Τοξότης ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2021

Ολικό makeover υπόσχεται το 2021 για εσάς τους Τοξότες, αφού η ανανέωση σας θα είναι από το μυαλό μέχρι και το σώμα σας. Θα αλλάξετε τις παλιές συνήθειες, θα βρείτε την αισιοδοξία και το χαμόγελό σας και θα αφήσετε πίσω σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

Με τον Κρόνο να βρίσκεται στον Υδροχόο μέσα στον 3ο οίκο της επικοινωνίας και των δραστηριοτήτων σας, να κάνει αλλεπάλληλα τετράγωνα με τον Ουρανό στον Ταύρο μέσα στον 6ο οίκο της υγείας και της καθημερινότητας σας, θα αλλάξετε πολλά στον τρόπο που βλέπετε την υγεία και την φυσική σας κατάσταση, αλλά και στον τρόπο που δουλεύετε. Ως Τοξότες λατρεύετε την ελευθερία, την ανεξαρτησία και δεν σας αρέσουν τα όρια, όμως θα πρέπει να μπείτε σε ένα πρόγραμμα σε ό,τι αφορά την υγεία σας, να μάθετε να μην υποκύπτετε στους πειρασμούς στη διατροφή σας και να βάλετε την άσκηση στην καθημερινότητα σας.

Εκτός από τα τετράγωνα του Κρόνου με τον Ουρανό, που θα βοηθήσουν να αλλάξετε, έχετε και τις τρεις εκλείψεις, στις 26 Μαΐου, στις 10 Ιουνίου και στις 4 Δεκεμβρίου που γράφουν το όνομα σας και επηρεάζουν τον 1ο οίκο του εγώ και της εμφάνισης και τον 7ο των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Τελείωσαν τα ψέματα και οι δικαιολογίες λοιπόν και πλέον παίρνετε εσείς τον πρώτο λόγο για να δημιουργήσετε την καλύτερη έκδοση του εαυτού σας και των σχέσεων σας. Ό,τι και όποιος σας πικράνει, σας κρατά πίσω και σας μαυρίζει την ψυχή, θα απομακρυνθεί με συνοπτικές διαδικασίες. Εσείς ξεκινάτε με γρήγορο βηματισμό προς το μέλλον, κάνοντας προσπάθειες να βελτιώσετε το μέσα σας και το έξω σας και κόβετε εκτός από τις κακές συνήθεις και τους ανθρώπους που σας κρατούν δέσμιους. Αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στην καριέρα σας, προβάλετε τη δουλειά σας και μπαίνετε σε πιο θετικές σχέσεις και συνεργασίες.

Στο τέλος της χρονιάς αλλάξει ο άξονας των εκλείψεων και παίρνετε μια ανάσα. Στις 10 Νοεμβρίου η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον Ταύρο ενεργοποιεί τον 6ο οίκο της υγείας και της εργασίας σας και σας ωθεί να βρείτε την ισορροπία μεταξύ αυτών των δύο. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε να βάλετε ένα τέλος σε μια δουλειά που σας κατέβαλε από το υπερβολικό άγχος που σας προκαλούσε.

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, από τις 21 Δεκεμβρίου στον οίκο των οικονομικών σας, θα σας βάλει στη διαδικασία να ξανασκεφτείτε αν έχετε υποτιμήσει την αξία σας και τι πρέπει να κάνετε για να αμείβεστε σωστά.

Ο Δίας, ο κυβερνήτης πλανήτης σας που πάντα σας φέρνει τύχη, τους περισσότερους μήνες του 2021 θα βρίσκεται στον Υδροχόο και είναι η ιδανική χρονιά για εσάς να επιστρέψετε στα θρανία για να επεκτείνετε τις γνώσεις σας, να συνεχίσετε τις σπουδές σας ή να γράψετε το βιβλίο που πάντα θέλατε. Επίσης θα είναι βοηθητικός σε θέματα διαδικτύου και δουλειάς μέσω των νέων τεχνολογιών. Ωστόσο, την περίοδο από τις 14 Μαΐου έως τις 28 Ιουλίου θα επισκεφθεί τους Ιχθύς και θα επηρεάσει τον 4ο οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας και ίσως θελήσετε αυξήσετε τα μέλη της ή να ψάξετε για ένα άλλο σπίτι ή τόπο κατοικίας.

Τοξότης

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

2021

Λίγο έμεινε για να τελειώσει η χρονιά που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και η αγωνία για το τι θα φέρει το 2021 κορυφώνεται. Το 2020 ήταν η χρονιά που οι… συναντήσεις του Κρόνου με τον Πλούτωνα καθόρισαν τις εξελίξεις και «βοήθησαν» να διαλυθούν σχεδόν τα πάντα. Το 2021, καλούμαστε να μαζέψουμε κάποια από τα κομμάτια μας και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ξανά από την αρχή. Όμως για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι πλέον όλα έχουν αλλάξει και μόνο μέσω της συνεργασίας, της ομαδικότητας, της αλληλεγγύης, της ανανέωσης των κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών μας θεσμών, θα μπορέσουμε να πάμε παρακάτω. Αυτή είναι και η τεράστια πρόκληση του 2021 με τα 3 τετράγωνα που θα γίνουν μεταξύ του Κρόνου (που θα βρίσκεται στον Υδροχόο και είναι το ζώδιο της συλλογικότητας) και του Ουρανού (που είναι στον Ταύρο και έχει ως κύρια θέματα του την ασφάλεια).

[...]