Ζώδια του Νερού: Τι να προσέξετε στις ερωτικές σχέσεις με Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες

Ζώδια του Νερού: Τι να προσέξετε στις ερωτικές σχέσεις με Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες

Ζώδια του Νερού: Τι να προσέξετε στις ερωτικές σχέσεις με Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες

Το “All Stars by Asi” επιστρέφει με μια σειρά από βίντεο που θα σε βοηθήσουν να κολυμπήσεις ή έστω να επιπλεύσεις, μόλις βρεθείς στα βαθιά νερά των ερωτικών σου σχέσεων. Σε αυτό το βίντεο, το asibiliou.gr και το ladylike.gr ενώνουν τις δυνάμεις τους και σου παρουσιάζουν έναν αναλυτικό οδηγό επιβίωσης για τις σχέσεις με τα ζώδια του νερού. Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες μπορούν πολύ εύκολα να σε κερδίσουν στην αρχή και να σε κάνουν να πιστεύεις ότι η σχέση μαζί τους θα μοιάζει με παραμύθι. Πλανάστε πλάνην οικτρά.

Τα ζώδια του νερού είναι πιο σύνθετα πλάσματα. Είναι, πράγματι, πολύ γοητευτικά όντα, αφού Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες σε κερδίζουν με τον ρομαντισμό, την προστατευτικότητα, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους. Οι ευαισθησίες τους και τα έντονα συναισθήματα που εκφράζουν με κάθε ευκαιρία είναι, πράγματι, πολύ ερωτεύσιμα χαρακτηριστικά. Σε ένα ραντεβού θα βάλουν τα δυνατά τους και θα δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό για να σε κερδίσουν και να σου δείξουν πόσο θα σε φροντίζουν και θα σε περιβάλλουν με αγάπη. Και θα το κάνουν. Αλλά μετά τι;

Τι γίνεται όταν μπεις σε μια σχέση με κάποιο από τα ζώδια του νερού; Ποια είναι τα στοιχεία τους εκείνα που θα σε κάνουν να ψάχνεις σανίδα σωτηρίας; Αν έχεις επιλέξει για σύντροφό σου κάποιον/α που να είναι ή να έχει ωροσκόπο Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύες, τότε αυτό το βίντεο είναι για σένα. Για να ξέρεις τι σε περιμένει, αλλά και πώς να διαχειριστείς τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στη μεταξύ σας σχέση.

Δείτε το βίντεο πατώντας εδώ.