Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από το ερωτικό τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη στις 19/10/2022;

Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από το ερωτικό τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη στις 19/10/2022;

Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από το ερωτικό τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη στις 19/10/2022;

Λίγο πριν τις εκλείψεις και την ανάδρομη πορεία του Άρη, στις 19/10/2022 το ευνοϊκό τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη έρχεται για να μας υπενθυμίσει τη σημασία των απολαύσεων και του έρωτα. Η ένωση αυτών των δύο πλανητών, των αιώνιων εραστών, ευνοεί τις σχέσεις, τον γάμο, αλλά και τις επαγγελματικές συνεργασίες. Η όψη αυτή θα ευνοήσει περισσότερο τα ζώδια του αέρινου στοιχείου, δηλαδή Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 22η έως την 26η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Έξαψη, ενθουσιασμός και ερωτισμός

Η Αφροδίτη συμβολίζει τη γοητεία, την ομορφιά, τον έρωτα και το χρήμα. Μας δείχνει τον τρόπο που μοιραζόμαστε και τον τρόπο που σχετιζόμαστε με τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μας. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης. Μας δείχνει τον τρόπο που διεκδικούμε τους στόχους μας, αλλά και τον τρόπο που αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και συνδέεται άμεσα με τη σεξουαλικότητα και τις επιθυμίες μας. Το τρίγωνο αυτό λοιπόν μας δημιουργεί την ανάγκη να γίνουμε πιο άμεσοι και ειλικρινείς και να εκφράσουμε ανοιχτά τα θέλω μας, τις επιθυμίες μας και τα συναισθήματα μας. Οι ημέρες αυτές εμπεριέχουν έντονα πάθη, καρδιοχτύπια, και καυτά ερωτικά ραντεβού που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη. Ακόμα κι αν βρίσκεστε ήδη μέσα σε μια σχέση, θα σας δοθεί τώρα η ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας και να θυμηθείτε ξανά τον ενθουσιασμό και την έξαψη που είχατε στις αρχές.

Εγκεφαλική έλξη και ανάγκη για επικοινωνία

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το τρίγωνο αυτό πραγματοποιείται σε ζώδια του αέρα, αφού η Αφροδίτη βρίσκεται στον Ζυγό και ο Άρης στου Διδύμους. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε μεγάλη ανάγκη την επικοινωνία και την πνευματική σύνδεση με τους άλλους. Θα εμπλακούμε σε ενδιαφέρουσες κουβέντες με ενδιαφέροντες ανθρώπους, θα ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες και θα προσπαθήσουμε να επιλύσουμε τις διαφωνίες μας μέσα από τον διάλογο. Αυτές τις ημέρες ανθίζουν οι έρωτες μέσα από το διαδίκτυο, ενώ μπορεί να γοητευτούμε από την ευφυΐα και το λέγειν ενός ατόμου που έχουμε απέναντι μας. Είναι σημαντικό λοιπόν να είστε ανοιχτοί σε καινούριες γνωριμίες, είτε σε φιλικό είτε σε ερωτικό επίπεδο, αφού οι άνθρωποι που μπαίνουν τώρα στη ζωή σας θα σας ξυπνήσουν έντονα συναισθήματα, θα σας ανανεώσουν και θα σας υπενθυμίσουν τις χαρές της ζωής και τη σημασία των απολαύσεων.

Πρωτοβουλίες, δράση και δημιουργικότητα

Εκτός όμως από τις σχέσεις και τον έρωτα, η όψη αυτή θα εκτοξεύσει στα ύψη τη δημιουργικότητα και θα μας δώσει τη δυνατότητα να προωθήσουμε τα επαγγελματικά μας πλάνα, να κάνουμε νέα ξεκινήματα και να πάρουμε πρωτοβουλίες οι οποίες θα μας οδηγήσουν πιο κοντά στους στόχους μας και θα μας αποφέρουν περισσότερο χρήμα. Το τρίγωνο αυτό μας οπλίζει με αυτοπεποίθηση και θάρρος, επομένως θα κερδίσουμε εύκολα αυτό που θέλουμε, χωρίς να χρειαστεί να επιβληθούμε ή να πάρουμε παράτολμα ρίσκα που μπορεί να μας φέρουν σε δύσκολη θέση. Ξέρουμε πολύ καλά πότε θα πρέπει να φερθούμε με διπλωματία και ευγένεια και πότε θα πρέπει να γίνουμε πιο δυναμικοί. Τολμήστε λοιπόν να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν και αναδείξτε τον καλύτερο σας εαυτό.

Ας δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη και με ποιο τρόπο

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο σας ήδη από τα τέλη Αυγούστου και σας έχει χαρίσει δυναμισμό, θάρρος και αποφασιστικότητα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη στις 19/10 θα στρέψει όλη σας την προσοχή στην ερωτική σας ζωή και δεν αποκλείεται να αναζωπυρώσει έντονα πάθη. Εάν λοιπόν είστε ελεύθεροι, ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ή να έρθετε πιο κοντά στο αντικείμενο του πόθου σας. Αυτές τις ημέρες θα είστε ασυγκράτητοι και δεν θα διστάσετε να κάνετε το πρώτο βήμα στον έρωτα και να εξομολογηθείτε τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Άλλωστε, με την Αφροδίτη στον 5ο οίκο σας είναι βέβαιο ότι μπορείτε εύκολα να γοητεύσετε τους άλλους και να τους κερδίσετε χωρίς πολλή προσπάθεια. Μια νέα γνωριμία που θα κάνετε τώρα, μπορεί να σας παρασύρει σε μια κατάσταση έξαψης και ενθουσιασμού. Θα νιώσετε την ανάγκη να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε, θα θυμηθείτε πώς είναι να νιώθετε επιθυμητοί και θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, με το τρίγωνο αυτό θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας και πάνω απ’ όλα να είστε πιο ειλικρινείς απέναντι στο άλλο άτομο. Πρόκειται για μια άκρως ερωτική και δημιουργική περίοδο για εσάς, επομένως εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να εκπληρώσετε τις μεγαλύτερες επιθυμίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στο δικό σας ζώδιο και σας χαρίζει γοητεία, χάρη, ομορφιά και διπλωματία. Νιώθετε πολύ καλύτερα με τον εαυτό σας και οι σχέσεις σας έχουν αρχίσει να εξομαλύνονται και να κυλάνε πιο αρμονικά. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη στις 19/10 θα σας χαρίσει αισιοδοξία και θετική διάθεση και θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας. Θα αποκτήσετε θάρρος και δυναμισμό, θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και δεν θα διστάσετε να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Αυτές οι ημέρες θα είναι πολύ τυχερές για εσάς, αφού θα έχετε πολλές ευκαιρίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, ή ακόμα και σε επίπεδο σπουδών. Ταξίδια, σημαντικές γνωριμίες και επαφές θα σας βοηθήσουν να πάτε ένα βήμα παρακάτω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτές τις ημέρες είστε παθιασμένοι σε ό,τι κάνετε, μπορείτε να κατακτήσετε ό,τι βάλετε στο νου σας και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη στις 19/10 αποτελεί μια πολύ ευνοϊκή και τυχερή όψη για εσάς. Θα πιστέψετε ξανά στον εαυτό σας και στις ικανότητες σας και θα βρείτε το θάρρος να διεκδικήσετε τα θέλω σας, τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκπληρώσετε πολυπόθητους στόχους και θα μπορέσετε να ξεπεράσετε εμπόδια που προηγουμένως έμοιαζαν ανυπέρβλητα. Είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα για να κυνηγήσετε θέματα σπουδών, να ταξιδέψετε και να διευρύνετε με κάθε τρόπο τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Δεν αποκλείεται αυτές τις ημέρες να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα είναι μέντορας για εσάς, θα σας δώσει πολύτιμες συμβουλές και θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε το σωστό μονοπάτι. Στο ερωτικό κομμάτι, εκπέμπετε λάμψη, γοητεία και σιγουριά και ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε και πώς να το κατακτήσετε. Είναι πολύ πιθανό τώρα να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας ενθουσιάσει, θα σας ανανεώσει και θα δώσει ένα νέο νόημα στη ζωή σας.