Ποια ζώδια δυσκολεύονται περισσότερο στις σχέσεις εξ αποστάσεως;

Ποια ζώδια δυσκολεύονται περισσότερο στις σχέσεις εξ αποστάσεως;

Ποια ζώδια δυσκολεύονται περισσότερο στις σχέσεις εξ αποστάσεως;

Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες εάν μια σχέση εξ αποστάσεως θα επιβιώσει. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι θα μπορούσε να διατηρήσει μια σχέση με κάποιον που ζει σε διαφορετική πόλη, σε άλλη χώρα, ή πόσο μάλλον ακόμη και σε διαφορετική ήπειρο!

Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι είναι σε θέση να κάνουν μία σχέση που μεσολαβεί μεγάλη απόσταση να λειτουργήσει και να παραμείνει ζωντανή. Με αγάπη, υπομονή και επιμονή, κάποιοι τα καταφέρνουν να έχουν αίσιο τέλος. Από την άλλη πλευρά, μερικοί άνθρωποι απλά δεν είναι κατάλληλοι για ένα ρομάντζο εξ αποστάσεως. Η αστρολογία θεωρεί ότι αυτά τα πέντε ζώδια δυσκολεύονται πολύ από τη φυσική απόσταση σε μια σχέση, το καθένα για τους δικούς τους λόγους.

Σκορπιός: Γιατί είναι κτητικός και σεξουαλικός

Η φύση των Σκορπιών είναι παθιασμένη στο έπακρο. Μπορούν να αισθάνονται μεγάλη ανησυχία όταν δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει στη καθημερινότητα των αγαπημένων τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εμπλέκονται και συμμετέχουν πλήρως σε όλες τις πτυχές της ζωής εκείνων που είναι σημαντικοί γι’ αυτούς. Δύο πράγματα χρειάζονται στις ρομαντικές σχέσεις τους και αυτά είναι η αληθινή πίστη και η πολλή σωματική επαφή. Χωρίς αυτά, οι δεσμοί τους τείνουν να παραπαίουν γρήγορα. Η ερωτική επαφή είναι ο τρόπος που αυτό το συναισθηματικό αλλά μυστηριώδες ζώδιο εκφράζει αυτό που υπάρχει στην καρδιά του. Ταυτόχρονα είναι και απόδειξη για το πώς αισθάνεται το άλλο πρόσωπο για εκείνους. Χωρίς τη δυνατότητα να έχουν ερωτική επικοινωνία, οι Σκορπιοί αισθάνονται ανικανοποίητοι και ανασφαλείς, κάτι που αναδεικνύει την κτητική πλευρά αυτού του ζωδίου. Μπορούν τότε να αναπτύξουν έντονα συναισθήματα ζήλιας. Κάποιο ποσοστό ζήλιας είναι δείκτης έρωτα και ένας δικός τους τρόπος για να δείξουν στον σύντροφό τους ότι νοιάζονται για εκείνον περισσότερο από οποιονδήποτε. Αλλά για έναν Σκορπιό που έχει σχέση εξ’ αποστάσεως, η ζήλια μερικές φορές περνάει σε μια επικίνδυνη περιοχή. Αυτός είναι ο λόγος που το ειδύλλιο εξ αποστάσεως συχνά οδηγείται σε χωρισμό για εκείνους. Το πάθος τους είναι πολύ δυνατό για να είναι μακριά από το άτομο που αγαπούν. Αυτό είναι ιδιαίτερα σκληρό για τους Σκορπιούς, γιατί δυσκολεύονται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους με λόγια. Λαχταρούν να μοιράζονται κάθε στιγμή μαζί. Επιπλέον, το γεγονός ότι το έτερον τους ήμισυ βρίσκεται μακριά τούς κάνει πολύ ανήσυχους, επειδή θα μπορούσε να στραφεί ερωτικά σε κάποιο άλλο πρόσωπο. Θα τους έτρωγε τα σωθικά η ιδέα και μόνο να συμβεί κάτι τέτοιο. Πρέπει να ζουν σε μια απόσταση τέτοια όπου μπορούν να βρίσκονται με τον εραστή τους συχνά.

Καρκίνος: Γιατί έχει ανάγκη την τρυφερότητα

Οι Καρκίνοι χρειάζονται τη συναισθηματική συνεισφορά από τον σύντροφό τους και αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει εύκολα εξ αποστάσεως. Ορισμένοι θα προτιμούσαν να έχουν πάντα τον σύντροφό τους παρόντα, καθώς αυτό τους βοηθά να αισθάνονται ασφαλείς, διότι έτσι αντιμετωπίζουν καλύτερα οποιαδήποτε αστάθμητη απειλή. Βασίζονται πάνω του για κάθε δύσκολη στιγμή που θα μπορούσε να προκύψει γι’ αυτό προτιμούν να έχουν τον σύντροφό τους μαζί τους. Μάλιστα θα προτιμούσαν ο σύντροφος ιδανικά να εργάζεται από το σπίτι, για να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί. Οι Καρκίνοι συνειδητοποιούν ότι η ανθρώπινη ζωή είναι εύθραυστη, κάτι που καθιστά τις σχέσεις και την οικογένεια εξαιρετικά πολύτιμες και σημαντικές για αυτούς. Θέλουν να εκμεταλλευτούν κάθε λεπτό από τον χρόνο που διαθέτουν και να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να βρίσκονται κοντά στον σύντροφό τους. Παρόλα αυτά, οι Καρκίνοι θα μπορούσαν να στηρίξουν το ταίρι τους ανεξάρτητα από το πού θα ζουν. Αυτό σημαίνει ότι αρχικά θα ήταν έτοιμοι να κάνουν τη θυσία, διότι η εξέλιξη και ευτυχία του συντρόφου τους θα ήταν το μόνο που θα σκέφτονταν πρωτίστως. Όμως μετά από λίγο θα τους κόστιζε μην μπορούν να έχουν κοντά το ταίρι τους και να το αγκαλιάζουν. Ως αποτέλεσμα, δεν είναι βέβαιο ότι θα μπορέσουν να αντέξουν για πολύ μια σχέση εξ αποστάσεως. Όντας πολύ συναισθηματικοί οι Καρκίνοι θα ξοδεύουν πολύ χρόνο θλιμμένοι, ακόμη και κλαίγοντας. Δεν αντέχουν να είναι χώρια από την αδελφή ψυχή τους και η κατάσταση αυτή τους εξαντλεί ψυχικά, παρότι θα μιλούν στο τηλέφωνο κάθε μέρα και θα στέλνουν πακέτα φροντίδας σε συχνή βάση. Οι σχέσεις εξ αποστάσεως τελικά δεν θα είναι για όλους, ειδικά αν ο τρόπος που εκφράζουν την αγάπη είναι η τρυφερότητα και η σωματική έκφραση στοργής. Το καλύτερο που μπορεί κάποιος να κάνει είναι να το αντιληφθεί και να μπει σε μια τέτοια κατάσταση προετοιμασμένος.

Ζυγός: Γιατί θέλει να μοιράζεται τα πάντα

Οι Ζυγοί είναι πιο ευτυχισμένοι όταν έχουν στο πλευρό τους έναν γοητευτικό σύντροφο. Χάρη στην Αφροδίτη, τον πλανήτη που συνδέεται με την αγάπη και τους κυβερνά, θέλουν ομορφιά και αρμονία στη ζωή τους, διανθισμένη με άφθονη τρυφερότητα. Χρειάζονται κάποιον δίπλα τους που να είναι διασκεδαστικός και να μοιράζεται τον ενθουσιασμό τους για τη ζωή. Εξαιτίας αυτού, μια σχέση εξ αποστάσεως μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες τους, άλλωστε η ισορροπία έχει σχέση με την αμοιβαιότητα και αυτό είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί από μακριά. Είναι επίσης γνωστό ότι αυτό το ζώδιο δεν τα πάει καθόλου καλά με τη μοναξιά που θα κληθεί να αντιμετωπίσει. Οι Ζυγοί είναι πρόθυμοι να κάνουν συμβιβασμούς ώστε οι σύντροφοί τους να είναι ευχαριστημένοι και επιτυχημένοι. Ωστόσο, επειδή είναι εξαιρετικά κοινωνικοί, θα ήταν πολύ δύσκολο για αυτούς να έχουν μια σχέση εξ αποστάσεως. Είναι τύποι που πρέπει να μοιράζονται τα πάντα με το ταίρι τους, κάτι που θα έκανε τη ζωή χωριστά πολύ δύσκολη. Τείνουν επίσης να είναι λίγο επιρρεπείς στο φλερτ, επομένως ο πειρασμός καραδοκεί στη γωνία και η εμπιστοσύνη είναι ένας σοβαρός παράγοντας στη σχέση. Το φλερτ βάζει συχνά τους Ζυγούς σε μπελάδες, αλλά τους αρέσει να επιδίδονται σε αυτό. Αν και μπορεί να είναι δύσκολο να βάλουν φρένο στον εαυτό τους κάποιες φορές, γίνονται και οι ίδιοι εξαιρετικά ζηλιάρηδες σε ανάλογες περιπτώσεις. Ενώ μπορεί να φλερτάρουν πρώτοι, θα εκνευριστούν και μόνο στη σκέψη ότι ο σύντροφός τους θα κάνει το ίδιο. Αλλά αυτός είναι ακόμα ένας από τους λόγους για τους οποίους είναι τόσο δύσκολο για έναν Ζυγό να αντέξει σε σχέσεις που μεσολαβούν μεγάλες αποστάσεις. Δεν αντέχουν την ανασφάλεια και τη μοναξιά ούτε για λίγο, αλλά το να είναι μόνοι και αυτάρκεις είναι μία από τις αναγκαίες συνθήκες μιας τέτοιας σχέσης.

Δίδυμοι: Γιατί χρειάζονται παρέα και συμμετοχή

Όσοι είναι Δίδυμοι, ή σχετίζονται με έναν εκπρόσωπο αυτού του ζωδίου και προσπαθούν να αποφασίσουν εάν θα διατηρήσουν μια σχέση εξ αποστάσεως, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα. Δεν υπάρχει φυσικά τίποτα ακατόρθωτο στη ζωή, αλλά μπορεί μια τέτοια σχέση να τελειώσει άδοξα και ίσως είναι καλύτερα να το ξανασκεφτούν. Προφανώς, υπάρχουν τρόποι να διατηρηθεί η επαφή, αλλά τίποτα δεν αναπληρώνει τις αγκαλιές τα φιλιά και τα ραντεβού για έναν Δίδυμο. Καθώς είναι κυκλοθυμικοί και περιμένουν πολλά από μια σχέση, αυτό γίνεται ένας από τους δυσκολότερους συνδυασμούς αν δεν μπορούν να δουν το ταίρι τους για μήνες κάθε φορά. Λαχταρούν τη συνεχή προσοχή από τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής τους και τα μηνύματα ή μια συνεδρία Skype εδώ και εκεί, απλά δεν πρόκειται να βοηθήσουν σημαντικά. Οι Δίδυμοι χαίρονται και παίρνουν δύναμη τόσο με την ψυχική όσο και με τη σωματική αλληλεπίδραση με τον σύντροφό τους. Ενώ ο κυβερνήτης πλανήτης τους, ο Ερμής, δείχνει ότι είναι καλοί στην επικοινωνία που απαιτείται για μια τέτοια σχέση, το να μην μπορούν να συνδεθούν σε φυσικό επίπεδο αποτελεί σοβαρό μειονέκτημα. Υποβόσκει δε πάντα ο κίνδυνος ένας Δίδυμος να βρει κάποιον άλλο να φλερτάρει και να βγαίνει για να αξιοποιήσει τον κενό χρόνο του. Δεδομένου ότι οι σχέσεις εξ αποστάσεως απαιτούν σοβαρή δέσμευση και συναισθηματικό αυτοέλεγχο, κάτι που δεν είναι συνήθως το φόρτε αυτού του παιχνιδιάρικου ζωδίου, μπορεί να υπάρξουν παρενέργειες. Οι Δίδυμοι χρειάζονται την παρουσία και την ενέργεια του συντρόφου τους διαρκώς. Είναι δύσκολο να την έχουν αν τους χωρίζει η απόσταση. Είναι πιο ευτυχισμένοι όταν έχουν καθημερινή επαφή, και όταν δεν την έχουν, οι Δίδυμοι δεν θυμώνουν, απλά βαριούνται και μπορούν να χάσουν γρήγορα το ενδιαφέρον τους.

Λέων: Γιατί θέλει θετική φόρτιση και προσοχή

Τα Λιοντάρια είναι μαγνητικά, γοητευτικά και έχουν πολύ χώρο για αγάπη στην καρδιά τους. Ωστόσο, τους είναι πολύ δύσκολο να είναι μακριά από κάποιον που νοιάζονται βαθιά για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Θα τους έκανε πολύ ανήσυχους και πιθανόν δεν θα άντεχαν πολύ μια τέτοια σχέση. Μπορεί αρχικά να κατάφερναν να λειτουργήσει η σχέση, επειδή όταν θα βρίσκονταν με τον σύντροφό τους η λαχτάρα θα τους πλημμύριζε με κύματα αγάπης και θα δέχονταν τόση λατρεία μετά από όλη αυτή την αναμονή. Αλλά όταν τέλειωνε αυτό θα επέστρεφε η στενοχώρια, θα απογοητεύονταν και θα ένιωθαν παραμελημένοι. Πιθανότατα ένα τέτοιο ειδύλλιο δεν θα έχει αίσιο τέλος. Οι Λέοντες είναι στοργικοί και χρειάζονται να έχουν τα μέλη της περήφανης «αγέλης» τους διαρκώς γύρω τους. Είναι γενικά προσανατολισμένοι στην οικογένεια, αγαπούν να περνούν χρόνο με τα παιδιά τους αν έχουν και θέλουν να χαίρονται ένα σπίτι άνετο και ζωντανό. Βρίσκουν τον σκοπό της ζωής τους μέσα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο Λέων κυβερνάται από τον Ήλιο και χωρίς κανέναν κοντά του θα ήταν μάταιο να σκορπίζει το φως του. Φορτίζονται με ενέργεια και ζωντάνια, έχοντας τον έπαινο αυτών που αγαπούν. Μία σχέση από απόσταση δημιουργεί όμως πάρα πολλά κενά. Οι Λέοντες απαιτούν πολύ προσοχή και δεν θα είναι καθόλου χαρούμενοι αν δεν πάρουν αυτό που θέλουν από ένα σύντροφο. Δεν είναι εύκολο να τους δώσεις την αμέριστη προσοχή που χρειάζονται, όταν δεν ζεις στην ίδια πόλη τουλάχιστον. Θέλουν να επιδεικνύουν το ταίρι τους και λατρεύουν να τους κακομαθαίνουν οι άλλοι με θαυμασμό και στοργή. Η εικονική επαφή της τεχνολογίας αναπληρώνει τις μοναχικές νύχτες μόνο για κάποιο περιορισμένο διάστημα. Μετά από λίγο, τα Λιοντάρια δεν θα αντέξουν καθώς δεν θα μπορούν να παραμείνουν σε μια σχέση που δεν υφίσταται στην πραγματική ζωή. Θα αισθάνονται ότι τους αγνοούν, ακόμα κι όταν ο σύντροφός τους κάνει το καλύτερο δυνατό. Θα έχουν ανάγκη από περισσότερη προσοχή. Οι Λέοντες πρέπει να ζουν όχι απλά στην ίδια περιοχή με τον σύντροφό τους, αλλά έχουν τον ίδιο ταχυδρομικό κώδικα.