ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021

Ξημερώματα Σαββάτου ολοκληρώνεται η Πανσέληνος του Ιουλίου στον Υδροχόο, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στον Υδροχόο σχηματίζοντας σύνοδο με τον Κρόνο το βράδυ του Σαββάτου και τετράγωνο με τον Ουρανό το πρωί της Κυριακής, δημιουργώντας μια αρκετά ασταθή ατμόσφαιρα. Ο πλανήτης που φαίνεται όμως ότι είναι πιο ενεργητικός αυτές τις δυο μέρες είναι ο Ερμής, καθώς το Σάββατο σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και την Κυριακή αντίθεση με τον Πλούτωνα. Ο Ερμής αφορά ιδιαίτερα την καθημερινότητα μας και με το τρίγωνο προς τον Ποσειδώνα η διαίσθηση μας οξύνεται και είναι πιο ευχάριστη ως επιρροή που διεγείρει τη φαντασία μας, την ευαισθησία μας, αλλά και τη δημιουργικότητα μας. Εξαιρετική όψη για να έχουμε έμπνευση, για να αντιλαμβανόμαστε ενστικτωδώς και βασιζόμενοι στη διαίσθηση μας την πραγματικότητα, για να επικοινωνούμε με τους άλλους σε ένα πιο βαθύ επίπεδο κι όχι απαραίτητα με τα λόγια. Ωραία όψη για ταξίδια, για να ερχόμαστε σε επαφή με τη θάλασσα, αλλά και για οποιαδήποτε καλλιτεχνική ασχολία. Πολύ διαφορετική η όψη με τον Πλούτωνα που σχηματίζει την Κυριακή ο Ερμής. Η αντίθεση αυτή φέρνει ένταση σε νοητικό και ψυχολογικό επίπεδο. Είναι μια εξαιρετική όψη για έρευνα, για να ανακαλύπτεις κρυμμένα μυστικά, για ψυχοθεραπεία, αλλά έχει και τις αρνητικές της εκδηλώσεις, όπως είναι οι εμμονές, η χειραγώγηση, η προπαγάνδα, οι εκβιασμοί. Η καλύτερη στάση είναι η αποστασιοποίηση και φυσικά καλό είναι να απέχουμε από συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά παρά μόνο σε καβγάδες και νεύρα.

[...]

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Η Τάση της Εβδομάδας για Όλα τα Ζώδια

19/07/2021 - 25/07/2021

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες από πλευράς αστρολογικών στοιχείων εβδομάδες ξεκινά, φέρνοντας διαφοροποιήσεις σε πολλά επίπεδα στην καθημερινότητα μας. Θα έχουμε δυο αλλαγές ζωδιακών θέσεων αυτές του Ήλιου και της Αφροδίτης, μια σημαντική όψη την αντίθεση Αφροδίτης-Δία και την Πανσέληνο του Ιουλίου που ολοκληρώνεται στις 24/7 τα ξημερώματα του Σαββάτου και φυσικά επηρεάζει από τις προηγούμενες ημέρες. Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά. Στις 22/7 η Αφροδίτη -μετά από τη διέλευση της στον Λέοντα το προηγούμενο διάστημα που πυροδότησε πάθη, υπερβολές και δράματα- περνά στην πιο ταπεινή, μετριοπαθή, πραγματίστρια και λογική Παρθένο. Τα αιτήματα της Αφροδίτης στην Παρθένο απέχουν πολύ από αυτά που είχε όσο βρισκόταν στον Λέοντα. Στόχος δεν είναι ούτε το δράμα στις σχέσεις, ούτε οι γκλάμορους εμφανίσεις, ούτε η επίδειξη ισχύος. Η Αφροδίτη στην Παρθένο αγαπά την απλότητα, τη ζεστασιά που εκπέμπει μια σχέση όταν νοιάζεται ειλικρινά ο ένας για τον άλλο, μια εμφάνιση μη επιτηδευμένη. Για την Αφροδίτη στην Παρθένο το υγιές και το καθαρό είναι σέξι. Η προσωπική επαφή είναι αυτή που μετράει κι όχι οι εντυπώσεις. Σταδιακά τα θέματα της υγείας θα αρχίσουν πάλι να μας απασχολούν κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. Λίγο πριν την έξοδο του από τους Ιχθύς ο Δίας, που μας έκανε μια τονωτική ένεση αισιοδοξίας ή μας παραμύθιασε λίγο ότι μπορεί να έχουμε τελειώσει με τους περιορισμούς της πανδημίας, θα συναντηθεί με την Αφροδίτη στην Παρθένο σε μια όψη αντίθεσης στις 22/7. Αυτή η επιρροή χρειάζεται προσοχή, καθώς τείνουμε να είμαστε υπεραισιόδοξοι και υπερβολικοί στις αντιδράσεις μας. Στις 22/7 περνά στον Λέοντα ο Ήλιος σημαίνοντας τα γενέθλια του 5ου ζωδίου του ζωδιακού που βρίσκεται στην καρδιά του καλοκαιριού. Στις 24/7 σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιουλίου με το φεγγάρι στην 1η μοίρα του Υδροχόου. Θα ακολουθήσει και δεύτερη Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 22/8 στην τελευταία μοίρα του ίδιου ζωδίου. Με κάποιον τρόπο φαίνεται πως ότι ξεκινήσει με αυτή την Πανσέληνο θα κορυφωθεί στη δεύτερη. Θέματα που αφορούν τη συλλογικότητα, τον ακτιβισμό, την εναντίωση, την αντίδραση, θα μας απασχολήσουν περισσότερο και θα είναι στο προσκήνιο είτε με ενωτικές είτε με διχαστικές εκδηλώσεις. Η αντιμετώπιση της πανδημίας, της κλιματικής αλλαγής, θα είναι από τα θέματα που θα μας απασχολήσουν όλο και πιο έντονα από αυτή την εβδομάδα, αλλά και μέσα στον Αύγουστο. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος του πρώτου δεκαημέρου και Κριός, Ζυγός, Καρκίνος και Αιγόκερως του τρίτου δεκαημέρου.

Για να διαβάσετε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

[...]

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Η Τάση του Μήνα για Όλα τα Ζώδια

Ιούλιος 2021

Ο μήνας του ζωδίου του Καρκίνου, ο μήνας των διακοπών των παιδικών μας χρόνων τη στιγμή που είχαν τελειώσει τα σχολεία, ο μήνας της θάλασσας και της δημιουργίας αναμνήσεων, ο Ιούλιος είναι εδώ και μας καλεί να απλουστεύσουμε τα πράγματα στη ζωή μας, να δείξουμε μεγαλύτερη κατανόηση και ενσυναίσθηση στους άλλους και να φροντίσουμε τον εαυτό μας και το σπίτι μας.

Ο μήνας ξεκινά με δυσκολίες

Η αλήθεια είναι ότι ο φετινός Ιούλιος ξεκινά με αρκετές δυσκολίες και εμπόδια που πρέπει να βρούμε τον τρόπο να υπερπηδήσουμε, καθώς από την πρώτη κιόλας μέρα του έχουμε την ενεργοποίηση της κυρίαρχης όψης της φετινής χρονιάς από τον Άρη που βρίσκεται στον Λέοντα. Έτσι από την 1η ως τις 4 Ιουλίου ο Άρης θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό. Το πώς θα επηρεάσει παγκοσμίως αυτή η ενεργοποίηση το έχω αναλύσει σε πολλά άρθρα μου. Δυστυχώς τα σενάρια δεν είναι ευχάριστα, καθώς αφορά βίαιες εξεγέρσεις, κοινωνικές και πολιτικές αναταραχές, γεωφυσικά φαινόμενα, φωτιές, έξαρση σε κρούσματα, ατυχήματα. Μια παρόμοια ενεργοποίηση θα έχουμε και τον Νοέμβριο που είναι ο επόμενος ζόρικος μήνας αυτής της χρονιάς. Ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί όταν οδηγούμε, ας μην παίρνουμε ρίσκο και γενικά ας πρυτανεύσει η λογική αυτές τις ημέρες. Στις 6/7 η Αφροδίτη θα σχηματίσει κι αυτή με τη σειρά της αντίθεση με τον Κρόνο και μπορεί να νιώσουμε μεγαλύτερη πίεση και περιορισμούς στις σχέσεις και τα οικονομικά. Αλλά είναι ουσιαστικά και το πιο δύσκολο κομμάτι του Ιουλίου. Θα επηρεαστεί περισσότερο η τετράδα των σταθερών ζωδίων: Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι. Αυτή η ομάδα ζωδίων πρέπει να είναι πιο προσεκτική στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Στο υπόλοιπο του μήνα τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα. Μετά τις 8 καθαρίζει το τοπίο και σε επίπεδο επικοινωνίας, καθώς ο Ερμής φεύγει από τη σκιά του και δίνει τέλος στη σύγχυση και τα παρατράγουδα.

Η Νέα Σελήνη θέλει να φροντίσουμε ό,τι πάσχει στη ζωή μας

Στις 10/7 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι αγαπάμε στη ζωή μας περισσότερο και να το φροντίσουμε. Να θυμάστε πάντα ότι αναπτύσσεται ό,τι του δίνουμε σημασία, τροφή κι αγάπη. Ο Καρκίνος είναι ένα ιδιαίτερα προστατευτικό ζώδιο που αγαπά, φροντίζει και προστατεύει ό,τι είναι σημαντικό γι’ αυτόν. Έτσι πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Ποιοι είναι οι τομείς στη ζωή μας που πάσχουν; Τι μπορούμε να κάνουμε για να τους ενισχύσουμε και να τους φροντίσουμε; Με αυτή τη Νέα Σελήνη ας ανοίξουμε μια νέα σελίδα φροντίδας για τον εαυτό μας και τους άλλους. Θα επηρεαστούν ιδιαίτερα τα 4 ζώδια της παρορμητικής ομάδας: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη δημιουργεί παθιασμένες σχέσεις

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Λέοντα μέχρι την 21η Ιουλίου και στις 13/7 θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον αιώνιο μυθικό εραστή της Άρη στον Λέοντα, μια όψη που παραπέμπει σε ερωτικά πυροτεχνήματα, παθιασμένες σχέσεις και φυσικά τι άλλο, το αγαπημένο του Λέοντα, μεγάλα δράματα! Στις 22/7 θα ξεκινήσουν και τα γενέθλια των Λεόντων, καθώς θα μπούμε στην καρδιά του καλοκαιριού.

Η πρώτη Πανσέληνος στον Υδροχόο

Στις 24/7 θα έχουμε την πρώτη Πανσέληνο στον Υδροχόο. Θα ακολουθήσει και δεύτερη τον Αύγουστο στο ίδιο ζώδιο. Μια στην αρχή και μια στο τέλος του ζωδίου. Η Πανσέληνος αυτή δεν αφορά μόνο τα δικά μας προσωπικά θέματα, αλλά και το γενικότερο σύνολο. Αναφέρεται στο μέλλον μας και πώς μπορούμε να το χτίσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τη σταθερή ομάδα ζωδίων: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Το τέλος του μήνα φέρνει και το τέλος των ελευθεριών

Ο μήνας θα ολοκληρωθεί με αλλαγές σε αστρολογικό επίπεδο. Στις 29/7 ο Δίας θα περάσει ανάδρομος στον Υδροχόο. Η περίοδος χάριτος των ελευθεριών φτάνει δυστυχώς στο τέλος της. Πλέον από το τέλος Δεκεμβρίου θα περιμένουμε τον Δία να περάσει στους Ιχθύς για να παραμείνει μέσα στο 2022 και να δώσει ίσως έτσι τέλος στα θέματα της πανδημίας. Ήδη η Αφροδίτη και ο Άρης θα έχουν περάσει στην Παρθένο, κάνοντας τον Αύγουστο ναι μεν μήνα διακοπών, αλλά και μεγαλύτερου προβληματισμού σε σχέση με τα θέματα της υγείας, της παιδείας, της εργασίας. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτές τις αλλαγές και θα μπουν σε πιο παραγωγική διάθεση, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.

[...]

ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2021

Λίγο έμεινε για να τελειώσει η χρονιά που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και η αγωνία για το τι θα φέρει το 2021 κορυφώνεται. Το 2020 ήταν η χρονιά που οι… συναντήσεις του Κρόνου με τον Πλούτωνα καθόρισαν τις εξελίξεις και «βοήθησαν» να διαλυθούν σχεδόν τα πάντα. Το 2021, καλούμαστε να μαζέψουμε κάποια από τα κομμάτια μας και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ξανά από την αρχή. Όμως για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι πλέον όλα έχουν αλλάξει και μόνο μέσω της συνεργασίας, της ομαδικότητας, της αλληλεγγύης, της ανανέωσης των κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών μας θεσμών, θα μπορέσουμε να πάμε παρακάτω. Αυτή είναι και η τεράστια πρόκληση του 2021 με τα 3 τετράγωνα που θα γίνουν μεταξύ του Κρόνου (που θα βρίσκεται στον Υδροχόο και είναι το ζώδιο της συλλογικότητας) και του Ουρανού (που είναι στον Ταύρο και έχει ως κύρια θέματα του την ασφάλεια).

[...]