντας τα ανθυγιεινά σνακ με φρούτα ή λαχανικά) και βάλτε λίγη άσκηση στην καθημερινότητα σας για έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής. Αν νιώθετε κουρασμένοι βρείτε χρόνο για λίγη χαλαρή άσκηση, έναν περίπατο, ένα μασάζ, κάτι που θα σας δώσει και ευχαρίστηση εκτός από βοήθεια σε σωματικό επίπεδο. Επειδή οι συνθήκες στη δουλειά θα είναι ιδιαίτερα πιεστικές, μπορεί χωρίς να το καταλαβαίνετε να φτάνετε σε προστριβές για ψύλλου πήδημα με τους συνεργάτες σας ή να είστε πολύ πιεστικοί απέναντι τους. Στις 9/11 προσοχή τόσο στην υγεία όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Στις 15/11 αποφύγετε να επιβάλλετε τους δικούς σας ρυθμούς ή τις δικές σας απόψεις στους άλλους, παίζοντας παιχνίδια εξουσίας. Στις 19/11 μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποιον ανώτερο στη δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και οι δύσκολες συνθήκες που ζούμε έχουν περιορίσει τις εξόδους, τις εκδρομές και τις επαφές στην καθημερινότητα, που είναι για σας πηγή ζωής, όλο και βρίσκετε τον τρόπο να τις απολαμβάνετε εδώ κι εκεί. Έστω και με περιορισμούς, ένας Δίδυμος βρίσκει πάντα τον τρόπο να επικοινωνήσει, αλλά και να φλερτάρει. Ευτυχώς στις ημέρες μας με την εξέλιξη της τεχνολογίας οι επαφές μας μπορεί να γίνονται και με άλλους τρόπους. Οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης προσφέρουν εναλλακτική για να κάνετε νέες γνωριμίες ας πούμε. Σε κάθε περίπτωση η Αφροδίτη θα σας ανταμείψει για την υπομονή σας και την προσαρμοστικότητα σας και θα σας προσφέρει την ευκαιρία ενός έρωτα που μπορεί να σας απογειώσει, μια δημιουργική ενασχόληση, μια επιχειρηματική κίνηση ή χαρά σε σχέση με τα παιδιά σας! Στις δύσκολες όμως επαφές της με τον Άρη, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στις 9, 15 και 19/11 αντίστοιχα, ας είστε πιο προσεκτικοί και πιο ανεκτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Ζυγό εστιάζει την προσοχή σας στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Στη διάρκεια της παραμονής της στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, που αφορά την οικογένεια και το χώρο του σπιτιού, ασχοληθείτε εντατικά με τα του οίκου σας. Κάνετε τις αλλαγές που θέλετε ώστε να δημιουργήσετε μια πιο ζεστή ατμόσφαιρα, ομορφύνετε με μικρές πινελιές το χώρο που συγκεντρώνεστε με την οικογένεια σας τώρα που πλησιάζει ο χειμώνας και κλεινόμαστε περισσότερο μέσα. Αν υπήρχαν ρωγμές σε σχέσεις με στενούς συγγενείς προσπαθήστε να τις κλείσετε ή τουλάχιστον να κατανοήσετε πώς έφτασαν τα πράγματα σε αυτή την κατάσταση και τι πρέπει να κάνετε τώρα πια για να βελτιωθούν. Κάποια ασχολία από το χώρο του σπιτιού μπορεί να σας αποφέρει κέρδη. Μπορεί επίσης να αποφασίσετε να συμβιώσετε με το ταίρι σας και να διακοσμείτε το νέο σας χώρο. Όπως και να είναι, η Αφροδίτη σας υπόσχεται άνεση και οικιακές απολαύσεις, κάτι που έτσι κι αλλιώς αγαπάτε ιδιαίτερα!

ΛΕΩΝ

Το διάστημα της πορείας της Αφροδίτης στον Ζυγό σάς δίνει την ευκαιρία για θετική προώθηση των ιδεών σας, είτε κοινωνικά είτε διαδικτυακά. Αρκεί να προτιμήσετε την κομψότητα της διακριτικής υποβολής έναντι της επιβολής ή της υπερβολής! Χρησιμοποιήστε τη χαρισματική σας προσωπικότητα για να προβάλετε τον εαυτό σας ή το έργο σας, τη διαπραγματευτική σας ικανότητα για να κερδίσετε αυτά που σας αξίζουν και βρείτε τον κοινό τόπο πάνω στον οποίο οι άνθρωποι μπορούν να συμφωνήσουν, να συνεργαστούν ή απλά να γνωριστούν. Απλά φέτος οι όψεις που συναντά η Αφροδίτη στον Ζυγό είναι αρκετά πιο πιεστικές, οπότε τις συγκεκριμένες ημέρες θα πρέπει να είστε λίγο πιο εγκρατείς στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε τις επιθυμίες ή τις ανάγκες σας. Έτσι στις 9/11, στις 15/11 και στις 19/11, σε περίπτωση που βρεθείτε αντιμέτωποι με διαφορετικές ή αντίθετες απόψεις από τη δική σας μην κάνετε επίθεση. Κερδίστε λίγο χρόνο και με τη σωστή επιχειρηματολογία επανέρχεστε αργότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι γνωστό ότι είστε άνθρωποι εργατικοί, έτοιμοι να εξυπηρετήσετε τις ανάγκες των άλλων και πολύ δοτικοί, τόσο στην εργασία όσο και στον έρωτα και τις σχέσεις. Τώρα είναι η στιγμή να εστιάσετε στο τι απολαβές θέλετε να έχετε και στους δύο αυτούς τομείς της ζωής σας. Να δείτε πιο βαθιά πόσο ικανοποιητικές είναι οι σχέσεις σας, πόσο στηρίζονται στις αμοιβαίες προσπάθειες και πόσο τελικά σας ικανοποιούν ή μπορεί να τις κρατάτε λόγω δικών σας ανασφαλειών. Η πρόθεση σας συμπίπτει με αυτήν της Αφροδίτης στον Ζυγό. Ένας άλλος τομέας που θα σας απασχολήσει δεόντως είναι αυτός των οικονομικών. Στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε όλοι λόγω κορωνοϊού, πρέπει να δείτε πώς θα περιφρουρήσετε τα έσοδα σας. Πώς θα περικόψετε τα περιττά έξοδα και τις αγορές που δεν είναι προτεραιότητα. Υπάρχουν κάποιες ημέρες που μπορεί να σας πιέσουν περισσότερο τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά και σε αυτές πρέπει να αποφύγετε το ρίσκο. Προσοχή λοιπόν, στις 9/11, στις 15/11, αλλά και στις 19/11.

ΖΥΓΟΣ

Δεν υπάρχει Αφροδίτη που να ξοδεύει περισσότερη φαιά ουσία για τις σχέσεις της, από την Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Με την πολλή σκέψη όμως μπορεί να «χάσετε το τρένο» ή να προκαλέσετε αυτό που φοβάστε. Έχετε περάσει πολλά, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να πάρετε τον έλεγχο στα χέρια σας. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι τα πετράδια δημιουργούνται υπό συνθήκες πίεσης. Οι δύσκολες όψεις που θα κάνει ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, τόσο με τον Άρη στις 9/11 όσο και με τον Πλούτωνα και τον Δία στις 15, 16/11, αλλά και τον Κρόνο στις 19/11, δείχνουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε κι εσείς οι ίδιοι τόσο με τις προσωπικές όσο και με τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Οι πιέσεις που θα δεχτείτε αυτό το διάστημα μπορεί να σας κάνουν να χάσετε την παροιμιώδη ψυχραιμία σας και να κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Ειδικά τις παραπάνω «επικίνδυνες» ημέρες μην προχωράτε σε αποφάσεις που μπορεί να τις μετανιώσετε. Όμως αν έχετε ήδη αποφασίσει για κάποια σχέση ή συνεργασία ότι δεν πάει άλλο, αδράξτε την ευκαιρία και μην αμφισβητείτε τον εαυτό σας, δώστε προτεραιότητα στις ανάγκες και τα θέλω σας και προχωρήστε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μολονότι η διέλευση της Αφροδίτης στον Ζυγό γίνεται σε ένα πιο ψυχολογικό και παρασκηνιακό οίκο του ωροσκοπίου σας δεν παύει να είναι ωφέλιμη. Δεν είναι σίγουρα η Αφροδίτη που θα δώσει αβάντα στις ερωτικές σχέσεις, εκτός αν είναι κρυφές, μυστικές και δεν πρέπει να βγουν στο προσκήνιο. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια της Αφροδίτης για να αναβαθμίσετε την πνευματικότητά σας έναντι του εγωισμού. Οφείλετε στον εαυτό σας να σταματήσετε να δίνετε τη δύναμή σας σε όποιες εξαρτήσεις σας κρατούν φυλακισμένους, συμπεριλαμβανομένου και τις ερωτικές εξαρτήσεις. Αλλάξτε όλες αυτές τις πεποιθήσεις και τις περιοριστικές σκέψεις που σας σταματούν από το να αποκτήσετε τη ζωή που επιθυμείτε να έχετε. Τώρα μπορείτε να δείτε τα πράγματα με έναν πιο ώριμο τρόπο. Ακόμη, φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση και υγεία, περιποιηθείτε τον εαυτό σας, βρείτε τρόπους να χαλαρώνετε από την πίεση που δέχεστε στην καθημερινότητα σας. Στις δύσκολες όψεις που κάνει η Αφροδίτη, κυρίως στις 9/11, στις 15/11 και στις 19/11, προτιμήστε να μην αντιδράσετε με θυμό, στις όποιες πιέσεις δεχτείτε. Γίνετε λίγο πιο στωικοί στις αντιδράσεις σας αυτό το διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μετά από μια αρκετά «μοναχική» και πιο εσωτερική περίοδο, η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και μέσα στον τομέα των φίλων και του ευρύτερου κοινωνικού σας δικτύου, δημιουργώντας λίγη περισσότερη εξωστρέφεια μέχρι τις 21/11. Από τη νέα της θέση στο φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού, θα σας ανοίξει νέες πόρτες σε συνεργασίες και ένα πολύτιμο δίκτυο υποστήριξης, για να σας βοηθήσει να αγγίξετε τους στόχους σας. Οι κοινωνικές σας σχέσεις και οι φιλίες με ένα ευρύ φάσμα ανθρώπινου δυναμικού, σας υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία, ένα αλησμόνητο ταξίδι διερεύνησης ιδανικών συνεργατών, φίλων ή ομοϊδεατών που θα σας βοηθήσουν ιδιαίτερα στους στόχους σας. Ακόμη και στην ερωτική σας ζωή τα πράγματα θα είναι λίγο πιο ευχάριστα αυτή την περίοδο. Όμως, αυτή η ουράνια Αφροδίτη φέτος προσκρούει σε κάποια εμπόδια που της κάνουν κάποιες ημέρες πιο δύσκολη τη ζωή και τις επαφές με τους άλλους. Αυτές είναι και οι μέρες που πρέπει να φανείτε πιο προσεκτικοί και να μην είστε καθόλου βιαστικοί στις δράσεις και τις αποφάσεις σας. Αυτές είναι στις 9/11, στις 15, 16/11 και στις 19/11. Τις ίδιες μέρες προσέξτε αρκετά και τα οικονομικά σας θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις 28/10 ακόμη ένας πλανήτης, η Αφροδίτη, περνά στον τομέα της καριέρας στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο για να βοηθήσει λίγο τα πράγματα, αλλά και να δημιουργήσει και κάποιο σασπένς. Εστιάστε στην ηγετική ικανότητά σας, αξιοποιήστε την ευφυΐα, αλλά και τα κοινωνικά σας ταλέντα, για να εμπνεύσετε την εμπιστοσύνη των συνεργατών σας. Αυτοί οι άνθρωποι είναι και το μεγαλύτερο ατού σας αυτή την περίοδο, που ευνοεί τη συνεργασία και γενικότερα τη συνέργεια. Στις επόμενες εβδομάδες καλά θα κάνετε να εστιάσετε στην καριέρα, να επενδύσετε χρόνο και σκέψη πώς θα βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ, πώς θα έρθετε σε επαφή με τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, ζητώντας τη γνώμη τους για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που προσφέρετε. Προωθήστε τη δημόσια εικόνα σας για να προβάλετε τη φήμη και την καριέρα σας, αξιοποιήστε τις νέες τεχνολογίες που στις δύσκολες στιγμές που περνάμε μας κρατούν ενωμένους και μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας ή τις συσκέψεις με τους συνεργάτες μας από απόσταση. Υπάρχουν βέβαια κάποιες ημέρες που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση, ειδικά αν κάνετε μια εξαρτημένη εργασία. Στις 9, στις 15, 16 και 19/11, μπορεί να ζοριστείτε κάπως περισσότερο με στενούς συνεργάτες ή με ανωτέρους, προϊσταμένους που έχουν λόγο για τη δουλειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και σε κάποιες άλλες εποχές με αυτή τη θέση θα είχα να σας υποσχεθώ ευχάριστες διαδρομές και ταξίδια, αλλά φέτος με την πανδημία να απειλεί την ασφάλεια μας κάθε μέρα όλο και πιο πολύ, αυτό το φθινόπωρο ίσως χρειαστεί να αναζητήσετε αυτή τη χαρά που προσφέρουν στο ζώδιο σας οι επαφές με άλλες κουλτούρες, σε άλλους τρόπους. Μερικές φορές είναι καλό να φιλοσοφείς τα πράγματα. Να εκτιμάς το δώρο της ίδιας της ύπαρξης και να εξερευνάς ιδέες, πεποιθήσεις και αξίες. Επειδή γενικά σας αρέσει να φιλοσοφείτε, αυτή η τάση σας θα ενταθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες, η δίψα σας για μάθηση θα μεγαλώσει και ίσως θελήσετε να βγείτε από τη «ζώνη ασφαλείας» σας. Θα έχετε μια τάση να πάτε σε άλλη γη, σε άλλα μέρη για να βρείτε το νόημα που ψάχνετε, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε την υγεία σας και να μην την βάζετε σε κίνδυνο. Βλέπετε η Αφροδίτη προσκρούει πάνω στους μισούς πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος που δεν την καλοβλέπουν. Από τον Άρη στις 9/11, μέχρι τον Δία και τον Πλούτωνα στις 15, 16 και τον Κρόνο στις 19. Αν είχατε κανονίσει ένα ταξίδι ή μπορεί να είχατε κάποια σχέδια επέκτασης στις σπουδές ή στα επαγγελματικά, ίσως προκύψουν αναβολές και καθυστερήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό στα πιο βαθιά μονοπάτια των σχέσεων, αλλά και των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Η επιθυμία σας να σχετιστείτε σε ένα βαθύτερο επίπεδο με τον σύντροφο σας θα είναι κυρίαρχη αυτό το διάστημα. Το πάθος και η σεξουαλικότητα θα μπουν στο μικροσκόπιο είτε για σας είτε και για τους δυο σας. Καλώς ή κακώς στις μακρόχρονες σχέσεις πολλές φορές αμελούμε την ερωτική και σεξουαλική μας έκφραση, καθώς η καθημερινότητα μας πιέζει σε πολλούς τομείς. Με τις δύσκολες συνθήκες και του κορωνοϊού που κάνουν τις επαφές μας με τους άλλους πιο δύσκολες, ακόμη και οι νέες και παθιασμένες σχέσεις μπορεί να υποφέρουν από την απόσταση ή τους περιορισμούς. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα χάσετε την αισιοδοξία και την ορμή σας. Φαντασία έχετε, θα βρείτε τους τρόπους να δείξετε τον έρωτα και τα συναισθήματα σας. Μην αμελήσετε να φροντίσετε όμως και τα οικονομικά. Μολονότι η Αφροδίτη υπόσχεται να συνεισφέρει ό,τι μπορεί, οι δύσκολες όψεις της με τον Άρη, τον Πλούτωνα, τον Δία, αλλά και τον Κρόνο, στις 9, 15, 16 και 19/11 αντίστοιχα, μπορεί να δημιουργήσουν ένταση πάνω σε οικονομικά ζητήματα ή καθυστερήσεις και πολλά έξοδα.