Καλώς ήλθατε!

Καλώς ήλθατε!

Καλώς ήλθατε!

Φίλες και φίλοι μου, καλώς ήλθατε στο νέο αστρολογικό μου εγχείρημα, το asibiliou.gr!

Χρόνια τώρα είστε οι συνταξιδιώτες μου στον γοητευτικό κόσμο της αστρολογίας, είτε μέσω της τηλεόρασης είτε μέσω των περιοδικών. Καιρός λοιπόν να διευρύνουμε τους ορίζοντες της επικοινωνίας μας και σε ένα άλλο μέσο, το διαδίκτυο. Άλλωστε, από τη φύση του το διαδίκτυο, σε αντίθεση με την τηλεόραση και τα περιοδικά που είναι περιοριστικά ως μέσα για την μελέτη της αστρολογίας, προσφέρει το πιο γόνιμο έδαφος για να τη διερευνήσουμε σε βάθος.

Στο asibiliou.gr θα έχουμε καθημερινό ραντεβού! Άλλωστε, η αστρολογία, όπως εγώ την εννοώ, είναι ένα χρηστικό εργαλείο στην καθημερινότητα μας, σαν ένα κοσμικό gps που διευκολύνει τις διαδρομές μας. Στο τιμόνι όμως είμαστε εμείς οι ίδιοι. Εδώ θα βρίσκετε καθημερινά τις αστρολογικές τάσεις της ημέρας για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας, ώστε να γνωρίζετε πώς θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρέχονται ή να ελιχθείτε ανάμεσα στα εμπόδια με χάρη. Θα εξετάζουμε την εβδομάδα και τον μήνα που τρέχει με αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο, ενώ παράλληλα θα διερευνούμε σε βάθος τις σημαντικές πλανητικές όψεις και πλανητικές αλλαγές με ειδικά άρθρα. Η αστρολογία όμως δεν είναι μόνο πρόβλεψη!

Ίσως η ουσιαστικότερη συμβολή της στη ζωή μας είναι ότι αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία αυτογνωσίας. Γι’ αυτό, σε λίγο χρονικό διάστημα, στο asibiliou.gr θα έχετε τη δυνατότητα να καταστρώσετε τον χάρτη της πιο σημαντικής στιγμής της ζωής σας, της στιγμής που ήρθατε στον πλανήτη μας! Γνωρίζοντας τον γενέθλιο χάρτη σας θα βρείτε πολλά επεξηγηματικά άρθρα για τη γενέθλια αστρολογία στην βιβλιοθήκη μας, ώστε να κατανοήσετε σε βάθος τα ξεχωριστά και διαφορετικά κομμάτια της προσωπικότητας σας.

Όσοι με παρακολουθούν χρόνια θα ξέρουν ότι οι σχέσεις πάσης φύσεως, αλλά κυρίως οι ερωτικές, είναι ένα πεδίο που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα και το έχω διερευνήσει σε βάθος. Από το asibiliou.gr δεν θα μπορούσε να λείπει η ερωτική αστρολογία. Με ειδική σήμανση στο μενού για την ερωτική αστρολογία θα μπορείτε να διαβάζετε άρθρα που αφορούν τις σχέσεις σας, ώστε να τις διαχειρίζεστε με ένα πιο αποτελεσματικό τρόπο και να αντλείτε μεγαλύτερη ικανοποίηση από αυτές.

Σημαντικό κομμάτι της βιβλιοθήκης μας όμως κατέχει κι η παιδική αστρολογία. Γνωρίζοντας τα στοιχεία του χάρτη του παιδιού σας, είμαι βέβαιη ότι θα βοηθηθείτε να κατανοήσετε σε βάθος τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του καθώς μεγαλώνει και ξεδιπλώνεται και θα το βοηθήσετε να ενισχύσει τις θετικές του πλευρές και να λειάνει τις δύσκολες.

Εκτός από την αστρολογία, στο asibiliou.gr θα διαβάζετε καθημερινά ενδιαφέροντα άρθρα ψυχολογίας από ειδικούς ψυχολόγους, που εύχομαι να σας εμπνεύσουν αναφορικά με την αυτοβελτίωση και την εξέλιξή σας, αλλά και την βελτίωση όλων των σχέσεων σας. Θα εξερευνήσουμε μαζί πώς συνδέεται η ψυχολογία με την αστρολογία και πόσο βοηθητικές μπορεί να είναι η μία προς την άλλη για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Ακόμη θα πληροφορείστε για τις νέες τάσεις στην ευεξία, αλλά και τη σύνδεση της αστρολογίας με την υγεία σε πνευματικό, σωματικό και ψυχικό επίπεδο. Εκτός της αστρολογίας θα μαθαίνουμε μαζί από τους ειδικούς τις εναλλακτικές προτάσεις αυτοβελτίωσης και υγείας.

Στο Lifestyle θα ψάχνουμε τους αστρολογικούς λόγους που συνδέονται με τα γεγονότα που βρίσκονται στην επικαιρότητα.
Θα μαθαίνετε πρώτες-οι τι θα δείτε στην αγαπημένη σας εκπομπή «Stars system», τι ετοιμάζω στην αγαπημένη μου «Φωλιά των Κουκου», τι παίζει στη σόουμπιζ με αστρολογική προσέγγιση, ενώ θα ενημερώνεστε για την τρέχουσα επικαιρότητα με τη δική μου αστρολογική ματιά.

Σας προσκαλώ σήμερα κιόλας να γίνετε μέλη της δικής μου παρέας. Και λέω «δικής μου», διότι στο asibiliou.gr τα περισσότερα άρθρα και φυσικά οι προβλέψεις φέρουν τη δική μου υπογραφή και επιμέλεια. Όταν θα φιλοξενώ άρθρα συναδέλφων, ειδικών σε άλλες επιστήμες ή τέχνες, θα φέρουν τη δική τους υπογραφή. Και λέω «παρέα», διότι έτσι σας νιώθω, αφού από την πρώτη μέρα που με γνωρίσατε, με αγκαλιάσατε με τον δικό σας τρόπο και μου δείξατε το ενδιαφέρον και τη συμπάθεια σας για την αστρολογία. Γίνετε μέλη, ακολουθήστε με στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η παρέα μας, όπως και η αστρολογία, δεν θα σας απογοητεύσει!

Σας ευχαριστώ όλες και όλους και μας εύχομαι, ως γνήσια Τοξότης, καλό μας ταξίδι!