Ο ρόλος της Αφροδίτης στο παιδικό ωροσκόπιο

Ο ρόλος της Αφροδίτης στο παιδικό ωροσκόπιο

Ο ρόλος της Αφροδίτης στο παιδικό ωροσκόπιο

Η Αφροδίτη συμβολίζει ό,τι αγαπάμε στη ζωή και είναι ο δείκτης κοινωνικότητας στο ωροσκόπιο ενός παιδιού. Η θέση της αποκαλύπτει με ποιον τρόπο το παιδί επιθυμεί να λάβει αγάπη, ποιο περιβάλλον του ταιριάζει περισσότερο για να κοινωνικοποιηθεί, τι εκτιμά και ποιες είναι οι αξίες του, αλλά και μεγαλώνοντας πώς θα αναπτυχθεί το αισθηματικό του ενδιαφέρον. Η Αφροδίτη είναι πάνω απ’ όλα ο πλανήτης των σχέσεων με τους άλλους, γονείς, δασκάλους, φίλους, συγγενείς.

Για να βρείτε σε ποιο ζώδιο βρίσκεται η Αφροδίτη στον αστρολογικό χάρτη του παιδιού σας πατήστε εδώ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Το παιδί με την Αφροδίτη στον Κριό αγαπά με ενθουσιασμό και σίγουρα δείχνει αν κάτι του αρέσει ή το δυσκολεύει. Ο Κριός είναι ιδιαίτερα εγωκεντρικό ζώδιο και το σημαντικότερο μάθημα σ’ αυτό το παιδί είναι να μάθει να μοιράζεται με τους άλλους. Αν επιθυμεί κάτι αυτό το παιδί, θα το κυνηγήσει με όλη του τη δύναμη και δεν θα δεχτεί «όχι» σαν απάντηση.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Το παιδί με την Αφροδίτη στον Ταύρο κάνει γνωστές τις διαθέσεις κτητικότητας που έχει με αυτούς που αγαπά. Η προσκόλληση του είναι δυνατή (και στην ύλη π.χ. τα παιχνίδια του) και είναι σίγουρα το παιδάκι που θα το ακούσετε να λέει συχνότερα «αυτό είναι δικό μου»! Έχει μια γλυκιά και ελκυστική φυσιογνωμία, αλλά συχνά τεμπελιάζει και έχει τάση να παίρνει κιλά εξαιτίας των γευστικών πειρασμών που δύσκολα τους αντιστέκεται.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Το παιδί με την Αφροδίτη στους Διδύμους αγαπά περισσότερο από οτιδήποτε την ποικιλία και δύσκολα μένει κολλημένο για καιρό σε ένα πράγμα ή έναν άνθρωπο. Θα το καταλάβετε όταν θα αδιαφορεί για τα παιχνίδια που λάτρευε χτες! Έχει ευκολία στο να κάνει φίλους έλκοντας τους με την παιχνιδιάρικη διάθεση του, αλλά δύσκολα θα μένει πιστό στη διάρκεια της ζωής του. Λατρεύει την κίνηση και τις αλλαγές περιβάλλοντος.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Το παιδί με την Αφροδίτη στον Καρκίνο λειτουργεί προστατευτικά με ό,τι αγαπά! Με τα παιχνίδια του, τα μικρότερα παιδιά, τα κατοικίδια ζώα. Αργότερα μάλιστα, έχει την τάση να παρέχει μητρική στοργή στα φιλαράκια του. Είναι ένα παιδάκι ιδιαίτερα ευαίσθητο που τείνει να παίρνει προσωπικά τα πάντα, γι’ αυτό γίνεται κάποιες φορές απρόβλεπτο και κλείνεται στον εαυτό του. Η σχέση με τους γονείς είναι η πιο σημαντική, γι’ αυτό πρέπει να είναι θερμή και να του παρέχει ασφάλεια.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

Ο τρόπος που αγαπά το παιδί με την Αφροδίτη στον Λέοντα έχει κάτι από κινηματογράφο! Το παιδί αυτό ψάχνει τον θαυμασμό και θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής παντού, στο σπίτι, στο σχολείο. Συνήθως είναι ιδιαίτερα δημοφιλές, έχει πολλούς φίλους και μένει πιστό σε όσους το αγαπούν και του το δείχνουν. Η τάση να δίνει προσοχή σε ό,τι φαίνεται φανταχτερό (όμορφοι συμμαθητές, ακριβά ρούχα και παιχνίδια) θέλει προσοχή.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Το παιδί με την Αφροδίτη στην Παρθένο είναι ένα ιδιαίτερα διακριτικό παιδί κι ακόμη κι ο τρόπος που εκφράζει την αγάπη του είναι ήσυχος. Από μικρό θέλει να κάνει τα χατίρια των ανθρώπων που αγαπά, μιας και το να προσφέρει είναι ένδειξη αγάπης. Η έλλειψη εγωισμού κάνει τα παιδιά αυτά πόλο έλξης για τους φίλους τους. Στο ζώδιο της πρακτικότητας η Αφροδίτη δείχνει μια πειθαρχημένη φύση που αγαπά την οικονομία, αλλά και την ουσία στα πράγματα.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

Ιδιαίτερα φιλικό και εξωστρεφές, το παιδί με την Αφροδίτη στον Ζυγό, του αρέσει να περνά καλά και να διασκεδάζει με τους άλλους. Απεχθάνεται τη μοναξιά κι από πολύ νωρίς στη ζωή του αποζητά τη συντροφικότητα. Τα όμορφα αντικείμενα, το ωραίο ντύσιμο, το όμορφο περιβάλλον στο σπίτι, είναι απαραίτητοι παράγοντες για να ζει αρμονικά τη ζωή του. Σπάνια μαλώνει με τους φίλους του και δεν αντέχει τους καβγάδες.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

Το παιδί με την Αφροδίτη στον Σκορπιό εκφράζει την αγάπη του με έντονο και κάποιες φορές ασφυκτικό τρόπο. Η ένταση του συναισθήματος είναι τόσο ισχυρή, που τα παιδιά αυτά από τη μικρή τους ηλικία είναι του «όλα ή τίποτε»! Αν δεν μπορούν να έχουν αυτό που επιθυμούν δεν θέλουν κανένα υποκατάστατο. Στις σχέσεις τους είτε αγαπούν είτε μισούν… δεν υπάρχει μέση οδός. Φυσικά είναι από τα πιο κτητικά, αλλά και ευαίσθητα παιδιά.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Το παιδί με την Αφροδίτη στον Τοξότη αγαπά με ένα αισιόδοξο και ιδιαίτερα ελεύθερο τρόπο! Ενώ είναι ανοιχτό βιβλίο και δεν δυσκολεύεται να δείξει τις προτιμήσεις του, προτιμά να μην δένεται ιδιαίτερα κι αποφεύγει τις δεσμεύσεις. Παρόλα αυτά, έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του για τους φίλους του, ενώ το καλύτερο του είναι τα ταξίδια και η αλλαγή παραστάσεων.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Το παιδί με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, ακόμη και στον τρόπο που εκφράζει την αγάπη του, είναι προσεκτικό και προτιμά να διατηρεί τον έλεγχο των αισθημάτων του. Δείχνει από μικρό μεγαλύτερη ωριμότητα και προτιμά να κάνει παρέα με μεγαλύτερα παιδάκια που ξέρουν περισσότερα. Είναι αρκετά ντροπαλό και ίσως κουμπωμένο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να του δείχνουν ανοιχτά οι αγαπημένοι του την αγάπη τους.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Το παιδί με την Αφροδίτη στον Υδροχόο δείχνει τα φιλικά του αισθήματα από μικρό, αλλά αποφεύγει να δένεται συναισθηματικά από φόβο μην χάσει την ελευθερία του. Ακόμη κι οι γονείς του όταν είναι μικρό, μπορεί να νιώθουν απόσταση από αυτό. Συνήθως κάνει τις πιο παράξενες παρέες και έχει έντονα ανεπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης. Οι φίλοι του θα έρχονται πάντα πρώτοι και θα το επηρεάζουν στη ζωή του.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

Το παιδί με την Αφροδίτη στους Ιχθύς αγαπά με έναν τρόπο εμπνευστικό! Ονειροπόλο, με τάση να φαντάζεται παρά να βιώνει την πραγματικότητα, ιδιαίτερα ευαίσθητο, αυτό το παιδί έχει έντονα ανεπτυγμένα καλλιτεχνικά ταλέντα, μια ιδιαίτερη έφεση στη μουσική, τη ζωγραφική και τον χορό. Συνήθως δεν έχουν εγωισμό και προσπαθούν να βοηθούν αυτούς που είναι λιγότερο τυχεροί! Μερικές φορές, εξαιτίας της καλοψυχίας και της αφέλειας τους, μπορεί να γίνουν εύκολα θύματα στις σχέσεις τους και χρειάζεται προσοχή.