Ζώδια της Φωτιάς: Τι πρέπει να προσέξετε στις ερωτικές σας σχέσεις με Κριούς, Λέοντες και Τοξότες

Ζώδια της Φωτιάς: Τι πρέπει να προσέξετε στις ερωτικές σας σχέσεις με Κριούς, Λέοντες και Τοξότες

Ζώδια της Φωτιάς: Τι πρέπει να προσέξετε στις ερωτικές σας σχέσεις με Κριούς, Λέοντες και Τοξότες

Το “All Stars by Asi” είναι και πάλι εδώ για να σε σώσει από εκείνο το ηφαίστειο που κοχλάζει και είναι έτοιμο να εκραγεί και λέγεται «ερωτικές σχέσεις». Αυτή τη φορά η καμπάνα χτυπά για τα ζώδια της Φωτιάς. Σε αυτό το βίντεο, το asibiliou.gr και το ladylike.gr ενώνουν τις δυνάμεις τους και σου παρουσιάζουν έναν αναλυτικό οδηγό επιβίωσης για τις σχέσεις με Κριούς, Λέοντες και Τοξότες. Τα ζώδια αυτά είναι έξυπνα, διασκεδαστικά, αισιόδοξα και αγαπούν την ειλικρίνεια. Θα αναρωτιέσαι «πού είναι το αρνητικό;». Συνέχισε να διαβάζεις.
Τα ζώδια της Φωτιάς είναι – πράγματι – γεμάτα πάθος και όρεξη για ζωή. Δύσκολα βαριέται κανείς μαζί τους. Ξεπερνούν τις δυσκολίες και τα προβλήματα πολύ πιο εύκολα από κάθε άλλον και τίποτα δεν μοιάζει να μπορεί να τους ρίξει. Μια σχέση μαζί τους θα μοιάζει με βόλτα στο λούνα παρκ, με ένα αχανές rollercoaster. Όλα καλά αν αγαπάς την αδρεναλίνη, τι γίνεται όμως αν φοβάσαι τα ύψη;

Τι συμβαίνει όταν μπεις σε μια σχέση με κάποιο από τα ζώδια της Φωτιάς; Ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που θα σε κάνουν να θες να κατέβεις από το τρενάκι του τρόμου και να ζήσεις μια πιο ήρεμη – έως και βαρετή – ζωή; Μήπως τώρα εκείνο το Ταυράκι μοιάζει πιο ιδανικό, ενώ παλιότερα σε ρουτίνιαζε; Αν έχεις επιλέξει για σύντροφό σου κάποιον/α που να είναι ή να έχει ωροσκόπο Κριό, Λέοντα ή Τοξότη, τότε αυτό το βίντεο είναι για σένα. Για να ξέρεις τι σε περιμένει, αλλά και πώς να διαχειριστείς τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στη μεταξύ σας σχέση.

Δείτε το βίντεο πατώντας εδώ.

Δείτε και τα άλλα βίντεο που αφορούν στις ερωτικές σχέσεις και τις ομάδες των ζωδίων. Μείνετε συντονισμένοι γιατί την επόμενη εβδομάδα έρχεται το τέταρτο και τελευταίο βίντεο αυτής της σειράς, στο οποίο θα ασχοληθούμε με τις σκοτεινές πλευρές των ζωδίων του αέρα.