Πώς δείχνει κάθε ζώδιο ότι θέλει να χωρίσει

Πώς δείχνει κάθε ζώδιο ότι θέλει να χωρίσει

Πώς δείχνει κάθε ζώδιο ότι θέλει να χωρίσει

Το “All Stars by Asi” είναι και πάλι εδώ για να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση. Ακόμα μια φορά, θα σταθούμε αρωγοί σε αυτόν τον πολύπαθο τομέα που ονομάζεται ερωτικές σχέσεις. Σε αυτό το βίντεο, το asibiliou.gr και το ladylike.gr συνεργάζονται για να σας προετοιμάσουν για τον χωρισμό που δεν αργεί να έρθει. Πώς δείχνει κάθε άνθρωπος ότι θέλει να χωρίσει; Προτού φυσικά το ξεστομίσει ή σας αναγκάσει να το πείτε εσείς. Θα μας το πει το ζώδιο που εκπροσωπεί.

Διότι αν δεν μπορούν τα άστρα να μιλήσουν με αποδείξεις και σημάδια για τον χωρισμό που κοντοζυγώνει, τότε ποιος μπορεί; Ο καθένας όταν θέλει να χωρίσει, συνήθως παίρνει λίγο χρόνο. Αυτή την περίοδο της «απομάκρυνσης» που σπάει πραγματικά τα νεύρα όλων. Τι μπορείτε να κάνετε αν ανήκετε σε όσους δεν θέλουν αν χωρίσουν, αλλά βιώνουν μια κάποια παγωμάρα από την άλλη μεριά; Διαβάστε τα σημάδια.

 

Δείτε το βίντεο πατώντας εδώ. Μην ξεχάσετε να δείτε και τον ωροσκόπο του/της.

 

Κριός: Το πρώτο σημάδι που δείχνει ότι ξενερώνει, είναι ο θυμός. Αυξάνονται οι καυγάδες και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις. Δείτε το ζώδιό σας στο 00:59.

Ταύρος: Όταν τελειώσει το συναίσθημα, γίνεται ενοχλητικά ειλικρινής, ανυπόμονος και σταματά να σας αγγίζει. Δείτε το ζώδιό σας στο 02:33.

Δίδυμοι: Όταν κουραστεί από τη σχέση, το κέντρο της προσοχής του δεν θα είστε πια εσείς. Σταματά να επικοινωνεί ή να σας δίνει προτεραιότητα. Δείτε το ζώδιό σας στο 03:59.

Καρκίνος: Όταν ετοιμάζεται να φύγει, λειτουργεί υπογείως. Απομακρύνεται, λέει ψέματα και ο ρομαντισμός εξαφανίζεται. Δείτε το ζώδιό σας στο 05:32.

Λέων: Όταν χάσει το πάθος και το κίνητρό του να κάνει μεγάλα σχέδια και αρχίσει τη γκρίνια, σημαίνει ότι ανυπομονεί να δώσει ένα τέλος στη σχέση. Δείτε το ζώδιό σας στο 07:08.

Παρθένος: Το καμπανάκι χτυπά, όταν ξεκινά την κριτική και κάνει το δικό του πρόγραμμα, χωρίς να σας συμπεριλαμβάνει. Δείτε το ζώδιό σας στο 08:34

Ζυγός: Αν σταματήσει να δείχνει πόσο σας αγαπάει μπροστά στους άλλους και περιποιείται περισσότερο τον εαυτό του για να βγει μόνος, έχει αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον του. Δείτε το ζώδιό σας στο 10:08.

Σκορπιός: Μόλις σταματήσει τα κομπλιμέντα, αρχίσει να φέρεται ψυχρά, είναι απαθής και σνομπ, τότε αποχαιρετήστε τον. Δείτε το ζώδιό σας στο 11:47.

Τοξότης: Αν πάψει να κάνει σχέδια για το κοινό μέλλον και προτιμά να βγαίνει μόνος, τότε είναι που χωρίζουν οι δρόμοι σας. Δείτε το ζώδιό σας στο 12:48.

Αιγόκερως: Αν σταματήσει να είναι υποστηρικτικός, δεν έχει χρόνο για σας και γίνει τυπικός απέναντί σας, είναι κακό σημάδι. Δείτε το ζώδιό σας στο 14:28.

Υδροχόος: Αν η σχέση βαλτώσει, θα φέρεται σαν να είστε φίλοι και θα προτιμά να δείτε σειρές αντί να βγείτε οπουδήποτε μαζί. Δείτε το ζώδιό σας στο 15:46.

Ιχθύες: Μόλις αρχίσει να κλείνεται στον εαυτό του, να απομακρύνεται και να μην θέλει την τρυφερότητα που του δείχνεις, αυτή η σχέση έχει τελειώσει για εκείνον. Δείτε το ζώδιό σας στο 17:30.