Ζώδια του Αέρα: Τι πρέπει να προσέξετε στις ερωτικές σας σχέσεις με Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους

Ζώδια του Αέρα: Τι πρέπει να προσέξετε στις ερωτικές σας σχέσεις με Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους

Ζώδια του Αέρα: Τι πρέπει να προσέξετε στις ερωτικές σας σχέσεις με Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους

Το “All Stars by Asi” είναι και πάλι εδώ για να σε σώσει από τον ανεμοστρόβιλο που σε παίρνει και σε σηκώνει και ακούει στο όνομα «ερωτικές σχέσεις». Αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για τα ζώδια του Αέρα. Σε αυτό το βίντεο, το asibiliou.gr και το ladylike.gr ενώνουν τις δυνάμεις τους και σου παρουσιάζουν έναν αναλυτικό οδηγό επιβίωσης για τις σχέσεις με Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους. Τα ζώδια αυτά είναι έξυπνα και πολύ επικοινωνιακά. Υπάρχει άραγε κάτι που μπορεί να γκρεμίσει τη γοητεία που εκπέμπουν; Συνέχισε να διαβάζεις.

Τα ζώδια του αέρα μισούν τη ρουτίνα. Δεν θα βαρεθείς ποτέ μαζί τους. Ενδιαφέρονται τρομερά για τη νοητική σύνδεση με το ταίρι τους και δεν έχουν θέματα με καταστάσεις που να τους κρατούν στο παρελθόν (βλέπε να παίρνουν τηλέφωνα πρώην κλπ). Μιλούν (ή γράφουν) πολύ ωραία και σε κερδίζουν με τον τρόπο που χειρίζονται τον λόγο. Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι έχουν σίγουρα τον τρόπο να σε μαγνητίσουν και το ξέρουν.

Τι συμβαίνει όμως όταν μπεις σε μια σχέση με κάποιο από τα ζώδια του Αέρα; Ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που θα σε κάνουν να θες να ζητήσεις από τον/την σύντροφό σου να σταματήσει να μιλάει για να πάρεις τα πράγματά σου και να φύγεις από αυτή τη σχέση; Αν έχεις επιλέξει για σύντροφό σου κάποιον/α που να είναι ή να έχει ωροσκόπο Δίδυμο, Ζυγό ή Υδροχόο, τότε αυτό το βίντεο είναι για σένα. Για να ξέρεις τι σε περιμένει, αλλά και πώς να διαχειριστείς τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στη μεταξύ σας σχέση.

Δείτε το βίντεο πατώντας εδώ.