Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Ιχθύ ανάλογα με τη Σελήνη του

Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Ιχθύ ανάλογα με τη Σελήνη του

Ποιος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος για κάθε Ιχθύ ανάλογα με τη Σελήνη του

Μαζί με το ζώδιο μας (τον Ήλιο), το ζώδιο της Σελήνης είναι πολύ σημαντικό στον γενέθλιο χάρτη. Η θέση της Σελήνης αποκαλύπτει και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τα συναισθήματά και την ψυχή. Φωτίζει τον προσωπικό, αόρατο κόσμο, δηλαδή το υποσυνείδητο και τις συναισθηματικές ανάγκες που έχουμε. Ο Ήλιος και η Σελήνη μας μπορούν ακόμη και να φωτογραφίσουν έναν ιδανικό ζωδιακό συνδυασμό για εμάς, βασισμένο στις ανάγκες μας, λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία, τις τεραπλότητες και τα χαρακτηριστικά των ζωδίων. Φυσικά όσο περισσότερα στοιχεία προστεθούν (ωροσκόπος, Αφροδίτη, Άρης, κλπ.) τόσο πιο ακριβές και προσωπικό είναι το αποτέλεσμα.

Αν δεν ξέρετε τη θέση της Σελήνης σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος σύμφωνα με το συνδυασμό Ήλιου-Σελήνης για το ζώδιο των Ιχθύων

Ιχθύες με Σελήνη στον Κριό: Ταιριάζουν με Διδύμους

Δεν έχετε μόνο τη δυνατότητα να οραματίζεστε, αλλά και την ικανότητα να κυνηγήσετε τα όνειρα σας με πάθος και ορμή. Κρύβετε μέσα σας μια επαναστατική ψυχή που διψά να δημιουργήσει και είστε πιο ανθεκτικοί και λιγότερο εύθραυστοι με αυτή τη δυναμική Σελήνη. Η σχέση με ένα Δίδυμο κρύβει μπόλικο σασπένς, αλλά δεν σας λείπει το απαραίτητο κουράγιο για να αντέξετε και ο απαραίτητος ενθουσιασμός για να σας γοητεύει όλο αυτό. Ως διπλά ζώδια μπορείτε να καταλάβετε τα άκρα που συνυπάρχουν μέσα σας, και όχι μόνο να καταλάβετε το ταίρι σας, αλλά να το αισθανθείτε όπως κανένας άλλος. Η επικοινωνία μεταξύ σας θα ρέει αβίαστα, καθώς έχετε την τάση να μιλάτε για όλα ανοιχτά και σχεδιάζετε διαρκώς τι θα κάνετε την επόμενη στιγμή.

Ιχθύες με Σελήνη στον Ταύρο: Ταιριάζουν με Καρκίνους

Με την προσγειωμένη και αισθησιακή αυτή Σελήνη ψάχνετε για πιο απτές αποδείξεις αγάπης από το ταίρι σας και αναζητάτε τη σιγουριά. Στο τρυφερό βλέμμα ενός Καρκίνου θα βρείτε συναισθήματα όπως τα φανταστήκατε και μαζί θα δημιουργήσετε όλες τις ανέσεις, υλικές και συναισθηματικές, που θα πλαισιώσουν τον έρωτα σας. Οι εκλεπτυσμένες σας προσωπικότητες θα χαίρονται όταν απολαμβάνετε μαζί ρομαντικούς περιπάτους και εξόδους για φαγητό, για ψώνια και για να χαρείτε τις ομορφιές της φύσης. Ο ερωτισμός μεταξύ σας θα είναι έντονος και μπορείτε να μοιραστείτε ισχυρούς δεσμούς αγάπης και αρκετή δημιουργικότητα στη σχέση σας.

Ιχθύες με Σελήνη στους Διδύμους: Ταιριάζουν με Τοξότες

Με Σελήνη στους Διδύμους έχετε πολύ περισσότερη εκφραστικότητα, εξωστρέφεια και μια τάση να επικοινωνήσετε τα συναισθήματα σας. Αν καταφέρετε να ξεπεραστεί το πλατωνικό στάδιο, θα περάσετε πολύ καλά μαζί με έναν Τοξότη. Δεν θα υπάρχουν όρια στα αστεία που θα μοιράζεστε, στη δημιουργικότητα και στις εξορμήσεις που θα τολμήσετε μαζί. Όσο δένεστε και μεταβάλλονται τα αισθήματα σας, η ερωτική σας ζωή θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, ενθουσιασμούς, αλλά και κάποιες απογοητεύσεις, πολλές προσδοκίες από τις δύο πλευρές και θα φέρνουν διαρκώς καινούριες εμπειρίες και εκπλήξεις. Το δυνατό σας σημείο θα είναι ο θετικός τρόπος που θα αντιμετωπίζετε τη ζωή και το πολύ γέλιο και η διασκέδαση που θα μοιραστείτε στην ερωτική σας σχέση.

Ιχθύες με Σελήνη στον Καρκίνο: Ταιριάζουν με Ταύρους

Η Σελήνη στον Καρκίνο κάνει έναν Ιχθύ τόσο διαισθητικό, που μπορεί να αντιληφθεί και να απορροφήσει τα συναισθήματα άλλων ανθρώπων τόσο εύκολα, που να χρειάζεται προσπάθεια για να παραμένει αμέτοχος. Ο Ταύρος θα αγαπήσει αυτή την εξωπραγματική κατανόηση, τον μυστικιστικό κόσμο, αλλά και τον αισθησιασμό των Ιχθύων. Αυτή η σχέση θα οδηγήσει πιθανότατα σε μια μακροχρόνια δέσμευση. Ο Ταύρος θα νιώσει ότι τον αγαπούν σε σημείο τέτοιο που θα θέλει να χαθεί στην αγκαλιά του συντρόφου του. Και οι δύο θα δώσουν μικρή σημασία στη δική τους ευχαρίστηση, λόγω των δυνατών συναισθημάτων που τους κατακλύζουν. Αυτή είναι σχεδόν πάντα μια πολύ δοτική σχέση, όπου και οι δύο σύντροφοι είναι εξίσου καλυμμένοι και ικανοποιημένοι σε ερωτικό επίπεδο.

Ιχθύες με Σελήνη στον Λέοντα: Ταιριάζουν με Τοξότες

Η Σελήνη στον Λέοντα κρύβει πάθος μέσα της, ίσως ακόμη και μια τάση για δραματικότητα. Έτσι όσοι έχετε αυτόν τον συνδυασμό μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε όσα αισθάνεστε με τα λόγια ή την πηγαία εκφραστικότητα σας. Εάν κάποιος έχει κατακτήσει το μυαλό ή την καρδιά σας, θα βρείτε εύκολα ένα δημιουργικό τρόπο να τον κερδίσετε. Είστε απίστευτα ρομαντικοί και το πάθος που θα σας ξυπνήσει ένας Τοξότης είναι έντονο. Θα μοιραστείτε την ίδια όρεξη για ζωή, την αισιοδοξία, το ίδιο όραμα, ίσως ακόμη και παρόμοιες ουτοπικές προσδοκίες. Δεν έχετε μόνο κοινή αίσθηση του χιούμορ, αλλά μπορείτε να παίξετε ρόλους, καθώς μοιράζεστε κοινά ταλέντα, λειτουργείτε με παρόμοιες ταχύτητες και τελικά θα μάθετε πολλά ο ένας από τον άλλον για όσο καιρό είστε μαζί. Η ζωή είναι πάντα πλημμυρισμένη από χαρά και μαγεία όταν είστε ενωμένοι και ο ερωτισμός σας θα βρίσκεται στα ύψη.

Ιχθύες με Σελήνη στην Παρθένο: Ταιριάζουν με Ταύρους

Ένα ευαίσθητο ψαράκι με μια αναλυτική, εργατική Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να διστάζει να εκδηλώσει τα συναισθήματά του και να το σκέφτεται πολύ σε ποιον να δώσει την καρδιά του. Μέχρι βέβαια να συναντήσει τον εξίσου δοτικό και αξιόπιστο Ταύρο των ονείρων του. Και οι δύο σας θα θελήσετε τότε να κάνετε τον άλλον να αισθάνεται σημαντικός και θα ενδιαφερθείτε εξίσου για την αμοιβαία ευτυχία σας. Και τα δύο ζώδια θα υποστηρίξετε και θα είστε παρόντες ο ένας για τον άλλον, όχι μόνο στις καλές στιγμές, αλλά και στις δύσκολες. Μπορεί να έχετε κάποιες διαφορές, αλλά θα προσπαθήσετε πάντα να δείχνετε σεβασμό, κάτι που είναι πολύ σημαντικό σε κάθε σχέση. Αυτό θα είναι κάτι που θα κρατήσει τον έρωτα δυνατό, μαζί με την ερωτική χημεία που υπάρχει μεταξύ σας σε αφθονία.

Ιχθύες με Σελήνη στον Ζυγό: Ταιριάζουν με Ταύρους

Τόσο ο Ιχθύς ως ζώδιο όσο και η Σελήνη στον Ζυγό τείνουν να δίνουν όλο τους τον εαυτό στις σχέσεις, χωρίς όμως πάντα οι προσπάθειες τους να εκτιμώνται. Παράλληλα έχουν μία εκλεπτυσμένη φύση που χρειάζεται έναν σύντροφο που να μιλάει τη γλώσσα της ομορφιάς. Με το ζώδιο του Ταύρου μπορεί να βρουν τον άνθρωπο τους, διότι επενδύει εξίσου στις σχέσεις και έχει ανάγκη από ένα σταθερό σύντροφο. Με έναν Ταύρο θα ταιριάξετε λόγω των παρόμοιων ενδιαφερόντων σας, καθώς εκτιμάτε το ίδιο το καλό φαγητό, την κοινωνικότητα, τη μουσική και γενικότερα την τέχνη. Ως ζευγάρι, είστε πολύ δεμένοι και βάζετε πάντα τη σχέση και τον έρωτα σας πάνω από οτιδήποτε άλλο.

Ιχθύες με Σελήνη στον Σκορπιό: Ταιριάζουν με Ιχθύες

Αυτή η Σελήνη διπλασιάζει τη φυσική διαίσθηση των Ιχθύων και τίποτα δεν μπορεί να κρυφτεί από το δυνατό σας ένστικτο. Είστε πολύ προστατευτικοί με τα προσωπικά σας και όλους όσους αγαπάτε. Επιθυμείτε σχέσεις βαθιές, καταλυτικές γεμάτες μαγεία και πόθο. Με έναν σύντροφο στο ζώδιο του Ιχθύ μπορείτε να μοιραστείτε άπειρα συναισθήματα και να ζήσετε τον ολοκληρωτικό έρωτα που επιθυμείτε. Θα υπάρχει το όνειρο, η μαγεία και η κατανόηση που ψάχνετε, χωρίς συχνά να χρειάζονται λόγια. Θα χρειαστεί όμως ίσως να πάρετε την πρωτοβουλία, διότι λόγω της Σελήνης σας διαθέτετε πιθανόν περισσότερο δυναμισμό. Εφόσον ανήκετε στο ίδιο ζώδιο, πολλά πράγματα μπορεί να παραμένουν σε εκκρεμότητα και να μην είστε πολύ ανοιχτοί μεταξύ σας αν κάποιος δεν τολμήσει να κάνει κάτι περισσότερο.

Ιχθύες με Σελήνη στον Τοξότη: Ταιριάζουν με Τοξότες

Σίγουρα οι Ιχθύες με Σελήνη στον Τοξότη δεν θα περνούν την ώρα τους κάνοντας όνειρα καθισμένοι στην πολυθρόνα. Το πιθανότερο είναι να βγαίνετε συχνά, να ασχολείστε αρκετά με το διαδίκτυο και να ζείτε τη ζωή σας με πάθος. Με έναν σύντροφο Τοξότη τα σχέδια σας θα πάρουν φωτιά και έχετε να μάθετε πολλά από αυτή τη σχέση. Μπορείτε να ακολουθήσετε το ταίρι σας μέχρι την άκρη του κόσμου, ή έως την κοντινότερη παραλία που θα συζητάτε ατελείωτα για όλα τα θέματα. Αστρολογικά οι κυβερνήτες σας δεν αρέσκονται στα όρια, ίσως γι’ αυτό ο έρωτας σας θα είναι μεγάλος, όπως τα όνειρα και οι περιπέτειες σας που δεν θα γνωρίζουν σύνορα.

Ιχθύες με Σελήνη στον Αιγόκερω: Ταιριάζουν με Σκορπιούς

Μία τέτοια Σελήνη κάνει το άτομο αποφασιστικό και ανθεκτικό, αλλά δεν εκφράζεται τόσο εύκολα συναισθηματικά. Το ίδιο περίπου συμβαίνει και με έναν Σκορπιό. Και εκείνος όπως και εσείς προτιμάει τα έργα από τα λόγια, ιδίως στον ερωτικό τομέα που είναι πιο σωματικός στην έκφραση του. Μαζί είστε ικανοί να δημιουργήσετε και να επιτύχετε και στα επαγγελματικά σας. Παράλληλα έχετε και οι δύο ιδιαίτερο χιούμορ, κάτι που εκτιμάτε πολύ και σας κάνει να διασκεδάσετε όλες τις ώρες. Όμως ως ζώδια του νερού έχετε το βάθος και τη σύνδεση άλλου επιπέδου, που ψάχνετε και οι δύο για να αισθάνεστε ότι επικοινωνείτε σε πνευματικό, αλλά και σε σεξουαλικό επίπεδο.

Ιχθύες με Σελήνη στον Υδροχόο: Ταιριάζουν με Διδύμους

Με Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να νιώθετε συχνά ανήσυχοι και κάποιες φορές ίσως λίγο μουδιασμένοι εσωτερικά. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι τα συναισθήματα σας προσανατολίζονται εκ φύσεως περισσότερο προς τα κοινά, παρά τα ιδιωτικά ζητήματα. Εκεί βρίσκουν μια πηγαία διέξοδο. Το ζώδιο των Διδύμων είναι πολύ κοινωνικό και επικοινωνιακό και πάντα ενδιαφέρεται για το τι συμβαίνει γύρω του περισσότερο από το τι συμβαίνει μέσα του. Αυτό θα αφαιρέσει την πίεση από μια σχέση και από τους δύο σας μεμονωμένα, ώστε να έρθετε κοντά με φυσικότητα. Μπορεί επίσης να μοιράζεστε και οι δύο διαφορετικές ή πιο μοντέρνες ιδέες και να προτιμάτε το πάθος ή την ελευθερία από τη μονοτονία των σταθερών σχέσεων.

Ιχθύες με Σελήνη στους Ιχθύς: Ταιριάζουν με Καρκίνους

Με Ήλιο και Σελήνη στους Ιχθύς έχετε πολύ καλοσύνη και αγάπη μέσα σας να μοιραστείτε. Χρειάζεστε μια εξίσου ευγενική και τρυφερή ψυχή που θα αντιλαμβάνεται τα ιδανικά σας και θα σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς σε ένα κόσμο που δεν είναι ιδιαίτερα φιλικός με τέτοιου είδους ευαισθησίες. Ο Καρκίνος είναι πολύ συμβατός με τους Ιχθύς, αφού μπορεί να αντιληφθεί τις συναισθηματικές τους αντιδράσεις και ξέρει πώς να καταλαβαίνει και να υποστηρίζει όταν χρειάζεται. Οι Ιχθύες γίνονται συνήθως πιο ήρεμοι, χαλαροί και προσαρμόσιμοι, όταν ο σύντροφός τους γίνεται συναισθηματικός και ανησυχεί υπερβολικά. Με τη σειρά του ο Καρκίνος ξέρει πώς να είναι πιο πρακτικός και πιο δομημένος στην καθημερινότητά του. Στον έρωτα είστε και οι δύο πολύ αισθησιακοί.